14488
-
#7069 Jaja, a CoD4 valóban jól sikerült, nagyon várom már.
Én most is azt mondom, hogy megvárom a teljes játékot, és utána ítélkezem, egy demóból meg 2 pályából nem derül ki sok minden. (sajnos egy két dolog igen...grafika, fizika...) -
Callisto #7068 Na most már tényleg hagyjuk a szarozást, meg nem szarozást. Valóban van akinek ez jön be. (De legalább látná be azokat azu érveket amiket felsorakoztatunk...) Na mind1. Ennek is van egy sajátos hangulata és ha ez jó valakinek isten áldása rá. Tényleg a játék tartalmárólszóljon ez a topik, ne pedig csak a sziásról-dícséretről. Peace! -
#7067 Minden ember más.
Nem kell birkák módjára egyet fújni. -
Callisto #7066 Ez nagyon nagy :D -
#7065 hát ja :) -
#7064 Én 1024-ben mértem 25-60 FPS-t (60 FPS az alagútban volt :D ) 4xAA, minden bekapcs és max., kivéve v-sync és a world shadows. Szóval annyira nem lehetetlen az. (ja és 169.02-es "crysis driver") -
#7063 Ez igaz.
Valszeg, mert a COD4-nél alapjában nem változtatták a jól bevált engine-t. -
#7062 engem sem, már letöröltem! azt nem mondom hogy szar játék, mert ellehet vele majd biztosan szórakozni, de ha nagyon akarná az EA, akkor lehetne ez sokkal sokkal jobb is! így most egy ötös skálán hát, gyenge hármas a demo! a full talán lesz egy erős hármas -
at16 #7061 na de ha nekem tetzsik akkor miért mondjam azt hogy szar? igen is tetszik sokkal jobb sztem mint a carbon meg a többi nfs rész. nem értem még mindíg hogy miért baj hogy tetszik a PS. -
#7060 és nyugodtan mondjátok hogy cod4 buzi vagyok, de az az igazság -
underclass hero #7059 nem értem miért sszidjátok itt ennyit ezt a játékot
fullban még lehet sokkal szarabb is -
#7058 Tegnapra szabit vett ki.
Ma meg valszeg még mindig nem ért gép elé. -
#7057 nem akarok elfogult lenni, de a cod4 demónál mondta valaki azt hogy szar??? mindenki megvolt lepődve hogy milyen jól fut gyengébb gépeken is milyen faszán van optimizálva ott 50 ből 1 ember mondta hogy szar itt 50 ből 1 ember mondja hogy jó -
grolko #7056 Ezt nem értem hogy csinálod egy 8600GT-vel :D, nekem fullon 2xAA-val 24-34(7950GT!). Amúgy én csalódtam a demoban, nagyon vártam, persze adok egy esélyt a fullnak, de ez egyszerűen nem kötött le.
magamra erőltettem 3 versenyt de.... -
#7055 hol van szabi ilyenkor?:D -
#7054 Igen, így másodjára elolvasva nekem is furcsa, csak először nem ezt írtam, és kicsit összekavarodtak a szavak:) -
at16 #7053 goldoltam hogy te is közbe fogsz szólni vmit "tommyg". nem hagyhattad ki igaz?
amugy miért baj hogy tetszik valakinek a Pro Street?
nagyon zavarja a közérzeteteket? -
#7052 Az a senki, nem mindenki akart lenni? Csak mert így kicsit fura lett a mondat :D -
#7051 hát ha te azt mondod erre hogy jó, akkor meg is érdemled -
#7050 Szerintem nem azért mondja itt senki, hogy szar, mert feltűnési viszketegsége van, hanem azért mert ez egy SZAR játék:) -
Djemba #7049 hát ez a pro street nem vmi jó inkább olyan lett volan mint ez előzők szabad kóborlás
-belső nézet nincsen 2007-ben
TDU az eddigi legjobb autós játék -
K Ace #7048 Hát de ez nem igaz már. 640*480 minden low, és már egy mobiltelefonos verseny játék is sokkal szebb nála, de mégis akad. Az egy dolog, hogy egy játék opimalizálatlan de ez? Ha mediumra veszek mindent akkor már jobban fut(na ez is érdekes), de akadások befigyelnek még. -
#7047 Szerintem manapság is jelennek marha jó játékok. Ez az év különösen jó ebből a szempontból.
Az a baj, hogy bizonyos emberek mindent leszaroznak csak azért, hogy felhívják magukra a figyelmet a fórumon belül. -
at16 #7046 de mivel ez már OFF itt én abbahagyom. -
at16 #7045 jaaa az más de aki ilyen ésszel elszánja magát hogy VIP tag legyen ahoz nincs mit szólnom -
#7044 Neked is THX -
#7043 THX -
#7042 szerintem félreérted, itt nem kell kiérdemelni! itt az lesz VIP akinek van felesleges 480Ft-ja a kártyáján, hogy SMS-t küldjön -
at16 #7041 köszi. -
Callisto #7040 Akinek nem inge... -
#7039 nem a vipek gyökrek hanem te -
at16 #7038 miért szted ez igy jó minden fasza hogy ilyen gyökér emberek a VIP-k? bele -
Callisto #7037 Na most olyat flame-lek... Basszus esküszöm sokan itt azért istenítik NFS-t, mert csilli-villi matricákat lehet rá rakni, meg szerkesztgetni, meg tuning. De jó is lesz az a piros neon alatta ahogy sivít az aszfalton... Újjé!!!
Komolyan mondom itt sok nem objektív szemléletű ember van, aki azért van őgy oda NFS-ért mert Ő márcsakazértis... mert ezt szerette régen és akkor is.. LOL Én is imádtam régen. Teljes hétvégéket nyomtunk haverokkal egymás rekordjait megdöntve, de sajna ez lett belőle: csillogó, mosolygó kirakatbábú, ami becsábítja az embereket a boltba, de bent rá kell jönnie hogy semmi sincs ott. Hajrá! Ennyi volt. TDU, McRae Dirt stb... Na de ezekhez tényleg nem szabad ezt a majdnem nullát hasonlítani. -
#7036 Nálam 10/9 a játék.
21 éves vagyok, lassan 5éve van jogsim. Ez nem egy szimulátor, így nem várok tőle BMW M3 challange irányítást, fizikát.
A grafika nekem szép, megy rendesen 35-40fps-el fullon 4xAA-val...
-
#7035 szerintem ehez semmi köze nincs a VIP tagsághoz, hogy valaki alpári-e vagy nem! -
#7034 én nem vagyok vip és szerintem is gyökér vagy :) -
at16 #7033
Gyorslink
ftp://data2.hardwired.hu/pub/windows/games/demos/nfsps_pcdemo.exe -
#7032 -
#7031 lawl:d -
#7030 hardwired