14488
prostreet
  • at16
    még mindíg nem értem :) akkor állítsad át a monitort hogy 70 vagy 75 hz en fusson 8-)
  • Eagle16
    Hát az is egy megoldás...de azért jó lett volna, ha 2xAA-val értelmes képet produkál a játék.
  • Marko001
    Akkor tedd nagyobbsa az aa-t.
  • Eagle16
    Igen, ha 1280-ra rakom, ott csak 65Hz-en megy a monitor, és elfolyik a szemem :)
  • at16
    :) nem értelek most mi is van? nem tudod feljebb emelni? nem bírja a monitor?
  • Ottesz
    Szerintem a mostani játékoknál még mindíg nem a proci hanem inkább a VGA számít!!Mert a crysis ugyanannyi FPS-t csinál AMD64 4000+ vagy Q6600(négymagos)proci mellett!Persze ugyanaz a VGA-val:)LoL
  • Eagle16
    Hali!
    17"-os CRT-n tolom, 1024-ben van 85Hz-em, ezért nem 1280x1024-ben játszom.
    2xAA-val eddig minden játék szép, recés élek nélküli grafikát produkált 1024-ben, na nehogy már egy NFS ezt csinálja :)
  • Marko001
    Mármint a Crysis.
  • Marko001
    8800gtx-el nem megy fullon...
  • at16
    hey te ember! azért szemcsések az autók mert 1024*768ba nyomod lol emeld csak feljebb!
  • DaniX14
    ilyet vezsek azé kérdem..
  • tdu Toyota
    egyátálán nem csillivilis a játék azért tetszik nem olyan mint a szar carbon amiben még az ember is csinllog ha lenne ember jó nem a grafika a lényeg hanem a játék élmény igaz nekem mindigis a nfs4 jött be még mindig nekem az viszi el a trófát jó tudom a régi gépek sokkal megbízhatók a az újaknál na mind1 hagyuk abba
  • at16
    LOL ember ha ilyen géped van nem kérdeznéd meg hogy menne-e . szal nem ilyen géped van

• Eagle16
    Kipróbáltam...
    A képek ilyen beállítások mellett készültek.
    Egy
    Kettő
    Három
    négy
    Öt
    Hat
    Hét
    Nyolc
    Kilenc...

Magánvélemény: Az intro nagyon tetszett, a zene is jó volt alatta.
    A játék szerintem csúnya, főleg a füst...komolyan mondom, az nfs ug1-ben szebb füst volt...
    Hiába raktam a játékra 2xAA-t, ugyanolyan recések az autók. A második, nem sivatagos versenyen már-már azt hittem hogy tényleg egy nfs-ben versenyzek egy versenyautóval, szinte beleéltem magam. A hangok egész jók, bár közelről még sosem hallottam egy BMW hangját, szerintem tűrhető a motorzaj. Demo alapján nem szeretném leírni a játékot, szóval a teljeset mindenképp ki fogom próbálni.
    Jah és az irányítás: elmegy...de nagyon oda kell rá figyelni. Billentyűzettel próbáltam (van kormányom is, de szerintem NFS-t csak bill.-el...), amint kicsit jobbra próbálok kanyarodni, fordul kb. 5 fokot, aztán azon nyomban visszaugrik az autó egyenes helyzetbe. Lehetne benne egy kicsit szabadabb csúszkálás is...nemtudom, valahogy nem érzem, hogy én irányítanám a kocsit...olyan fura az egész.
  • DaniX14
    csoki!
    ezzel a konfigal hogy menne a teljes:
    AMD Athlon 64 5200+ X2 Dual mag dobozos (SAM2)
    Sapphire Radeon HD 2600XT 256MB GDDR4 PCI-E
    2gb ram
    tom elolvastam faq meg minden de tölletek kérdem!
  • Ottesz
    Amúgy nekem is akad még low-on is pedig a crysis-t fullba nyomtam:D
    proci:AMD64 4000+
    Vga:8600gts
    Memo:2Gb
  • bgabor
    Árulj el valamit:
    Ha szerinted ez a játék "14 éves amcsi hülyegyerekeknek való", akkor mi van az előző négy résszel? Mert azokak a színvonala sehol sem volt ehhez képest!

Az irányítást meg ne szapuld, az előző két részben az katasztrofális volt, most pedig végre valahára javulás tapasztalható ezen a téren.
    Te mégis hőbörögsz.

A bugokkal meg nem tudom mit akasz, ez még csak demo. Nyilván kijavítják a bugokat a fullig. A hozzád hasonlók miatt kell kiírni szegény fejlesztőknek minden alkalommal hogy "EZ MÉG CSAK EGY DEMO, ÉS NEM A VÉGLEGES VERZIÓ!!". Most hogy a szádba lett rágva már érted mi a különbség a demó és a végleges között? Ha nem, szólj nyugodtan, szerintem itt sokan szívesen elmagyarázzák neked újra.
  • at16
    VGA: MSI Geforce 8600 GT Overclocked 256mb
    driver: 163.71 (nvidia)
  • Ottesz
    Milyen VGA-d van?És milyen a driver?Mert lehet az a gond!
  • gyuri12
    :D
    asszem egy fanatikussal nem küzdök meg,szpem lenne a vége.;)
  • milk41
    eeeehhh,maxon van 3FPS-em,low-on 20,na ezt magyarázza meg nekem vki...

