Need for Speed: Pro Street
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sajnos GTR2ben is igencsak vannak debil lúzerek...
remélem így érthetõ voltam😊
E30 4ever
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
<#fejvakaras>#fejvakaras>
::: ...the life is too short ... take a chance! ::: ::: GoKart racer, StreetRacer, Tuning fun ::: ::: Formula1, WRC, TopGear and FifthGear watcher :::
http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
E30 4ever
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Természetesen nem az lesz a célom,hogy minnél jobban rommá zúzzam a kocsim😊
E30 4ever
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
azt is aláírom,hogy az elsõ törésmodell az nfs-ben,de ha már van akkor könyörgöm legyen valamilyen... 1-2 éve ezeket a dolgokat lazán elnéztem volna,de tekintve,hogy nextgen játékról van szó kicsit többet várnék.. a törésmodellhez még annyit,hogy pl a wrc 3 címû játékban ( kb 4 éves játék,ps2re jött ki) sokkal komolyabb törésmodell volt.. tudom,hogy rallye,meg nem ea,stb.. csak azért kicsit jobbat várnék egy új játéktól,mindössze ennyi.. természetesen örülök,hogy van törésmodell és sokat fogok vele játszani,akárcsak a többi nfs-el,ez csak apróság amit megemlítettem
E30 4ever
2, NFS ott tart, hogy csak pozitívan lehet csalódni benne. Aki EA-tól jót vár, minimum naív!
3, Lehet, nem tudna ilyen törésmodellt sem összehozni a srác, mentségére, meg sem próbálja, pláne nem ebböl akar meggazdagodni.
Az biztos, hogy kipróbálom, de sokat nem várok tõle.
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
::: ...the life is too short ... take a chance! ::: ::: GoKart racer, StreetRacer, Tuning fun ::: ::: Formula1, WRC, TopGear and FifthGear watcher :::
E30 4ever
a törésrõl annyit,hogy egy ideig biztosan horpad,elhiszem.. de pl ilyen törésnél szerinted elképzelhetõ,hogy ,,csak,, horpad?<#idiota>#idiota>
de mondok valamit,a horpadás sem élethû😊 A karcok is rondák..
E30 4ever
<#wilting>#wilting>
a lökhárítóban az a rács valami okádék,undorító..és a törésmodellbõl is kezdek kiábrándulni,láttam képeken a mûanyag lökhárító ahelyett,hogy törne összevissza horpad,hajlik.. elég vicces..

E30 4ever
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.