14488
prostreet
  • funika
    Hello mindenki! Meg tudja mondani nekem valaki, hogyan lehet átálítani az amcsi mértékegységeket európaira? Nem találtam ilyesmit, pedig nem túl bonyi a menü... :)
  • bpeti72
    hali Valaki árulja el hogy lehet elérni az extra autókat, a pecs fenn van de semmi.
  • laci1993
    hello. ha letöltöttem régen a pro streetet és végigvittem de most megvan eredetibe és el tudná valaki magyarázni az online játék az hogyan is működik? és a kocsik az online ba hogy vannak ott is van karier vagy az offline karier számít ott is? és ha igen akkor a töltött játékból a mentésem jó lesz az eredetibe semmi gond nélkül?
  • Ryder7
    Google
    ha ma megveszed a legjobb gépet 3 hó mulva már gyengébb lesz:D Inább konzolt vegyél. Olcsóbban kijösz.
  • DeathJr
    Hali all!
    Nem tudtok itt egy olyan linket ahol tudnak nekem segíteni gépet összeállítani?(a gép konfig megvan már csak hogy jó e ill. van e jobb nála)
    Előre is thnx
  • bgabor
    Felejsd el. Dragra és kétkerekezésre a jó öreg Charger kell.
  • Ryder7
    Én Shelby Mustang GT-t használok. Az újat, jól megy, kicsit Knight Rideres tuningot adtam neki:D
  • Toroco
    Én subarut használok gyorsulásra. Most, hogy elérhető lett a lancer evolution kipróbáltam gyorsulásra, de nem jobb. alapból több lóerő mint a subaru, de amikor ráteszem az ugyan olyan szintü cuccokat kevesebb a lóerő mint a subarunak, és nem is olyan gyors.
  • Savmacska
    Viszont most kiváncsiságból az összes legjobb cuccot megvettem a kis Civi-re és kellemeset csalódtam:) Nincs csak oylan 270le-benne kb, és 290et megy..nagyon faxa
  • Savmacska
    Vettem egy Chevrolet Corvette C6-ot ráköltöttem vayg 60ropit és nagyon szar dragra... nagyon.....
  • Cobra.
    Toyota Supra vagy Dodge Challenger (vagy Charger, most nem tudom melyik a narancssárga és hosszabb autó). A játék féltávjáig meg a megnyerhető 350Z is kíváló drag autó (utána sajnos kevés lesz a teljesítménye).
  • Savmacska
    Srácok meik a legjobb autó dragba ? mert én most Chevrolet Chevelle SS-el megyek de a 1/2 mérföldes futamokat nem bírom a 4sebeséggel:S Mit ajánlotok gyorsulni?
  • Ryder7
    persze, h lehet multizni.
  • 16gaborm
    LEhet Multizni a Pro Street-be?Van tört szervere?Vagy csak LAN ozni lehet vele?
  • Ryder7
    és is igaz, és ha még azt vesszük, h nem létfontosságú...
  • Anubis73
    Ebben igazad van de nem mindenkinek van rá ennyi pénze.
  • Ryder7
    nem.
  • Toroco
    A Subarut gyorsulásra használom. Nissan 240sx, Nissan 350Z a hajsza, driftre Nissan Silviat használtam. Nyertem egy GTOt, most azzal driftelek, és vettem egy Lancer Evolutiont gyorsulásra, a Subaru meg megy hajszának szerintem.

Nem lehet kijátszani valahogy a módváltásnál, hogy ne tünjön el a fólia tervem?
  • Ryder7
    A Subarut választod versenyre. figyelj oda a versenymódokra. hajsza kocsi helyett nem lehet drift kocsival menni.
  • Toroco
    Hali!

