14488
prostreet
  • red bull
    1234 új üzenet xDDDDDDDDDDDDDDD
  • RedRiot
    Véleményem: két dolgot nagyon érezni rajta. Nem PC-re készült elsődlegesen, és hogy a célközönség a 14 év alatti nagyon egyszerű átlagamerikai gyerek.

Grafika: A64 3500+/X1650XT/1G RAM - kocsi full minden más low 1280x1024-ben olyan 35-45fps, ami nem is elfogadható volna. De sajnos néha megakad, mintha kevés lenne a RAM. Ha 2gigával is akadna, az már csúnya volna. Kocsik amúgy nagyon szépen kidolgozottak, a borulások, törések szépek.

Hangok átlagosak, zenék átlag alattiak.

Menü idegesítő, összecsapott. Space-re grafikai beállítások? Hülyeség.

Irányítás: furcsa. A BMW olyan lomhán reagál a kormánymozdulatokra, mintha nem sportkocsi lenne hanem vmi távolsági busz. Nehézkes, béna irányítás. A tohonya irányítás és a hirtelen akadozások játszhatatlanná teszik. A Nissan a másik pályán már irányíthatóbb, közvetlenebb de itt is meg-meg akad.

Ha elmenne fix 35fps-el még el is szórakoznék vele, de a buzi akadozás miatt nem fárasztom magam tovább.

• TC3
    Tuti már volt, de nem árt többször:)
    LETÖLTÉS
    Jó gyorsan jün, és a Downloader sokminden gondot megold:)
  • zoltang
    Fennt van ez AMDAthlon64X2DualCoreProcessorDriver_1.3.2.16.exe és ez AMD Dual-Core Optimizer (November 2006) is.

Állandó kép mentés?
  • SzZs
    a gépem AMD x2 4200+,voltmodos 7900gt 1024-be full garikával akadásmentesen megy,jaés a win xp-m májusba volt 1 éves!
  • bpeti72
    sziasztok. Honnan szedtétek a demot mert nekem állandóan leáll a letöltés A Filefront és a gamershellt is próbáltam.
  • ipacs92
    ott van az ,csak elbújt...énis nehezen vettem észre.

8600gts, minden maxon kiv a world-öt (medium) 30-50 fps közt...
  • ElekAdam
    nekem csak 1 fotós páyla van 1 bmw m3-massal!
    a képekbe láttam nissant meg rendes körpályát!
    hol van a többi pálya ill. kocsi?
  • Dante73
    Megvan az oka, hogy aláirom, de ez mellékes. Remélem, nem zavarja a szemed tulságosan. Ha mégis, nyugodtan ugord át a hozzászólásaim!

Dante.
  • Viktor9202
    igen 7.10-van fenn.Próbáld meg feltenni a proci oprimalizáló drivert
  • Evogordon
    Úgy belevan olvadva a háttérbe hogy észre se vettem :D
  • jakewyler
    Hasonló a probléma nálam, high grafon nem megy 10 fps fölé...
    Low-on se jobb sokkal a helyzet:S
  • zoltang
    Nálam is ugyanúgy szaggat 10-el 640-től 1280-ig.
  • zoltang
    Szinte ugyan olyan a géped és neked megy... Catalyst 7.10 van fennt neked?
    Mi a f*** lehet nálam?
  • szergely8
    Nekem hasonló gépem van... És 640*480-ban szaggat Sőt vidikártyám ugyanez:S nemtom mi a baja ennek a gamnek:(
  • Viktor9202
    Nekem tökéletesen megy maximumon (40-50 fps)
  • Dante73
    Én is Hd- néztem reggel, X-Box-360 on. Ott sem nyerte el a tetszésem.
    Különbözőek vagyunk. Egy biztos; 16000 Ft-t, EZÉRT ki nem adnék, márpedig box-ra minimum annyi lessz. Ha neked tetszik annyira; lelked rajta! Letöltöm-ről ne beszéljünk, mert a játék lényege, az online veszik el. Mondjuk, én alapból konzol-ellenes vagyok, a box az öcsémé, nincs fleshelve, mert bár mikor megvette, tervezte, de a vadi új gép RRoD-vel nyitott, így letett róla.
    De mint írtam, különbözünk, Jó játékot Neked!

