14488
prostreet
  • DarkSector
    Demo-hoz gyors link?
    Ahonnan hamar lejöne esetleg?
  • at16
    uh 1000 bocsi VIP tag huh bocsájtss meg nem akartam rosszat mondani. jááááj kirevagy? mire vered magad hogy húúha VIP tag vagyok és akkor ologathatok másokat áh... vannak még segítőkész emberek itt az sg-n inkább talán hozzájuk fogok majd fordulni ha lesz majd vmi kérdésem. hogy lehet egy ilyen beképzelt nem tudom szavakkal kifejezni magam hogy mennyire ocsmány ember VIP tag. elmegy az eszem
  • TomDantes
    Miért fáj az neked hogy másnak tetszik?
  • DJ Skyline
    én már nem fogom szerintem többször elindítani a demot, mész 2 kört, meg lenyomsz egy szakaszt és ennyi! elmegy, de mivel nincs túl jó gépem hozzá, így nem tudom élvezni a játékot sajna :\
  • DarkSector
    Gyerekek....
    Milyen a játék?
    Érdemes vergődni vele?

1200hsz.
    huh.
  • SötétBarom
    Ó aranyapám.. Csalódtál? Szörnyű.. Óvodák környékén próbálkozz, ott szeretnek nÍDforszpídezni az arcok. :|

Télleg nem hiszem el, hogy ekkora igénytelenségre valaki képes azt mondani, hogy fasza..

Btw. azért fogok vele játszani, mert penge verdákat lehet benne építeni.. Ezt a carbonban is bírtam :) Csak vezetni ne kelljen..
  • gabi89
    Na egy kis beszámoló
    Szóval engem nem nagyon érdekelt ez az NFS rész mert az UG1,2 óta semmit nem alkotnak még az Undergorundok se ütötték meg a régi NFS-ek szintjét de arról már rég lemondtam. Szóval ma leszedtem lejött egy óra alatt feltettem és mindent maxra húztam szóval 1280x1024 minden high minden bekapcsolva AA pedig 2x-en így van meg a átlag 25fps.
    Az optimalizálás szar lett szerintem mert direkt megnéztem 640x480-as felbontáson minden minimumon amit lehet ki is kapcsoltam és így is csak 90-100fps ami szerintem nem sok :D ha azt nézzük,hogy full ronda a game.
    Na mindegy végül is maxon tolom 2x elsimítással és nem vagyok elájulva a grafikától olyan EA szint csillog villog valamennyire és ez elnyomja a "ronda" grafikát. Szebb mint a Carbon ez tény de a gépigény is nagyobb. Amúgy egy Intel Core2,1gb ram,7600GT 256mb ddr3 ram evvel a géppel teszteltem és evvel ment ugye maxon igaz fps nem a legjobb de játszható.
    Hát gondoltam mivel szimulátorral is szoktam nyomulni felrakom a king fokozatra és második nekifutásra megnyertem a Neveda sivatagos versenyt :D hát nem volt nehéz. A gép illenfeleket simán le lehet amúgy nyomni sokkal nagyobb vetélytárs a törés :D Ami mellesleg nem lett egy Flatout2 de hát ez van talán a köv. részbe. A hangulat meg közepes semmiképpen nem mondanám nagyon jónak. Szóval maradok a TDU-nál ha igazi élmény kell és egy "arcade" game kell. Játékmodok nem rosszak a kocsik kinézete és a füst jó. Ami még érdekes volt,hogy szinte az egész képet beterítette a füst és fps szám nem csökkent ez azért pozitív
  • ferryt
    Nálam is 10/10!
  • Eagle16
    Aha, nekem nem lesz homályos utána, most néztem meg.
  • at16
    ez az sg fórum ez ilyen oldal? azt hittem normálisabb.....
  • SötétBarom
    Street Legal a beszteszt.. Mikor 230nál megpadkázod a gépet, oszt rácsavarodik a villanypóznára. Ahhhhhh :DDDD
  • Imremagdi
    igen, szóval neked jó?
  • at16
    na ilyen egy magánvélemény igen.
  • Eagle16
    Amúgy a low sound detail és a high sound detail között van rendesen klönbség...egy 2.1-es hangfallal tolom, a low sound búg mint az állat, a high viszont szép tisztán szól...ráadásul köze van a sebességhez is, a low hang, integrált hangkaris géptulajoknak plussz fps-t hoz...
  • Gerbill
    Amit leírtál az alapján lehetnek információid, csak éppen nem igazak.
  • báttyó02
    "ha mindenki csak istenítené ezt a szart"

