14488
prostreet
  • mrbaba
    csá all!! Sztem jó game...Grafika nagyon széép, szimuval meg az irányítás is nagyon élethűű(Y)

grafika: 19/10
    irányítás:9/10
    hangulat: 7/10
    hang: 9/10
  • alakulat
    végre a nitro sem töltödik ujra
    nagyon szép, jo game
  • milk41
    na lejött a gém,megyek kipróbálom
  • Pepsi Twist
    ???
  • milk41
    a hiba az ön készülékében van,gépet resized és utána próbáld meg
  • Zoleeka007
    Má majdnem 1 hete van fen 1 full pre-relese vezió s téleg műxik
  • milk41
    nálam a Toca 3 az ász
  • JaSoN HuNTeR #6622
    érdekes felraktam a gammát és játszotam vele.Kiléptem felraktam a DirectX-et ami a PSvan és utána meg szar volt... :D:D:D
  • Smicy2
    rFactor!!!!!!!!
  • Pepsi Twist
    Ez a játék az ami nekem nem is rossz de nem is jó (nekem az etalon a TDU, ha valaki ennél jobbat csinál akkor az télleg jó)
  • milk41
    lehet hogy a te karid szar
  • RocKY2
    Az lesz a baj szerintem hogy a shader model akasztja be a gépeket...nekem legalábbis amiatt megy 640*480ban is ugyanúgy mint 1024-ben...nem leeht azt valahogy kik*rni belőle? Beállitásoknál semmi
  • ferryt
    csatlakozom, egy nagyon jó játékot alkottak ismét!
  • atenza
    Tényleg szép, csak mikor megnézek egy videót a Gran Turismo 5-ről... Komolyan annál szebb grafika már nem is kéne!
  • Smicy2
    http://www.gamestar.hu/movie-nfs-prostreet-csemege.html
  • bgabor
    Megnéztem a demót.
    Szerintem ennél tökéletesebb NFS az NFS Porsche óta nem volt.
    A Carbont és a MW-t magasan veri, ez már a két demópályából világosan kiderül. Nagyon hangulatos az egész, az NFS3-at juttatja eszembe. Kifejezetten üdítő a Carbon, MW és UG részek IQ 20-as "hangulatához" képest.

Emellett végre normális az irányítás, nem olyan gagyi, mint a Carbonban és MW-ben használt "tankos" modell.

Összességében nagyon várom, ez a rész hosszú évek után újra tartalmat ad majd az NFS névnek.
  • atenza
    Osztom a véleményed, remélem nem az a kamu drift lesz benne. amikor magától tekeri a kerekeket...
  • BIZ0906
    XD
  • wesker24
    Nekem mivel már az új verziójú directx volt fent igy nem is rakta fel nekem és megy stabilan sivatagos pálya 30-35 FPS másik pálya 40-50 FPS !!
  • Marko001
    2 pályából leszűrted, hogy 1000* jobb mint a carbon. Gratula...
  • JaSoN HuNTeR #6609
    Srácok még 1x leirom!Ne rakjátok fel azt a kurva DirectX-et ami a Pro Street Demohoz van...Mert én most felraktam és 1-2 FPS-el megy a játék :D:D:D:D Ez valami szar DirectX mivel bármenyiszer fellehet rakni!
  • wesker24
    Na én is kipróbáltam a demot nekem tetszik !! A grafikája kb ugyanolyan mint a Carboné habár az igaz ha nincs rajt az élsimitás akkor tényleg rondán néz ki !! Az irányitása meg tényleg nagyon szar sokkal nehezebb és alig lehet normálisan irányitani a kocsit !!

Amugy nálam és fullon megy minden maximális beállitással 4x-es élsimitással 1280x1024-es felbontáson stabil 40-50 FPS !!

