Need for Speed: Pro Street

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi, jólesik 😊

Battlelog: Purga5

hitman43
Részben egyet értek Veled!
De inkább azzal, hogy ennek is örülni kell most. Majd lesz ez jobb is...
😊

Máté94
De ha meg olyan a törés mint a Burnout Paradiesba az már egy kicsit nehéz<#vigyor3>
skyli991
Nekem tetszik. Jobb a sebességérzet 😄

A törésmodell meg pláne az, az egyik videóban majdnem 200-al megy neki egy oszlopnak és éppenhogy csak leesik a motorháztetõ....kemény.
Jó tudom, örülni kell, hogy már legalább van benne, de ez hát hogyismondjam...<#rolleyes>

Nemtudom, hogy észrevettétek e, de IRREÁLISAN gyors a játékmenet, nézegetem a videókat errõl is és azt látom, hogy megy akárhánnyal, de a kép meg úgy változik, mintha az akárhány többszörösével menne, ami nem jön be 😞

Máté94
A játék majd nem menne a gépemen,de csak nagyon kicsi kellene,hogy meg legyen a minimum<#vigyor3><#idiota>
hitman43
Szerintem is hagyjátok a házigazdát! 😊
Teljesen jol végzi a dolgát...

SimaSuna
hittem benned! grét!<#pias><#wave>
VRSDM
4263 ! ott a pont!

azon kívül hogy bitang sok munkával jár semmi öröm nincs benne. a topik nem lesz a tietek azzal hogy házigazda vagy, csupán jófej segédje a modiknak. semmi több :] de ha valakit kielégít hogy elmondhatja a haverjainak hogy Õ a házigazda itt, akkor egészségére, a helyett hogy inkább az új barátnõjével dicsekedne...

részemrõl on.

u dont have to listen anybody else but me

kovecses
Jaja

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

akkor jó
<#nevetes1>

hivatalosan nincs megerõsitve, de valószinû hogy igen 😊

magyar felirattal jelenik meg itthon?

DJ Skyline
különben nem tudom miért okoz örömet egyeseknek a házigazda jog ebben a topikban, "majd én leszek, mert hogy"! megmondom annak, aki nincs tisztában ezzel, hogy mit tud csinálni egy házigazda: a topikot csinosítani, és kommentet törölni! ennyi, nincs más! nem kap még az ember moderátor jogot, meg svédasztalos vacsorát thai masszázzsal! :| szóval ha nagyon sok a barom, akkor így is rákényszerül arra, hogy szóljon a moderátornak! felesleges Szabit hibáztatni, mert nagyon sok a gyepes agyú, és percen ként fognak jönni a kommentek, amiket senki nem bírna egyedül kezelni! lehet most jobban oda tudna figyelni az aki, de majd ha megjelenik a játék, akkor úgy sem fog tudni még a leg nagyobb 0-24 órás ügyeletben itt lévõ topik maszta' <#smile>

VRSDM
ennyi hatalommániás kis kocsogot nem hiszem el komolyan! :]

ennyire írígykedik mindenki, "én rendben tudnám tartani - én ittvagyok 0-24 - én szoktam éjszakázni"

bezzeg amikor még nem volt felhype-olva a megjelenés miatt a mizéria akkor kb. 5-8ember írkált ide, akkor választottunk házigazdát.

ja, amúgymeg ha nem vennétek észre, épp ti keltitek azt a flame-off-flood áradatot amit moderálni kéne!

magatokban keressétek a hibát! szánalmas újrek spammer népség.

u dont have to listen anybody else but me

leho94
rád se kíváncsi senki...

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

SötétBarom
Juj.

Inkább törölgessed szorgosan a házigazdasággal kapcsolatos offot, mer kurvára nem kíváncsi rá senki.. Azért vagy itt.
Ezeket le lehet rendezni priviben, vagy az offtopikban.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

büntipont kell-e ?

SimaSuna
vérpistik éjszakázása...

