14488
prostreet
  • balazs130
    Sziasztok! Elakadtam a játékban remélem tud nekem valaki segíteni. Az a baj, hogy valamiért nekem nem áll két kerékre az autó pedig az kellene mert így nem tudok tovább menni nem tudom pontosan mi ennek a versenynek a neve, de valaki biztosan tudja miről van szó. Előre is köszönöm!
  • ProGabe #13790
    "elég jól megírt fizika"

hol írtam azt,hogy reális? :P

jó oké,én is erre következtettem volna,ha más írja :) viszont én tudom,hogy ez alatt azt értettem :D,hogy ez a fizika kb hihetetlen előrelépés az előző NFS-ekhez képest!
  • maffioso
    gondolom te is rengeteget vezetsz autót, ha ez neked jó fizika....természetesen jobb mint elődjei...de ez messze nem reális..
    na ooffon kivül azt szerettem volna kérdezni, hogy a kormány a patch után miért lesz topa?későn érzékel és nincs ff
  • Ryder7
    akk szeptemberre lesz magyar szinkron.
  • Szabi1991
    nyáron..
  • Ryder7
    Jah. mikor jön? szeptember?
  • Szabi1991
    nemsokára úgyis kijön a F&F 4, karácsonyig lekopizzák, és összedobnak vmi jó kis történetet :DD
  • Ryder7
    Carbon sztorija a legjobb? Sztem az MW-jé. Mert, ha megnézed jobban azért nyomulsz a feketelistán, h visszaszerezd a kocsi és nem csak nyomod a versenyt mint a carbonban.
  • Szabi1991
    nekem inkább egy granturizmó klón kell, mint egy játszhatatlan, unalmas játék (karbon)..

az viszont tény hogy az MW "története" egész jó volt, reméljük a következő rész szimulátorosabb lesz mint a PS, és kap vmi 'Most Wanted' szerű története..
  • djmassive
    Anubisnak igaza van ,a legjobb NFS-ek a Most Wanted és a Carbon és nem tudom ki mondja hogy a carbon szánalom miközben sztem neki van a legjobb story-ja meg az MW-nek,akinek tetszik a Pro Street ,jó nem mondom hogy rossz de sztem a tuningot eltekintve full Gran Turismo klón
  • Ryder7

Hát a Carbon fizikája valami hatalmas (szánalom).
  • bpeti72
    Gondolom a carbon a kedvenced.
  • ProGabe #13779
    vezettél te már autót?
    az előző nfs-ekben egy szappantartóval kellett menni,ebben van egy elég jól megírt fizika és máris azt mondja 10/10 vérpistike,hogy rossz^^
    nem mellesleg ez végre egy normális autós játék,erre ezt fikázzák a legtöbben az NFS családból!ennyit a játékostársadalom szintjéről jelenleg,2008-ban
  • Ryder7
    Nem a játék sülyedt vissza csak te mentél át arcade-ba. ez félszimulátor.
  • Anubis73
    Sajnos ez a játék visszasülyedt az underground-1 szintjére.Lehet,hogy tuningba nagyon jó de az irányitása katasztrófálisan rossz!!!!!!!!
  • bpeti72
  • belapeter
    nem eredeti.
    akkor nem is tok neten jáccani?
  • Ryder7
    ha nem eredeti a PS-ed ne piszkáld.
  • belapeter
    ja az onlynon
  • belapeter
    Segítsetek hogy hogyan tok bejelentkezni!
    Regisztráltam és megvan de a végén ker valami REGISTRACIOS KÓDOT
    és nem tom mi az.
  • Ryder7
    Elméletileg ez lenne a profilrendszer. vagyis az MW-be és a Carbon-ba ez volt. A PS-be meg elkurták. Miért nem lehet a karrier összehozni az aliasal? mer igy külön van a kettő és szar.
  • ProGabe #13770
    hi

