Need for Speed: Pro Street

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SötétBarom
Nézdmá'?!

Hova lett a Stage 1, Stage 2 meg a Stage 3??? <#idiota>

Amugy ezt az autó már régóta szerettem volna látni a sorozatban..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

gduck
Váóó! Jó a "szélcsatorna" 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

NSX hangot vett fel az ea..

tonyr
jo lesz, csak má itt lenne 😊

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

kovecses
thx

Király, ilyen videót vártam, mert legjobban a szélcsatorna érdkel, abban akarok tevékenykedni, a vezetés csak másodlagos...

😊

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

civic<#eljen><#eljen>
porschénak hogy lekonyul a "füle", de jó meg 350 is a supra meg hülyén néz ki ezzel a vastag hátsóval és nagy has magassággal

gabi89
Honda meg a Porsche <#szeret><#szeret>

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

SLICK
Tegnap jártam a debreceni Plázában és megpillantottam az 576-nál egy csomó NFS pro Street borítóval ellátott tokot. Hirtelen néztem h mi van? Csak nem megjelent? Ma ismét szemügyre vettem (részletesebben) és ezek a tokok el voltak látva egy matricával miszerint elõrendelhetõ.
Kicsit megtévesztõ az ilyen... :|

gduck
PC-re a FULL elõtt 1 héttel szokott jönni 😞((

Frissült a Faq-ban az autólista..

a többbi kép
itt van..
(Golf-os képet direkt nem mutatom :p)

Na erre szokták azt mondani, hogy van egy jó és egy rossz hírem. <#vigyor><#wilting>

e-hónapban jön a Publikus (szal letölthetõ) Demó !! (de valszeg csak X-box 360 ra)

otrosinka
😊

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."

erieskrisz
na 1 biztos a verdakat szara sig lehet majd tuningolni sok trailert megneztem mar de csak most vettem eszre hogy pl a mazdan elol is meg hatul is masfajta felni van xDDD

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

bpeti72
http://www.youtube.com/watch?v=kOcelOKqABw NFS MW

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

SLICK
bazz végén kicsi a rakást játszanak??? 😄

LeWyTy
ááááááááááááááá!!!!!!!!_______LOL!!!

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
És ez a 2:31-es üldözés elég kevés Bounty-t hozott<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

DJ Skyline
Busted, restart level? Yes / No
<#idiota>

LeWyTy
A sok NFS-ezés"ELÕNYE"<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

sTk01
ó

sTk01
amugy a legtöbb auto ami a gémbe van hátsökerekes vagy 4wd

LeWyTy
Az nem derült ki.Szerintem csak Darius elvette mer a területén voltunk.Vagy Cross...
ÁÁÁÁ haggyuk.

Az a Carbonban már totálkáros lett ha jól tudom.

Megnéztem a hivatalos oldalon, és ez mégsem a Grip King autója, csak hasonlít rá. (annak díszesebb az eleje)

LeWyTy
Azt olvastam valahol hogy benne lessz a megszokott M3-as.
Akkor nyilván a mienk lessz.Nem?Legalább is amig megin valameik ellenségünk elbaxxa<#gonosz2>, vagy jön "Cross és meghúzza az oldalát"<#idiota>

A "Grip King" kocsija is M3-as. De hogy a képen is az van-e azt nem tudom biztosra.

Nohab
Lehet ez az egyik fõnök kocsija (szerintem),vagy nem...
minden lehetséges 😊

sztem lesz, azért van minden 2. képen rajta :p

milyen szerepre gondolsz?
ha vmi storyra akkor sztem nem lesz se storyja se nagy szerepe m3 nak max annak akinek tetszik, de semmi olyat nem mondok amit biztosra kéne venni

LeWyTy
Ebbe se lessz nagy szerepe az (BMW M3)-nak?

inkább az utóbbi
legalábbis pc-re

gduck
Mikor fog megjelenni a játék?

Csak mert az EA Storeban: Pre-Release Thu Nov 01 19:00:00 CDT 2007 szerepel.. Amúgy meg mindenhol Nov 13-t látok...

-_- Nem én kezdtem, de nem is kötelességem okítani senkit... Higgyen akkor azt amit akar. Max. a hardver topicban megvitatjuk, vagy mittomén.

MikX
Ja, és akkor minden meg van magyarázva, mert ha más spammel, akkor te mért ne? Aham... értem...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

a többi kép itt..

bpeti72
szólhattál volna elõbb is most dobtam a kukába<#buck>

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

Vegyél egy jobb videókártyát és + 512 MB RAM-ot, és simán megy a PS, sõt más is. Remélem az a "Penium" az Pentium 4 (és nem Celeron). Mert akkor üthetsz igazán a videókártyával (tapasztalatból mondom).

Dénes é: én sem szóltam be amikor vagy 50 hsz.en keresztül csak az OST-rõl volt szó. Pl. a Carbonban utóbbi említésre sem méltó. 😛

nem lehetne hogy le áljatok ezzel a szar dx-eléssel ?????????? én már személy szerint nagyon unom hogy folyamat errõl megy a csevely . keressetek egy témát aminek van ehez köze .

gabi89
Hát ez nem fog szerintem.9200 nagyon régi kari az SE-meg még butítot is szóval még a 9200-es karinak is egy szarabb verziója.Ha el is megy 640x800 low

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Perszehogy egy feles grafikával ment!

tonyr
nemhiszem...
a mw w a carbon ment ezzel a konfiggal ? me ha nem akko nincs remény

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Hello valaki meg tudná mondni h fog-e menni NFS egy 2800 penium 512 ram
és 9200SE radeon 128mb 4xAGP? Kösz!

Hello everybody :-) nem tudja valaki mikorra tervezik a demo kidobását ?<#hawaii>
Gerbill
Hát szerintem a dx9c nem egyenlõ az sm3.0-ával, max abban vált lehetõvé a használta. De ott van pl a CoD2. A maximum követelménye dx9c és tudtam vele játszani maxon, az más kérdés, hogy szaggatott ezért visszavettem. A szoftveres támogatást meg nem én találtam ki, hanem kovecses.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Mi az hogy szoftveresen? DX9b-ben fut, ennyi. Már ha támogatja maga játék (az egy dolog, hogy lehet patchelni némelyik only SM3-ast, pl. Bioshock). Remélem jól értelmeztem, amit mondtál, de e szerint nekem is menne szoftveresen a DX10-ben a Crysis??? Kötve hiszem. Csak DX9-ben. 😊
A kártyának ismernie kell az adott DX szabványt, az effekteket stb. Persze a legötöbb új játék támogatja a DX9c-t(az a max graf), de ugyanúgy megy pl. sima dx9-cel, sõt némelyek 8-cal is. Attól függ, mit tud a kártya alatta. Némelyikben még kapcsolgatni is lehet a render verziót (pl. STALKER).