Need for Speed: Pro Street
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Battlelog: Purga5
De inkább azzal, hogy ennek is örülni kell most. Majd lesz ez jobb is...
😊
Jó tudom, örülni kell, hogy már legalább van benne, de ez hát hogyismondjam...<#rolleyes>#rolleyes>
azon kívül hogy bitang sok munkával jár semmi öröm nincs benne. a topik nem lesz a tietek azzal hogy házigazda vagy, csupán jófej segédje a modiknak. semmi több :] de ha valakit kielégít hogy elmondhatja a haverjainak hogy Õ a házigazda itt, akkor egészségére, a helyett hogy inkább az új barátnõjével dicsekedne...
részemrõl on.
u dont have to listen anybody else but me
<#nevetes1>#nevetes1>
ennyire írígykedik mindenki, "én rendben tudnám tartani - én ittvagyok 0-24 - én szoktam éjszakázni"
bezzeg amikor még nem volt felhype-olva a megjelenés miatt a mizéria akkor kb. 5-8ember írkált ide, akkor választottunk házigazdát.
ja, amúgymeg ha nem vennétek észre, épp ti keltitek azt a flame-off-flood áradatot amit moderálni kéne!
magatokban keressétek a hibát! szánalmas újrek spammer népség.
u dont have to listen anybody else but me
Inkább törölgessed szorgosan a házigazdasággal kapcsolatos offot, mer kurvára nem kíváncsi rá senki.. Azért vagy itt.
Ezeket le lehet rendezni priviben, vagy az offtopikban.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
én nem értem õket....
kijön a demó..ráugranak...hú x% még csak..de 3 órája áll 1helyben...
én várok 1 napot mikor van kb 300seeder..nyugodt szívvel lejön olyan 2-3óra alatt..és nyugodtan alszok...
emléxem a kalgon kijött este 8fele..volt aki virrasztott érte..én nyugisan aludtam..felkeltem 8kor..fél10re lent volt a game..és másnap már töröltem is.
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
Toshiba L300-2C5
Suzuki Swift GL 1.3
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!
Szóval ami a megjelenéssel kapcsolatban írnak a gamerõl az már nem érvényes...
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
szabi jól nyomja..
csak mivel iskola idõ van ezért neki is vannak teendõi..
be kell látnod h ez így van.
attól h te 0-24online vagy..az még nem jelent semmit..
én is online vagyok 0-24ben..mégsem kell xy házigazdajoga nekem..
a modik eltudják dönteni h jóe az amit szabi csinál..
MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
de a leváltást akkor is továbbra is javaslom.
és arra jutottam nem igazán.hiszen éjjel sosem tartózkod itt.hogyha jön a demó és nagy lesz a hájp.elszabadul a pokol.én mindig éjszakázom szóval rendben tartanék mindent szépen.napközben is vagyok eleget tehát tudnám figyelni a topikt teljesen körültekintõen és csak azt törölném amit szükséges.nameg már most gondok vannak a moderálásával.és ezt nem csak én látom így.(tudom van itt pár pajtársa,úgyis védeni fogják.számítok rá, -.-)
nézzétek azt is hogy én próbálom kicsit feldobni a topikot bannerral meg mindeféle nyalánksággal.ezt szabi sorban próbálja elszarni. :|
nfs fan vagyok,nyomon követem a topikot.teszek a topikért.szigor is van elég,de csak amennyi kell.váljon ez javamra szeretném szabi leváltását kérelmezni és magamat állítanám helyére.fontoljátok ezt át.és véleményezzetek.ez most nem szemétcség részemrõl.csupán a topik és az userek érdekeit nézem.
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit