14488
prostreet
  • Pepsi Twist
    minek? itt nem kell SUV-okat kerülgetni 390el miközbe jönnek veled szembe 390el...
  • kovecses
    az nem reális
  • kovecses
    nincs
  • Viktor9202
    Időlassítás van a játékban?
  • Pepsi Twist
    Összeségébe: 8/10
  • kovecses
    Igen mert a gtr2 olyan rohadt izgalmas körpályán mindig ugyan azoka aknyarok...kibaszott szar játék úgy letöröltem mint ahuzat

nem kell a kamu
  • SimaSuna #6343
    jól mondod..megyek vissza GTR2zni..
    ismét megmutatta magát az EA..

szánalom már rendesen..

megyek 170mérföldel..lemegy az 1ik kerekem a homokba..leesik 80ra..
    és csak lassul..
    rángat a monitor...
    ritka szar lett..
  • Code92
    jah sorry hülye voltam télleg ottvan ^^ csak a vége felől nézegettem és csak a viedókártyát néztem ^^
  • kovecses
    Nem! Oda az avn írva hogy eltervezve, de szerintem lassan törölm mert már megőrít mindneki. Senki nem olvassa le rendesen.
  • msgreg
    Valakinél van mototion blur???
    Vagy a demo van grafikailag lebutítva?
  • Code92
    ehh azon a konfigon ami az aláírásodban van azon akad????
    nekem p4 (3 ghz) 2x512 mb ram ati radeon x700 pro (256 mb) 1280x1024 ben high-re rakva simán fut, a menüben az egér némileg akad de nem vészes csak így fps-ező szemmel észre lehet venni ha század másodperceket késik ^^
  • kovecses
    Nagy dolog, már egyszer leirtam hogy csak át kellnevezni a fájlokat, aki enm kéeps rá anank telepitőt csináltatok? rendes! :P
  • Aschil
    A demo magyarosítása
  • kovecses
    szerintem 10/10 de minden máson még fejlethettek volna
  • Code92
    játékélmény 11/10 :D mindent var perpillanat nálam :D
  • kovecses
    A lazán túlzás, nálam akad mint állat, de remélem hamarosan lesz új géepm, a többivel egyetértek
  • Code92
    fúúúú ez valami kegyelten jóóóóóóó game lett így a demó alapján ^^ naggyon üt a feeling tényleg magvan ami kell és közepes gépen is latzán elfut high-on yep :P
  • Viktor9202
    Géped?
  • kovecses
    Nem kell túlozni, sokkal jobba fizika mint bármelyik eddigi nfs-ben.

Én nem azt mondtam hogy a fizika meg az irányítás tökéletes, csak azt hogy jobb mint idáig éés hogy jó irányba haladnak

pl mikor nitzróval felérsz egy hegyre és ugrat, mikor földet ér az csodálatos

igaz hogy amikor lecsúszol az útról sokszor még nem is mész gyorsan akkor az autó felborulhat, dehát az autó fel szokot borulni a sziklától! a kőtől nem de asziklától igen!

szeritnem nagyon jó játék lesz akinek nem tetszik menjen gtr2-zni de még ma és ne ócsárolja ezt a játékot többet, vissza a gtr2 topicba.

• kovecses
    King mód!
  • ZsirosKenyer
    szerintem nem olyan rossz a gém, bár kétségtelen hogy a butított demo elég keveset ad vissza. Én arra számítottam hogy ha módosítani nem is lehet de legalább a garage-ban körbejárhatjuk a verdákat. Szintén reméltem hogy vmi ízelítőt kapunk az event-ekre történő bevonulásról, de ez hogy van egy állókép aztán start..elég illúzióromboló. A fullban mikor lesz saját autónk, sokkal izgibb lesz, arra már vigyázni is kell hisz miuvel drága a jaívtás ha összetörjük ugrott az összes addigi nyereményeinknek.
    A graf amúgy egész jó, nálam nem swappol be soha, a fizikában viszont nagyot csalódtam. Mikor beharangozták a játékot azt hittem hogy végre lesz rendes fizika, ehelyett a régi carbonos engine-t hagyták meg annyi változással hogy nehezebb irányítani. Próbáljátok ki hogy minimális sebességgel rámentek kis sziklákra. Eszméletlen hülyén mozog az autó, nomeg egyátalán nem is rugózik..nulla.
  • jakewyler
    pont azé mert még mindíg nem realisztikus...
    Nézz már meg gtr2-őt vagy wtcc-t:)
  • kovecses
    king módban kell nyomni, king módban öcsém

