Need for Speed: Pro Street

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
nem lesz szembetûnõ változás ha feltolja 100-ra! nem tûnnek el a játék efektjei, textúrái, ha letoltja 80-ra <#idiota> ez a játék így néz ki, ha elmenti bmp-be akkor sem lesz jobb

Smicy2
Lehet, hogy már volt: EA FTP cím... a demot majd innen lelehet tölteni
ma már kezdtek "rendezgetni" szóval lehet, hogy a napokban megkapjuk a demot, ha szerencsések vagyunk akkor még ma 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ftp://largedownloads.ea.com/pub/demos/

Charade GTti

gduck
mé ez videó? sztem kép 😊

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Barney Tech
ACDsee 8 Pro.

dienesoft
Amúgy meg szerintem nem kell aggódni, biztos, hogy grafikailag nem fogja alulmúlni az elõzõ részeket. Szerintem inkább hajtsanak rá a hangulatra, változatosságra, mint hogy csili-vili grafikával szabályosan 2 kör után megunjuk a játékot. Legalább is szerintem. Meg tõlem lehet ilyen ronda, olyan ronda, nálam tök jó lenne ha legalább ilyen "csúnya" lenne. 😊

DarkSector
Hol van ez az ablakocska...
Én PrScrn-t szoktam nyomatni, majd paint-ba beillesztés, és mentés .jpg-be...és elég szép szokott lenni.
A .bmp-hez képest nem szoktam nagyon különbséget tapasztalni...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

LeWyTy
Löhet<#buck>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Barney Tech
Amikor ittkimenti a képet , szerintem nem lép be az optionsba hogy átálítsa 100%-ra.

DarkSector
Háát a jpg sem csinál sok különbséget az eredetihez képest, és ez amúgyis faxa-n néz ki..
duplán azé kattanjon a képen mindenki, és akkor kinagyítja!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

teee gyengeelméjûûûûûûûû hogy kamuzna már

Asus Blitz Formula SE | Intel Core 2 Duo E7400 2.8Ghz @ 3.5Ghz | WD Caviar Blue 500GB | nvidia GeForce GTX 550Ti (1GB) | 4X1 GB Geil DDR2 RAM | LG DVD-RW | Logitech S510 Cordless Desktop |

F.A.Q.
Frequently Asked Question(s)
Gyakran Ismételt Kérdés(ek)
GY.I.K.

Asus Blitz Formula SE | Intel Core 2 Duo E7400 2.8Ghz @ 3.5Ghz | WD Caviar Blue 500GB | nvidia GeForce GTX 550Ti (1GB) | 4X1 GB Geil DDR2 RAM | LG DVD-RW | Logitech S510 Cordless Desktop |

Smicy2
" Büntet az izomverdám, mellyel végre sikerült lealáznom a többieket, és persze a Z3ro feliratú Subarum sem pihen a garázsban 😊"
Lehet mégsem kamuzik? 😄

Charade GTti

LeWyTy
Hát ezaz, .jpg be csinálja a képeket és azok alapból nem egészen tökéletesek<#pias>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Barney Tech
Észrevehetnétek azt is , hogy amiket képeket kiment és feltölt ,azok nem 100% minõségûek , kb 80% vannak.
Szóval csak nyugalom.

LeWyTy
jahhhhhhhhh! Hogy ti ezen vitatkoztok.LOL...énmeg nemtok rájönni mien ponyva<#idiota>

Barney Tech
Úristen , van egyeltalán keréksérülés?<#csodalk>

Szerintem itt SG-n sokan azt sem tudják mi az a F.A.Q.
dienesoft
De pont ez az. Elõbb kérdez, mint hogy kinyissa a szemét és mondjuk látja ezt kiírva, hogy: "mielõtt kérdeznél, elõtte olvasd el a faq-t. Rengeteg hasznos információt találsz benne". Talán lehet, hogy még benne is van a gépigény 😊

szucsy89
jaja nekem is ez jutott eszembe<#vigyor2>
hitman43
<#nyes><#nyes><#nevetes1><#hehe><#hehe>

kovecses
Kakukk végem van, azta kib*szott! LooooooooooooooooooooooooooL

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

Tigristank
<#hehe><#hehe><#hehe>

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

dienesoft
A géped igénye az áram, a FAQ-ba meg megtalálod a játékét.

mi a gép igénye?

ohh bazz tényleg, de hülye vagyok<#idiota>

hitman43
Hát én is néztem egy darabig, amég lesett, hogy zászló! 😄D

kovecses
Bazzzzzzzzzzeg most jöttem rá hogy az nem ponyva hanem zászló...

Aztakib*szott!

LoL

komoly lett a banner 😄
hitman43
lol, bocs igazad van. foltos sokkal jobb szó! 😄😄

kovecses
Tudom. És a fekete foltosra irtam a festést, a zöld fóliásra a ponyvát

LoL

kovecses
Ez a nagy kérdés! Ahogyan az elõzõ részek. Hiányozni fog egy csomó dolog belõle és ocsmányul fog kinézni...

hitman43
nem a "ponyvás" képre irtam 😄

crazyclone
én sak azt furcsálom hogy szerencsés barátainknak milyen kis felbontásba megy a top kategoria aljába sorolhato configokkal akkor vajon hogy fog elfutni egy sm2 es 512 ramos gépen???

crazyclone
jó félreérthetõ képek de akkor is hülyén néznek ki

kovecses
Festés, illetve ponyva 😄

hitman43
Sztem ez csak a festés! 😛 😄

crazyclone
ez csuuf hé <#idiota>

zászló, ami a srác kezében van <#zavart2>

LeWyTy
Érdekesen néz ki<#idiota><#idiota><#idiota>

mi azaz rsx oldalán vmi ponyva??<#idiota>

gergobaby
Hát akkor nemtom micsináltál de nálam ( alant a config ) ment 800x600 medium 2x AA 30 FPS felett...

Toshiba L300-2C5

ien ing nekem is kell ! 😄D

hydraulika?<#idiota>

kovecses
Hát sajna van bnne valami, de a faq, az már évek óta faq...

nem én csináltam a fejlécet -.-

Mert nem azt kéne kiírni, hogy FAQ, hanem "Gyakran Ismételt Kérdések"...

Vérpistike honnan tudná mit jelent a FAQ?

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Smicy2
1. CRYSIS
2. Need for Speed: Pro Street
3. KONAMI Soccer kiegészítõk
4. The Witcher
...

Charade GTti

Smicy2
hmmm 😊
már nagyon várom 😛

Charade GTti

Zerocool:
"Csak annyit mondanék, ez rohadt nehéz és hosszú lett 😊 Ilyenkor már rég végig szoktam vinni egy NFS-t, egy nap mindig elég volt eddig... sõt. Ez meg, még a felénél sem járok... mit felénél, a negyedénél se 😊 Kevés a pénz és mindig trükközni kell, hogy tudjak tuningolni. Mese nincs, ez piszok hosszú játék lett!"

<#vigyor3>