Need for Speed: Pro Street

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Én ezé hagyom holnapra.
amúgy 15perc full sebességen. majd késõbb leszedem. nem járatom az áramerõmûvemet 20 órát...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

fsgh
húú a 4es mirrorrol 15-el tölti xDDD

na ezt se ma szedem le😛

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

LeWyTy
Mi van akkor ha a magyarok vették észre elõsször a letölrést??<#idiota><#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Danman
szerintem a sok szenvedõ hagyja abba, annál gyorsabban jön a gyorsabb nettel rendelkezõknek...aztán majd más helyen is fent lesz

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Barney Tech
Énis azzal de 60kb/s ugyanugy.

Pepsi Twist
becsukom az expórert és mindjárt 10el jön 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

DJ Skyline
gamestarosok is szenvednek a letöltéssel:
"14 mega jött át eddig a szerverkénkre, szóval ne nagyon várjátok a lokális linket Addig keresgetem még a mirrorokat nektek!"
ezt írta 7 perce

Na én majd holnap zúzom le inkább. XD

greg benz
4b=4db

DarkSector
Nem csak majnem.<#smile>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Pepsi Twist
már cask 2vel jön 😄

greg benz
ott van mirror a gamestarnál,4b.. stupid gyerek ( jaj de menõ is angoloskodni 😄:F:F:SF😊 -,-

skyli991
LOL

laci 700
hello FlashGet progin hogyan lehet beállítani hogy több szálon töltsön? me én nem találtam...😞 THX!😄

DarkSector
Aki elsõnek leszedi, az lehetne annyira jófej, hogy feltöltené a többi szegény embernek egy ftp-re.
Extra.hu esetleg....

dragon11
Hagyjátok békén a mirrorokat levannak szabályozva..több kárt csináltam magamnak mint hasznot...

fsgh
nem akar elimdulni...Flash geten már vagy 40x ujra probálkozott😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Zinaj
nincs még mirror stupid gyerek

i7 azt szevasztok :P

RAZOR27
hát ezek is majdnem halottak

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

DarkSector
8 mega még mindig, de a letöltésed akkor is lassú lesz.

Barney Tech
9000ft 😊

Pepsi Twist
jaja én is a 4.rõl szedem

greg benz
már azok is tele vannak.. maradok flashgetnél

gduck
Na csõ, mentem TVzni 😉 Ha nem csökken a sebesség, akkor éjfélre lent lesz 😄 Utánna jövök áááám 😛

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

DarkSector
Bár egyedül mirror 4 megy 20k-val..<#wilting>

Pepsi Twist
na én most szedem 30kval TCvel...

AntiHero
NA esse most töltöm mert kijött a HELLGATE patch😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

macesz
nekem stabil 140 eddig még...:S😄 internet download managerrel 😛

TC3
Minél többen szedik, annál lassabb!

Zinaj
tonlinel mennyi a 8megas most?

DarkSector

Zinaj
aham..nekem is...es csak 33kb-el jon 😞

Barney Tech
Nem a net számit 😊 nekem 8 magás toline netem van , és 60kb/s döcög.

skyli991
teljesen lelassult... 9% 10 körüli sebesség és 34 óra van hátra...

macesz
4 megabit 😉

Barney Tech
Azigen , nekem már nem engedett még 1 letöltést elkezdeni.

Atti12
én is így vagyok ezzel 😊

Zinaj
Macesz mien neted van ?

TC3
Nem rád gondoltam!
Bocs ha félreérthetõen írtam, csak egy kicsit mérges lettem, mert láttam linkeltem, eltünk, megint megjelent, most meg megint eltönt.
A jónép meg hölyének nézett pérunkat!
Bocs mégegyszer!

ElekAdam
inkább nézegessétek h' torrenten nincs már -e fenn!

120 al jön

Asus Blitz Formula SE | Intel Core 2 Duo E7400 2.8Ghz @ 3.5Ghz | WD Caviar Blue 500GB | nvidia GeForce GTX 550Ti (1GB) | 4X1 GB Geil DDR2 RAM | LG DVD-RW | Logitech S510 Cordless Desktop |

3% és stabil 18 óra múlva lejön<#vigyor3>
DarkSector
Igen.
Vad vagy!

kovecses
Értelek, attól még adolog nem változik, vagyis igazat mondtunk és nem hazudtunk...

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

Most mindenki be fogja írni hogy neki mennyivel jön? Lécci nee!!
greg benz
én nem fikáztam elõtte sem.. elhittem,hogy van csak nekem nem mutatta..

Barney Tech
Ejj ,te pöcs% 444+_:!"+_!: _😄😄D_A:SD_AS

Pepsi Twist
hm flash FXP azt mondja hogy csatlakozik megszakítom és a TC meg azt mondja hogy túl sok a csati...

TC3
Én a lefikázás miatt írtam!

DarkSector
Igen õk is küszködnek sajna.
aki ma kezdi tölteni, az holnapra játszhat vele ilyen sebbességek mellett.
Én meg majd ráérek leszedni torrentrõl.
800k-val
Egy fullért sem mennék bele 50-60k-s sebességbe, nemhogy egy demóért.
Persze megértem a többieket is, mert sokak nagyon várták már.
Én monnyuk videóban gyengébbne néztem x360-asnál, de a "puding próbája az evés" vagy hogy mondják....