Need for Speed: Pro Street

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gerbill
Akkor nem hadware-esen támogatja, hanem szoftveresen, de ugyanúgy lehet egy dx9c-s játékkal maxon játsani rajta(ha a teljesítmény megengedi), mint egy hardware-es dx9c-s kártyával.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

kovecses
A külföldi autó tuning kiállításokon kötelezõ jelleggel fel kell vonultatni néhány lenge öltözetû leányzót, különben órák alatt elapadna az érdeklõdés a felcicomázott erõgépek iránt. Az NFS: Prostreet-bõl sem hiányozhatnak a lenge öltözékû, természetesen a játékossal flörtölõ modellek. Eddig Krystal Forscutt, az egykori ausztrál big brother játékos és Sayoko Ohashi japán fehérnemû modell képei után caplathattunk a neten, most azonban egy harmadik leányzó, Bianca Beauchamp, szereplését is rebesgetik. A latex fétis és glamour modell korábban Elexis Sinclairet, a Sin: Episodes gonosz karakterét volt hivatott megformálni. A játék azóta elhalálozott, ám a kanadai Bianca továbbra is tündököl. Robotszerû guglizást követõen - teljesen véletlenül - anyaszült meztelen képeire bukkanhatunk.

hardwired.hu

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

kovecses
de csak kell hozzá patch természetesen, sm2 patch 😛

"a 9600os szérián minden dx9c-s játék elmegy"
Na na. DX9c=ShaderModel3. Az olyan gamek, amik CSAK SM3-ra vannak írva, azok már nem (MOHA, Bioshock, LP, R6V).

MikX
hátt... teg kellene egy modi már mindenképp, ez így nem jóóó sehogy... <#nezze>

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

DJ Skyline
Dénes é, pls! 😊
[email protected]

kovecses
ok

DeathJr
nem érted a poént...áááóó persze bizot am menne rajta.még el se fog indulni..

lassan abba hagyhatnátok ezt a lassan állandósult off-ot

kovecses
Persze, el fog menni a dx10-eseken is a dx10.1 de ettõl függetlenül dx10-es hardveres támogatásuk van, a többit driverben kezelik le...

kovecses
És igen a 9600os szérián minden dx9c-s játék elmegy, de attól még dx9b-t támogat csak hardware-esen, de ha akarod elõkeresem a dobozzát egy fénykép erejéig és lefényképezem neked a dx9b logót rajta, de lehet csak a te kedvedért rákeresek a neten ha még egyáltalán fent van...

kovecses
Nem kell a kamu, nem a softwares támogatásról van szó. Kérlek nézz utána! DX9b-t támogatott csak hardware-esen! ez tény! pont! amugy saphire 9600pro-m volt és abit siluro 9600xt-m! nem bóvlik! ne akarj kioktatni ha nem értesz hozzá.

Gerbill
Akkor te biztos valami szar kártyát vehettél, mert az enyém tudta, minden olyan játékkal tudtam játsszani, aminek a minimum dx9c követelménye volt. A dx10-es kártyák is kompatibilisek az 10.1-el.

bpeti72
kérdezd meg az óvonénidet

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

kovecses
Nem tudja, nézz utána! A 9600as széria dx9b kompatibilis a c-rõl még nem is hallott, nekem is olyan volt régen, elõször 9600pro majd 9600xt, manapság már szart sem érnek...

offkorz
jaj szegénykém,<#gonosz1>

én azt tudom mondani, hogy "majdnem" mindegy ki lesz, tudok max 3 embert erre a célra(djskyl,slick(de asszem azt mondta hogy nem akar vagy nem tud),és te)

az meg sztem tény, hogy te mindig berakod, ha van vmi érdemleges dolog és nem szoktál hülyeségeket beszélni

oké, legyél..
én már 2x válaltam el, meg is szavaztátok, faq-ot is csináltam, "honlapom is van" a játékról, szinte mindent hírt én írok be elsõnek, de mégse lehetek házigazda(nem válaszoltak a moderátorkukacsgponthuról)<#pardon1>

tonyr
1000% h fake minden torrent, ami +jelenés elött wan fent...tawaly is igy wolt, idén ill jöwöre is igy lesz
érdekes nem, h magyar sms-eken nincs fent de torrenten igen...
szedd ha akarod, de szentem senki ne szedje, me FAKE

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

én be vállalom, ha kell. mindig fent vagyok, folyamat nézem mi a helyzet itt és már lassan tényleg el kéne vki mert ami itt megy az már nagyon szánalmas.

és ki akar házigazda lenni ?

