14488
prostreet
  • BaziJoe
    Sziasztok ha felrakom az 1.1-es patch-ot akkor mért tünik el a kormányomon a force feadback???
  • Attila889
    de akkor elveszik az egész elért eredmény...gyááá mit nem elhet ezen felfogni? :D
  • IMYke2.0.0.0
    A versenynap elhagyása - minden normális arcade és szimulátor játékban egyformán - az adott versenysorozat abbahagyását jelenti. Ezen ne csodálkozz!
  • IMYke2.0.0.0
    Felejtsd el ezt a "vágod" szót - nagyon szánalmas!
  • Attila889
    ehhh én már vagy száz éve megcsinátlam hogy magyar legyen...én megmondtam hogy azzal szenvedek hogy a versenyhételhagyása vagy versenynap elhagyásást hogy oldjam meg hogy ne vesszen el az a versenynap?Mert ha én kilépek abból a versenynapból törlödnek az eredmények meg stb.........fogod,vágod?És hogyan lépjek ki abból hogy másik versenynapra menjek a karrierbe hogy ne vesszen el az adatok meg ezek?
  • IMYke2.0.0.0
    Vagy ha értesz egyáltalán a PC-hez:

Start Menü - Futtatás - Regedit:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\\\\SOFTWARE\\\\Electronic Arts\\\\Need for Speed ProStreet]
    Language=Hungarian
    Locale=hu
  • IMYke2.0.0.0
    www.gamecopyworld.com-on - természetesen a NFS: Pro Street - alatt:
    Need for Speed: ProStreet LANGUAGE CHANGER [373 kb]
  • Attila889
    ahoz hogy rendesen kiléphessek a carriermenübe hogy a többi versenyt is megcsinálhassam :D
    Márha érted mire célzok :)
  • Attila889
    ismerem az oldalt...de ott mit töltsek le?
  • IMYke2.0.0.0
    Ha van egy kis gyakorlatod a netezésben másodpercek alatt megtaláltad volna ezt: KLIKK
  • Attila889
    az mrá megvan..d.e inkább a 13699-re válaszolj :D
  • IMYke2.0.0.0
    http://huntuti.extra.hu/27/nfs_ps_magyaritas.rar
  • Attila889
    a verseny napot hogyan tudom úgyelhagyni hogy ne 0%-ról kezdje megint?Mert már a magyarositás fent van......
  • Attila889
    azt hol találom?
  • Ryder7
    Van magyaritó reg fájl.
  • Attila889
    Sziasztok.Nyelvet hol tudok választani?Mert nekem angol és megvan nekem magyarul is de nemtom hogy hol kell.Segítsetek léccy
  • nokly
    bocs már megtaláltam:D elnézést
  • nokly
    valaki megtudja mondani hogy a 4.00he-s daemon tools jó a pro street telepítéséhez?
  • bgabor
    A szériaszámok lényege, hogy az online szerverek nem engednek két játékost azonos szériaszámmal játszani.
    Az játékok telepítői(legalábbis a 99%-uk) minden érvényes szériaszámot elfogad telepítésnél, vagyis a saját NFS-ed telepítésénél(függetlenül attól hogy kaózverzió e vagy sem) teljesen mindegy hogy a hozzá kapott serialt írod e be vagy a szomszéd pistikéjét. A telepítés le fog futni, és offline gond nélkül fogsz játszani. Gond akkor lesz, ha te és a szomszéd pistike azonos seriallal telepített játékkal próbáltok majd med online játszani. Mert amint az online szerver észleli, hogy egyezik a széraszámotok, abban a pillanatban mindkettőtöket kihajít, plusz megjegyzi a szériaszámot, és ezzel a seriallal többet senkit nem enged majd játszani.

Nagyon ritka az olyan játék, ami csak a saját, a játékhoz adott eredeti seriallal hajlandó feltelepülni. Ezért van az, hogyha offline akarsz játszani a kalózmásolatoddal, pillanatok alatt szerezhetsz hozzá serialt a netről.
  • IMYke2.0.0.0
    Azzel sem fog online játékot nyomni. Max LAN-t, jobb esetben Hamachi-val...
  • Ryder7
    Vagy be kell szerezned a másolt PS-hez tartozó serialt. vagyis azt a serialt amit azé a ps-é amelyikről a tiedet másolták. nem igy van?
  • bgabor
    Akkor most elmondjuk hatodszor és utoljára, lassan, tagoltan a kedvedért:

Online játszani CSAK EREDETI játékkal tudsz. Mert ha eredeti játékot veszel, ahol eredeti, saját CD-kódot(valódi nevén serial-t) kapsz.

A közkézen forgó serialokkal, amiket többezer ember használ, és amiket neked is megadtak ebben a topicban, NEM fogsz tudni online játszani.

Összegezve: Ha online akarsz játszani, venned KELL egy EREDETI játékot.
  • IMYke2.0.0.0
    Eredeti CD-kódokat ne várj senkitől... Senki sem olyan hülye.
  • IMYke2.0.0.0
    Ember: az ÉN hozzászólásomat nézd abban a topikban!
  • b krisztian
    Helló de ki nézek a szememböl de ami az off spam warez topikba vannak kodok megadva online cd key ként nem fogadja el a regisztraciot velük!!! erre mit mondasz??
  • IMYke2.0.0.0
    Te nem nézel ki a szemedből?!: Válasz 'b krisztian' üzenetére (#13681)
  • b krisztian
    a googelben ami van key onlinra egyse jó
  • b krisztian
    nekem szolt az üzi??
  • IMYke2.0.0.0
    Ez nem ebbe a topikba tartozik. Ezért az "OFF|SPAM|WAREZ TOPIKBAN" válaszolok.
  • Ryder7
    Sztem senki se nagyon fog. mellesleg nehéz lenne beirni a Googelba, h NFS ProSteet CD Key?
  • b krisztian
    nekem is igen? honnan tudok cd key-t szerezni??
    SEGITSETEK
  • Szabi1991
    igen, igen és igen :)

(Logitech Force Ex)
  • b krisztian
    Hali tud valaki segiteni hogy lehet onlinbe játszani ha nem eredeti a játékom???
  • BaziJoe
    Valaki játsza a gamét értelmes kormánnyal és fel Patch-elve a játékot??Ésha igen van FFB a kormányon???
  • bgabor
    Kötöttpályás legális versenyzésnél fura is lenne, ha lennének.
  • Prince23
    Ja és a zsaruk hiányoznak nagyon :((((((
  • Prince23
    Nem a garázs menü miatt szarozom... hanem alapból... semmi újdonág nincs benne, csak grafika meg hangok, ennyi, épp ez tartja életbe a ps-t, h ne töröljem le... ismertetőt is elolvastam a domeban múlt héten, és ott se dícsérték, 7-et kapott. Gondoltam fel teszem már... már csak azért is, mert végig vittem mindegyik részét a nfshp2 óta... ez se maradjon ki...
  • bgabor
    Szar rész, mert nem találod a garázs menüt? Igen, a menü kicsit (nagyon)kaotikus első látásra, de ha kiismered, már jó lesz. Meg a zenét vedd még le nullára ha jót akarsz.
  • bgabor
    Azaz. Leave day, és a térképnél ESC. Angol tudásod nem erős? Könyörgöm, kiválló magyarítás van hozzá! Valójában már gyárilag is benne van a magyar nyelv. FAQ-ban megtalálod a progit, ami átállítja angolról magyarra a nyelvezetet.
  • BaziJoe
    Miért nincs a kormányomon erővisszacsatolás Prostreet alatt???Másik játékban van!