14488
prostreet
  • Ryder7
    Lehet. de van benne logika, h még fiatalon megfogják az embert aztán veszi mint az őrüt még 10 év mulva is.
  • bgabor
    Hát pedig pont a Pro Street stílusánál kellene maradni.
    A MW "stílusát" szívtuk öt teljes éven keresztül, az UG1 óta.

Persze én is tudom hogy az NFS széria jelenlegi célközönségének a totál árkad írányítás és a többtízmillás autóval nagyzoló szakadt partiarcok jönnek be. (nyilván még nem tűnt fel nekik hogy a való életben a szakadt partiarc hozzáállású emberek húszéves rozsdásodó roncsokkal járnak és nem harmincmillás Porschéval)
    Bár a nagyzolós szakadt partiarcok a PS-ben is bennevoltak (Ryo), nemtudom min kérődzik még a kb 12 éves átlagéletkorú célközönség.
  • dragon11
    ok thx
  • bgabor
    Mellesleg valami gond van a Cuda és a '67 es Corvette váltójával. A négyes fokozat fele után nem megy tovább a fordulatszám, bármilyen váltót teszek is bele. Ez valami bug? Ti is tapasztaltátok?
  • Ryder7
    Tudomásom szerint az MW marhanagy bevételt hozott, szal nem. az Undergounrd-al is megcsinálták, akk az MW-vel miért ne?
  • Szabi1991
    köszi :)
  • Máté94
    Boldog Szülinapot!
  • DJ Skyline
    "Need for Speed talán vissza fog térni a Most Wanted stilusához." nem unják még? :\
  • Skyline
    Hmm nemtom,monnyuk xp alatt nem mértem sose de ennél nekem gyorsabbnak tünt..mind1..:)
  • Szabi1991
    30 FPS-re van korlátozva a játék, hogy interneten ne lehesen az fps-el csalni..

(szal soha nemlehet több mint 30 FPS-ed)
  • Skyline
    Feltettem az amd dual core optimizert,meg az 1.1es patch-et...Így most full stabil 30 fps a game,de a vicc az hogy ez nem változik még akorse ha emelem a felbontást és ráteszem a full élsimítást...
    Meg picit kevés a géphez képest az a 30 fps,főleg ha aztveszem hogy xp alatt kb duplaennyivel ment mindenfullon...5let?:)
  • BIZ0906
    Nekem mind a két rendszeren simán ment
  • Blacksheep77
    Pedig szerintem a vista lesz a ludas. A crysis vistára lett kitalálva a ProStreet meg xp-re lett optimalizálva szerintem.
  • Skyline
    Most néztem meg frapsal,olyan 30-40 fps között ugrál összevissza...
    A 7900-val anno 1680*1050-ben toltam 2x-es élsimítással és ennél sokkal jobban szaladt...
  • Skyline
    Kéne egy kis help!
    Gondoltam felrakom újra a játékot,kicsit csapatom vele...2 giga memó 4800 x2 8800 gts 512mb,vista 32bit...Full grafira pakolva 1280*1024-ben is olyan akadós szerü a játék....Xp alatt anno mosolyogva rohant a cucc egy 7900-val,itt meg rendesen érezhető hogy röcög..Mi lehet a gond? (Csak azt ne írja senki hogy vista,mert a crysis dx10alatt vígan fut ezen a gépen..:) )..Felraktam az 1.1-es patchet is na azzal mégjobban röcög...5let?
  • bgabor
    Vélhetően úgyis a Pro Street motorjára fog épülni (kábé kétrészenként szoktak motort váltani), úgyhogy ugyanolyan kiválló félszimulátoros cucc lesz, mint a Prostreet.

Bár a prostreetet régen végignyomtam már, naponta egyszer legalább megyek néhány kört a 2007-es GT500-assal, belül fullra tuningolva, kívül gyárilag, kikapcsolt segítségekkel, king fokozaton. Iszonyúan el lett találva!
  • Szabi1991
    sztem a Pro Streetet nagyon jól megcsinálták, remélem az utcai verzió se lesz roszabb, a belsőnézetnek nagyon örülnék :)
  • Blacksheep77
    Egy Most Wanted-Carbon-ProStreet egyveleg teljesen jó lenne! Ötletem éppen lenne a keverékhez csak attól félek ez a EA nem nagyon érdekelné. :-)
  • Szabi1991
    nincs...de ne is legyen, majd ha legalább a címét lehet tudni.....
  • bgabor
    Szerintem meg ez az első normális NFS a hot pursuit 2(NFS6) óta.
    Szinte tökéletesre sikerült, és bőven túltesz a carbonon.
  • Ryder7
    Következő részrél két hír az oldalmon:
    Első hír
    Második hír
  • dragon11
    Lehet tudni valamit a következő részről?Van-e topik neki itt sg-n?:)
  • Ryder7
    mármint motortuningban? ott arányosan növekvő "rendszert" szoktam használni.
    A lassú fordulásnál a felfüggesztés kell merevebe venni és a kormányreakció értékét.
  • BaziJoe
    egyébként a gyorsuláshoz hogy kell a váltót belőni??
  • BaziJoe
    Ugy értem ,hogy nincs erő vissza csatolás és nem tudom érzékenyebre álítani a kormányzást nagyot kell fordítani,hogy elforduljon a kocsi.
    Vagy ezt az autókon kell beálítani??
  • Ryder7
    Ha a PS-be akkor pont ott ahol a billentyűzetet, csak fent a Billentyűzet rész átváltod kormány résszé.
  • Szabi1991
    hogy érted ?
  • BaziJoe
    Hollehet a kormányt normálisan beálítani???
  • Ryder7
    Unalmamban irtam egy NFS12 autólistát: Autólusta

Csak ötven kocsi van benne, mert Tolvajtempó-s feelingbe irtam a cikket.
  • Ryder7
    Tudom... NFS12 közlemény...
  • RYO21
    hmm...
  • Ryder7
    Ezt hogy érted? Mert ennek az eladásnak semmi értelme.
  • Pilutika
    amugy szerintem ez nagyon gyenge NFS lett....mondjuk igy is csoda hogy ugyanazt a játékot ennyiszer eltudták adni:)
  • BIZ0906
    "Emulátorprogrammal való ütközés észlelése" pontosan ez. Vagy nem eredeti (bár halál biztos:))
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Crackeld fel/meg
  • rayx
    Valaki tudna segiteni?Ha el inditom a játékot akkor ezt irja ki:'Emulátorprogrammal való ütközés észlelése.' mi lehet a gond?
  • Ryder7
    a II.? mert az első asszem 60-ra.
  • bpeti72
    30-ra
  • Ley Roland
    ja ok kösz
  • Ryder7
    Nem csak.

Még a felfüggesztést mervebbre kell tenni. vagyis az elsőtől a hasmagasságig mindent jobbra. nem teljesen, ahogy neked jó.
  • Ley Roland
    csak enyit lehet álítani hogy jobban kanyarodjon ?