valaki magyarázza már el nekem pls,hogy ez az alias rendszer hogyan működik!nem tudok újat csinálni,mert már van egy!töröljem,akkor tudok.akkor miért van ott a new?így kb nincs értelme...
    gondoltam ez a profilrendszere a játéknak,mert többen is játszanánk egy gépen.vagy erre nem gondolt az íéj? -.-
  • inter94
    ezt
  • inter94
    LAN mód leírás :
    1. Elöször is legyen fent az alapjáték !
    2. Utánna felkell tenni az amerikai javitó csomagot..
    3. Majd ha ezek fentvannak, és nem akarod az eredeti DVD-lemezed koptatni, akkor letöltöd ezt..
    4. Ezekután csomagold ki a magyarositást a játék fökönyvtárába !
    5. Végül már csak egy hamachi-s lanszobába kell bemenni, majd a játékban kiválasztani a LAN modot, és mehet a menet :)
  • belapeter
    csátok hogy tudok menni interneten jáccani?
  • gstup
    Sziasztok!

Nincsen vlmi autószerkesztő progi a gamhez,mert nem igazán felel meg nekem ez az autólista :(.Raknék még bele párat.

Üdv Mindenkinek!
  • crazyclone
    Nos ez elég gázos ... mármint a faqban nem ez áll !!!

Extra autók:

Aston Martin DB9
    Aston Martin DBR9
    Audi R8
    Bugatti Veyron 16.4
    Dodge Challenger Concept
    Koenigsegg CCX
    Lamborghini Gallardo Superleggera
    Lancia Delta Integrale Evo
    McLaren F1
    Mercedes SL65 AMG
    Plymouth Road Runner
    Porsche 911 GT3
    Porsche 911 GT3 RS
    Porsche Carrera GT

A collectorsed cheat kód feloldja az 5 C.E. autót..
    Az extra autókat a pecs feltelepitésével elérhetjük..

igazán ki szeretnék probálni egy mclarent egy R8-ast vagy egy veyront ...
    valami fájlok átszerkesztésére emlékszem ...
    segitene valaki miket kell átirni ha más modszer nincs a megoldásra ???
    kösz mindent!!
  • medog
    ONLINE versenyen milyen autokkal lehet menni? adnak autot vagy amit csinalok??
  • tonyr #13763
    nemtudja vki miért nem tudok csatizni az online versenyekhez ?
    tüzfalon is kiengedem, látom h jáccanak az adott versenynapon, de mégsem tud oda belépni, ill sehova :(
  • IMYke2.0.0.0
    Vedd meg a boltban és nem kell sírni!
  • HoReSz1975
    kettőt probáltam a gamecopywold -ről, mindkettő sz*r volt
  • Ryder7
    Keress új Cracket.
  • HoReSz1975
    én is felraktam, éa a hozzá tartozó cracket is, de nem indul el a játék, még a betöltés közben leáll

kód: collectorsed&
  • Ryder7
    Kell legyen két új verda. a collectorsed kód nem jó a patchelt változatnál. kell hozzá Crack-et szerezni.
  • crazyclone
    feltettem a patchet de sehol egy uj verda ...
    plussz a collectorsed kodot sem fogadja el ...
    ha vki tud rá vmi megoldést akkor irjon be pls !!
    thx!
  • Ryder7
    Az oldalamon inditottam egy rovatot, ahol vicces/bugos képeket mutatunk be és ha van valakinek kedve kommentálhatja a képet egy vicces aranyköpéssel.
    További infókért katt ide.
  • Ryder7
    Valakinek van pár olyan képe ahol bugok felfedezhetők?
  • Extraneous
    Köszi a segítséget.
  • HoReSz1975
    én sem, csak nincs kedvem ugyanazokat a versenyeket pénz miatt 10x, vagy többször végig vinni
  • Blacksheep77
    http://www.cheathappens.com/trainer_troubleshooting.asp A többire már jöjj rá magadtól, mert nem vagyok a csalások híve.