14488
-
Persze hogy lassaban számolja ha lassab a kép is, sőt ha megál a kép megál az óra is.
-
SzocsA #13549 nekem is volt ugy az U2 ben mikor mindent maxra tettem lassan számolta az időt!
csak beállítás kérdése! -
A Toca2-nél láttam ilyet utoljára. Ott tényleg lassabban számolt az óra egy lassabb gépen. :D
-
Nem tom milyen géped van, de az biztos hogy ha nagy felbontáson akad a játék és nem folyamatos akkor nyilván nem tudsz úgy menni mintha leveszed és simán megy. De ez nem a játék hibája. -
Nah ezt se tudtam. monduk amit én online nyomtam az csak a TMN és a SA volt. de asszem kiküszöbölték, hamár van ez a Punkbuster.
1965-ös Pontiac GTO (Goat) teszt:Katt! -
Arra hogy hülyeség. Ha leveszed a feldontást jobban megy az autó? -
Blacksheep77 #13544 Nem igazán értem, hogy most ezzel mire gondoltál, hogy nem volt ilyen az U1-ben, vagy hogy ezt a hibát kiküszöbőlték a PS-ben? -
Blacksheep77 #13543 Igen, de nyilván valóan enneka trüknek a egyszemélyes gép elleni játékban nincs értelme, hiszien a gép száol. Ennek a neten volt értelme ott ahol két gép versenyzett egymással. Nyilván az a gép amelyben nem voltak lessító tényezők ott gyorsabban ment a számolás mint a másik lessabb gépen, és így egymáshoz viszonyítva volt hogy az elenfelet akár fél körrel is előrébb sorolta. Remélem érthető az a mit leíram. Ez egy egyszerű trűk, de mégsem csalás, vagyis az de mégsem. A konfigokból adodó különbséget kellet csak kihasználni. A jobb gép jobb eredményt jelentett. -
csabika6630 #13542 sziasztok, tudtok nekem olyan patchat mondani, hogy a játékot el tudjam indítani 1360*768-as felbontásban? Tv-n játszanék, de csak 1024 et engedi :S
-
Meg lehet az U1-el csinálni?:O -
Blacksheep77 #13536 Lenne egy furmányos kérdésem? Undergrund 1-ben meglehetett csinálni azt, hogy ha levetted a felbontást ill. visszább vetted a beállításokat pl nitro, füst stb. akkor jobb időeredményeket lehetett elérni. A PS-sel ezt meglehet vajon csinálni? Probálkozott már valaki ilyennel?
-
Ha felteszed a Booster Pack nevű patch-t, majd crack-eled a játékot akkor lész két ingyen kocsi (Rodad Runner, Leon Cupra) és pár új pálya. -
Edward75 #13534 Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,hogy a kódokkal feloldott autók ára 0 kell,hogy legyen? Valamint ezek az autók a játék során nem lesznek-e elérhetőek
a kód nélkül?
-
Az csiripelték a madarak, hogy csak 2009-be fog megjelenni. -
jól betartják a menetrendet, tavaly február 11-én nyílt meg a PS topik, a gamespotos hír meg február 12-én íródott :D fogadok majd az E3-on fog debütálni, és a megjelenés meg november lesz
-
BIZ0906 #13531 AMD Duo Core 2.5 GHz (AMD Athlon 64 X2)
:) -
RYO21 #13530 szerintetek melyik az erősebb? az Intel Celeron D 2.5 GHz x64 vagy az Amd Duo Core 2.5 GHz ? -
Meg egyébként is mindegy, mert összkerekes autóval sajnos esélyed sincs nyerni gyorsuláson (hasonló kategória ellen). -
Hogy tudnád mind a négyet? :D
Amúgy a differenciálmű a megoldás.
Meg a játék ilyen fasság. :D -
SzocsA #13527 sylvia!
a skyline vagy akármelyik összkerekes kocsinál gyorsuláson csak a hátcsó kerékkel lehet füstőlni!
pedig összkerekesek ez hogyvan?
-
gematta #13526 7 -
gematta #13525 rx csuma tuning -
preti96 #13524 ti milyen autóval drifteltek? -
balogh2003 #13523 köszönöm a segítséget tényleg rossz volt a patch, akinek ugyan ez a gondja ezt a pachet használja: dlcpatchrelease_iso.exe -
Blacksheep77 #13522 Bár nekem eredeti van de azért van egy tippem. Nekem ezt akkor csinálta amikor összekevertem a javításokat és az iso helyett a viv-et raktam fel. Nézd meg hogy amit felraksz 1.1-es javítás milyen fájl. Neked az ISO lesz a jó. Ha eleve azzal próbálkozol akkor passz. -
balogh2003 #13521 A következő kérdésem lenne. Felraktam az 1.0(us)-as verziot tökéletesen működik, patch 1.1(us) után nem indul probáltam már kb 6-7 cracket semmi, YASU és DaemonT 4.12 nem indul. Mi a megoldás azon kivül, hogy széttöröm a gépet, ami egyébkét AMD5000+ 4GB Ram 8800GT(ennek elégnek kell lennie), op. rendszer XP.Mikor a játék indul bejon a loding, aztán utána nfs.exe Alkalmazáshiba.Minden segítséget előre is köszönök! -
Blacksheep77 #13520 Valaki megprobálta már beállítani a Nissant úgy ahogy az a videóban van? -
Hogy ez mekkora. De kormánnyal nyomja. Látszik a startnál, hogy nem csöket a fordulatszám.
És az az "It's Rene Bitch!" megszólalás mekkora... -
Blacksheep77 #13518 Találtam még egy érdekességet -
Blacksheep77 #13517 Ezt nézzétek meg besz@artok rajta -
Chevy Camaro SS 600+ lóerő. ennyi. -
Szabi1991 #13515 off: ma este mutatják be az NBC-n az új Knight Rider filmet... -
SzocsA #13514 shelby gt 500 4es szinten van nálam és sima gyorsúláson végigkétkerekezem a pályát!
de az izom autók közűl akármelyik csak be kell állítani!
de paganival is lehet szerintem ingyenzsetonnal azt vedd meg! -
Blacksheep77 #13513 Ezek az árak a megjelenés idejében voltak aktuálisak. Most már biztos hogy lényegesen kevesebbe kerülnek. Épp a TDU topikban láttam 3000Ft TDU-t -
dzsozefo #13512 Eljutottam a kétkerekezésig, milyen autót ajánlotok 300kp és + ingyen zseton van autóvásárlásra.. + tuningra -
Én 4000ért vettem újan a PS-t, 12000-et biztos nem adnék érte. -
Szabi1991 #13510 GTR2 Nordschleife video -
Blacksheep77 #13509 A google a barátunk. Bárdolatlanságom, de nem tudtam miaz a Nordschleife ezért rákerestem a Google-ban. (mondjuk lényegesen egyszerübb lett volna hogy ha azt kérdezed hogy az eredeti hosszú Nürburgringi pályán) Láss csodát be is ugrot valami. Ha jól emlékszem akkor a TOCA RACE DRIVER 1. és 2-ben lehet ezen a pályán menni a DTM versenyeken, de ez nem biztos. -
Akkor ez nem a PS. -
szitya01 #13507 Sziasztok, bocsi h ide írok de egy olyan autó szimulátoros játékot keresek amiben pályaként benne van Nordschleife, és PC-n is fut. Előre is köszi.