Ja a sivatagos pálya az kb stabil 30-35 FPS !!
  • TomDantes
    Engem csak érdekel a sivatagos pálya miért szaggat, a másik pálya meg mirt jó?!
    Hogy a fene essen az egészbe.
  • Pepsi Twist
    egyébként télleg ennyi a gépigény ismerősöm gépe (szomszéd) P4, 3.0GHz, 512MB, ATI AX550 512MB VGA, és közepesen 30FPS-el megy... (bár a töltés kicsit hosszadalmas de megy rendesen)
  • keepernext
    Na ezért kapsz
  • JaSoN HuNTeR #6604
    Ne rakjátok fel a DirectX-et amit hozzá kaptok mert az szar!
  • Omlás
    Talán ha a driverbeálításoknál mindent minőségre húznál nem lennének mosottak a texturák ;-)

Amugy:
    Athlon64 3000+ @ 2400MHz 1GB DDR400 Ati X1650pro 256DDR3 700/1400
    1024x768 Medium és High beálításokkal vegyesen 30-40 FPS között.
    Szal akinek akad vagy az XP je halott már vagy frisítsen drivert.
  • JaSoN HuNTeR #6602
    srácok:D a Demohoz kaptam egy DirectX-et és fel ne rakjátok mert elbasza a gammát...Ez valami szar hibás DirectX ami a Demohoz van!:D
  • ViniSoundz
    ooh nagyon jóóóó :) akkor otthon menni fog. ma este megyek asszonypajtáshoz és neki is hasonló gépe van mint neked(picit erősebb proc, több ram), szal ott akkor tolom majd :) kössz a hipergyors választ. písz
  • Imremagdi
    Kiprobáltam, hát nem tetszik. Ugyan azokért mint a többieknek.

1024x768 ful grafikán (no AA) tökéletesen fut. (x2 4400+ 7800gtx)
    De a játék AA nélkül olyan ronda, és kockás hogy borzalom.
    Élettelen elmosott az egész.
    Észtelen körözés az egész, idegesítő irányítással.

Rövid értékelés:

Irányítás: 1/10
    Játékélmény: 2/10
    Grafika: 2/10
    Hang: 2/10
  • Omlás
    Amugy még reggel valaki a GTR2-höz hasonlította a gamet ami röhely a GTR sorozat egy iszonyat preciz szimulátor az NFS sorozat egyik részét sem szánták abba a kategóriába szal nemértem miértelme azokhoz hasonlítani. Ez egy kicsit Arcade kicsit nem ...
  • Markov
    8600GTn 2gb rammal LOW on akadjon, az elég érdekes:D
    Nekem szinte Highon megy, egy mezei AMD3500+ on 7600GS el és 1GB RAMal..
  • milk41
    gépigény:
    Processzor: Intel Pentium 4 3.0 Ghz / AMD 2500 Mhz
    RAM: 512 MB (1 GB, OS Windows Vista)
    Videókártya: 128 MB Pixel Shadar 2.0-ás (SM2) (csak AGP és PCIe)
    Szabad hely: 8,1 giga
    Meghajtó: DVD
    DirectX : 9.0c
    Internetkapcsolat: 512 kb/s
    Operációs Rendszer: Microsoft Windows XP (32 bit), vagy Windows Vista

• totyak
    Kár hogy az én gépem egy határ sz@r, pedig eljátszogatnék vele én is. Majd ha lesz pízem géptuningra, akkor lesz gémelés is.
  • ViniSoundz
    én még nem tudtam kipróbálni mert melózom, majd csak este lesz rá időm, de most akkro nem értem ezt a gpigény dolgot. 1ik srác aszonta, hogy egy sima 32bites procival meg egy 8650gt-vel 1 grammal ment neki fullon, tök folyamat az egész másoknak az e6600-as inteljén meg a 8600gt-jén 2 g rammal akad lowban? most akkor mivan? vki télleg elmondhatná. én gépem aláírásomban. majd véleményt is várom.
  • keepernext
    Haver azt mondja ratyi.
    Még 10 perc és meglátom.....
  • Rage47
    Replay ebben a részben sincs jól látom? Utoljára talán a 3-ban volt replay.(?)
  • Markov
    KANAPÉÉ várom a válaszod!
  • Vinsanity15
    nah most probáltam a demot. nagyon bejön ez a gém. 1000 szer jobb mint a carbon , és vhogy sokkal élethübb az egész.
  • Omlás
    Én szem szerint sajnálom hogy a Drift kimaradt a demoból peddig azért vártam a demot :( egy tuti ha a drift olyan lessz mint a Carbon-ban akkor nálam elhasalt ez a game mert az minden volt csak drifft nem :).