14488
-
#6269 tegnap este elkezdtem nyomni már 2 %-nál járok kurvára nehéz a kocsikat irányítani nem nekem való -
#6268 küldjetek már nekem linket torrentről vagy bármiről egész éjjel szedte és 27% kuurva élet bazzmeg ... -
#6267 Jó ez a demo :(
-
koandras #6266 57% 24 perc múlva adok 7 gyors linket! -
Code92 #6265 mekkora gép egy kis szarosnak :D -
#6264 Micsoda nagy gép, egy kis embernek ;) -
balika16 #6263 http://nfschat.extra.hu ide jöhettek a gameröl dumálni!!!!!!!! -
SzZs #6262 torrentröl bő egy óra alatt lejött,átlagseb 220k -
koandras #6261 260kb/s -
#6260 Iszonyú. -
balika16 #6259 http://www.gamestar.hu/demo-nfs-pro-street-megerkezett.html
tess itt van több mirror meg torrent!!! -
#6258 Hát, én kipróbáltam a demot. Rögtön low-ra rakta a gamet, csukta low-ra, még hangokat is. Szerintem a kocsi irányítás olyan szinten el van baltázva, hogy gyakorlatilag ezt kormánnyal vicces vezetni, merhogy egy kis útszakaszon dombocskákkal kell néha egyet balra-jobbra pöttyinteni. Grafika LOW-on vicces, mert még ennél a Carbon grafja is szebb volt, ráadásul ez még rángat is hozzá, szóval egyáltalán nincs ez optimalizálva, mint az előző részek. Első indításnál már padlóra küldte a gépet, erőteljesen lefagyott. Úgyhogy azt hiszem jogosan vagyok csalódott; nem vártam a megváltót ettől a játéktól, de hogy ennyire ne jöjjön be, azt azért nem gondoltam volna.És nem fikázok, csak a véleményemet írom le. -
#6257 Hát azért nm hisszem ell egész este ment a a gép és 5 % náál tart tud valki 1 gyorsabb szervert? -
werpelethy #6256 A sok negatív hozzászólás ellenére szerintem a grafika nagyon ott van és nem tapasztaltam semmilyen akadást.
1024x768 WD high - WL on - Shadow low - FX high - car detail high - car effect low - car damage high - smoke on beállításokkal simán fut egy 2140-s procin és 8600gts-el. Szűrőket nem mertem rádobni -
#6255 Köszi!
Gondoltam bekukkantok, mijahelyzet mecsbokszügyben, de a kivatásos hekker feldobta a napomat!
Az lenne a legjobb, ha mindenkinek lenne egy ilyen lámája otthon :) -
attila117 #6254 kijött a demó??? -
ntex #6253 Nyugi lesz még délelőttig KB. aztán meg kifagy a fórum a sok kommenttől mint a GSO. xD
'Ferryt'-nek igaz nem kéne így leszólnia a többiek gépét, de valamilyen szinten "igaza" van abból a szempontból hogy a mai játékokat kb. hasonló konfigokon lehet élvezni teljes pompájában mint ami neki van.
Én még nem tudom kipróbálni mert igaz letöltöm, de időm már csak délután lesz rá de a kommentekből sok jóra nem számítok FPS terén. Na addig is BYE -
BIZ0906 #6252 Navégre egy kis nyugi XD -
#6251 Na persze és meg valójában John Carmack vagyok, csak 2 rakétakilövés közben benéztem, hogy mi újság az sg-n:) -
Dodo55 #6250 Ja. Ha ingyen lenne a játék, akkor OK.
De ha már 12k(nem tudom pontosan, de annyit minimum le szokott húzni az EA megjelenéskor), akkor optimalizáljanak már annyit, hogy ne 20FPS-el fusson, amikor 60-80-al is tudna. De azt ugye nem tehetik, mert akkor nem fizet nekik a Sony, mert kevesebben fognak váltani PC-ről PS3-ra. Mert egyébként fogadni mernék, hogy azon 3x ilyen jól fut, pedig ez egy VGA zabáló játék és a PS3 VGA-ja(módosított GF7800GTX) kb az enyémmel van egy szinten. -
#6249 Majd ő csinál neked jobbat , hiszen a testvére is az EA csapat tagja , meghát hivatásos hacker.Lásd : Adatlapja
De én ahogy elnézem ,hogy amonitor mögött egy 14 alatti gyerek ül.