Dante.
  • SLICK
    Pont az a jó... Nem az van hogy 260-al veszek be kanyart és fűdekirályvagyok. :|
  • zoltang
    Besz*rok ezen a játékon. Akármit csinálok az fps 10-en maximalizálódik. Bármilyen felbontáson és minőségen. Már kipucoltam a registry-t, töredezettségmentesítettem stb. A Catalyst 7.10-el lehet baj? Mi lehet?

Állandóan képeket ment a demo a képernyőről a saját főkönyvtárába.

Pl.: a TDU rendesen megy.

Gépem: AMD X2 4600+, MSI Platinuim alaplap (AMD RD580), 2GB dual DDR2, MSI ATI 1950Pro 256MB (7.10 Cat.), d9.0c november, XPSP2.
  • Viktor9202
    Fazsom amikor kanyarodok lassul az autó is? de szar
  • Pretorian
    Hmmm. Pro Street...van ugyanolyan csúnya, és unalmas, mint a Carbon?
  • SimaSuna #6528
    (Y)

én kiszálltam most már :)
  • Marko001
    Amikor kiválasztod a pályát, ott nyomsz egyet jobbra.
  • JohnnySmith
    főmenüben lehet kéne nyomni egy jobbra gomot ?
  • Pepsi Twist
    Látom Kandurex csatlakoztál hozzánk :P
  • Pepsi Twist
    lehet :D
  • kirol
    Esetleg Vertikális szinkron miatt?
  • Pepsi Twist
    azt nem értem hogy miért van a játék lekorlátozva 60FPSnél? annál fejjeb nem megy maxon 60FPS low on is 60FPS...
  • Evogordon
    Hé a másik versenyen hogy lehet menni(nissan-os)????
  • Kandurex
    nem, csak gondoltam igazodok a saját hülyeségéhez
  • Mark007
    Hat, en csak gratulalni tudok az EA-nak..Ilyen vackot hogy lehet kiadni?
    Remelem ez tenyleg annyira demo, es meg javitanak a veglegesen.
    Kezdjuk ott, egyszer elindult a verseny, utana hiaba inditom, fekete kep, es hibat okozott felirattal megall. A beallitasaimat nem szandekozik elmenteni.Az iranyitas gamepaddal is nagyon erzekeny.
    Hat nekem nagyon nem jott be..Grafikaja sem valami szemet gyonyorkodteto, bar ez nem zavarna egyaltalan.
    AMD 2400+, 1,5GB RAM DDR 400 dual-ban, 7600GT 256 DDR3.
  • SimaSuna #6518
    te is rászoktál a "nevemet a végére írom"-ra?

SimaSuna. :D
  • Kandurex
    nem, nem tudod, hanem félrebeszélsz

Kandurex
  • SimaSuna #6516
    nekem XPm van..és ment rajta..érdekes..
  • szergely8
    Hello! Hát olvasgazzam a hozzászólásokat és ezek szerint nekem is csak vistán menne:S:( Az ajánlott rendszerkövetelmények felett van a gépem jóval és minimumon is szaggat...:( Valaki tud segíteni?
  • Cukros
    Sziasztok! De má nem azé de ez logikus let volna hogy a graf nem lesz olyan nagy oltári mert a minimum gép igény? hát még mindig kicsi szal...
    de részem röl maga a játék
    grafika aránylag elég jó nekem pl a zenékel nem volt egyáltalán gond(ki milyen zenét halgat az más tészta)és a fö az irányitás az katasztrofális rosz
    nah szolval sztem a fullnál nem lesz több beálitási lehetöségek ez az én tapasztalatom...
  • Marko001
    Na megnéztem már én is a vita tárgyát. Engem elsőre nem fogott meg. Gagyi menü, szar zenék, irányítás még elmegy. De a grafikával nem tudom mi bajuk van egyeseknek. Szerintem jól néz ki és faszán törnek az autók is végre. Hogy mennyire optimalizálatlan azt nem tudom, nálam gond nélkül megy fullban 8*aa-val. A carbon meg marha jó volt összességében, csak túl sötét és túl rövid.
  • JohnnySmith
    Nincs ezzel semmi baj, csak látszik (vagy lehet csak nekem) hogy ezt konkrétan box-ra írták és arra is optimalizálták. (a PS3 változat meg csak szimplán nem szép)
    Nem arról van szó hogy "csinálj jobbat" de nem foglalkoztak vele közel sem annyit PC-re. Szerintem
  • tsarffi
    Te meg ezt nyomod folyamatosan h csináljunk jobbat ha tudunk. Nem tudunk oké!?
  • kem001
    Na látod :)