14488
-
#6429 HAt igaz, ahogy egy okos ember mondotta "Személyes végszavam az lenne hogy jó lett az új NFS, de azért ha beraknám mellé mondjuk a TDU-t akkor bizony lefőne mint a kávé.." -
#6428 NFS PS demo :) -
Djemba #6427 fölvettem fullra a gamet és kilép hibát ír ki low meg megy?mi lehet a baj? -
zoltang #6426 Nálam mi lehet a gond, mert akármilyenre állítom a grafikát (800*600 - 1280*1024, min - max)mindig az fps 10 körülire áll be?
Gép.: AMD X2 4600+, 2GB DDR2, ATI 1950Pro 256MB, d9.0c november, XPSP2. -
#6425 Én, a magam részéről csalódtam. Kellemesen! NFS-től, Carbon után semmi jót nem vártam, a fórumba berakott képek, pedig egy gyerekes, össze-vissza grafikáról árulkodtak. (mintha nem lett volna egy ember, aki felelős az egységes megjelenésért)
Nos, éjjel 3 kor feltettem, felhúztam a grafot, amit alapból 640x480, full minimumra tett, méghozzá alaposan. Beálitottam a kormányt, és hajrá! Alapból a fék lett a gáz, fék meg nem volt. Következő futamra megint beálitottam, hálisten, jó lett...
FF-efektek egész jóra sikerültek, bár, hogy mér pattog a kocsi, mikor hibátlan aszfalton megyek, nemtudom. A menü mind kezelhetőség, mind kinézet szempontból siralmas. A grafika, így mozgás közben elmegy, bár, hogy belső nézet nincs 2007-ben, elég furcsa! (mondjuk ezt a sok konzol-buzinak köszönhetjük.) Fizikáról egy árkád játékban kár beszélni, valami van, egy NFS-től elég ennyi is. Törésmodel egyetlen előnye, hogy van. Majd a teljesben meglátjuk, hogyan használják, mert az lessz a lényeg. Gumifüst effekt egy vicc, semmi köze a valósághoz, márpedig ezt ugye megigérték.....
Nálam, mivel elvárásaim nem voltak, 10/7, ha elvárásaim lettek volna, 10/5. Hogy 10-12 ropit nem ér a játék, tuti, a teljesnél majd az is kiderül, hogy megér-e egy dl-dvd-t, vagy sem. (bár nem tudom a méretét, egy normál dvd-re ha felfér, akkor biztos kiírom...
Dante. -
#6424 1280x1024 Minden maxon, 4xAA, 16xAF, Vista
E6300 + X1950XT + 2GB RAM
30-80FPS
tetszik, igaz, lehetne optimalizáltabb, de nekem nem volt semmi gondom a grafikai beállításokkal :) -
Rogerke #6423 Még Csak most jött ki a demo de már más autókkal akar menni mindenki :D
RX7-ES MODOT RX7-ES MODOT RX7-ES MODOT
-
amdopteron #6422 itt senki se mondta hogy szimulátort akar vissza kapni a játéktol de a régieknek vhogy jobb volt az irányítása szerintem sokkal mint ennnek!félre ne értéstek nekme semmi bajom nincs ezen kívül vele mondom de ezt nagyon elkurták benne szerintem!!ezt az írányítás egy szar -
#6421 amcsi megjelenés szerint számol -
Diego1984 #6420 Mit is mondhatnék. Ez alapján a még rövidnek sem mondható demo alapján, nálam 7/10. Szép, a "fizika" is javult valamit. A kormányt nem lehet finomhangolni, ezért nagyon rossz az irányíthatósága szerintem, remélem a teljesben több opció is lesz majd. Ja és azért demo ide, demo oda, megjegyezhetné azokat a rohadt játék és kormánybeállításokat, hogy ne kelljen mindig azzal kezdeni. -
#6419 Most nem értem nem 23án jelenik meg? mert ha összeadom akkor 13an jelenik meg a gém??? most akkor a banner vagy az 576 és a cdgalaxis és a pcdome meg a pcguru meg én vok a hülye??? -
#6418 Pepsi én is tudtam eleve ezt a lapot mert beírtátok még vagy 3-4oldallal előbb..:D de megkell osztani a társakkal..:P nekem 6perc 52mp és lent van ^^:) -
#6417 55% minnyá letöltené ha nem hivsz pár gyereket:D aztmondta pepsi titok -
#6416 és tényleg, fél óra és már kész is
köszi a linket, sokunknak jól fog jönni! -
#6415 mikor csinálnak már egy modot hogy kiprobálhassuk az evot meg az rx7 et ... -
#6414 Tudod kurvára leszarjuk, hogy a QUAD magyarországon nem kapható procid milyen vagány...(talán lopta^^)vagy anyuci->apuci megvesz a kisfiának midnent ..nem kell hangoztatni se brutálnagy betűükkel íni...szánalmas vagy...képzeld nem csak neked van jó géped...^^ ha nem változol meg én kérlek meg rá hagyd el a fórumot..nem kedvelnek itt téged elég sokan!:) -
#6413 Én innen szedtem:DEMO Nagyon gyors! (most jön a telepítés:D) -
#6412 sztem meg nem.....*Üt *vág -
#6411 Hy all!
