14488
-
balika16 #4605 AKIK AKARNAK VEGYENEK FEL ÚJ MSN CÍMEM [email protected] <[email protected] -
#4604 inkább HATRED-es legyen mint Reloaded--es.. az pár nappal még a megjelenés előtt ki is adja! -
#4603 sztem a Reloaded megjelenés után ráfexik a feltörésre és szerintem 1-2 nap mulva megvan... -
#4602 há tudtam hogy lesz valami értelmetlen beszólás .. már bocsi de ennyire ne nézz lámának vazz -
#4601 én meg csak kiröhögöm a sok naivot,aki 1 másodpercig is elhiszi h az a teljes játék:D:D:Dgondolkodjatok már,nincs még demo se, honnan lenne full... maj 14.én vagy mikor kijön amerikába ,ak fenn lesz neten,most csak ien nagy fake cuccok vannak de sokan elviszik.. lol:D bocs a warezérXD -
#4600 ez inkább türelmetlenség ...
#4597: mivan nem vagyok hüllye !!! -
#4599 de nem az szopatott be hanem h' a torrentet pont 30.-án tették fel ez zavart meg! ha juliusba tették volna fel nyugi énse szettem volna le -
#4598 Van nem is kevés... -
#4597 Megjelenés előtt soha nem szokott torrenten fent lenni rendes cucc mind FAKE!!Carbonnál én leszedtem egy 4GB-os cuccot volt benne egy mappa 4GB de semmi más...nem tom hogy csinálták! -
#4596 Sztem aki van oan naiv, h letölti az meg is érdemli...
-
#4595 Tudd meg a címét és megyünk kutyával -
#4594 amugy ez carbon demo énis leszettem ... -
#4593 Jó kép :D
De mit keres az AutoRun mappában: 1.jpg, 2.jpg, 3.jpg ? :D -
#4592 kéthéttel a megjelenés előtt tesem szerelnéd meg másképpen a gammát egyetértessz?? -
#4591 ??? -
#4590 Nekem meg egy tömöritett 500 megás demo filet-t -
#4589 "pfajj az ilyent hogy megverném ..." főleg az olyat aki warezol a topikban bazd -
#4588 van egy szaros torrent amit valami szaros tett fel aki méghozzá magyar és 7% nál nem enged le többet eléggé valósnak tűnik (8.2Gb) ... pfajj az ilyent hogy megverném ... basztatni a népet ..... -
#4587 Ja! Jó az óra, mutatja az USA megjelenést :D -
#4586 Jó ez az óra..xD holnap demó..:) -
#4585 Reméljük kevesebb -
#4584 elvileg hnap lesz vmi demo féleség de am eről volt szo egész nap viszaolvasnál 2kommentet meglátnád -
#4583 előbb írok mint megnézném -
#4582 jajjj -
balika16 #4581 mit????? -
#4580 kössz (igaz nem olvastam vissza) -
#4579 olvas vissza és megtudod...
de megsúgom h innen lelehet tölteni -
#4578 az F.A.Q. mikor volt frissítve?... Vagy még mindig nincs demo mert már kevesbb mint két hét van -
#4577 na ak hnap lesz demo oszt cső:D -
#4576 jajaja,voltak ám nehezek..én is kűzdöttem velük.. amikor oan 360akat meg mittomén miket kellett csinálni.. jó kis game volt... -
#4575 ááá ,és jajaja... dee én nem is szereztem meg őket, nemtudtam... :P
Pedíg csak úgy volt benne a 959-es is...ááá, lehet fel is rakom, most így lett kedvem hozzá... :D -
#4574 jaja, és a roncsok között voltak olyanok is, amiket gyárilag meg sem tudtál volna venni, mindíg vadásztam a roncsokra, kipofoztam, majd feltuningoltam! :D na de on:| -
#4573 És még magadnak is tudtál keresni pénzt , úgy hogy megvettél egy roncs autot , megjavítottad feltuningoltad , s még nyertél is rajta.
Ja és igen , volt 4 auto ami nem volt benne a játékban , le kellett tölteni , azokért az autokért is sokat szenvedtem , mivel akkoriban még nem nagyon volt elterjedt az internet. -
#4572 hivatalos oldalon fut egy csík, és ott írják -
#4571 Factory driver voltak izzasztó feladatok, mikor épp hogy beértem az adott időn belül vagy amikor napokig szenvedtem a GT1-el a tesztpályán, hogy meglegyen a 360°-os feladat -
#4570 ja és am honnan tudjátok,h 2.án adják ki a demot?:D -
#4569 porshe 2000,az nagyon jo volt,mennyit jáccottam én azzal..:D régi szép emlékek:D -
#4568 kétlem hogy EA-nál éjfélkor fent fognak kukorékolni, hogy demot dobjanak fel! -
#4567 Na nagyon gyorsan fejezzétek be ,ezt az időszámításos percre pontos demókijövetel megbeszélését. -
#4566 Senki se erősítette meg, hogy akkor adnák ki. Attól kezdve 24 órán belül.