Ha pedig valójában 18-25 év között , akkor nagyon szánlomra méltó ember lehet. -
#6248 "Erre csak annyit tudok mondani: csinálj már hasonló játékot! vagy tudod mit, ha nem jó, csinálj jobbat!!"
Jaj, hagyjuk már ezt az ezer éve lejárt, nevetséges dumát.Ilyen alapon csak jót szabad mondani az összes létező hugyfos bughalmaz játékról, hiszen valószínűleg az ide írogatók egyike sem tud még olyat sem csinálni.Illetve, ezt a logikát követve az ember a világon semmiről nem mondhat negatív dolgot... -
#6247 #6240... XD
Én is... kicsit fárasztó volt ez a DEMO hajkurászás. -
#6246 Mentem aludni , további jó kockulást. -
#6245 DE várjál , még aztmondja "Photoshop képretusáló" ,de nem tud csinálni egy normális logót magának. -
#6244 :OOOOOOOOOOoooooooooo:OOOo -
#6243 Amúgy... túl sok az off, Szabi sztem felköti magát... :D
Hogy ne csak az legyen:
A játék nagyon jó, szerencsére egész jó beállításokkal megy is, remélem a teljessel is így lesz. KIcsit ugyan rövid, kb fél órát úzott nálam, de azt is csak mert jókat borultam... :)
Azt hiszem érdemes lesz befektetni majd a teljes verzióba. :D -
#6242 Megnéztem 640*480ban maxon és minimumon ,kb 5 fps különbség. Szánalom. -
Laceeka213 #6241 nem is kell a játék végéig eljutni ott a CREDITS :D -
#6240 Ez nem kockaság, hanem vérpistikeség... -
#6239 Jólvan akkor üljél be a sarokba és verjed rá, hogy milen jó géped van... gondolom nem kétkezi munkád gyümölcse...
Sajnos mi csóró magyarok vagyunk, és a legtöbbünknek, bár nagyon szeretnénk, sose lesz csúcsszuper gépe... ezt megköszönthetnénk pár embernek akiket most inkább nem említek! De végülis megérdemeljük, nem de? Minek születtünk magyarnak... -
#6238 Na ez a komment így jó is volt zárásnak,egyet értekmostmá télleg húzok harmadszor írom.. jó8 -
Dodo55 #6237 Elhiszem, hogy te tudnál még venni 10 ilyen gépet egy hónap alatt, de a legtöbbünk hónapokig spórolt/dolgozott/éhezett, hogy olyan gépe legyen, amilyen van neki. Ha nem magyarországon élnénk, nyugodtan lefosozhatnád a gépünket, de itt egy olyan gép elérhetetlen egy átlagember számára, mint a tiéd. Nem csak mert a fizetések egynegyedei egy más ország fizetéseinek, hanem azért is, mert a hardware árak is 1.5x-esek itt.
Nem politizálni akarok ezzel, nem az elmúlt 18 évben lett ez így, nem (csak) a mai politikusok tehetnek erről, hanem az 50 év megszállás, ami alatt meghalt az ország gazdasága, és fejlődése, és azóta sem sikerült újjá éleszteni(ez sem politika, ez az alkotmány hivatalos álláspontja, nem vita tárgya)
És mielőtt jönnél, hogy az én gépem sem volt olcsó: nem, nem volt az, de jelenleg úgy állok, hogy fél éve tervezem már, hogy veszek új ramot bele, de azóta sem sikerült összerakni rá 20, sőt már csak 15 ezer forintot.
Szóval inkább örülj, hogy te szerencsés vagy, és ne sértegesd a (hozzád képest)nyomorban élő embereket... -
#6236 részeg fasz:D cső -
#6235 letöltömmá én is igy party után:D rem gnap reggel emlékezni fogok,h letölöttem ésuaka:D:D na cső
-
#6234 mondták már -
#6233 Hogy te mekkora állat vagy :S_AD:SA_D:SD:D:DDD -
#6232 -
#6231 Nekem , meg az egész familiám ,csapatagja az EA-nak. -
#6230 ők vitték ki a szemetet?:)