Need for Speed: Pro Street

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nemtudom h. a nagy site-ok (pl.:gamespot,ign), miért sz@rják le a PC-s verziót.Az X360 semmivel sem jobb:

mint a PC:

kössz, akkor majd leveszem a hangokat és a car effect-et is...

Ryder7
Mert verseny közben sok a "zavaró" tényezõ. ilyen a többi kocsi és azoknak mozgatása, a kommentátor megszólálása és asszem még a zene is.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

haljátok miért van az, hogy ha practice-ben megyek akkor az FPS 26 körül van, de ha verszenyzek akkor lecsökken 13FPS-ra?

Truck Driver001
<#idiota><#puszis>
Kössz..egyebet nem tudok mondani😄

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Cobra.
Rakd át angolra a billentyûzetkiosztást és Shift+7 😊

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Truck Driver001
Estét emberek!Kérdésem lenne,miszerint mi az Istenért nem tudok & jelet tenni? Plussz autók eléréséhez kéne,de elég bosszantó hogy altgr+c kombinációra nem reagál.Aty Catalyst kizárva,kinyomtam a gyorsbillentyût.Szóval nem értem..

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Ryder7
Hogy én ilyet hányszor láttam.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

(majdnem) Mazda terepjáró a Pro Street-ben <#idiota>

van versenynap ha kilépsz közben akkor elveszik az addig megszerzett pontok !
el kell érni azt a pontszámot ami a korona mellett van és feloldja a következõ pályát
Viktor9202
Nem értem az egész karriert. Mindig csak az elsõ pályán lehet versenyezni a Golf-al meg a Civic-el? Hogy lehet tovább vinni? mert már 3x csináltam meg:S Help pls

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

Hát ez az!!! Elbeszélünk egymás mellet. Ha lassabban számol a másik netes géphez képest, akkor ott hátrányba kerül! Ergó a jobb géppel jobb idõeredményt lehet elérni egy lassabb géppel szemben!!! Vagy nem?

Ha balról nem Te lősz akkor ki a f.szom az! ProStreet:BlacksheepHUN0 TDU:BlacksheepHUN GRID:SanyiHUN77

Ryder7
Én semmit se állitok. max a túlnyomáskat teszem maxra.

Sziasztok.Azt szeretném kérdezni,hogy a drifteléshez milyen beállítások kellenek, mármint nem pontosan hanem mi a legfontosabb amire a kocsi beállításánál ilyenkor ügyelni kell?
Ryder7
Az attól függ milyen a kocsi és hogy milyen a mostani irányitás illetve milyen irányitást akarsz.

GX25
Köszi a választ Dave0092.

Hello Mindenkinek!
AZ lenne a kérdésem,hogy hogy érdemes beállíani az autókat,hogy a kormányzás jó legyen.(lehet hülye kérdés)
Vagy valami leírást tudnátok belinkelni,ahol ihletet meríthetek.
Elõre is köszönöm

Dell Latitude E5430; Logitech Z4; Samsung 226BW;

kevés a proci

GX25
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy az miért van hogy a menü tökéletes azaz szépen fut ahogy kell viszont ha elkezdem a játékot úgy csinál mintha szaggatna nem nagyon de észrevehetõen és ez minimum grafikán is így van.

Konfigom:
Processzor:AMD Athlon 64 3800+
Memória: 2GB
Videókari: Nvidia GeForce 8600GT 256MB

Ryder7
Jah. Ez igaz. már beugrott. nekm olyan 8-10 FPS-el megy a game és bizon 1 mp kb 2-3 igazi mp. Ez onlineba nagy hátrány lenne. még jó hogy ott nem tolom😄

bpeti72
Persze hogy lassaban számolja ha lassab a kép is, sõt ha megál a kép megál az óra is.<#falbav>

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

nekem is volt ugy az U2 ben mikor mindent maxra tettem lassan számolta az idõt!
csak beállítás kérdése!
Synit HUN
A Toca2-nél láttam ilyet utoljára. Ott tényleg lassabban számolt az óra egy lassabb gépen. 😄

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

bpeti72
Nem tom milyen géped van, de az biztos hogy ha nagy felbontáson akad a játék és nem folyamatos akkor nyilván nem tudsz úgy menni mintha leveszed és simán megy. De ez nem a játék hibája.

Ryder7
Nah ezt se tudtam. monduk amit én online nyomtam az csak a TMN és a SA volt. de asszem kiküszöbölték, hamár van ez a Punkbuster.

1965-ös Pontiac GTO (Goat) teszt:Katt!

bpeti72
Arra hogy hülyeség. Ha leveszed a feldontást jobban megy az autó?