én nem értem õket....
kijön a demó..ráugranak...hú x% még csak..de 3 órája áll 1helyben...
én várok 1 napot mikor van kb 300seeder..nyugodt szívvel lejön olyan 2-3óra alatt..és nyugodtan alszok...
emléxem a kalgon kijött este 8fele..volt aki virrasztott érte..én nyugisan aludtam..felkeltem 8kor..fél10re lent volt a game..és másnap már töröltem is.
kovecses
Amugy meg a link mûködik, használj normális böngészõt...

kovecses
Fórumok, keresés, nfs pro street off topic...

gergobaby
Emberek IE 6-om van és nem jön be az Off topic ha rákkatolok, vki privátban vagy itt leirná a nevét avgy iemsi h valahogy emgtaláljam a totyikot? Kössz elõre

Toshiba L300-2C5

Tomsteel
<#eljen>

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

bepe79
A hazigazda-nak nem csak 1 eve regelve kell lennie. Hanem normalis stilusa kell, hogy legyen, nem illik karomkodnia, neha torolgetnie kell az off-ot es a flame-et, stb. Ilyen tekintetben a Szabival nekem nincsen gondom.

Suzuki Swift GL 1.3

tdu Toyota
de szemetek ezek itt mondjátk hogy ekkor jön ki még vissza számlálot is csinálnak ez egy kicsit szánalmas már hagyák a demót inkáb agyák ki a teljest

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

tdu Toyota
<#taps><#eljen>

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

ma se voltál délelött, és bocsi , de én este aludni szoktam, és nem demót várni -.-

Barney Tech
Hm , tényleg ,bocsi , nem is vettem észre a dátumot.

gabi89
Ez még régi: 2007.08.29. 13:49
Szóval ami a megjelenéssel kapcsolatban írnak a gamerõl az már nem érvényes...

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Barney Tech
SimaSuna
miértis?
offkorz
nincs igazad.
a modik pedig leszarják mindezt. -.-

SimaSuna
felesleges ugrálni...
szabi jól nyomja..
csak mivel iskola idõ van ezért neki is vannak teendõi..
be kell látnod h ez így van.

attól h te 0-24online vagy..az még nem jelent semmit..

én is online vagyok 0-24ben..mégsem kell xy házigazdajoga nekem..
a modik eltudják dönteni h jóe az amit szabi csinál..
Nekem az a Béta-féleség is megfelellne, ami a GS-os kollégának megvan...<#nevetes1><#email>

MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE

tommyg
ejnye

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

offkorz
áhh.maradok a háttérben.nem vagyok 1 éve regelve.kúrva ég. 😞
de a leváltást akkor is továbbra is javaslom.

offkorz
felmerült bennem az a kérdés hogy szabi helyén van e ebben a házigazda posztban. :-c
és arra jutottam nem igazán.hiszen éjjel sosem tartózkod itt.hogyha jön a demó és nagy lesz a hájp.elszabadul a pokol.én mindig éjszakázom szóval rendben tartanék mindent szépen.napközben is vagyok eleget tehát tudnám figyelni a topikt teljesen körültekintõen és csak azt törölném amit szükséges.nameg már most gondok vannak a moderálásával.és ezt nem csak én látom így.(tudom van itt pár pajtársa,úgyis védeni fogják.számítok rá, -.-)
nézzétek azt is hogy én próbálom kicsit feldobni a topikot bannerral meg mindeféle nyalánksággal.ezt szabi sorban próbálja elszarni. :|
nfs fan vagyok,nyomon követem a topikot.teszek a topikért.szigor is van elég,de csak amennyi kell.váljon ez javamra szeretném szabi leváltását kérelmezni és magamat állítanám helyére.fontoljátok ezt át.és véleményezzetek.ez most nem szemétcség részemrõl.csupán a topik és az userek érdekeit nézem.

fireball
hát olvasd el azt irja a gs teszttelõje,h õ csinálta... meg van a mákernaka gém má😄 am jónak tünik ez az uj nfs,nekem az teccik,h szimulátorosabb lett.. meg van törés is.. meg nem 1 nap alatt végigtolhtó

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

DJ Skyline
ezek a videók nem az eddigi már hivatalos cuccokból lettek összeollózva? Golfos pl pár napja volt

offkorz
htx. ^________^

fireball

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

szerintem jó lett!

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

tommyg
fasza<#smile>

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

offkorz
javítottam -.-

DJ Skyline
hát ott erõsen délután 3 óra van!

tommyg
offKolni??

lololol
Mégis miért jönne ki közép-európai idõ szerint éjfélkor egy kanadai cég játékának demoja? <#nemtudom>

elekati
Nah akkor már valszeg nem lesz de megvárom azért az éjfélt<#szomoru1>kituggya<#idiota>

Soldiers
kurva jó xbox-on már játszottam vele

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN