14488
-
aboriginal74 #4848 Idő mint a tenger... -
aboriginal74 #4847 Jah és qrvára reggel van nem is olyan rég vlt hajnali 3-4 helyesírási hibákért előre is "sorry" xD -
balika16 #4846 hakagyi007, kommentjeim száma: 116 db
3650
én ugy tudom holnap hajnalba jön csak olyan 3 körül -
#4845 öcsém, mi a f@szt kell rögtön megenni!?
Nem tudom mire vagy ilyen nagy arc...haggyuk
Amúgy meg tavaly este 6-kor rakták fel, és általában mindent este rak fel EA az időeltolódás miatt, szal nyugalom... -
aboriginal74 #4844 Ha jól sejtem akkor ennek a játéknak nem Msot Wanted a címe, konklúzuó nem városos csihi-puhis üldözős xD
ProStreet drag drift...ecatera..... -
aboriginal74 #4843 Nem tudom nem én írtam a progit, várd meg a DEMO-t majd a véglegest és akkor meg fogod látni...ha nem bírod mert nincsenek kötélből az idegeid és tegyük fel nem tudsz angolul itt az idő egy szótárat a kezedbe venni és allátogatni ide: EA xD -
#4842 Csak ezek a pályák lesznek?
Képek alapján: Egyhangú pályák, hiányzik a változatotosság, és legelső sorban a városi filling.
-
aboriginal74 #4841 hmmm
ez érdekes mitha összebeszéltünk volna a többiekkel :D -
aboriginal74 #4840 Hi all!
Nem kell aggódni, ha ma nem, akkor majd holnap vagy utána kijön a DEMO...
Nektek nincsenek kötélből az idegeitek az tuti :D
ui.: azért olvasom a topicot, mert én is ki akarom próbálni...:D -
#4839 nem vagyok isten..csak normálisan gondolkodom..
nincs se demó se torrent..felkéne ezeket fogni a többieknek (tisztelet a kivételnek)
-
#4838 Szerintem fölösleges bármit is várni ettől a demótól, vagy különben nagy koppanás lesz a vége. Lesz benne 2 autó meg 2 verseny, kb. fél órát elökörködik vele az ember aztán úgy is megunja. Ez a demo max arra jó hogy az irányítást meg a grafikát megérezze az ember. Itt kiderül hogy elfut-e a gépén normálisan vagy nem. SEMMI TÖBB. Úgy várják néhányan mintha a full jönne ki. Aztán egy óra múlva olvassuk, hogy végigvittem mind a 2 versenyt stb. stb. -
#4837 emberek, relax! menjetek találkozzatok haverjaitokkal, mozizzatok, szívjatok friss levegőt! :\ sosem értettem mire jó ez a hajtóvadászat meg ülünk és várunk, behűtött pezsgő mellett -
#4836 Tudjuk hogy tevagy az isten de mostmár elég... -
#4835 de az tavaly volt..
azóta 6millió m3 víz lefojt a dunán..200an elmentek melegebb éghajlatra..és volt 10 áramszünet az EAnél..
tavaly te reggel 6:55kor keltél..ma 7kor.. és akkor mi van?..semmi..
lesz amikor lez...nem ezen kéne pörögni..
-
#4834 minnyár első a PS :D -
#4833 tavaly 6-kor tették fel a carbont... -
#4832 Bocs, pár órát :D -
#4831 sajnos én sem vártam többet tőle..
az EA nem gondol már a régi NFS gyúrókra..(pedig azok az igazi NFS emberek) nem pedig a vérpistikre akinek a legjobb a Kalgonnal mosmott NFS teccik..mert ojan jó..hogy az nemigaz..
régen hangulata volt a játéknak..
élveztem h üldöz a rendőr..a szögesdrótot vajon hova teszik ki..elférek mellette..
a Porschét említve..
na hogyan is csináljam meg a 360°at?..
sérülés nélkül jussak el ide meg ide..
most mi van?..
tuningoljad..úgy h az már mnár fanzázia méreteket ölt..
törés..szvsz felesleges volt belerakni..úgy mint az MWbe..
a SUVokat kegyetlenül törted..de neked semmi bajod..
250el belemegyek a SUVba..ripityára törik..nekem leválik a festés a taximról..
bénáskodik az AI..
béna a renőr..
kajak vártam a rendőrökre az MWben és a Kalgonba is.. -
#4830 Ma jön ki minek várni?:D -
#4829 De se baj pár napot még tudunk várni -
#4828 Lol mekkora baki ez a torrent! Tényleg fake:
ITS A FAKE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DONT DL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
INSIDE MOST WANTED DEMO FILES.
AND VIRUSES !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ALL EXE FILES IS VIRUSES.
-
mentos-boy #4827 Igen, pl. az előted szóló harcos... -
#4826 Egyébként konzolon valaki már játszott a demo-val? -
#4825 Irányítás , törés szóra se méltó annyira kezdetleges! Játékmenet, hát ha van benne ilyen kb Lotus szintü csak a gázt nyomod és követed az ut kanyarulatát hogy még gondolkodnod se kelljen, alig látsz valamit az egészből. Amin kiakadtam leginkább a "pályák"(??) felépítése, kopár, semmitmondó, jellegtelen és igénytelen. Az egész játék stílusa minden képzeletet felülmúló valótlan képzelt és idétlen világot kelt amiben talán csak az autók valósak. Törés? Egyik pillanatrol a másikra, többet nem is mondanék róla mert felesleges. Nem értem, hogy képesek kiadni egy ilyen arcade királya dodgemjátékot ? Mintha valami burnout-al játszana az ember amiben semmi nem számít csak hogy elöbb érj célba. Ha az egész NFS név bemocskolása a cél akkor sikerült, ez feltette i-re a pontot!
( PS3-on próbáltam,720p-be) -
#4824 fake..sztem csak ennyit..
fogjátok már fel h nincs demó..
torrenten meg főleg nem lesz demo...
az EA ébredezik...ti meg már demóról beszéltek..örüljetek ha holnap kaptok/kapunk demót..
tavaly is ugyan így volt..
az EA feltette az FTPre csak utánna lett torrenten demo..
ennyire nembírtok várni..
adná az isten h ne lenne 2 hétig internet^^ :)
mi lenne 1esekkel..kész katasztrófa..
-
#4823 Találtam 1 demo torrentes linket, de állítólag vírusos, de majd meglátjuk akik töltik mit mondanak róla -
#4822 szánalmas vagy -
balika16 #4821 -
#4820 Hát elég furcsa... -
#4819 csak azt nemtudom h Honda civic hogy fér össze a skyline GT-Rel..
vagy 1 bmw m3 a chevi Cobalt SSel..
mindíg bírtam a jó párosítást.. -
#4818 Menj már:D -
#4817 semmi konkrét csak szar, hogy nem repülőszimulátor -
#4816 Akkor viszlát! Ez nem a Te topikod... -
#4815 -
#4814 tessék ki van linkelve.. -
#4813 kifejtenéd ezt bővebben, csak mert ez így ala natúr egy "micsoda szar egy játék, hogy ilyen szarul fut(na) a "csúcsgépemen" kijelentés, indoklás nélkül! -
#4812 Akkor a gépigény amit írtak neki egyszóval a nagy semmiért van? -
#4811 demóban 2 pálya és 2 kocsi van... -
#4810 Majd ha kiadják a demo-t valaki majd belinkelné? -
#4809 maxon csak szép zerocoolnak tetszett ami nekem jót jelent