14488
-
#6229 nah télleg megyek,csak ennyit akartam.. jó8 -
#6228 nekem tetszik, az csinálon, akinek nem tetszik.. nincs is senkivel semmi bajom, csak mivel testvérem is szintén programozó, és hála a EA programozó csapat tagja, részt vett az játék készítésében. És hát olvasva ezt a sok hülyeséget..ez van én ilyen vagyok (ja aki majd eljut a teljes verzió végére az olvashatja a készítők névsorát, és felfedezhet benne 2-3 magyar készítő nevét) -
#6227 Egyébként nagy Hekker lehetsz _:SAD_SA:DSA:_DS_D.as- -
#6226 ebből a kettőből csak ez a kettő hiányzik a gépemből -
#6225 én kb.leszarom kinek milyen gépe van (főleg amíg az enyém szar:D) -
#6224 Mondjuk ez is igaz. -
#6223 Flatout 2-nek PS2 is überbrutál grafikája van. -
#6222 hát optimalizáció ráférne.
jó gépem van,talán majd patch-el orvosolják a hibát vagy a fullban.
nem mondjátok,hogy elhittétek,hogy olyan gépe van...lol...poénból írta
üdv -
#6221 Hát nem tudom, Speed Challenge módba valami eszméletlenül furcsa az aszfalt, olyan mint ha nem a kocsi száguldana, hanem az aszfalt... sebességérzet 0. A kocsi hangját inkább nem minősítem....
Ami szintúgy biztos, erőgép nélkül senki ne álljon neki... jó sok memó és még egy erős graf kártya -
#6220 Mert egy szar lett , azért. -
#6219 nekem fullon van a grefik,azért jobb -
Dodo55 #6218 Lol, kipróbáltam 640x480-ban, mindent a lehető legrosszabbra állítva, és játék közben 60-80FPS volt.
Ennyit kéne hoznia legalább 1280-ban, mediumon az én gépemen, ezzel a grafikával...
Amúgy találtam egy elfogadható beállítást, úgy még szép is, és 30FPS alá nem megy(de 50 fölé se).
Kb. a Flat-Out 2-nek volt ilyen grafikája, ami a maga idejében nagyon szép volt, és még most is az, csakhogy akkor a 6600GT-mmel, meg a 2.8-as Celeronomon hozta a legalább 60 FPS-t 1024-ben High-on. -
Nagy01 #6217 Húúj de magasról pottyantunk a gépedre xD. -
#6216 csinálj te te vagy a "programozó" -
#6215 Én meg ennyit! Hehehe :D
-
#6214 a demo-t mindíg lefikázza mindenki,megszokott:) Én nem fikáztam mert ki sem tudtam próbálni.. majd leszedem a full verzsönt 23-a körül ps2-re és bizti tetszeni fog,ha nem akkor +- 1 dvd nabumm -
#6213 én csak azt nem értem, hogy miért kell ennyire fikázni egy játékot.....mindenki várta mint a megváltót.....aztán puff....jaj deszar. Én nem értek ezzel egyet. És persze hogy felháborító, mikor játék programozok készíték nagy munkával, és akkor lefikázzák. Erre csak annyit tudok mondani: csinálj már hasonló játékot! vagy tudod mit, ha nem jó, csinálj jobbat!! -
#6212 az a csekkpojnt "tábla" nemkicsit agyonvert .. -
#6211 írni én is bármit tudok,kint áll a garázsban 3 bmw:) -
#6210 kb ennyit látok belőle,kurvára élveztem
-
#6209 Nyugodj meg, van barátonőm már 3 éve, boldog kapcsolatban élek, és vannak barátam is, na erről ennyit! -
#6208 Hát ez röviden:
Talán majd a full... -
#6207 Tipikus kocka lehetsz, és még büszke is vagy rá! Szánalmas... -
#6206 Foglalkozás: Hivatásos HACKER! HEkkej meg , hajrá. -
#6205 Egyébként büszke lehetsz magadra , és ezzel a géppel barátnőt is szerezhetsz magadnak , meg rengeteg barátot. -
#6204 és ettől most jobb lett,hogy gecinagy kék betűkkel írtad idióta?
menj kockulj vele 6igén majd nyomom ps2-n,a gépem meg egy rakás szar de legalább elismerem:) -
Ari18 #6203 Egyszóval értékelném : SZAR -
#6202 [nagy][szin=blue] Csak tudod leszarjuk , hogy a te géped milyen nagyon nagyon nagyon fasza. -
#6201 Aki nagyon szidja a játékot, és szar a garafikája a hajítsa ki a fos gépét az ablakon, és jáccon mással.......ez egy nagyon jó game, nagyon jó grafikával (és ez csak demo, szerintem a full mégjobb lesz)!!
Az én gépemen nagyon nagyon nagyon fasza!:
- Asus Striker Extreme nForce 680i SLI
- Intel Core 2 Quad Q6600 12GHz és 8MB L2-Cache
- 2 x XFX 8800 Ultra Extreme Edition 768MB VGA
- 4 x Kingston DDR2 2048MB 800MHz CL5 RAM
- 2 x 500GB Westerndigital Winchester
hehehe NFS PRO STREET -
#6200 He-he ,dettó. -
#6199 nah... ahogy éreztem is,gyenge a gépem a gémhez:(( De 1 próbát mindenképp megért.. fekete képernyő,pár folttal.. kb ennyit láthattam a játékból:)
Na de sebaj,marad a ps2 verzió,23-án:)
Tanúlság: sose várd ennyire egy játék(demójának) megjelenését -
#6198 ááá kasu az egész játék törlöm is le az egészet, jóéjt mindenkinek -
#6197 Szóval te szerinted is trágya lett. -
#6196 Mert minding 1 év alatt összecsapnak valami szart. -
Dodo55 #6195 Hát sok jót nem mondhatok...
A grafika az olyan, mint egy szebb 1-2 éves játéké, ami teljesen rendben is lenne, ha ezt nem 20-30FPS-el hozná, hanem 70-100-al...
Az irányítás olyan, mintha mondanám valakinek, hogy most jobbra, most balra, és akkor 1-2 másodperccel utána csinálná is. A kamera az a második pályán folyamatosan ugrál az autóhoz képest.
1280x1024 4xAA minden fullon hoz 18-25FPS-t.
1280x1024 4xAA minden kb közepesen hoz 24-37FPS-t.
AA-ra gyanakodtam, a STALKER-ben pl az lopott el rengeted FPS-t, de itt 1-et sem nyerek vele, ha kikapcsolom, viszont ronda lesz nélküle a játék.
Ami egyedül kiemelkedően szép, az a háttérben a hegyek...
De az tényleg.
Lehet a felbontást kéne lejjebb vennem, de TFT-m van, és az csak a natív felbontásában ad éles képet. -
#6194 ááá nagyon idétlen az egész, még az egész koci rángatózik össze vissza meg húz balra, na ez se lesz jó game -
Neoncsoves #6193 milyen vidkarid van? Shader Model 2.0? nekem is ilyen a graf SM2ben -
#6192 full beállításokkal hasít a gépen, lol...
várom a megjelenést -
#6191 még kod4 maradt :) -
Neoncsoves #6190 pfff... kiprobaltam mind a kettő mapot/módot... >.< GSTV-ben azt mondták a srácok, hogy használni kell féket... én egyszer sem használtam és 1. lettem. erre mit mondjaK? ugyanugy tapad az auto...