amúgy a gépem:
    CPU típusa Intel Pentium 4, 3133 MHz (12 x 261)
    Alaplap neve Asus P4C800 (5 PCI, 1 AGP Pro, 1 WiFi, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN)
    Alaplapi lapkakészlet Intel Canterwood i875P
    Rendszermemória 1536 MB (PC3200 DDR SDRAM)
    Videokártya RADEON X850 Series (256 MB)
    3D gyorsító ATI Radeon X850 Pro AGP (R481)
  • gabesz012
    Látod, igazam volt (Oké, a 6600gt nem mai kártya, de azért még mindig elfut rajta minden (kompromisszumok árán))... Egy játék nem a grafikától lesz jó, de neked úgy látszik ezt kár magyaráznom (mert neked az a lényeg, hogy húú, áá, de szép csili-vili). Szar a játék és kész. Valaki a Porsche-hoz hasonlította. Kételkedem benne, hogy végigtolta, ha ilyet ír...
  • ThuG4LifE
    elindítom és feketeképernyő, kilépni nem lehet, szal restart
    driver: catalyst 7.10es (próbáltam omega-val is)
    vidkari már igaz, hogy régi (9550), de elvileg mennie kéne vele
  • tdu Toyota
    király vagy a demó alapból egy szar játék úgy hogy ennél már csak jobb lehet a teljes mondjuk most kivételesen a demó se szar
  • at16
    na de LOL a cod 4 demo MAX grafikán max high end full mitmongyak még 1280*1024 be ment akármit csináltam(robbantottam lőttem szaladtam stb..) ez meg miért nem megy akkor rendesen? bizti nem a proci a gond az lehetetlen
  • tommyg
    na az sg megint alakít
  • Rainbow15
    kormánnyal könnyebb nem?
  • red bull
    Ez még csak a DEMO. Ugyanez van pl a crysis nál (egy sz@r optimalizálatlan fos) de nem véletlen van odairva hogy PRE-RELASE DEMO. Eddig csak a CoD4 demoja normális (sztem :S)
  • Grusi
    Procid gyenge hozzá, nem a vidkarid. Nálam is ugyanez van, már beletörődtem, hogy ez nem az én játékom :)
  • tdu Toyota
  • at16
    helósztok.

az a gondom hogy 1280*1024 es MAX grafikán minden bekapcsolva stb.. ahogy megyek az autóval kb 5 mpenként berángat(akadozik)
    gondolkoztam hogyhátha kevés lenne a gépem neki ezért letettem alap LOW grafikára és 800*600 ba. és igy is ugyan ugy rángat. ez mitől van ? valaki help. nagyon szar igy mert nem lehet irányítani igy.

800*600 ba azért el kéne hogy menjen low beállításokkal de nem megy el. :S
  • red bull
    Akkor lehet igazam lesz
  • tommyg
    nem csak ismét kiadtak egy szar nfs-t, ez lesz jövőre is
  • tdu Toyota
    ha rám godlosz igen nekeem nagyon tetszik mert full grafikán megy nem mediumon meg 800x600 még jó hogy szar neked úgy hogy szerintem mehetsz is innen mert szar a géped a játékhoz
  • red bull
    Nem a DEMO optimálizatlan sztem (bár lehet hogy az) hanem a te géped kicsit gyenge a mostani nextgen játékokhoz.

Ui.: Most nem otthon vagyok ezért nem tudom feldobni a game-t (ez egy sz@r gép) de kíváncsi leszek nekem hogy fog futni. És lehet neked lesz igazad :)
  • Hellsing47
    ennyire tetszik neki
  • gabesz012
    Aha... Kb. ugyanolyan gépünk van, és nálam 800*600-ban mediumon is szarul fut; az xp-m kb. 3 napos, a driver a legfrissebb, a gpu 550/1100-on, szóval egy optimalizálatlan szar ez a demo.

Maga a játék is elég szar. Ea-nél mit hazudoznak össze-vissza?! Ez egy relaisztikusabb irányítás? Pff, ezekszerint nem játszottak a Flat-out-okkal, Tdu-val, de idevehetjük a Toca Race Driver-t is, mivel végtére az is arcade. A kocsik viselkedése még mindig egy papírdobozéra hasonlít. Főleg a sivatagi pályán volt olyan érzésem, mintha a szél szabályosan kifújta volna a kocsi seggét (egyenesben, minimál kormánymozdulatnál). A törés is egy vicc (a terptárgyaktól alig sérül a kocsi, de ellenféllel való ütközéstől meg totaled). Minimál kormánymozdulat és csikorognak/füstölnek a gumik. Lol. Azt már csak zárójelesen jegyzem meg, hogy bumper/hood nézetben az autó előtt is megjelenik a guminyom az aszfalton, gyönyörű bug! Jól fogalmaztak az előttem szólók: 14 éves amcsi hülyegyerekeknek való. (a Gamestar meg a best Ea reklámozó...) Szerintem a fullt már kis sem próbálom, mert úgy érzem tök felesleges.
  • tdu Toyota
    szerintem is király
  • tommyg
    19/10?? jó
  • grebber
    Na itt már másabb az irányítás mint a régi nfs-be.Első 2 nekifutásom totalkár lett 2. kanyarig jutottam kb :D
    Csak 3.ra sikerült megnyernem a futamot :D