Need for Speed: Pro Street
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ma már kezdtek "rendezgetni" szóval lehet, hogy a napokban megkapjuk a demot, ha szerencsések vagyunk akkor még ma 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Charade GTti
Én PrScrn-t szoktam nyomatni, majd paint-ba beillesztés, és mentés .jpg-be...és elég szép szokott lenni.
A .bmp-hez képest nem szoktam nagyon különbséget tapasztalni...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
duplán azé kattanjon a képen mindenki, és akkor kinagyítja!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Asus Blitz Formula SE | Intel Core 2 Duo E7400 2.8Ghz @ 3.5Ghz | WD Caviar Blue 500GB | nvidia GeForce GTX 550Ti (1GB) | 4X1 GB Geil DDR2 RAM | LG DVD-RW | Logitech S510 Cordless Desktop |
Frequently Asked Question(s)
Gyakran Ismételt Kérdés(ek)
GY.I.K.
Asus Blitz Formula SE | Intel Core 2 Duo E7400 2.8Ghz @ 3.5Ghz | WD Caviar Blue 500GB | nvidia GeForce GTX 550Ti (1GB) | 4X1 GB Geil DDR2 RAM | LG DVD-RW | Logitech S510 Cordless Desktop |
Lehet mégsem kamuzik? 😄
Charade GTti
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Szóval csak nyugalom.
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Aztakib*szott!
LoL
LoL
Toshiba L300-2C5

Vérpistike honnan tudná mit jelent a FAQ?
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
2. Need for Speed: Pro Street
3. KONAMI Soccer kiegészítõk
4. The Witcher
...
Charade GTti
"Csak annyit mondanék, ez rohadt nehéz és hosszú lett 😊 Ilyenkor már rég végig szoktam vinni egy NFS-t, egy nap mindig elég volt eddig... sõt. Ez meg, még a felénél sem járok... mit felénél, a negyedénél se 😊 Kevés a pénz és mindig trükközni kell, hogy tudjak tuningolni. Mese nincs, ez piszok hosszú játék lett!"
<#vigyor3>#vigyor3>