Need for Speed: Pro Street
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hova lett a Stage 1, Stage 2 meg a Stage 3??? <#idiota>#idiota>
Amugy ezt az autó már régóta szerettem volna látni a sorozatban..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Király, ilyen videót vártam, mert legjobban a szélcsatorna érdkel, abban akarok tevékenykedni, a vezetés csak másodlagos...
😊
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
porschénak hogy lekonyul a "füle", de jó meg 350 is a supra meg hülyén néz ki ezzel a vastag hátsóval és nagy has magassággal
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Kicsit megtévesztõ az ilyen... :|
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
ÁÁÁÁ haggyuk.
Akkor nyilván a mienk lessz.Nem?Legalább is amig megin valameik ellenségünk elbaxxa<#gonosz2>#gonosz2>, vagy jön "Cross és meghúzza az oldalát"<#idiota>#idiota>
ha vmi storyra akkor sztem nem lesz se storyja se nagy szerepe m3 nak max annak akinek tetszik, de semmi olyat nem mondok amit biztosra kéne venni
legalábbis pc-re
Csak mert az EA Storeban: Pre-Release Thu Nov 01 19:00:00 CDT 2007 szerepel.. Amúgy meg mindenhol Nov 13-t látok...
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
-_- Nem én kezdtem, de nem is kötelességem okítani senkit... Higgyen akkor azt amit akar. Max. a hardver topicban megvitatjuk, vagy mittomén.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
Dénes é: én sem szóltam be amikor vagy 50 hsz.en keresztül csak az OST-rõl volt szó. Pl. a Carbonban utóbbi említésre sem méltó. 😛
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
a mw w a carbon ment ezzel a konfiggal ? me ha nem akko nincs remény
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
és 9200SE radeon 128mb 4xAGP? Kösz!
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
A kártyának ismernie kell az adott DX szabványt, az effekteket stb. Persze a legötöbb új játék támogatja a DX9c-t(az a max graf), de ugyanúgy megy pl. sima dx9-cel, sõt némelyek 8-cal is. Attól függ, mit tud a kártya alatta. Némelyikben még kapcsolgatni is lehet a render verziót (pl. STALKER).