14488
prostreet
  • Videe
    Te mekkora egy szánalmas kis f@sz vagy! Na az ilyenek szokták az agyamat úgy felb@szni... Remélem hamar eltűnsz az SG-ről! verdd máshol a nyálad te kis felvágós B.ZI! Ja és ezt nem irigységből mondom, csak az ilyenektől hánynom kell!
  • Sarapetike
    én a filefrontrol szedttem és 780 k-vl stabilan
  • Yoda001
    most ugye a demorol beszélünk? egyébként 10/1 és gamestar.hu... föoldalon megtalálod
  • MikX
    Én innen szedtem, dee nekem oan 600-700 között jött...
  • dragon11
    Milyen neted van??Hány mb/s-es?:) Na meg egy linket PLZ..:) sztem nem váltok..mert 1mnb/s-től ez jó! nem akarok úgy járni mint tegnap, hogy váltottam és sokkal lassabb lett és nem tudtam vissza connectolni..szal..marad ez^^
  • ajem kisa
    Most raktam fel, semmi gáz vele!
  • crazyclone
    hardwiredről szedjétek nekem 400 átlaggal lejött...
  • barnie1990
    A torrentről szedi,kérem maradjon seedelni,mert nagyon lassan jön.
  • attila117
    demót honan tölcsem?
  • Yoda001
    nekem gsröl jön 400kb-val
  • dragon11
    Szabi:Te már letöltötted?:)
  • EmThor
    a tuning remélem marad a régi, abban nem nagyon volt még jobb
  • crazyclone
    Foglalkozás: "Hivatásos" HACKER!.........Impossible is nothing!
    Hobby: Programozó, Webdesinger, Rendszergazda, Netkukac, Photoshop képretusáló, Wireless-LANmester, Hacker, .....és Fotográfus
    valamit kihagytál: hivatásos
  • dragon11
    Na http://www.jeuxvideo.fr/telecharger-demo-jouable-1-90552.html innen töltöm stabil 133kb/s UGYE EZ NEM VÍRUSOS?Letöltöttétek e már INNEN?THX A VÁLASZT!:)
  • dragon11
    Sziasztok reggelt.Ugye valaki feltöltötte egy extra-s helyre?Mert merem állítani már játszotok vele..:P
  • The Protector
    radeon9600-al próbálta valaki?Gyorsan válaszoljatok
  • crazyclone
    dugd ki 200 körül a fejed az autóból nem ez a túlzás hanem az hogy 300al elütöd az oszlopot és horpad ilyen nekem is kell ...
  • SimaSuna #6292
    anyunak meg apunak biztos volt rá pénze^^

NFS - Nagyon Fos Sorozat a moszt vánted óta ^^
  • Newfronter
    Nekem a városi szabad mozgású felépítés nem hozott nagy élményt. Jó volt az U1-es megoldás is. Ebben a játékban a versenyek hozzák meg úgyis a hangulatot, meg talán majd a tuning.
  • Newfronter
    Low-on persze hogy csúnya, rakd fullra. Crysis is csúnya lowon. :D

Véleményem a demóról:
    A játék grafikája rendben van. Az irányításra még nem tudok mit mondani, mert ez a kocsiktól is függ, a demó nem mutat semmit az a baj, csak 2 pályát, de mi az? Nagyon jó játék lehet a pro street de ez a demóból nem derül ki, nekem ez a véleményem. Kicsit a játék effektjei furcsák, amikor megyek vagy 200 környékén és a képernyő rángatózik össze-vissza, ez azért túlzás.
    Szóval ebből a demóból nem sok mindent tudok leszűrni, annyi látszik hogy van már törésmodell, igaz lehet ez sem teljes, majd csak a full-ban láthatjuk meg mit is tud a játék. Sajnos azt vettem észre hogy mostanában egy demó nem sok mindent mond el a full játékról.
  • Djemba
    edzés után nem jöttem fel mert sok köcsög azt mondta nov 9-én lesz csak demo
  • EmThor
    MAGÁNVÉLEMÉNY:
    én azt mondom vegyetek konzolt, mert egyszeri 100 ropi körüli befektetés és megéri. sokév PC-s játék után vettem most egyet (playstation) és NFS ugyanaz mint pc-n (ahogy pl. a timeshift is, h új példát mondjak, utóbbi centire egyezik) és nem szaggat, nincs semmi nyűgje.

a játékot egyenlőre így próbáltam ki (demo ugyanaz), lehet le se szedem pécére, mert a gépem már jó egy éves úgyhogy... fizika érdekes volt a gyorsításos pályán, mintha a holdon mozogna az autó, a törés a gamestar (EA-star :P) előzetes cikkével ellentétben nevetséges, 300-al elkapom oszlopot és kicsit behorpad a kocsi eleje, értitek ekkora ütközésnél már az utastérben lenne a motor, én meg kettészakadva...

verseny előtti menü érdekes, hátul valami darabos gif anim megy a kijelzőn (2007-et írunk) és a játék amúgy sem tűnik olyan szépnek, amit ahogy írjátok, ekkora gépet igényel... ráadásul ha anno már egy egész városnyi versenypályát kaptunk, most miért érnénk be pár építettel? :(
  • Pepsi Twist
    visszább találtam...
  • SimaSuna #6286
  • david508
    én 1,15mb/s-el szedem Hardwired szerveréről
  • Blint
    Az iranyitas inkabb furcsa mint rossz. Nincs ezzel semmi baj, csak meg kell szokni.
    A grafika elegge jo. Nekem maxon is szepen fut. A zene pedig isteni, ahogy ez mindigis lenni szokott :))
  • Code92
    link?!
  • Code92
    honnan lehet gyorsan szedni???? mer most eléggé belassult ahonnan szedem :(
  • Pepsi Twist
    francia oldalról
  • Pepsi Twist
    én majd felrakom torrentre 100mb es a netem
  • Code92
    honnan?
  • Code92
    de az állati lassú:(
  • Pepsi Twist
    most lelassult 300kra de még így is hamar lejön
  • Soldiers
    fent van pl a Gamestar oldalán is
  • crazyclone
    hátmossmá éniss ...
  • koandras
    5 perc és megy a link!
  • Pepsi Twist
    máshonnan szedem minnyár 600kval jön :D
  • koandras
    full-al játszol?
  • crazyclone
    ja amugy meg mondjaok már valami értelmeset róla azn kivül hogy szar ...
  • Pepsi Twist
    Helo szia egész este jött és 27%nál tartott kilőttem a faszba :D