14488
-
Blacksheep77 #13751 1, Igen, nagyobb lesz a tapadás, illetve a fodulatszám mérőn a zöld tartomány és így bíztosabban és gyorsabban tudsz kilőni a rajtnál. Ez a játék elején nagy segítség lehet, de később, amikor már hozzá szoksz és reflekxből megy az indulás akkor már túlsokat nem oszt!
2, Ha jól emlékszem az a kerék oldalfal magasságot változtatja. A Drag autók hajtott kerekeinél kell 100%-ra állítani, de csak megfeleő darg felnivel van értelme. A rajtnál lesz úgyszintén szerepe, illetve a stabilitást nőveli elvileg. Én olyan fél másodperces külömbséget vettem észre a felnik+gumik beállításai között. De autónként ez változhat. -
kellene nekem olyan kód amivel nagyobb összeget lehet előhozni
-
Na még egyszer. Mi van? -
Martins15 #13748 Nah igen én pl ezért hagytam abba.Én értem a gondodat mert énis átéltem és engem is nagyon idegesít hogy ha megnom átmennék másik versenynapra de akkor ezmeg kitörlődik magyarul ujra lehet majd kezdeni -
Hi @ all
van valami kisebb progi amivel pénzt lehetne tuningra elérni
-
Extraneous #13746 Van valami jelentősége a erseny szempontjából a gyorsulás előtti gumiégetésnek?? A másik kérdésem meg az lenne, hogy a felni felhelyezése után az 5ödik beállítás mire jó, mit változtat?
Légyszíves mondjátok meg. -
bgabor #13745 Semmilyen jelentőségük nincs. -
Bagoly81 #13744 ezeknek a tuning neveknek van valami jelentöségük? nemmindegy milyen márkájú dolgokat pakolunk össze!?
-
Nem vok profi hamachiban, de ha szerónevet kér, akkor vagy a te vagy a haverod IP-jét ird be, attól függően, h melyik a gyorsabb net. A LAN-hoz pedig nem kell hamachi. -
Extraneous #13742 Garázson belül, ha a autódat építgeted, megnyomod a 2-es gombot. -
csabika6630 #13741 Sziasztok, hamachin szeretnék játszani, de kér valami szerver ip cimet oda mit irjak? (csak két géppel akarok játszani). -
JencyJ #13740 de a garázson belül hol vagyis mit kell megnyomnom? -
Extraneous #13739 Tudtommal csak a karier módban tudod megnézni, de lehet hogy máshogyan is lehet. Karierben a garázsban ill. ahol autókat tudsz vásárolni. -
JencyJ #13738 hello!
a játékban hol tudom megnézni a garázsban levő autókat, mármint úgy, hogy kirakatban forgatni meg ilyesmit??? -
Extraneous #13737 Kössz, már sikerült megoldanom. De azért köszönöm -
Szabi1991 #13736 van benne S2000 :) -
gamecopy world-ön fent van az unlockoló...de minek neked az? :D
Játszd végig :D -
Extraneous #13734 Inkább válaszolhatnál normálisan, mert ezzel nem érsz el semmit. Ez a te lámaságodat bizonyítja. -

-
Extraneous #13732 Meg szeretném kérdezni, hogy az extra autókat hogyan tudom használni, mert a patch úgytudom csak egy párat tartalmaz...?
Ja és tényleg van benne Honda s2000-es? -
Nem mind. Pl a Lancia, az NSX és a Bugatti nem. -
A cheatprogrammal, de az így megszerezhető autók eléggé hiányosak (főleg grafikailag). -
Skyline #13729 Fennvan a 2. patch tolom a játékot megjelentek új versenynapok...Belépek,és az ellenfél Delta Integralle-okkal tolja,de nemlehet megvenni ezeket a kocsikat...Unlockolni hogy lehet? -
thx -
bgabor #13727 Tuningolni a Gazázsban, autót venni az autókereskedésben.
A karriertérképen ESC-et nyomsz, és ott van a 'kocsik' menüpont alatt mindkettő, a garázs meg az autókereskedés is. -
bgabor #13726 Tudom, karrierről beszéltem, nem quick race-ről.
"áá mind1 majd megoldom valahogy ha meg nem jövök rá akkor egy kalap fos a PRO Street"
Izé, ha nem jössz rá, akkor te vagy egy kalap fos, nem a pro street, nemigaz? -
már megvan..jólvan nem szótlam...Drift autót hogy tudok venni?Tuningolni hogyan tudom a jelenlévő autókat? -
Attila veled minden oké agyilag?
Ha kilépsz a versenynapból minden pontod elveszted. Nyerd meg és utánna lépj ki! Vagy a karrierbe és ne a versenynapból lépj ki. Ez se tetszik? Berheld meg a ProStreet exe fájlját. -
Ide ugy érzem érdemes írni mert senki se válaszol!!!!! -
végig van csinálva.....De nem a Quick Racerben vagyok hanem a karrierben ember.....áá mind1 majd megoldom valahogy ha meg nem jövök rá akkor egy kalap fos a PRO Street -
bgabor #13721 Akkor miért nem viszed végig azt a versenynapot? Vagy miért nem lépsz ki belőle, és csinálsz másikakat? Korántsem kell mindegyiket teljesíteni! -
de ha kilépek elvesznek az első helyek amiket az azon a versenynapon teljesítettem......úúú ez nagyon bonyolult :D -
De ha végigmentél az összes versenyen a versenynapon és megnyerted azt, akkor miért nem jó, ha kilépsz? Nem értem a problémádat, illetve értem, csak nem fogom fel, miért rágódsz ezen. Ennyi idő alatt már a következő versenycsapat területén járnál. -
de akokr hogyan lépek tovább? :D
Hogy átmenjek egy másik versenynapra...már unalmasak az ottani versenyek -
Na mért tünik el az 1.1-es patch felrakása után a force feadback menü a progiból????De ha tud válaszoljon is valaki???? -
Mit nem lehet ezen érteni. A szöveg egyértelmű, és ezt magyaráztuk neked eddig is: nem kell kilépni a versenynapból. -
nah én erről beszétlem...ez a gondom lenne.... -
-
az autómata mentés bevan kapcsolva....amúgy a RELODED cracket használom...lehet hogy nem azt kéne hanem a vitalytiset? -
Ha elveszik a mentésed, akkor vagy átállítottad, hogy ne legyen automata mentés, vagy valami bugos crackelt verziót használsz.