Need for Speed: Pro Street
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én meg eddig végig azt gondoltam, a sok írás miatt mikor ráléptem, h azzal trölöm azegész eddigi elmentett állásokat... angl tudásom nem erõs:D
ez akkor is xar rész, már bocsi... csak a grafika a szép, de ez már relatív dolgok...szal... és továbbra sem találom azt qrva garázs menüt és térképet:P
A karriertérképnél ESC-et nyomva bekerülsz a karrier mód fõmenüjébe, ott találod a Garázst meg az autókereskedést is.
Mondom:Nem szarozni kell, hanem kiismerni.
egy kis eligazitás rám féren a garázs ügyben...
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Azokkal induljál drag versenyen, és nem lesz gond.
Ezen is látszik: Nem szarozni kell a Pro Streetet, hanem kiismerni a logikáját, és mindjárt menni fog. Mellesleg ez a tétel nem csak a PS-re igaz, hanem még jónénány dologra az életben.
h gyõzzek és tovább engedjen a 3. mapra, oda 13.54 alát kell gyorsuljak, ez nem lesz sohasem meg ezzel a sz*r COBALTTAL... És mi az h dragra csak egy kocsival mehetek? mikor ott van a nissanom? hamarosna letörlöm ezt a raklap játékot Haver is át jött, megnézte, neki sem sikerült... pedig nfs õrültek vagyunk:P Legalább is én... régen még szaroztam a carbont, most visszaszívom... bár így sem az igazi az sem!
nekem az utóbbi években a pro street jött be, ráadásul G25 tel nagyon jó és támogatja is a h váltót és kuplungot.
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
A Pro Street-ben meg végre elvitték egy kicsit(csak egy kicsit) a szimulátorok felé az irányítást, így mostmár végre nem abból áll a "vezetés", mint a Carbonban és az MW-ben, hogy a startól a célig ráülök a gázra és néha nyomogatom a jobb és bal irányt. Emiatt aztán amikor kijött a Pro street az összes carbonhoz szokott kiskölök sírni kezdett, hogy a PS "totál irányíthatatlan". Pedig a probléma nem a PS irányításával volt, hanem velük.
Légyszíves segitsetek...elõre is köszi...
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Imike pontosan ezt tette, ezért neveztem dilettánsnak. Ez a részemrõl nem sértegetés volt tehát hanem ténymegállapítás.
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
Nyilván való, hogy aki nem ismeri a játékot az az itt leírt vélemények alapján is dönthet arról, hogy megvegye-e! /De csak 11999Ft :-)/
Dilettáns: avatatlan, hozzá nem értõ, pancser, kontár!!!
És mégvalami a NFS is mint az összes többi sorozat játék a csepegtetésrõl szól, mindig adunk és elveszünk egy keveset a játékhoz/ból, mert csak így lehet eladni a köv. részt.
Ha balról nem Te lõsz akkor ki a f.szom az! ProStreet:BlacksheepHUN0 TDU:BlacksheepHUN GRID:SanyiHUN77
nem mindenkinek jöhet be ez a játék!
A demokat véleményalkotás és csábítás céljából készítik. Ezt talán eddig nem tudtad...
Másrészt, sem energiát, sem pénzt nem fektetek warezolásba - 15 ezer (mert "újonnan" ennyiért vesztegették) Ft-ot pedig inkább másra költök ill. költenék, semmint egy - a Demo alapján, képzeld - érdeklõdésemet egyáltalán fel nem keltõ játékra pazaroljam.
Mint azt már írtam, majd Low Budget kategóriában megveszem.
A korábban írt véleményemet - továbbra sem spam, off topic és más okokból - tartom.
A dilettantizmusra térve... vedd elõ az Idegen szavak kézi szótárát és tanulj meg újabb két szót is, majd próbáld ellõni máshol, másnak...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Volt egy ismerõsöm, az elsõ negyedórát látta a Mátrixból (az elsõbõl), és utána elkapcsolt, mondván hogy szar. Rá emlékeztetsz.
Mellesleg nem a zárt pályák miatt hasonlít ez a rész leginkább a kasszikus NFS-ekre. Az irányítás sokkal szimulátorosabb, nem olyan gagyi mint az ezt megelõzõ öt részben, és ezzel bizony a jó öreg NFS: Porsche Unleashed-et idézi, ami talán a valaha készült legsikeresebb és legigényesebb NFS volt. A törés szintén azt idézi.
A Most Wanted-bõl meg maximum 'az autókból épített rendõrkordonon való áttörés meg a rendõrautók széttörése a saját törhetetlen kocsinkal' maradt meg az emberekben. Na az aztán baromi hiteles volt. Ennyit a 'nevetséges' játékmódokról.
A kétkerekezés a játék egyetlen hibája, gyakorlatilag van néhány autó, ami képes kétkerekezni, a többi pedig nem, akármilyen alkatrészekkel szereled is fel, és ez nincs jelezve sehol a játékban. Az autókereskedésben sincs jelezve, melyik képes rá.
Szóval vegyél Chargert, az jó kétkerekezésre.
A Drag (gyorsulás) nál tudja valaki hogy konkrétan meik autó az amivel lehet kétkerekezni,már a hármat vettem ami hátsó kerekes ,de egyik sem akar kétkerékre állni .Vagy vmi speckó cucc is kell a gépekbe?....
Mert csak ennyi.
A játék módok számomra nevetségesek - mintha számítana valamit <értsd: elérhetsz bármit is vele?>értsd: elérhetsz bármit is vele?>, hogy az "utca királya" lehetsz...
A Hot Pursuit-hez a Most Wanted közelebb áll, mint a Carbon vagy a Pro Street
S igen, a több, mint egy 1 GB-os demo futtatása bõven betette nálam a kiskaput.
Legfeljebb, 2-3 év múlva budget low kategóriában beszerzem, hogy a NFS-gyûjtemény ne legyen csonka. De ennyi.
Nálam a Most Wanted-ig ért valamit a sorozat, miközben a Hot Pursuit <1>1> és mondjuk még a HP2 voltak azok, amik a régi darabok érzéseit szebb környezetben meg tudták villantani...
Akkor te nem sokat játszhattál vele.
Az Underground 1-2: boáááá
A Most Wanted: szódával elmegy
A Carbon: boááá
A ProStreet: Boáá a négyzeten
A MW "stílusát" szívtuk öt teljes éven keresztül, az UG1 óta.
Persze én is tudom hogy az NFS széria jelenlegi célközönségének a totál árkad írányítás és a többtízmillás autóval nagyzoló szakadt partiarcok jönnek be. (nyilván még nem tûnt fel nekik hogy a való életben a szakadt partiarc hozzáállású emberek húszéves rozsdásodó roncsokkal járnak és nem harmincmillás Porschéval)
Bár a nagyzolós szakadt partiarcok a PS-ben is bennevoltak (Ryo), nemtudom min kérõdzik még a kb 12 éves átlagéletkorú célközönség.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
(szal soha nemlehet több mint 30 FPS-ed)