Nem igazán értem, hogy most ezzel mire gondoltál, hogy nem volt ilyen az U1-ben, vagy hogy ezt a hibát kiküszöbõlték a PS-ben?

Ha balról nem Te lősz akkor ki a f.szom az! ProStreet:BlacksheepHUN0 TDU:BlacksheepHUN GRID:SanyiHUN77

Igen, de nyilván valóan enneka trüknek a egyszemélyes gép elleni játékban nincs értelme, hiszien a gép száol. Ennek a neten volt értelme ott ahol két gép versenyzett egymással. Nyilván az a gép amelyben nem voltak lessító tényezõk ott gyorsabban ment a számolás mint a másik lessabb gépen, és így egymáshoz viszonyítva volt hogy az elenfelet akár fél körrel is elõrébb sorolta. Remélem érthetõ az a mit leíram. Ez egy egyszerû trûk, de mégsem csalás, vagyis az de mégsem. A konfigokból adodó különbséget kellet csak kihasználni. A jobb gép jobb eredményt jelentett.

sziasztok, tudtok nekem olyan patchat mondani, hogy a játékot el tudjam indítani 1360*768-as felbontásban? Tv-n játszanék, de csak 1024 et engedi :S

PS3 ID: hdcsaba

Ryder7
Meg lehet az U1-el csinálni?😮

Lenne egy furmányos kérdésem? Undergrund 1-ben meglehetett csinálni azt, hogy ha levetted a felbontást ill. visszább vetted a beállításokat pl nitro, füst stb. akkor jobb idõeredményeket lehetett elérni. A PS-sel ezt meglehet vajon csinálni? Probálkozott már valaki ilyennel?

Ryder7
Ha felteszed a Booster Pack nevû patch-t, majd crack-eled a játékot akkor lész két ingyen kocsi (Rodad Runner, Leon Cupra) és pár új pálya.

Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,hogy a kódokkal feloldott autók ára 0 kell,hogy legyen? Valamint ezek az autók a játék során nem lesznek-e elérhetõek
a kód nélkül?
Ryder7
Az csiripelték a madarak, hogy csak 2009-be fog megjelenni.

DJ Skyline
jól betartják a menetrendet, tavaly február 11-én nyílt meg a PS topik, a gamespotos hír meg február 12-én íródott 😄 fogadok majd az E3-on fog debütálni, és a megjelenés meg november lesz <#idiota>

AMD Duo Core 2.5 GHz (AMD Athlon 64 X2)
😊

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

szerintetek melyik az erõsebb? az Intel Celeron D 2.5 GHz x64 vagy az Amd Duo Core 2.5 GHz ?

Cobra.
Meg egyébként is mindegy, mert összkerekes autóval sajnos esélyed sincs nyerni gyorsuláson (hasonló kategória ellen).

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Synit HUN
Hogy tudnád mind a négyet? 😄
Amúgy a differenciálmû a megoldás.
Meg a játék ilyen fasság. 😄

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

sylvia!

a skyline vagy akármelyik összkerekes kocsinál gyorsuláson csak a hátcsó kerékkel lehet füstõlni!
pedig összkerekesek ez hogyvan?
7

rx csuma tuning

ti milyen autóval drifteltek?

TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94

köszönöm a segítséget tényleg rossz volt a patch, akinek ugyan ez a gondja ezt a pachet használja: dlcpatchrelease_iso.exe
Bár nekem eredeti van de azért van egy tippem. Nekem ezt akkor csinálta amikor összekevertem a javításokat és az iso helyett a viv-et raktam fel. Nézd meg hogy amit felraksz 1.1-es javítás milyen fájl. Neked az ISO lesz a jó. Ha eleve azzal próbálkozol akkor passz.

A következõ kérdésem lenne. Felraktam az 1.0(us)-as verziot tökéletesen mûködik, patch 1.1(us) után nem indul probáltam már kb 6-7 cracket semmi, YASU és DaemonT 4.12 nem indul. Mi a megoldás azon kivül, hogy széttöröm a gépet, ami egyébkét AMD5000+ 4GB Ram 8800GT(ennek elégnek kell lennie), op. rendszer XP.Mikor a játék indul bejon a loding, aztán utána nfs.exe Alkalmazáshiba.Minden segítséget elõre is köszönök!
Valaki megprobálta már beállítani a Nissant úgy ahogy az a videóban van?

Ryder7
Hogy ez mekkora. De kormánnyal nyomja. Látszik a startnál, hogy nem csöket a fordulatszám.
És az az "It's Rene Bitch!" megszólalás mekkora...