[leesett a székről:DDD] amugy fullra egyetértek big papával :o)
    ez a játék egy fostalicska,legyen SZERINTEM,nehogy megbántsak vele valakit,de szörnyü hogy iylen guánóra hogy ráharapnak az emberek
    bár csodálkozok...reklám az megvan,a sok 14es pistike meg ugyebár azt hiszi hogy amit a tv-be lát,az a jó,holott dögöljek meg,sokkal nagyobb élményem van mikor leülök egy kicsit street legal2-zni,és én magam rakom össze az autót,meg nem ilyen ratyi fizika van benne, mint ebben a fosban
  • at16
    igen nem szoktam demót letölteni de információim lehetnek róla nem?
  • Eagle16
    Mármint hogy kilépek, vissza, és úgy?
  • Imremagdi
    és nem homályos game restart után?
  • Eagle16
    Nah, felraktam megint,(nincs más autós...) 4xAA-val már nem recés a kép
  • Gerbill
    Korábban még azt írtad, hogy nem szoktál demókat letölteni, mostmeg már azt is tudod, hogy mit hogy raknak be a demókba. Veled ellentétben én gyakran töltök le demóat, és általában minden ugyanúgy van beállítva mint a teljes játékban.
  • at16
    haggyuk a témát vhol neked is igazad van vhol nekem is
  • keepernext
    Ezaz haver.
  • kovecses
    Azért mert konzolos átirat. Ezért van az hoyg nagyon sok helyen csak számokkal lehet navigálni stb.

CArbonban max a rsézletes beállítások vagy kameraállás volt szám...
  • ElekAdam
    aki uncsizik szedje le a carbon demot!engem most nagyon feldobott
  • BiG G
    lehet hogy a te leiratodban ez így van, de amúgy meg nagyon nem. ennyi erővel azt állítod hogy minden egyes különálló hozzászólás egyszerre tükrözi mindenki véleményét, ez pedig kizárja két különböző vélemény létezését a fórumon belül. ergo butaság amit mondtál. de nem baj legalább megpróbáltad :)
  • kovecses
    Hát mert egyik részben sem volt kikapcsolható. CArbonban is benne volt. Ez rendeltetésszerűen úgy müködik hogy megnyomod az f12-őt és csinál egy képet, de valamit elrontottak a demoban és nem f12-re hanem esc-re csinálja a képeket. És ha idegesit a sok videó vagy amikor felborultál vadul nyomkodod az esc gombot és csinálja a képeket...

XD
  • at16
    na de kérlek. minden demónak ilyen kaki a beállítása mivel nincs több funkció(mivel csak demo) a leggyakrabban használt gombokra teszik a lehetőségeket
  • Imremagdi
    space=videobeállítások
    ESC = print screen (jpg készítés) + játékban navigálás
    3 = kilépés

Aki ezt kitalálta...Pihent agya van.
  • PrisonMan
    7000
  • at16
    ez igy van de ezzel a hozzászólással azt mondtad hogy (mintha mindenki egyet értene) hogy ez a játék szar. és nem azt hogy szerinted szar
  • Imremagdi
    akkor miért nem kapcsolható ki? Hm?
  • kovecses
    Avoid running other programs in the background, behind Need for Speed ProStreet Demo.

Programs that start up automatically can cause Need for Speed ProStreet Demo
    to lose control of the screen, keyboard or mouse, and possibly cause an
    unstable PC environment. We strongly recommend that you close, or suspend
    applications that start up automatically or programs that automatically run
    other applications at specified times, before running Need for Speed ProStreet Demo.
    These include, but are not limited to:
    - Windows System Agent
    - Windows Task Scheduler
    - Windows "Disk Cleanup" utilities

Similarly, message boxes and dialog boxes from other programs, or from
    Windows itself can cause Need for Speed ProStreet Demo to lose
    control of the screen, keyboard or mouse, and possibly cause an unstable PC
    environment. We strongly recommend that you shut down all other
    applications before running Need for Speed ProStreet Demo.
    These include, but are not limited to:
    - Email programs
    - Calendar, appointment, or contact applications
    - Network or Internet chat programs

We recommend that you shut down other applications and run Need for Speed
    ProStreet Demo by itself whenever possible.
  • BiG G
    attól jobb lesz a lelkednek? amúgy evidencia, egy fórumon az emberek a saját véleményüket mondják el. tudod, többek között ettől fórum a fórum.
  • HöfEE
    Legyen igazad
  • TomDantes
    Hát igen. Dühít. Mert akkor ha az egyik pálya működik a akkor a másik miért nem?
    Jó elfogadom öreg és gyenge a gépem, de ez így hogy csak az egyik pálya jászható különösen idegesít.
  • BiG G
    :) ez aranyos volt. felejtsd el. egy-az-egyben portolnak konzolról, valószínűleg majd 2 hét alatt újrairják pc-re. nembaj, najsz tray.
  • kovecses
    A képek mentése nem hiba, a hiba az hogy F 12 helyett esc-re csinálja...

Take Screenshot F12
    (Screenshots are saved in the installation directory)
  • at16
    LÉGYSZI TEDD HOZZÁ HOGY SZERINTED!!

köszi
  • kovecses
    Kösz a figyelmeztetést fiúk (LOL):

NOTE: Do not install the Need for Speed ProStreet DEMO in the same windows directory as the retail Need for Speed ProStreet game. Use separate directories for each of the versions.