Need for Speed: Pro Street
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NFS 2 SE lehet szídni fogtok , mert bûnt követtem el , ez az NFS nem volt meg , haver gépén játszottam vele : 6/10
NFS Hot Pursuit eleinte csak demo , késöbb teljes ,közepes :7/10
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |
Ja jó lenne.
Nah az jó 😊
Nfs (1.): a maga idejében 10/10-es játék volt, a mai napig szivesen nosztalgiázok vele.
Nfs II. (Se): már nem volt akkora áttörés, mint az elsõ rész, de az osztott-képernyõs versenyek mindenért kárpótoltak. 8/10
Nfs III.: A rendõrös üldözések, és a grafika adta a varázsát, de nekem nem okozott akkora élményt, mint az elsõ kettõ. 7/10
Nfs IV.: A törés+ a career (amiben tuningolni is lehetett) mód, illetve a rengeteg pálya+ autó, rendõrök, osztott képernyõ, nappal/éjszaka, idõjárás váltakozás szinte tökéletessé tették (manapság is ilyenekre kéne törekedni). Az egyetlen hibája, hogy igaziból ez csak egy feltuningolt Nfs III. volt. 8/10
Nfs V.: Az örök kedvencem. 😊 Fergeteges volt; a sorozat csúcspontja. Ennek ellenére ez is csak egy 9-est kap, mert az elõzõ részekhez képest elég sok dolgot kispóroltak belõle, meg kicsit zavaró volt, hogy csak Porsche-k voltak benne.
Nfs VI.: Az elején már alkottam róla véleményt, jobban nem is fejteném ki. Elkonzolosodott szar, minimál feelinggel ("de azért még Nfs volt"). 5/10
Jöjjenek a nem Nfs Nfs-ek; Underground: nehezen megszokható stílusváltás, de összességében nem volt annyira borzasztó. 6/10
Ug. 2.: itt sikerült túllépnem azon, hogy jajj az Nfs-ek nem ilyenek voltak régen, csak egy autós játéknak fogtam fel, amiben adott volt egy elég nagy város, sok kocsi, részletes tuning, jó fizika/irányítás. Egyszerûen jó volt vele játszani. 8/10
Most Wanted: Röviden és velõsen: siralmas... Nulla fizika, idegesítõ rendõrök (A.I.), csaló ellenfelek, gagyi career mód. 4/10
Carbon: A siralmasnál is siralmasabb. A Most Wanted éjszakai kiadása, amibe visszatért a drift (bár ne tette volna). 2/10
Valamiért bízom a Pro Street-ben, remélem nem kell csalódnom, de ha ez is szar lesz, akkor jövõre már ki sem próbálom az éppen aktuális Nfs-t, inkább felteszem a régieket. 😊 Sry a hosszért.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
az én konfigomon menni fog ugy elég jol a játék ha videókártyát kicserélem egy Sapphire Radeon HD 2600Pro OC 256MB DDR3 PCI-E?
köszi a választ elõrre is!
Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93
Notebook: Asus F5N AMD Athlon X2 1,9Ghz , 2GB RAM, GeForce 7000M, 250GB HDD || Xbox360
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
szal sztem aludjuk ki magunkat a korán keléshez 😄
ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
pont
lehet hülye vok de ez ott volt
<#buck>#buck><#crazya>#crazya>
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
(mennyi ték: 4500, 4444 <#idiota>#idiota>)
33k-s modemmel le is szedtem hozzá vagy 500 autót. 😊 Jött a letöltés vagy 4kb/s-el. 😊))
Nem tudom, de a tököm televan má' hogy mindenki azt kérdezgeti hogy fog menni a gépén, amikor még meg sem jelent. Egy nap múlva lesz demo, leszedi, kipróbálja, oszt' látja hogy fut a gépén.
Én annyira azért nem fosnék a gépigénytõl. Az UG2 és a kalgon kivételével toltam minden NFSt, mindig lowend vagy épphogy átlag gépem volt, és minden NFS teljesen játszhatóan futott. Az EA sem hülye, az NFS az egyik húzóbrandjük, nekik is érdekük hogy minél több ember gépén fusson az új epizód. Ettõl függetlenül szerintem az a füsteffekt rendesen meg fogja izzasztani a gépeket, de az ilyesmiket minden szimben kikapcsolom, ne szaggasson nekem rajtnál.
Ezek nem a kezdetek, de ha neked ez a kezdet akkor csak ezeket módosítom, de hozáteszem hogy én ezeket már egyszer leírtam az nfs 1-tõl kezdõdõen
NFS High Stakes : 5/10
NFS Porsche Unleashed : 6/10
NFS Hot Pursuit 2 : 6/10
NFS Undergound : 8/10
-||- 2 :Szuper 7/10
NFS Most Wanted : 9/10
NFS Carbon :Gagyi 4/10
NFS Pro Street , így látásra : 10/10