14488
-
#6509 A TDU simán veri ezt a mocskot. -
#6508 Nekem a Carbon bejött és még mindig bejön. Folytathatták volna a storyt. Ez a kiépített versenypályás törős vhogy a forma 1 re emlékeztet. Nemjó -
#6507 Csináljon a hóhér :D De azért ekkora gépigény mellett akkor inkább TDu mint ez, amint látod lehet jó jtékot csinálni, csak akarni kell... -
#6506 sok kocka hogy varta, most meg fikazza mindenki.ez szar, az szar.Csinalj jobbat baratom ha nagy a szad! -
#6505 Egyébként a Carbon után már nem sok jóra számíthat az ember az EA-től nfs-ek terén szerintem... -
#6504 A zenékben igazad van, tényleg egyre rosszabbak, hot pursit 2-őé volt a legjobb, de minél újabbak annál gagyibbak a számok -
#6503 még hozzáteszem,megkérdezem higy mi a francnak távolodik el a kamera a kocsitol? milesz ha 300al száguldozunk majd? nemlátjuk a kocsit?wtf... -
#6502 Remélem nem én leszek az egyetlen de,
PC-re ez az NFS valami eszmélelten optimalizálatlan kuladomb... még mindig boxon volt eddig a legjobb amit láttam, ps-en is kritikán aluli volt. -
gyuri12 #6501 próbáld ki a 3-at.az a legjobb -
#6500 Mi ez a demó? Egy fos. 2 pálya 2 autó. Semmi extra, körbe körbe autókázás, egy speed trap. Unalmas száguldozás. Nagy kaki lett ez az NFS, egyetlen egy fejlődés az az autók törése, még a grafika is csak visszalépés. Igen High-on játszottam, elég ratyi. A Soundtracket már 2 hete leszedtem, azt tudtam előre hogy szar lesz, évről évre nagyobb fos ez a játék, meg a zenéje is. Pedig a régi NFS zenék milyen jók voltak, Hot Pursuit 2-be a Hot Action Cop-os szám mekkora volt már. Ebben a játékban semmi kiemelkedő, szokásos unalmas autókázás EGY JÓKORA MARKETINGEL megspékelve, ENNYI. -
gyuri12 #6499 minden low, 30fps fölött:)
a játéák nagyon közepes lett, az irányítás pedig nehézkés( aza kanyarodás...) -
#6498 Box? Láttad Te a Crysis-t?
Box a fasorba se...... Másik, lehet ezt akárhova tuningolni, ez a grafika nem egy díjnyertes, MAXIMUM jó iparosmunka....
Ja, van itthon box, tudom mit beszélek...
Dante. -
vzoole #6497 Már csináltak... Porsche
-
#6496 cool a demo, fullon minden 1280ban, ha az online része is über lesz, akko +wételre kerül saynos és tolni fogom mint állat...
amugy remélem mindenki ugy tolja h kilötte az ideális iwet, ill a kanyarodási segédet :P -
#6495 srácok ne szarjátok le hogy ki mit mond...Nekem azt mondták hogy nem megy meg minden az tök jól megy.Mindenki gépe más.Butitsátok le a Winfost hogy ne foglajon annyi memoriát a win és akkor 10+20% teljesitményt kaptok. -
#6494 *űt *vág:D
Nekem is csalódás, csak ha megengeded akkor ütlek:P -
Lenssver #6493 Nekem nagy csalódás volt remélem a teljes jobb lesz mert ez 1 szar .:( -
#6492 istenem, ez egy optimizálatlan sz.r.... hangok rosszak,irányitásrol neis beszéljünk,ai fos és sorolhatnám... éegalább egyszer csinálhatnának egy normális nfs-t -
csoola #6491 1024-ben fullon akadás nékül megy, bár lehetne néhol gyorsabb, azért még igy is csodálkozom, igazábol asszem xboxos verzio szebb lett legalábbis amiket abbol láttam azok szebbek voltak, a füst tényleg olyan h magad alá szarsz, de kiváncsi vagyok végre a teljesre, amugy fasza game, nem anyira fejjel a falnak tipus mint az elözöek, ez látszik a demobol, bár hülyeségnek tartom h ha eldöl a kocsi akkor egyböl totaled... nah, én már számolom vissza a napokat, addig még párszor végignyomom a crysis demot meg ezt, meg a timeshiftet, és remélhetöleg itt is lesz:P -
#6490 én csak azt nem értem, h minek hejpelték,h lehet választani szimulátor-FÉLE beállitásrol...
igaz, itt mindenki fikázza az árkádot, miközben ugyanazzal a mondattal isteniti is...