1 no comment, 2 hogy vagy képes ilyen írást kiadni kezeid közül? igénytelenségnek is van határa...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

MikX
Hát sztem ja... pont...
Épp énis vmi iesmit akartam mondani, mert ami off, meg flém van itt...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

SLICK
Ez meg még szánalmasabb!!!!!

Mostmár kell egy értelmes régreg házigazda, kezd kicsit menyét topik lenni, akárcsak a többi NFS.

DJ Skyline
fatal error

Amúyg nekem 100 hogy emnni fog a game 😄

SLICK
Te mindenhol megkérdezed ezt??? Bazz néz meg egy nyomorult gépigényt és vesd vele össze.

Komolyan mondom SZÁNALMAS! Nc -.-

na jó én kicsit kiveszem fav-ból a topikot majd november elején visszanézek -.-

HellO! Havero mszerint neki emgvan a Pro Strett! Erröl ne mtudtok vlmti? 😊 esetleg torrent? Láttam a ISOHUNTON h fent van.. 300 leencher és 0 seeder 😞

Gerbill
Tudja a dx9c-t is. Régebben nekem is az volt. Fullon biztos nem fog rajta menni.

Szerintem haggyátok a francba. -_-
Különben meg a cerkák játékra amúgy sem érnek sokat, nekem anno volt C633-asom és egy GF2MX-szel sem vitte pl. a MOHAA-t. Min. 640x480-on is akadt. Sõt pl. az AvP2 is. Fogadok egy PIII 500 vitte volna. Pedig a kártya jó volt akkoriban (2001-2002).

Imremagdi
hülye vagy

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

Az én gépemen gondoljátok,hogy fog menni fullon ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

kovecses
Jó poán fullon persze...

Eleve a 9600 csak shader 2.0 ráadásul csak a dx9b-t tduja a dx9c-t nem, stb, meg aztán az agyonhúzott cerkád is majd fullon, persze, hogyne...

kovecses
Álmodozzál csak nyugodtan...

DeathJr
😄

MikX
Na ez a proci ügy jól ki lett vesézve... <#buck>

DeathJr
Visszatérve az OFF-hoz. Akkor is ezen a 900MHZ-n csont fullrahúzva 1600*1200-be fogom tolni(a moncsi csak 1024*768-at bír ez is a régi moncsim)XXXXXXXXD

DeathJr
A link már volt am...

skyli991
Ebben úgy látszik jobb lesz a drift 😄 Bár eddig is jó volt 😊
Szerintem a carbonban rossz volt hogy kevés drift volt 😞
http://www.gametrailers.com/player/25968.html

kovecses
Nekem volt régen egy 1,2 GHz-es cerkám ami megvételtõl 1,5 GHz-en ketyegett és állítom az volt életem legstabillabb gépe, soha semmi bajom nem volt vele és a maga idejében minden elment rajta...

A mostani cerkák hááát no comment

Pepsi Twist
nyehehe nekem régebben volt 1.6-os és túlvolt húzva 1.8-ra és én megvoltam vele elégedve míg oda nem ültem a kolega gépéhez ami 3.2ghz 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

SötétBarom
A gép amirõl írok egy 1.8as cerka (melóban) és mindennél szarabb..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

kovecses
Dehogy, nehogy bemeséld már, sempron sokkkal szarab volt mindig is mint acerka, fõleg azért mert a cerkában van tuning potenciál a sempronban meg semmi...

DeathJr
Ez hülyeség. A sempron vamilyen szinten erõsebb mint egy cerka. Már láttam 3000mhz-s Cerkának is a teljesítményét meg egy 3000mhz-s Sempron-nak is...És hát szemmel látható volt hogy a sempron erõsebb.
Igasság szerint nem tudom hogy hogy lett összeállítva ez a 900mhz-s cuccom de nagyon gyors(persze 900mhz-hez képpest)
Az athlon 64 3400+ -ot ami itt vol persze jóval gyorsabb volt😄

DeathJr
Hogy mit üt??? Hmmm eddig erõsebb volt egy Intel Cerka 1.7-nél egy AMD SEmpron 2.4-nél meg a haverom 1.6-os AMD Duronját odavágta mint állat.

DeathJr
A bratyesz viszi vagyis vitte el.

fery02
Nem mind1? 😊 Ez a játék úgyis soká lesz még fenn azon.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

mi van az NFOrce nál már leassan 4 napja egy betû nem került fel (kivéve fórum)
kovecses
HÁt mivel a sempron messze a legszarabb proci ezért egy cerka üti...

no comment