14488
prostreet
  • balika16
    AKIK AKARNAK VEGYENEK FEL ÚJ MSN CÍMEM [email protected] <[email protected]
  • TBTPumpa
    inkább HATRED-es legyen mint Reloaded--es.. az pár nappal még a megjelenés előtt ki is adja!
  • Pepsi Twist
    sztem a Reloaded megjelenés után ráfexik a feltörésre és szerintem 1-2 nap mulva megvan...
  • crazyclone
    há tudtam hogy lesz valami értelmetlen beszólás .. már bocsi de ennyire ne nézz lámának vazz
  • fireball
    én meg csak kiröhögöm a sok naivot,aki 1 másodpercig is elhiszi h az a teljes játék:D:D:Dgondolkodjatok már,nincs még demo se, honnan lenne full... maj 14.én vagy mikor kijön amerikába ,ak fenn lesz neten,most csak ien nagy fake cuccok vannak de sokan elviszik.. lol:D bocs a warezérXD
  • crazyclone
    ez inkább türelmetlenség ...
    #4597: mivan nem vagyok hüllye !!!
  • elekati
    de nem az szopatott be hanem h' a torrentet pont 30.-án tették fel ez zavart meg! ha juliusba tették volna fel nyugi énse szettem volna le
  • broman191
    Van nem is kevés...
  • berczely
    Megjelenés előtt soha nem szokott torrenten fent lenni rendes cucc mind FAKE!!Carbonnál én leszedtem egy 4GB-os cuccot volt benne egy mappa 4GB de semmi más...nem tom hogy csinálták!
  • MikX
    Sztem aki van oan naiv, h letölti az meg is érdemli...
  • broman191
    Tudd meg a címét és megyünk kutyával
  • crazyclone
    amugy ez carbon demo énis leszettem ...
  • gduck
    Jó kép :D

De mit keres az AutoRun mappában: 1.jpg, 2.jpg, 3.jpg ? :D
  • crazyclone
    kéthéttel a megjelenés előtt tesem szerelnéd meg másképpen a gammát egyetértessz??
  • Pepsi Twist
    ???
  • elekati
    Nekem meg egy tömöritett 500 megás demo filet-t
  • Yoda001
    "pfajj az ilyent hogy megverném ..." főleg az olyat aki warezol a topikban bazd
  • crazyclone
    van egy szaros torrent amit valami szaros tett fel aki méghozzá magyar és 7% nál nem enged le többet eléggé valósnak tűnik (8.2Gb) ... pfajj az ilyent hogy megverném ... basztatni a népet .....
  • gduck
    Ja! Jó az óra, mutatja az USA megjelenést :D
  • dragon11
    Jó ez az óra..xD holnap demó..:)
  • broman191
    Reméljük kevesebb
  • fireball
    elvileg hnap lesz vmi demo féleség de am eről volt szo egész nap viszaolvasnál 2kommentet meglátnád
  • zsolt9999
    előbb írok mint megnézném
  • zsolt9999
    jajjj
  • balika16
    mit?????
  • zsolt9999
    kössz (igaz nem olvastam vissza)
  • SimaSuna #4579
    olvas vissza és megtudod...

de megsúgom h innen lelehet tölteni
  • zsolt9999
    az F.A.Q. mikor volt frissítve?... Vagy még mindig nincs demo mert már kevesbb mint két hét van
  • fireball
    na ak hnap lesz demo oszt cső:D
  • fireball
    jajaja,voltak ám nehezek..én is kűzdöttem velük.. amikor oan 360akat meg mittomén miket kellett csinálni.. jó kis game volt...
  • MikX
    ááá ,és jajaja... dee én nem is szereztem meg őket, nemtudtam... :P
    Pedíg csak úgy volt benne a 959-es is...ááá, lehet fel is rakom, most így lett kedvem hozzá... :D
  • DJ Skyline
    jaja, és a roncsok között voltak olyanok is, amiket gyárilag meg sem tudtál volna venni, mindíg vadásztam a roncsokra, kipofoztam, majd feltuningoltam! :D na de on:|
  • Barney Tech
    És még magadnak is tudtál keresni pénzt , úgy hogy megvettél egy roncs autot , megjavítottad feltuningoltad , s még nyertél is rajta.
    Ja és igen , volt 4 auto ami nem volt benne a játékban , le kellett tölteni , azokért az autokért is sokat szenvedtem , mivel akkoriban még nem nagyon volt elterjedt az internet.
  • DJ Skyline
    hivatalos oldalon fut egy csík, és ott írják
  • DJ Skyline
    Factory driver voltak izzasztó feladatok, mikor épp hogy beértem az adott időn belül vagy amikor napokig szenvedtem a GT1-el a tesztpályán, hogy meglegyen a 360°-os feladat
  • fireball
    ja és am honnan tudjátok,h 2.án adják ki a demot?:D
  • fireball
    porshe 2000,az nagyon jo volt,mennyit jáccottam én azzal..:D régi szép emlékek:D
  • DJ Skyline
    kétlem hogy EA-nál éjfélkor fent fognak kukorékolni, hogy demot dobjanak fel!
  • Barney Tech
    Na nagyon gyorsan fejezzétek be ,ezt az időszámításos percre pontos demókijövetel megbeszélését.
  • lololol
    Senki se erősítette meg, hogy akkor adnák ki. Attól kezdve 24 órán belül.