14488
prostreet
  • greg benz
    nah télleg megyek,csak ennyit akartam.. jó8
  • ferryt
    nekem tetszik, az csinálon, akinek nem tetszik.. nincs is senkivel semmi bajom, csak mivel testvérem is szintén programozó, és hála a EA programozó csapat tagja, részt vett az játék készítésében. És hát olvasva ezt a sok hülyeséget..ez van én ilyen vagyok (ja aki majd eljut a teljes verzió végére az olvashatja a készítők névsorát, és felfedezhet benne 2-3 magyar készítő nevét)
  • Barney Tech
    Egyébként nagy Hekker lehetsz _:SAD_SA:DSA:_DS_D.as-
  • greg benz
    ebből a kettőből csak ez a kettő hiányzik a gépemből
  • greg benz
    én kb.leszarom kinek milyen gépe van (főleg amíg az enyém szar:D)
  • Barney Tech
    Mondjuk ez is igaz.
  • Barney Tech
    Flatout 2-nek PS2 is überbrutál grafikája van.
  • Ridley
    hát optimalizáció ráférne.
    jó gépem van,talán majd patch-el orvosolják a hibát vagy a fullban.

nem mondjátok,hogy elhittétek,hogy olyan gépe van...lol...poénból írta

üdv
  • DjDano
    Hát nem tudom, Speed Challenge módba valami eszméletlenül furcsa az aszfalt, olyan mint ha nem a kocsi száguldana, hanem az aszfalt... sebességérzet 0. A kocsi hangját inkább nem minősítem....

Ami szintúgy biztos, erőgép nélkül senki ne álljon neki... jó sok memó és még egy erős graf kártya
  • Barney Tech
    Mert egy szar lett , azért.
  • greg benz
    nekem fullon van a grefik,azért jobb
  • Dodo55
    Lol, kipróbáltam 640x480-ban, mindent a lehető legrosszabbra állítva, és játék közben 60-80FPS volt.
    Ennyit kéne hoznia legalább 1280-ban, mediumon az én gépemen, ezzel a grafikával...
    Amúgy találtam egy elfogadható beállítást, úgy még szép is, és 30FPS alá nem megy(de 50 fölé se).

Kb. a Flat-Out 2-nek volt ilyen grafikája, ami a maga idejében nagyon szép volt, és még most is az, csakhogy akkor a 6600GT-mmel, meg a 2.8-as Celeronomon hozta a legalább 60 FPS-t 1024-ben High-on.
  • Nagy01
    Húúj de magasról pottyantunk a gépedre xD.
  • tommyg
    csinálj te te vagy a "programozó"
  • redbull0304
    Én meg ennyit! Hehehe :D

• greg benz
    a demo-t mindíg lefikázza mindenki,megszokott:) Én nem fikáztam mert ki sem tudtam próbálni.. majd leszedem a full verzsönt 23-a körül ps2-re és bizti tetszeni fog,ha nem akkor +- 1 dvd nabumm
  • ferryt
    én csak azt nem értem, hogy miért kell ennyire fikázni egy játékot.....mindenki várta mint a megváltót.....aztán puff....jaj deszar. Én nem értek ezzel egyet. És persze hogy felháborító, mikor játék programozok készíték nagy munkával, és akkor lefikázzák. Erre csak annyit tudok mondani: csinálj már hasonló játékot! vagy tudod mit, ha nem jó, csinálj jobbat!!
  • fernando torres
    az a csekkpojnt "tábla" nemkicsit agyonvert ..
  • greg benz
    írni én is bármit tudok,kint áll a garázsban 3 bmw:)
  • greg benz
    kb ennyit látok belőle,kurvára élveztem

