14488
prostreet
  • Blacksheep77
    1, Igen, nagyobb lesz a tapadás, illetve a fodulatszám mérőn a zöld tartomány és így bíztosabban és gyorsabban tudsz kilőni a rajtnál. Ez a játék elején nagy segítség lehet, de később, amikor már hozzá szoksz és reflekxből megy az indulás akkor már túlsokat nem oszt!
    2, Ha jól emlékszem az a kerék oldalfal magasságot változtatja. A Drag autók hajtott kerekeinél kell 100%-ra állítani, de csak megfeleő darg felnivel van értelme. A rajtnál lesz úgyszintén szerepe, illetve a stabilitást nőveli elvileg. Én olyan fél másodperces külömbséget vettem észre a felnik+gumik beállításai között. De autónként ez változhat.
  • HoReSz1975
    kellene nekem olyan kód amivel nagyobb összeget lehet előhozni
  • Ryder7
    Na még egyszer. Mi van?
  • Martins15
    Nah igen én pl ezért hagytam abba.Én értem a gondodat mert énis átéltem és engem is nagyon idegesít hogy ha megnom átmennék másik versenynapra de akkor ezmeg kitörlődik magyarul ujra lehet majd kezdeni
  • HoReSz1975
    Hi @ all

van valami kisebb progi amivel pénzt lehetne tuningra elérni
  • Extraneous
    Van valami jelentősége a erseny szempontjából a gyorsulás előtti gumiégetésnek?? A másik kérdésem meg az lenne, hogy a felni felhelyezése után az 5ödik beállítás mire jó, mit változtat?
    Légyszíves mondjátok meg.
  • bgabor
    Semmilyen jelentőségük nincs.
  • Bagoly81
    ezeknek a tuning neveknek van valami jelentöségük? nemmindegy milyen márkájú dolgokat pakolunk össze!?
  • Ryder7
    Nem vok profi hamachiban, de ha szerónevet kér, akkor vagy a te vagy a haverod IP-jét ird be, attól függően, h melyik a gyorsabb net. A LAN-hoz pedig nem kell hamachi.
  • Extraneous
    Garázson belül, ha a autódat építgeted, megnyomod a 2-es gombot.
  • csabika6630
    Sziasztok, hamachin szeretnék játszani, de kér valami szerver ip cimet oda mit irjak? (csak két géppel akarok játszani).
  • JencyJ
    de a garázson belül hol vagyis mit kell megnyomnom?
  • Extraneous
    Tudtommal csak a karier módban tudod megnézni, de lehet hogy máshogyan is lehet. Karierben a garázsban ill. ahol autókat tudsz vásárolni.
  • JencyJ
    hello!
    a játékban hol tudom megnézni a garázsban levő autókat, mármint úgy, hogy kirakatban forgatni meg ilyesmit???
  • Extraneous
    Kössz, már sikerült megoldanom. De azért köszönöm
  • Szabi1991
    van benne S2000 :)
  • Attila889
    gamecopy world-ön fent van az unlockoló...de minek neked az? :D
    Játszd végig :D
  • Extraneous
    Inkább válaszolhatnál normálisan, mert ezzel nem érsz el semmit. Ez a te lámaságodat bizonyítja.
  • Cobra.
  • Extraneous
    Meg szeretném kérdezni, hogy az extra autókat hogyan tudom használni, mert a patch úgytudom csak egy párat tartalmaz...?

Ja és tényleg van benne Honda s2000-es?
  • Ryder7
    Nem mind. Pl a Lancia, az NSX és a Bugatti nem.
  • Cobra.
    A cheatprogrammal, de az így megszerezhető autók eléggé hiányosak (főleg grafikailag).
  • Skyline
    Fennvan a 2. patch tolom a játékot megjelentek új versenynapok...Belépek,és az ellenfél Delta Integralle-okkal tolja,de nemlehet megvenni ezeket a kocsikat...Unlockolni hogy lehet?
  • Attila889
    thx
  • bgabor
    Tuningolni a Gazázsban, autót venni az autókereskedésben.
    A karriertérképen ESC-et nyomsz, és ott van a 'kocsik' menüpont alatt mindkettő, a garázs meg az autókereskedés is.
  • bgabor
    Tudom, karrierről beszéltem, nem quick race-ről.

"áá mind1 majd megoldom valahogy ha meg nem jövök rá akkor egy kalap fos a PRO Street"

Izé, ha nem jössz rá, akkor te vagy egy kalap fos, nem a pro street, nemigaz?
  • Attila889
    már megvan..jólvan nem szótlam...Drift autót hogy tudok venni?Tuningolni hogyan tudom a jelenlévő autókat?
  • Ryder7
    Attila veled minden oké agyilag?
    Ha kilépsz a versenynapból minden pontod elveszted. Nyerd meg és utánna lépj ki! Vagy a karrierbe és ne a versenynapból lépj ki. Ez se tetszik? Berheld meg a ProStreet exe fájlját.
  • BaziJoe
    Ide ugy érzem érdemes írni mert senki se válaszol!!!!!
  • Attila889
    végig van csinálva.....De nem a Quick Racerben vagyok hanem a karrierben ember.....áá mind1 majd megoldom valahogy ha meg nem jövök rá akkor egy kalap fos a PRO Street
  • bgabor
    Akkor miért nem viszed végig azt a versenynapot? Vagy miért nem lépsz ki belőle, és csinálsz másikakat? Korántsem kell mindegyiket teljesíteni!
  • Attila889
    de ha kilépek elvesznek az első helyek amiket az azon a versenynapon teljesítettem......úúú ez nagyon bonyolult :D
  • Cobra.
    De ha végigmentél az összes versenyen a versenynapon és megnyerted azt, akkor miért nem jó, ha kilépsz? Nem értem a problémádat, illetve értem, csak nem fogom fel, miért rágódsz ezen. Ennyi idő alatt már a következő versenycsapat területén járnál.
  • Attila889
    de akokr hogyan lépek tovább? :D
    Hogy átmenjek egy másik versenynapra...már unalmasak az ottani versenyek
  • BaziJoe
    Na mért tünik el az 1.1-es patch felrakása után a force feadback menü a progiból????De ha tud válaszoljon is valaki????
  • IMYke2.0.0.0
    Mit nem lehet ezen érteni. A szöveg egyértelmű, és ezt magyaráztuk neked eddig is: nem kell kilépni a versenynapból.
  • Attila889
    nah én erről beszétlem...ez a gondom lenne....
  • Attila889
  • Attila889
    az autómata mentés bevan kapcsolva....amúgy a RELODED cracket használom...lehet hogy nem azt kéne hanem a vitalytiset?
  • Cobra.
    Ha elveszik a mentésed, akkor vagy átállítottad, hogy ne legyen automata mentés, vagy valami bugos crackelt verziót használsz.