Need for Speed: Pro Street
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
hardwired.hu
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
Na na. DX9c=ShaderModel3. Az olyan gamek, amik CSAK SM3-ra vannak írva, azok már nem (MOHA, Bioshock, LP, R6V).
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
[email protected]
az meg sztem tény, hogy te mindig berakod, ha van vmi érdemleges dolog és nem szoktál hülyeségeket beszélni
én már 2x válaltam el, meg is szavaztátok, faq-ot is csináltam, "honlapom is van" a játékról, szinte mindent hírt én írok be elsõnek, de mégse lehetek házigazda(nem válaszoltak a moderátorkukacsgponthuról)<#pardon1>#pardon1>
érdekes nem, h magyar sms-eken nincs fent de torrenten igen...
szedd ha akarod, de szentem senki ne szedje, me FAKE
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Épp énis vmi iesmit akartam mondani, mert ami off, meg flém van itt...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Mostmár kell egy értelmes régreg házigazda, kezd kicsit menyét topik lenni, akárcsak a többi NFS.
Komolyan mondom SZÁNALMAS! Nc -.-
Különben meg a cerkák játékra amúgy sem érnek sokat, nekem anno volt C633-asom és egy GF2MX-szel sem vitte pl. a MOHAA-t. Min. 640x480-on is akadt. Sõt pl. az AvP2 is. Fogadok egy PIII 500 vitte volna. Pedig a kártya jó volt akkoriban (2001-2002).
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Eleve a 9600 csak shader 2.0 ráadásul csak a dx9b-t tduja a dx9c-t nem, stb, meg aztán az agyonhúzott cerkád is majd fullon, persze, hogyne...
Szerintem a carbonban rossz volt hogy kevés drift volt 😞
http://www.gametrailers.com/player/25968.html
A mostani cerkák hááát no comment
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Igasság szerint nem tudom hogy hogy lett összeállítva ez a 900mhz-s cuccom de nagyon gyors(persze 900mhz-hez képpest)
Az athlon 64 3400+ -ot ami itt vol persze jóval gyorsabb volt😄
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!