14488
prostreet
  • Ryder7
    de 60-ra és nem 30-ra. asszem.
  • Prince of Máté
    csak a patchel van korlátozva.
  • Ryder7
    Tudomásom szerint a max 60 FPS. inkáb 30 az átlag(od).
  • bpeti72
    hogy lehet mikor 30fps a max
  • Ryder7
    Géped adatai?
  • Pilutika
    sziasztok!
    aki okos a témábe légyszi segitsen.
    olyan gondom van, hogy a játék 45-60 fps-el megy még is ugrál a kép, de az fps 45 alá sose esik, ezért nem értem mért van ez!?
  • Ley Roland
    Kösz majd megnézem hogy jó-e
    de billentyűvel télleg nem a legjobb irányitani :(
  • Szasza20
    Hát gyerekek, most volt alkalmam kipróbálni a játékot mer nem volt videókarim, dehát ez az irányítás, igaz kormánnyal nem próbáltam, de billel nagyon gány!
  • Cobra.
    Autó tuningolásánál a futóműbeállítás utolsó csúszkája. Ha jól emlékszem balra tolásnál csökken a kanyarodási hajlam.
  • Ley Roland
    És ezeket hol lehet beállítani ?
    Mert így nem tudom végig vinni a versenyeket mert már a 3. nagy csillagnál vagyok PFF
    Remélem tudod hogy hol ehet ezeket beálítani hogy jobban kanyarodjon !
    írj
  • Cobra.
    Analóg controllerre van megírva az irányítás, de annyira nem vészes billentyűzetről sem (találkoztam már sokkal rosszabbal is). A kormány érzékenységét kell változtatni autónként és pályánként.
  • Ryder7
    A kocsi beállitásaival lesz a gond. És a ProStreet inkább félszimulátor, mint archade (Carbon).
  • BIZ0906
    Eleve másabb az irányítása már szerencsére bár néha rossz is de kicsit "élethűbb" mert már nem igazán lehet egy éles kanyart bevenni 220km/h-val. Szóval csak érzéssel :)
  • Ley Roland
    Hellósztok
    Megvan a Pro Street !
    De billentyűm van :((
    Azért nem kanyarodik rendesen mert billentyűvel irányítom ?
    Mert szerintem ha PS kar nne akkor könyeben lehetne irányitani.
    ÍRJATOk !
  • Ryder7
    Úgy érted videókarit, meg priceszot és társait? Mert ez benne a lényeg. hogy azt nem kell tuningolni.
  • LeWyTy
    De az Xboxhoz valahogy nemlehet kapni annyi dolgot
  • Ryder7
    Szerintem nem laposabb a szélvádő. A dupla hátsó szárny meg nincs PS-ben. Végülis ez is dupla szárny szerűség.
  • SzocsA
    játékban sokkal laposabb a szélvédő!
    hát nem hasonlít
    dupla hátcsó szárny

ja és amíg nem látja élőben ezt a kocsid addig nem is lehet felfogni hogy milyen a többi átlagos kocsihoz! astra vagy az ehez hasonlók!
    mármint hogy milyen testes az egész kocsi
  • Ryder7
    Lehet, hogy ezt a képet nem ide hanem a Knight Rider-es topicba kellet volna tegyem, de itt az én új KITT-em ProStreet változata:

És az eredeti:

Megjegyzem a saját KITT-emet nem másolni akartam, csak úgy fejből csináltam. Vélemények a kocsiról?
  • Ryder7
    KB azt, hogy az Xbox-al jobban ki lehet jönni és lassan kiszoritja a PC-t,
  • RYO21
    Nemtudom h. a nagy site-ok (pl.:gamespot,ign), miért sz@rják le a PC-s verziót.Az X360 semmivel sem jobb:

mint a PC:

• RYO21
    kössz, akkor majd leveszem a hangokat és a car effect-et is...
  • Ryder7
    Mert verseny közben sok a "zavaró" tényező. ilyen a többi kocsi és azoknak mozgatása, a kommentátor megszólálása és asszem még a zene is.
  • RYO21
    haljátok miért van az, hogy ha practice-ben megyek akkor az FPS 26 körül van, de ha verszenyzek akkor lecsökken 13FPS-ra?
  • Truck Driver001

Kössz..egyebet nem tudok mondani:D
  • Cobra.
    Rakd át angolra a billentyűzetkiosztást és Shift+7 :)
  • Truck Driver001
    Estét emberek!Kérdésem lenne,miszerint mi az Istenért nem tudok & jelet tenni?[ezt is a karaktertáblából szedtem ki] Plussz autók eléréséhez kéne,de elég bosszantó hogy altgr+c kombinációra nem reagál.Aty Catalyst kizárva,kinyomtam a gyorsbillentyűt.Szóval nem értem..
  • Ryder7
    Hogy én ilyet hányszor láttam.
  • ntex
    (majdnem) Mazda terepjáró a Pro Street-ben

• SzocsA
    van versenynap ha kilépsz közben akkor elveszik az addig megszerzett pontok !
    el kell érni azt a pontszámot ami a korona mellett van és feloldja a következő pályát
  • Viktor9202
    Nem értem az egész karriert. Mindig csak az első pályán lehet versenyezni a Golf-al meg a Civic-el? Hogy lehet tovább vinni? mert már 3x csináltam meg:S Help pls
  • Blacksheep77
    Hát ez az!!! Elbeszélünk egymás mellet. Ha lassabban számol a másik netes géphez képest, akkor ott hátrányba kerül! Ergó a jobb géppel jobb időeredményt lehet elérni egy lassabb géppel szemben!!! Vagy nem?
  • Ryder7
    Én semmit se állitok. max a túlnyomáskat teszem maxra.
  • Edward75
    Sziasztok.Azt szeretném kérdezni,hogy a drifteléshez milyen beállítások kellenek, mármint nem pontosan hanem mi a legfontosabb amire a kocsi beállításánál ilyenkor ügyelni kell?
  • Ryder7
    Az attól függ milyen a kocsi és hogy milyen a mostani irányitás illetve milyen irányitást akarsz.
  • GX25
    Köszi a választ Dave0092.
  • chapog
    Hello Mindenkinek!
    AZ lenne a kérdésem,hogy hogy érdemes beállíani az autókat,hogy a kormányzás jó legyen.(lehet hülye kérdés)
    Vagy valami leírást tudnátok belinkelni,ahol ihletet meríthetek.
    Előre is köszönöm
  • Dave0092
    kevés a proci
  • GX25
    Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem hogy az miért van hogy a menü tökéletes azaz szépen fut ahogy kell viszont ha elkezdem a játékot úgy csinál mintha szaggatna nem nagyon de észrevehetően és ez minimum grafikán is így van.

Konfigom:
    Processzor:AMD Athlon 64 3800+
    Memória: 2GB
    Videókari: Nvidia GeForce 8600GT 256MB
  • Ryder7
    Jah. Ez igaz. már beugrott. nekm olyan 8-10 FPS-el megy a game és bizon 1 mp kb 2-3 igazi mp. Ez onlineba nagy hátrány lenne. még jó hogy ott nem tolom:D