Need for Speed: Pro Street

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

erre valaki

hát a másik fórumban sazt írtad hogy le...
Diodi

Jó játékkal, egy jót játszani, nagyon jó !!!

bpeti72
A fax kivan megveszem az eredetit és ilyenekkel kell szarakodni.

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

bpeti72
sziasztok Olyan gondom van hogy a menübe nem tudok kijelölni semmit mert egyfolytában vibrál akkor kezdte csinálni mikor a kormány beállítás csináltam volna , volt valakinek ilyen? eredeti a játék

4. szint a maximum.

öcsém 1200le lett a skyline! fu bameg!
480Km/h a vége öcsém!
hányas szint van 5? 6?
Persze ez a kód mident ad :
- 4. szintû alkatrészek
- az összes pálya használható
- 4 közepes kocsit ad mind a 4 versenytípushoz
(Dodge Viper SRT10 sprintre, Pontiac GTO driftre,
Nissan 240SX hajszához, Chevrolet Cobalt SS gyorsulási versenyre)
A kapott 4 verda eladható, mert nem a legjobbak...

4. szintû alkatrészek gyors megszerzése :

KÓD MEGADÁSA
ott ezt kell beírni :

unlockallthings

ez a kód be van építve a játékba és
akkor amelyik aután létezik 4. szintû alkatrész,
annál használható.
Ez a kód csak az 1.0 verziónál megy.
Ott kell használni. aztán lehet az 1.1 patch-et felrakni,
majd az 1.0 verziós tuningolt játékhelyzet betölthetõ... :)

legális uton... feltuningolod a pagani zondát, miednnt maxira,igaz bennevan több mint 1 millába, de szt4 bõven megvan madjhogynem szt5 ami sajnos nincs :S

hát?
trainerrel? vagy más legális módon?

egyébként erõs kocsival megdöntötted a kezdeti páylák rekorjait?
mármint paganival az elsõ futamokon mész simán nyersz!
nem...

4es szintû csomagokat csak a jualomkártyákkal kaphatok?
<#hehe><#hehe><#hehe><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1>
Ha megkérhetnék valakit, és unatkozik, hogy csináljon már meg nekem pár pályát...
elkülddenéma save-gamet 2 db király van már csak, asszem a hajsza király, meg a sprint király, de nem tudok menni, mert levan zárva,rekord döntögetés kéne, de sehogyan sem sikerül... csak azt kéne megcsinálni. a save game-ba van elég pénz, oylan kocsit vehet amilyet akar... Valaki segitsen, pls help me...

van valami õj benne? gyorsabb valamivel?

Ryder7
Sztem az EA-nál elmentek otthonról.
Minek demo, mikor már van játék több hónapja. És ha netrõl le lehet tölteni a demot akkor akit érdekel a játék az leszedte az eredetit, esetleg a teljest is.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

NFS 2008 , de minek a full után demo? A nfsplanet szerint azárt hogy ne kelljen megvenni a játékot vagy lemásolni...

a dírekt link szerint Nfs08DemoEuropeEngRelease.exe :O

a leírás szerint 2 Porsche (911 GT2 és 911 GT3RS) ,és a Porshe Lipcsei tesztpályája van a demóban :D

van uj pro street DEMO Porsche DEMO!!! ...full game után még 1 demo?? vagy NFS 2008?

Ryder7
Nem gyorsabb. nem is ProStreet patch az hanem inkább Booster Pack patch-e.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

GYORSABB A JÁTÉK AZ ÚJ PATCHEL???

Ryder7
Nem nõtt.
Csökkent!

Ennek kb ennyi alapból az aeroja.

-87 de gondolom nem csökkent hanem nõtt!
amugy is már sztem aeroban fullon van ugyhogy felteszed ezt a kasznit és negatívan befolyásolja az aerot!<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>
Ryder7
Az Aero résznél van...

mi van elírva?

Ryder7
A sprint nagyon durva.
A Lambom nem kanyarodik elég gyorsan, az RX-7-em meg túl gyorsan...

Ezt nézzétek meg:

A legújabb patch van felétve. Szép kis elirás mondhatom...

baki nélkül van egy olyan pálya ész sprintben vagy ebességrekordban! ahol kiseb ugratók vannak benne és a leérkezéssel van a gond na most ott az összes kocsi összetört az enyém is majdnem nagyon állat volt az a pálya egy csomoszor végigmentem rajta mert sokszor ott összetörtem a kocsim persze kis nitró elõtte és tökéletesen érkezik földre aztán csak mégis nekicsapódik a falnak ! és a többiek is!

az meg nemigaz hogy nehéz! az viszont igaz hogy 400 km/h nál kicsit remeg a monitor! annyira nem zavaró!
azt nemtudom hogy valóségban milyen lenne de kemény felfüggesztés beállítások mellett 400 nál szerintem az apró hajszálrepedéseket is megérzed ha átmész rajtuk!

ha elérte a 444 km/h akkor a kocsid elején besûrûsödött a lefegõ és puf puf puf!