Én még a játék elején vagyok 15%nál. Azt szeretném megkérdezni, hogy bizonyos autókat nem lehet inaktívvá tenni? Arra gondolok, hogy például van az a nissan amivel indul a játék, és ahoz nyertem már egy csomó alkatrészt, pedig azt az autót 3-4 versenyen használtam. Eladni nem akartam. Persze a Subarumhoz nem nyerek semmit, pedig pont ahoz kellenének a cuccok.
  • Ryder7
    Van az ikon beállitásainál a kompatibilisség. Azt tedd át pl Windows 98-ra. nekem az MW-be bejött, mondjuk akkor az XP mellé meg 1 98-am is volt.
  • Csabi015
    Egyedül a PS fagy le sajnos, pedig már próbáltam többször ujratelepíteni, TDU is max grafon megy mint a villám csak ezzel van ilyen probléma
  • Cobra.
    Annak pedig elégnek kellene lennie. Más nem fagy le, csak a PS? Ennél a gépnél még a túlhevülés se igazán elképzelhető, max ha rosszul van fent az egyik hűtő, vagy nem forog a ventillátor. Tápból még egy noname 300-as is el kell, hogy vigye, szóval passz.
  • Csabi015
    3 giga lapozófile van beállíva neki, hely hát nemtudom mennyi kellene neki, most 6 giga szabad hely van mellette
  • Cobra.
    512Mb ram nagyon kevés, van mellette elég swapfile? Ha fixen túl kicsire van állítva vagy nincs elég hely a merevlemezen, akkor az okozhat ilyet.
  • Csabi015
    Hali!
    Lenne egy pár kérdésem:
    Találkozott-e valaki olyannal, hogy betöltés közbe lefagy a játék/kékhalál vagy vmi hasonló történik? állandóan, megyek 2-3 versenyt és kékhalál! mitől lehet ez? gépem: raderon hd2600, amd sempron 3100+ 1,8 ghz, 512 ram, simán fut a játék semmi gond csak mindig lefagy valamiért
    Más: Hogy lehet megosztani mással a Blueprintem? és lehet hogy lehet lanban játszani? Mert már egy párszor feltettem a patchet de nem történt semmi hiába tettem fel!

Pls ha tudja valaki a megoldást a fagyásra az segísen! kössze
  • Anubis73
    A Gran Turismo az szimulátor ez nem még félig sem.
  • Anubis73
    Ezért mondom,hogy el van cseszve ez a játék.Ez nem reális,hogy egy gyengébb autóval tudok nyerni majdnem mindenhol.
  • belapeter
    Váalaszoljatok az előbbi kérdésre!!!!!!!
  • gstup
    Jól vezetsz!
  • Anubis73
    Miért van,hogy a 140 le-s autóval lealázom a 768 le-s verdákat hajsza futamon????????????????????????????????????
  • Anubis73
    A Gran Turismot ne alacsonyitsd le a Pro Street szinvonalára!!!!!!!!!!!!!!
  • Anubis73
    Nincs elég kraft az autóban.
  • belapeter
    EZT
    honnan tom letölteni? vagy mi ez patch?
  • belapeter
    hamachin milyen szobába szoktatok lenni?
  • Ryder7
    gamecopyworld.com csak crack kell.
  • Doog
    Ezt ITT kellett volna !!!

PLS Valaki. #13793
  • zsqlty
    lécci valaki linkeljen 1 patchelt nfsps crack-et
    nagyon kellene!!!!
    köszy
  • Doog
    Valaki PLS linkeljen be egy Patchet mert amit letöltöttem a FAQ-ból az tönkretette a játékot és most újra kellett raknom az egészet :S

"az NFSPS hibát észlelt ezért leállt...stb... "
    Ezt írja ki.

Kösz !
  • maffioso
    igazat adok nem is akarok vitatkozni, de egyébként igazad van...tényleg sokkal élvezhetőbb....volt a patchig mert ugyanis szar a kormány:D néztem azt a felfüggesztéses cuccot de nem lett jobb
    patch előtt pedig feketén villogott a kép és játszhatatlan volt...ha valamelyikre van megoldás plz help
    tft-m van é s60hzen toltam gondolom jo az nem?de volt 72 hzen is