14488
-
keepernext #6389 Vazze te vagy itt a Jani?Vagy az NFS próféta?
Meg ne őrülj má haver hogy másnak más a véleménye.
Vagy azt kellett volna kiírni csak akik szeretik topik -
#6388 Radeon 9550-el próbáltam 9600-as órajelével és hááát 10-15 FPS az amit eltudtam érni LOW beállításokkal. -
koandras #6387 van egy csomó gyors szerver lennt! -
#6386 én 1 titkos oldalról szedtem és lezúzott 300al :) -
koandras #6385 http://www.cybergen.hu/?q=node/2507 -
#6384 Edd meg az ftp-det 12 kb/s-el együtt :D -
#6383 pcdome-on már fent van, de az sem jobb, mert 32-vel szetdem, ki is lőttem -
#6382 Hivataalos oldalról mi a fenéért nem lehet letölteni? -
#6381 ftp://159.153.197.74/pub/demos/NFS/prostreet/ -
#6380 isteniti anyád, csak azt mondom hogy jó...mindig minden nfs játéknál ez van, bejön a sok szimulátorbuzi ész szétcseszi a fórumot, ez arcade azért van hogy szórakozzak és ne hoyg szimuláljak
a többit már leirtam ah akarod visszaolvasol
a játék jó lett, sőt jobb mint az elődei
pont
gtr2 és társai másik topik -
#6379 igaz -
#6378 honnan lehet leszedni a demót? -
#6377 Igen sajnos, F1 challengeben és rfactorban is előre elkészitett setupookon módositok úgy hogy az megfeleljen a vezetési stílusomnak.. lusta és türelmetlen vagyok egy teljes setup készitéséhez, én versenyezni szeretek enm állítgatni,, pilóta és nem tesztpilóta... -
#6376 vedd már észre magad ember, nem veszed észre hogy csak te isteníted ezt a szart? -
#6375 Örülök ha medium-on fut nálam, nemhogy max-on xDD -
#6374 optimalizálatlan, kb. mint anno a F.E.A.R...
bár ott a játékélmény + MI kárpotolt :)
remélem ez téynleg csak demo, és nem marad meg a Carbon szintjén... bár igéretesnek tünik, azért a demoban csalodtam. pedig én gamepaddal játszok, ugyh nemcsak 2 gombbol áll a játék :D
mind1...
11 napot már kibirok :D
fikázni utána is ráérek :DDD -
#6373 de mondjuk ilyen versenyeknél mint az NFS PS itt nincs csapat itt csak te meg a kocsi azt este 10ig te állítgatod a kocsit... -
#6372 Ott a pont. Igaz ami igaz. -
#6371 Pontosan. -
#6370 EA-vel teljesen egyetértek igazatok van...
De attól még nem szar ez a játék, csak ez a agme politika, ők is pénzből élnek. -
#6369 nem tehetek arról h türelmetlen vagy... :) -
aboriginal74 #6368 Úgy látom sokan fogalomzavarban szenvednek a ProStreet nem szimulátor!!! ARCADE gém!!! Nem kellen összehasonlítani egy WTCC és GTR2 és más szimulátoros játékokkal!!!
Ennyi--- -
#6367 setup, kit érdekel. az f1challengeben is kell setupolni, de nehogy már a játéklidőm 50%át az vegye el hogy babrálok az autón. ha kcisit otthon elnnél ebebn a témában tudnád hogy a csapat szerelői azért vanank hogy azok babráljanak az autódon nem te.
te vezetsz és megmondod hogy mi az érzésed az autóról, ha enm jó állíttatsz rajta.
eről ennyit
nem akakrok több órát szórakozni a setuppal az egész játékidőre vetitve -
#6366 1280x1024 2x AA
60fpsel simán ment -.-
nekem nem a látvánnyal van problémám..
a fizikájával..meg úgy az EAvel :) -
#6365 én alap hogy kingmódba fogom kezdeni én minden játékba ami autós útáltam hogy helyettem fékez meg kanyarodik meg mittom én még mi... -
#6364 na szerintem nfs sorozat legszarab része jönn gyakorlatilag kapunk majd egy tuninglehetöségel felruházot arcade autó versenyt se történe se szabad mozgás semmi extra hát nem tudom extrának vehetjük talán a müsor vezetö köhögését mert hangulatot javit nem tudom ez nagy ötlet a ea részéröl én nem esek hasra töle
-
#6363 7800 gs kevés a maxhoz??? -
aboriginal74 #6362 De ha már NFS és prostreet akkor egy kormány kell hozzá ... :D -
#6361 azok kruvára, hagyjuk
ti sem tudjátok mi kéne nektek
csak kritizáltok meg mindne
vagyetek normális gépet nyomjátok ezt a játékot maxon és king módban
és rögtön rájöttök miről beszélek
nagyon jó játék lett
végre nem egy napos játék, nehezebb és jobb lett
pont -
aboriginal74 #6360 Szép "eltervezve" hajrá én már csak tudom....
Minél elöbb legyen neked ilyen ... UP a confignak ... -
keepernext #6359 Ja hogy kötelező szeretni?
Te tudod hova menj?Oda oda... -
#6358 normális..
tudod mi volt a normális NFS?..
1-5ig..ezek voltak a normális NFSek..
GTR2ben vezetni és setupolni tudni kell..
itt mit..csak nyomogatni a billentyűket mert helyetted megy az autó xD -
#6357 Igazad van de attól még nem szar, aha beelgondolsz az előzőekben nem is tört, enm azt mondtam hogy tökéletes hanem hogy jó és hogy jó irányban haladnak, ez is a pénzről szól nem fognak egy tökéletes játékot csinálni mert akkor incs mit belefejleszteni a következőbe
de igazad van részben
mmegértettelek -
#6356 Nekem akad maxon, meg egy két dolgot mediumra levéve is, még élsimítás nélkül is.
Ez normális? Gépem: 3,2ghz P4; 2gb ram; 7800gs -
#6355 nebaasszál meg probáld meg lemenni 200al a homokba ... -
#6354 ? Neked teljesen rállis hogy tépsz mint az állat az autóval lenyúlsz a kormány mellé és belassitod az időt,.. Ne viccelj. Végre csináltak egy normális nfs-t, épp ideje volt már. De megnézheted a gamestaros értékelést is vagy ezeregy oldalt... -
#6353 ember..kavicságy meg a nevadai ÚTMENTI homok NEM ugyan az..
180al melemegyek az oszlopba..behorpad a motorháztető..
100al belemegyek a másikba totaled..
-
#6352 Gecc miért nem tudtak egy olyan NFS-t csinálni mint a Most Wanted, vagy a Carbon csak kicsit hosszabat:S -
#6351 A hivatalos oldalról lehetetlen leszedni a demo-t!:D -
#6350 Rángat a monitor engedd el, érdekes nálam nem ezt produkálta. GTR2-ben ha lemész a kavicságyba akkor is belassul az autó. hm érdekes. Talán azért van mert valóságban is igy van. De ha gondolod irány a nevadai sivatag és belehajthatsz a homokba öcsém.