Vélemény röviden: 8/10
Irányítás kicsit furcsa de kormánnyal semmi gond... NFS az NFS nem fogunk szimulátort kapni senki ne is várja! Ez a fizika amúgy az NFSPU ra emlékeztet és én azt nagyon csíptem.
Végezetül pár kép Grip race :
Kep 1
Kep 2 -
Rogerke #6410 Hát igen tudom elég gyengusz grafikám van De még igyis szuper
1024*768 ba Minden High-on és NEM szaggat ( MÉG ATTÓL A GYÖNYÖR FÜSTÖL SEM !!) szal lehet most ütni fogtok de sztem kikurt jól lett optimizálva -
djcom #6409 1440x900-ban minden maxon, élsimítás, anisotrop nélkül 15-20 FPS. -
#6408 Ja hogy jot is mondjak:) vegre sikerul Widescreen funkciot bele rakniuk:) mondjuk azt sem sikerult rendesen mint mas jatekoknal de legalabb van:)
Graf nekem kicsit csalodas jobbat vartam de vegul is elmegy, viszon ebbol a demobol semmi nem derult ki:) -
aboriginal74 #6407 Gyerekek nem olyan rossz ez, higgyétek el ha én írtam volna meg a progit akkor most pálcikaemberkék állnának a háttérben, a kocsikról meg inkább nem is beszélek -
#6406 Véleményem a demó alapján:
10/5
Grafika: szép szép, de TDU szebb ettől és nem is szaggat. (FULL GRAFIKÁN JÁTSZOTTAM A DEMÓVAL!)
Hangok: A kocsi hangjai türhetőek voltak, szokásos NFS hangok.
Vezetés/írányítás: ööö..ÖÖ.....S..z...a..r......VAgy csak meg kéne szokni. De még mindig kurva árkádos. Kocsi súlyát nem lehet érezni. Kanyart röhejesen veszi be. stb.....
Hangulat: Próbáltak egész jó kis hangulatott teremteni már a versenyek előt is. De gondolom egy idő után ugyan az van mindig és unalmassá válik.
Menü: Botrány, na jó annyira azért nem de nehéz volt így elsőre.
Öszkép: Majd talán jövőre újjit az EA, mert most megint nem nyűgözztek le. -
#6405 Te valami fizetett prokator vagy?:) nem az a baja az embereknek hogy arkad!!! hanem hogy szappantarto van mar megint lecsavarozva az utra!! Es igen king modban probaltam es max grafon!! Mert arcade pl a Gran Turismo is de hat ne is emlitsk egy napon... -
#6404 jól kérdezted ) -
amdopteron #6403 jah meg egy kérdés nem lesz szabad csatangolás ilyen városba vagy vhol hogy mászkálunk???? -
#6402 Nem is hogy nem lesz jó a grafika. Egyáltalán nem lesz grafika! -
koandras #6401 haveromnak ugyan ez volt a carbonnal g2-es videokártyával -
#6400 olyan este 10 körül -
amdopteron #6399 nem tudom nke okoskodni akarok de szerintem ez szar vagyis ajáték szép meg minden de az irányítás már semmi köze sincs a régihez!!??vagy csak én veszem észre????vagy mi?? nekem tetszik semmi bajom nincs vele az irányításon kívül de az nagyon egybe mozog a kocsi most mi a faszom mind1 ha megveszek vmi szar kocsi gamet mint ezt -
#6398 Ja már megvannak a szerverek kössz -
seres13 #6397 tehát akkor ezzel a kártyával semmikép nem lesz jó a grafika?
csak ,mert elindulni elindul,de nem látni semmit
-
#6396 na látom megjelnt a demo!Azt megkérdezhetem,hogy mikor jött ki pontosan?(Már én is szedem) -
koandras #6395 mi hol? -
#6394 Koandras hol?:D -
#6393 új kártya... -
koandras #6392 reménytelen
-
seres13 #6391 Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni.
Felraktam,elindul,de csak fekete-fehér kockák vannak,semmit nem látni,hogy esetleg a beállításokon tudjak állítani.
ATI 9200-es kártyám van,de a többi megfelel a gépigénynek.
Ha tudtok segítsetek légyszi -
Code92 #6390 hát az EA minden játékában lűátszik az erőfeszítés, a próbálkozá h. nem egíy szart akarnak kiadni meg hát a magyar nyelv benne a fifákban a magyar kommentár de egy színvonalat sosem érnek el sajna és minden EA játéknál ezt látom de ennek ellenére sztem jól sikerült ez az nfs ^^ (meg a hellgate london is)