14488
-
#6149 kepek demo -
#6148 Miért van az hogy minden új játék egyre sszarabb ? :/// -
#6147 mekkora egy szar.3 perc alatt megnyertem.ennyi volt.istenem.Ea assa el magat mellyen -
#6146 jaja de kajak :|
olyan élettelen,semmilyen az egész
undergorundokba még volt valami fíling a grafba,de itt ...tiszta putter ez a sivatagi szarság komolyan -
#6145 Ehhhh.... -
mikiking #6144 Carbonhoz képest ? vagy a többi gamehez képest ? mien grafikán megy,hogyan megy és élvezhető e vagy csak olyan unalmas lesz ez ? -
#6143 komolyan mondom egy nfs5-porsche jobban nézett ki. na nem a dx10 effektekre gondolok, hanem úgy magára a játékra. szép pályák, szép verdák, ízléses volt az egész. ez? ez egy hányás. egészségetekre. -
#6142 igen az lehet de ha 1 torrent fájlt akarok letölteni akkor mindíg megkérdezi hogy mentem-e,vagy megyitom itt meg csak betük vannak ezt hogy mentsem ,vagy nyissam meg? -
#6141 Visszavonva :) Mégis elég arcade az irányítás :( Nem igazán sikerült "elhagyni" a pályát... Szal nem egy TDU ;) -
#6140 hát igy elsőre ez geciocsmány -
#6139 Jó a logod. -
#6138 ja így hogy mondja +!!4444444 szar grafika=nagy gépigény, ezaz!4 -
Nagy01 #6137 Mert az egy torrentfájl. -
#6136 hát nemlátod bazmeg hogy suhan 128 mérföld per órás sebességgel csak úgy siklik a pályán, meghát a mósönblúr effekt ércsedmár [K.O.ŐISMEGYALUDNI] -
#6135 miért EZ jön elő amikor le akarom tölteni??? SEGÍTSETEK -
#6134 Csak egy fos BMW játszható? -
#6133 Noh kérem :)
Bár még csak 5-6 percet játszottam, de akkor röviden.
Nem ezt vártam, de nem is olyan rossz azért. Akinek a többi nfs bejött annak ez is be fog :)
Sebességgond igazából nincs, viszont való igaz a gfx sem 1 nagy durr.
1280 max, 4xaf 0xAA. egyedül a shadowst meg a smoke-ot vettem le. Az utóbbi fogja is a vgat meg szvsz szar. -
#6132 :FAS:FSAFAS
most pölö a #6115 komment képein röhögök
van rajta egy autó. igen. van ott egy full sík,semmi extra sivatag. fennt fps számláló 35 A_FS?SA:?_?:A_F már előre látom hogy ennek is milyen jó kis gépigénye lesz :Dd [MEGYALUDNI] -
#6131 Majd most -
#6130 thx -
#6129 Jön maxal 15perc és lenntvan :DDdd -
#6128 Amugy mien a game? nem fura hogy nincs benne szabad kószálás? törte már vki szarrá a kocsiját? :D kiváncsi vok arra nem akar vki egy print-et berakni mikor szarrá törött a kocsi? -
#6127 naja ha már megvette apuci meg anyuci akkor ne hagyjuk parlagon, miazmár. -
#6126 itt kockul még patay úrfi is, öröm ezt látni -
#6125 reklám...
meg valamilyen bejáratott játékkal csak kikell próbálni kis jancsinak a félmillás gépét,hogy hogy muzsikál -
#6124 ott a pont -
#6123 holnap sokan lesznek kialvatlanok :) pedig mennének el inkább aludni, reggelre tuti lejön. főleg annak fényében érdekes ez hogy ez csak egy nfs, semmi korszakalkotó, semmi. csak egy újabb rókabőr, és mindenki úgy ugrik rá mint vad a döghúsra. elképesztő. -
Dodo55 #6122 De szerintem páran kint is lesznek, mert a legtöbb oldalon van egy olyan szabály, hogy: "Azonnali kizárás jár az alábbiakért: ... - Az oldal reklámozása (értsétek meg, ez nem publikus oldal!)."
Még ha egy demorol van szó, szerintem akkor sem kéne neveket beírni. Ha az reklám, hogy a TV adásban mond valaki egy márkanevet, vagy cégnevet, akkor az is simán, ha itt mondtok egy torrent oldal nevet. Vannak álnevek, sokan ismerik őket, azoknak a használata általánosan elfogadott. -
#6121 Itt még nincs terhelve a szerver! -
#6120 És honnan tod? mondta neked valaki? mert ha biztos akkor kivárom légyszi válaszolj rá -
Bmx01 #6119 Nyugi preten is fenn lessz nemsoká. -
#6118 jo nektek basszus énis akarok már játszani vele...2 helyről is szedem de mind2-nél 13 meg 16 óra mire leér...:( szal max hnap játszok vele majd tényleg jo lenne ha vki felrakná Pretorians-ra...ha vkinek van ott regje és feltöltő rakja fel pls -
Dodo55 #6117 Na, szerintem maradok, mert már kezd 400 köré menni, negyed óra azt kész.
Addig úgyis van egy kis dolgom.
Amúgy 19 seedből 38-hoz vagyok kapcsolódva
(Ugye a zárójelben lévő jelenti az összes seeder/leechert, a nem zárójelben lévő, meg hogy mennyihez vagyok kapcsolódva. Namost nekem épp 38(19)) -
#6116 Az ncore-ról lejön 10 perc alatt. -
#6115 NFS DEMO kepek!!! -
#6114 74% ncore-ról:) -
#6113 Ja. Elég durva lett a gépigénye, de ezért a látványért... -
#6112 miért nem tudok letölteni a gamestarról? -
Dodo55 #6111 Hát az nem jelent valami jót...
Mondjuk a Carbon is csak medium shader detail-el ment nekem olyan stabilan 50 fölött, de akkor is. Egy 8800GTX az egy 8800GTX, és kevés az a 40FPS. -
#6110 téged is látni errefele asszittem csak a csé.