a többi szar, tele van segitségekkel

amugy van benen magyar fájl nevezzétek át a hungarian fájlokat englishre és a játék magyar nyelvű lesz
  • crazyclone
    egyetértekk ...
  • kovecses
    Nem teszik az irányítás? MIélrt mert végre nem szar nfs irányítás, hanem kicsit van köze a valósághoz is? Baromság...

irányítás = 9/10
  • Bmx01
    nekem 30fps-el megy
  • jakewyler
    hát télleg nem...
  • Yoda001
    egyébként a közönség fejével,kinézetével is foglakozhattak volna fél méterenként ugyanaz a pixel ember áll nyomot fejjel XD
  • Yoda001
    u2 ota még mindig nemtudnak normális játékot csinálni....
  • jakewyler
    Na leteszteltem a gémet, őszintén szólva kurva szar már bocsi...
    Nem tetszik az irányítás, a grafikától se vagyok eldobva arról nem is beszélve hogy 1 gb ramom van de szinte mindenhol beakad(nem szaggat)...
    Szal megint alkotott az EA:) no comment
  • aboriginal74
    Igazán nagyon jó matekos lehetsz és tuti ilyen géped is van, mert qrvára nerm tudsz számolni haver a Q6600 2,4ghz ketyeg tudom, mert nekem B0 steppinges van, ezenfelül nem adjuk össze a 4 mag ami nem is 4 mag teljesítményét, tudod a q6600 két core2 duo mag összetokozva....na már most a 4x2,4gzh nem tudom ki hogy van vele, de szerény matek tudásom szerint 9,6 ghz lenne ha összeadódna!!!

Szánalmas vagy barátom, hogy mások elött itt vered a nyálad!!!

All én kérek elnézést a fiatalember nevében....

ui.: tutzi hogy nincs ilyen gépe, de annak sem akinek a kiírását lelopta
  • Yoda001
    demohoz képest elég sz.r optimizálatlan..és a hangok sem a legjobbak,de a játékélmény azért megvan (mégha nyomogatod a jobra balra bill-t és nézed az utat) várom a teljest
  • kovecses
    - Min grafon: 3-7fps = Max grafon
  • kovecses
    Vélemény:

- Min grafon: 3-7fps
    - Low grafon: 15-20fps
    - Játék élmény 10/10
    - Demo-hoz képes elfogadható
    - Várom a teljest!!!!!!!!!!!!!!
  • zeus89
    csak nevada van a demo-ba?
  • Pepsi Twist
    Vélemény:

- Max grafon: 50-60fps
    - Low grafon: 50-60fps
    - Játék élmény 7/10
    - Demo-hoz képes jó
    - Várom a teljest
  • kovecses
    Lehet vitatkozni, d eszerintem az irányítás nagyon jó (főleg a több fokozat, a kinget egyszerűen imádom, olyan toca 3 feeling9, de sajnos a gépigénye rettenetes.

• tugyiti
    Gratulálunk -.- 12 GHz
  • Maxtreme
    Gondolom 2x el is élvezett a gyerek miközben leírta ezt a magasröptű, IQ-val teli kommentet.
  • aboriginal74
    sztem sem annyira rossz, ogaz ennyi várakozás után és a tegnapi Xbox 360 után a PC-s verzió egy kicsit 1xübbnek tűnik...

Egy kis élsimítás egy kis plussz felbontás minden high-ra és sztem nem is olyan rossz...

Az elöttem hozzászólóknak abban viszont nagyon iagzuk van hogy "NO BREAK" én sem használtam ez egy ilyen játéknak nagy hibája lehet,de azért gondoljunk bele nem olyan biztos az , hogy mi itt a DEMO-ban alap autokkla mentünk...

Minden esetre aki teheti nézze meg xbox-on vagy esetleg PS3-on is érdemes!!!

ui.: ezért még nem vennék konzolt xD