14488
-
funika #13831 Hello mindenki! Meg tudja mondani nekem valaki, hogyan lehet átálítani az amcsi mértékegységeket európaira? Nem találtam ilyesmit, pedig nem túl bonyi a menü... :)
-
hali Valaki árulja el hogy lehet elérni az extra autókat, a pecs fenn van de semmi. -
laci1993 #13829 hello. ha letöltöttem régen a pro streetet és végigvittem de most megvan eredetibe és el tudná valaki magyarázni az online játék az hogyan is működik? és a kocsik az online ba hogy vannak ott is van karier vagy az offline karier számít ott is? és ha igen akkor a töltött játékból a mentésem jó lesz az eredetibe semmi gond nélkül? -
Google
ha ma megveszed a legjobb gépet 3 hó mulva már gyengébb lesz:D Inább konzolt vegyél. Olcsóbban kijösz. -
Hali all!
Nem tudtok itt egy olyan linket ahol tudnak nekem segíteni gépet összeállítani?(a gép konfig megvan már csak hogy jó e ill. van e jobb nála)
Előre is thnx
-
bgabor #13826 Felejsd el. Dragra és kétkerekezésre a jó öreg Charger kell. -
Én Shelby Mustang GT-t használok. Az újat, jól megy, kicsit Knight Rideres tuningot adtam neki:D -
Toroco #13824 Én subarut használok gyorsulásra. Most, hogy elérhető lett a lancer evolution kipróbáltam gyorsulásra, de nem jobb. alapból több lóerő mint a subaru, de amikor ráteszem az ugyan olyan szintü cuccokat kevesebb a lóerő mint a subarunak, és nem is olyan gyors. -
Savmacska #13823 Viszont most kiváncsiságból az összes legjobb cuccot megvettem a kis Civi-re és kellemeset csalódtam:) Nincs csak oylan 270le-benne kb, és 290et megy..nagyon faxa 

-
Savmacska #13822 Vettem egy Chevrolet Corvette C6-ot ráköltöttem vayg 60ropit és nagyon szar dragra... nagyon..... -
Toyota Supra vagy Dodge Challenger (vagy Charger, most nem tudom melyik a narancssárga és hosszabb autó). A játék féltávjáig meg a megnyerhető 350Z is kíváló drag autó (utána sajnos kevés lesz a teljesítménye). -
Savmacska #13820 Srácok meik a legjobb autó dragba ? mert én most Chevrolet Chevelle SS-el megyek de a 1/2 mérföldes futamokat nem bírom a 4sebeséggel:S Mit ajánlotok gyorsulni? -
persze, h lehet multizni. -
LEhet Multizni a Pro Street-be?Van tört szervere?Vagy csak LAN ozni lehet vele? -
és is igaz, és ha még azt vesszük, h nem létfontosságú... -
Anubis73 #13816 Ebben igazad van de nem mindenkinek van rá ennyi pénze.
-
nem. -
Toroco #13814 A Subarut gyorsulásra használom. Nissan 240sx, Nissan 350Z a hajsza, driftre Nissan Silviat használtam. Nyertem egy GTOt, most azzal driftelek, és vettem egy Lancer Evolutiont gyorsulásra, a Subaru meg megy hajszának szerintem.
Nem lehet kijátszani valahogy a módváltásnál, hogy ne tünjön el a fólia tervem? -
A Subarut választod versenyre. figyelj oda a versenymódokra. hajsza kocsi helyett nem lehet drift kocsival menni. -
Toroco #13812 Hali!
Én még a játék elején vagyok 15%nál. Azt szeretném megkérdezni, hogy bizonyos autókat nem lehet inaktívvá tenni? Arra gondolok, hogy például van az a nissan amivel indul a játék, és ahoz nyertem már egy csomó alkatrészt, pedig azt az autót 3-4 versenyen használtam. Eladni nem akartam. Persze a Subarumhoz nem nyerek semmit, pedig pont ahoz kellenének a cuccok. -
Van az ikon beállitásainál a kompatibilisség. Azt tedd át pl Windows 98-ra. nekem az MW-be bejött, mondjuk akkor az XP mellé meg 1 98-am is volt. -
Csabi015 #13810 Egyedül a PS fagy le sajnos, pedig már próbáltam többször ujratelepíteni, TDU is max grafon megy mint a villám csak ezzel van ilyen probléma -
Annak pedig elégnek kellene lennie. Más nem fagy le, csak a PS? Ennél a gépnél még a túlhevülés se igazán elképzelhető, max ha rosszul van fent az egyik hűtő, vagy nem forog a ventillátor. Tápból még egy noname 300-as is el kell, hogy vigye, szóval passz. -
Csabi015 #13808 3 giga lapozófile van beállíva neki, hely hát nemtudom mennyi kellene neki, most 6 giga szabad hely van mellette -
512Mb ram nagyon kevés, van mellette elég swapfile? Ha fixen túl kicsire van állítva vagy nincs elég hely a merevlemezen, akkor az okozhat ilyet. -
Csabi015 #13806 Hali!
Lenne egy pár kérdésem:
Találkozott-e valaki olyannal, hogy betöltés közbe lefagy a játék/kékhalál vagy vmi hasonló történik? állandóan, megyek 2-3 versenyt és kékhalál! mitől lehet ez? gépem: raderon hd2600, amd sempron 3100+ 1,8 ghz, 512 ram, simán fut a játék semmi gond csak mindig lefagy valamiért
Más: Hogy lehet megosztani mással a Blueprintem? és lehet hogy lehet lanban játszani? Mert már egy párszor feltettem a patchet de nem történt semmi hiába tettem fel!
Pls ha tudja valaki a megoldást a fagyásra az segísen! kössze -
Anubis73 #13805 A Gran Turismo az szimulátor ez nem még félig sem. 

-
Anubis73 #13804 Ezért mondom,hogy el van cseszve ez a játék.Ez nem reális,hogy egy gyengébb autóval tudok nyerni majdnem mindenhol. -
Váalaszoljatok az előbbi kérdésre!!!!!!!
-
gstup #13802 Jól vezetsz! 
-
Anubis73 #13801 Miért van,hogy a 140 le-s autóval lealázom a 768 le-s verdákat hajsza futamon???????????????????????????????????? -
Anubis73 #13800 A Gran Turismot ne alacsonyitsd le a Pro Street szinvonalára!!!!!!!!!!!!!! -
Anubis73 #13799 Nincs elég kraft az autóban.
-
EZT
honnan tom letölteni? vagy mi ez patch? -
hamachin milyen szobába szoktatok lenni? -
gamecopyworld.com csak crack kell. -
Ezt ITT kellett volna !!! 
PLS Valaki. #13793 -
zsqlty #13794 lécci valaki linkeljen 1 patchelt nfsps crack-et
nagyon kellene!!!!
köszy -
Valaki PLS linkeljen be egy Patchet mert amit letöltöttem a FAQ-ból az tönkretette a játékot és most újra kellett raknom az egészet :S
"az NFSPS hibát észlelt ezért leállt...stb... "
Ezt írja ki.
Kösz ! -
igazat adok nem is akarok vitatkozni, de egyébként igazad van...tényleg sokkal élvezhetőbb....volt a patchig mert ugyanis szar a kormány:D néztem azt a felfüggesztéses cuccot de nem lett jobb
patch előtt pedig feketén villogott a kép és játszhatatlan volt...ha valamelyikre van megoldás plz help
tft-m van é s60hzen toltam gondolom jo az nem?de volt 72 hzen is