Hát én úgy vagyok ezzezl a Pro Street-el hogy sokkal jobb mint a Carbon meg a Most Wanted, de a császárt (Underground 2) nem veri. Hogy miért is jó ez a játék? :rengeteg jó autó, nagyon jó felnik (végre e régi amcsi izomautókhra is lehet oldschool-szerû felnit tenni, nem csak azokat a "postakocsiküllõket"), nagyon jó zenék vannak benne, teljesen illik a játékhoz.

Továbbá végre van értelme a tuningolsának is, meg hogy egy kicsit megpiszkálja az ember a különbözõ alkatrészeket. Egész jók a versenymódok is, különösen a Sector Shootout, Drag, Drift. Ami viszont mocskos aljasul borzalmas lett az a Speed Challenge része a játéknak. Iszonyatosan el van cseszve a sebességérzet. Olyan az autó mintha át akarna lépni az idõkontinumon, rázkódik a képernyõ mint az állat, már csak a hangrobbanást vártam mikor 400 körül repesztettem. El van túlozva, nem is kicsit. Emiatt az autót is sokkal nehezebb irányítani és egy kb 4 perces hosszú sprintet végigmenni King fokozaton baki nélkül nagyon nehéz.

De összességében azért a Speed Challenge-t leszámítva egy egész korrekt játék lett. Olyan 85%-ot adnék rá.

Synit HUN
"Hajsza (Grip Race) :

Ajánlott autó: Mitsubishi Eclipse (már a legelején megvehetõ), vagy Lancer Evolution (a leszámolások királyának autója is ilyen), Lamborghini Murciélago LP640 nagyon jó, esetleg Ford GT (jól gyorsul és nagy sebességre képes), de a legjobb a svéd Koenigsegg CCX (csak a 16 új autós fájl bemásolása után használható"

Nah ez itt baromság. Porsche 911 Turboval csak a Koenigsegg-et nem nyomom le ezek közül de az kb 6x annyiba kerül. És ha már szupersportkocsikról van szó a McLaren F1 iszonyatosan elver mindent!

"Gyorsulási verseny (Drag) :

Ajánlott autó: Shelby GT500 (ezzel 12-13 ezer pont kapható), vagy Pagani Zonda F (ezzel lehet a legjobb idõt menni)"

Az újjabbik GTO-val 6.52-t mentem 1/4 mérföldön. Szintén nem kéne kihagyni. Bár pontra nem tudom mennyi, de biztos elég :)

A többibe nem szólok bele.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

patch

Az okosabbak kezdenek ráébredni, hogy manapság Európa a
legjelentõsebb piac...
Európai Unió - 500 millió ember
USA - 300 millió
Japán - 120 millió
Diodi

Jó játékkal, egy jót játszani, nagyon jó !!!

brodix
HI!
Miben jobb a Pro Street a Carbonnál?(Grafikát leszámítva)
Mert azt viszont tudom,hogy miben nem.
A Pro Street-ben nincs szabad autózás.
Tehát story módban egybõl megy a verseny.

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

az 1.7 es celeron procimnak csak 58%ra terheli le!
a 2es javítópachel mi újság van? kb 200 MB most ez kamu vagy mi?
jah emg proci, mert a 6000+ es amd-mnek mind a 2 magját 100% osan lehuzza game közbe...

JaSoN HuNTeR
Pro Street inkább RAM igényes.1,5GB al már elvan.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Ryder7
talán. XD

Komolyan nem...

lükvercben nem lehet?
Ryder7
Bár a mai világban már ez is megtörténhet...

hm ja
Ryder7
Az elsõkerekeseket kivéve...

bpeti72
ugyan milyen sebességnél?

dehonnem sokkal reálisab sokkalde sokkal
hát szerintetek miért olcsobbak a pcs játékok! mint akármelyik konzolra !
jó egyrész bent van az is hogy nem kell fejleszteni állandóan igy ezt a pénzkiesést is kompenzálják de
minden kocsival lehet kétkerekezni csak meg kell találni a megfelelõ beállítást!
de az izom autokkal jobban lehet kétkerekezni!
hát az se szimulátorosabb a prósztrítnél..

de a cmr dirtben már legalább a földön jár