én nem akarok se szimulátort, se árkádot :D
valahol a 2 között lenne jo, én csak ennyit vártam...
remélem a full jobb, optimalizáltabb is lesz, aztán tényleg hozzák azt az agyon hirdetett választási modot, amire nem jöttem még rá,h van :)
lehet ütni engem is, mer eddig csalodás :(
várom a fullt, aztán meglátjuk, én addig nem akarok foglalkozni vele, most pedig uninstall -
#6489 a full se akkor jön ki sztem amire kivan irva ^ -
#6488 Ez azért elegánsabb módszer ;)
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\Need for Speed ProStreet Demo]
"Locale"="hu"
"Language"="Hungarian"
UI: na ugyi megmondtam tegnap reggel, hogy este 10-kor fog megjelenni ;) -
-
#6486 Errol a jatekrol nincs mit beszeljek tobbet nem is zaklatom a nepet tovabb. Noah, hat en maradok a Juiced elso reszenel online a legjobb meg mindig. Igenyesebbeknek megfelelo. Lattam ott is irogatsz ritkan;)
Csakany skacok! -
K Ace #6485 Itt a legujabb keményen átdolgozott változat.
-
#6484 jó persze nekem is sikerült nyerni de ez az egész nem reális mert valójában azt a pélyát ehy tanuló vezető lefutná gyorsan ez meg kiakar hordani:D -
csgj #6483 15-45 között? Ekkora ingadozás van? -
#6482 volt egy halovany remenysugar ... igaz nem vartam a jatekot epp azert mert NFS. A videok es komment alapjan remeltem nem lesz tul arcade-os, nem is tudom mit vartam. Kiprobaltam kingen, elsore nyertem mindket palyan nem volt nagy durranas; a tukorbol a palya kozepen mar az ellenfelek sem voltak lathatoak; Mi ebben annyira nehez? Maradt a regi arcade es nehezebb iranyitas egyszoval a regi NFS feeling. Akinek ez tetszik jatszon vele, akinek nem az ne ocsarolja es jatszon inkabb "Mariot" mert egy normalis autosjatek nincs a jelenlegi piacon. Nekem szemlyszerint nem tetszik ahogy a tobbi NFS sem; egy probat mindenkepp megert. Egyszeru velemeny kifejtes reszemrol. Nektek jo szorakozast vele! -
#6481 Hát mit mondjak!nagy becsben tartották ezt a játékot!
mész egy egyenes pályán és az autó ki akar hordani az utrol és egyáltalán nem lehet az autót érezni! -
#6480 Nagyon jól menne rajta.Nem értem miért kell pofázni a kis elkényesztetett anyuci kedvenceinek h nem menne mge ne próbáld meg.Az ijenek úgy pofán csapnám.Szedd le nyugodtan nekem p4 3.0Ghz 512Mbram és Radeon 9600SE 256Mb-ossal igaz a kocsi modellje és részletessége van maxon vmint a füst van bekapcsolva és 15-45fps ig megy.Nagyon jól néz ki. -
#6479 Hát befosok. Kurva szarul megy pedig a gépem kishíján megfelel az ajánlott rendszrkövetelménynek, sőt a vieókarim sm3.0-ás is, de akad mint a szar. Pedig alig kell vmit betöltenie, csak 5 autót meg a sivatagot, a carbonnak szebb a grafja esküszöm, és az faszán megy fullon. Nemértem -
#6478 60fps 1380X760 -ba és 82LCD TV és nem egy barátom állt meg, vér pc-s, szájttátva..szal, ja igen, a box -
#6477 Hát, ha megvan az alapkövetelmény, akkor képeket már tudsz benne nézegetni ! :) -
gyuri12 #6476 tényleg:O
lehet hogy a box ereje miatt van,hogy egy szar játék jónak látszik:O
-
gyuri12 #6475 ha új gépet fogok venni,nem ezért fogok venni -
#6474 én játszottam vele, és szvsz nem rossz,..sőt
(arról meg nem tehet a játék, h nem tudod alá a gépet megfizetni,) -
#6473 -
#6472 ez kész. -
#6471 gyűjtsél jobb gépre és akkor jól megy -
#6470 öö hiába nyerem meg a speed challanget csak azt adja mgeintcsak
hogy tudom elérni a driftet vagy draget vagy az nincs benne?