• ferryt
    Nyugodj meg, van barátonőm már 3 éve, boldog kapcsolatban élek, és vannak barátam is, na erről ennyit!
  • chalezlopez
    Hát ez röviden:
    Talán majd a full...
  • redbull0304
    Tipikus kocka lehetsz, és még büszke is vagy rá! Szánalmas...
  • Barney Tech
    Foglalkozás: Hivatásos HACKER! HEkkej meg , hajrá.
  • Barney Tech
    Egyébként büszke lehetsz magadra , és ezzel a géppel barátnőt is szerezhetsz magadnak , meg rengeteg barátot.
  • greg benz
    és ettől most jobb lett,hogy gecinagy kék betűkkel írtad idióta?

menj kockulj vele 6igén majd nyomom ps2-n,a gépem meg egy rakás szar de legalább elismerem:)
  • Ari18
    Egyszóval értékelném : SZAR
  • Barney Tech
    [nagy][szin=blue] Csak tudod leszarjuk , hogy a te géped milyen nagyon nagyon nagyon fasza.
  • ferryt
    Aki nagyon szidja a játékot, és szar a garafikája a hajítsa ki a fos gépét az ablakon, és jáccon mással.......ez egy nagyon jó game, nagyon jó grafikával (és ez csak demo, szerintem a full mégjobb lesz)!!
    Az én gépemen nagyon nagyon nagyon fasza!:

- Asus Striker Extreme nForce 680i SLI
    - Intel Core 2 Quad Q6600 12GHz és 8MB L2-Cache
    - 2 x XFX 8800 Ultra Extreme Edition 768MB VGA
    - 4 x Kingston DDR2 2048MB 800MHz CL5 RAM
    - 2 x 500GB Westerndigital Winchester

hehehe NFS PRO STREET
  • Barney Tech
    He-he ,dettó.
  • DJ RUSH99
    nah... ahogy éreztem is,gyenge a gépem a gémhez:(( De 1 próbát mindenképp megért.. fekete képernyő,pár folttal.. kb ennyit láthattam a játékból:)

Na de sebaj,marad a ps2 verzió,23-án:)

Tanúlság: sose várd ennyire egy játék(demójának) megjelenését
  • tommyg
    ááá kasu az egész játék törlöm is le az egészet, jóéjt mindenkinek
  • Barney Tech
    Szóval te szerinted is trágya lett.
  • Barney Tech
    Mert minding 1 év alatt összecsapnak valami szart.
  • Dodo55
    Hát sok jót nem mondhatok...
    A grafika az olyan, mint egy szebb 1-2 éves játéké, ami teljesen rendben is lenne, ha ezt nem 20-30FPS-el hozná, hanem 70-100-al...
    Az irányítás olyan, mintha mondanám valakinek, hogy most jobbra, most balra, és akkor 1-2 másodperccel utána csinálná is. A kamera az a második pályán folyamatosan ugrál az autóhoz képest.

1280x1024 4xAA minden fullon hoz 18-25FPS-t.
    1280x1024 4xAA minden kb közepesen hoz 24-37FPS-t.

AA-ra gyanakodtam, a STALKER-ben pl az lopott el rengeted FPS-t, de itt 1-et sem nyerek vele, ha kikapcsolom, viszont ronda lesz nélküle a játék.

Ami egyedül kiemelkedően szép, az a háttérben a hegyek...
    De az tényleg.

Lehet a felbontást kéne lejjebb vennem, de TFT-m van, és az csak a natív felbontásában ad éles képet.
  • tommyg
    ááá nagyon idétlen az egész, még az egész koci rángatózik össze vissza meg húz balra, na ez se lesz jó game
  • Neoncsoves
    milyen vidkarid van? Shader Model 2.0? nekem is ilyen a graf SM2ben
  • HoReSz1975
    full beállításokkal hasít a gépen, lol...

várom a megjelenést
  • Barney Tech
    még kod4 maradt :)
  • Neoncsoves
    pfff... kiprobaltam mind a kettő mapot/módot... >.< GSTV-ben azt mondták a srácok, hogy használni kell féket... én egyszer sem használtam és 1. lettem. erre mit mondjaK? ugyanugy tapad az auto...