14488
prostreet
  • VRSDM
    te leszel az első :)
  • tonyr #7428
    de nem 4 hanem csak 3 nitro wan
  • Szabi1991
    még nem probálta moddolni senki ??
  • Skyline
    első checkpoint,a második checkpoint szélrányékos a harmadik elött közvetlen és a negyedik elött közvetlen:)
  • tonyr #7425
    amugy remélem jo lesz online is, azt akkor war-ozgatunk majd sokan, jo verdákkal
  • Skyline
    Teh a váltó hogy tud csörögni? max a gyújtás..:)
    De nemhallottam...
  • tonyr #7423
    hol használod a nitrokat, amugy nekem max 321-el ment a bmw :(
  • TomDantes
    No jó kösz. Majd ha meglesz a Full mégmajd visszatérek a témára.
  • Bacsa Szabolcs
    szépen néz ki
  • Skyline
    Az előző idővel így értem be:)

kép
  • LeWyTy
    Néhány kanyarba nektek is csörög a váltó?(BMW)
    Most tök komolyan!
  • VRSDM
    nézd meg hány fokos a videókártyád a 2 pálya alatt...
  • Skyline
    tess:)
    Kép
  • berczely
    Fúú nem voltam egy napig és egyből 1000 hozzászólásKipróbáltam a demót.Szerintem jól sikerült a játék!Végre nem arcade verseny kicsit figyelni is kell a vezetésnél.Törés sztem nem lett olyan rossz.Sebesség érzet nagyon ott van!Várom a teljets nekem nagyon tetszik van benne sztem egy kis most wanted beütés mivel a csapat kreálta ezt is (ha rosszul tudom javítcsatok ki)Carbon után sztem nagyon jó kis rész!
  • TomDantes
    Hát van amkikor egyből kilép van amikor megy egy kicsit. De ha megy is vagy fél percig közbe akad mint a dia vetítés.

De amúgy elégedett lennék vele. Csak lenne optimalizáltabb, vagy mi.
  • LeWyTy
    Az nem is sok.
  • Szabi1991
    re :D

csak 3000 új üzenet -.-"
  • Skyline
    No...Visszanagyítottam....így csodás:)
  • Skyline
    lekicsinyítve 1280*1024-ből...352-be...gondoltam ne anyázzanak a fórumban csak benéztem mert már nem a képet rakja be..:))))))
  • VRSDM
    miféle felbontás ez? paint felbontás? :D najó nem csípkelődök, de valami emberi méretet adj. mert 1600*1200-ba ez akkora mint egy gyufahegy

tomdantes - hááát nemigen, alapból van a LOD ami ezt csökkenti, max ha azt valaki át tudja állítani. egyből kifagy? vagy azért látod a pályát picit stb?
  • TomDantes
    Aha, kösz, de ami még érdekel: nem lehet ezzel kezdeni valamit?
    valami buherálás? Mert sajnálnám kihagyni a játékot, mert tetszik és a másik pályán ügye gond nélkül fut.

Ja igen!Sikerült össze törni a kocsit, na végre egy kis kihívás is van benne!
    De szerintem ezt csak a enhéz szinten érdemes játszani.
  • Skyline
    Gyakorojjá:)

Kép

És ebbe még pár hiba is:)
  • VRSDM
    nagyobb látóhatár. értsd ha pl 2x akkora, akkor máris 2x annyit kell számolni a kártyának (jó valójában nem mert a távoli dolgok kevésbé részletesek amíg távol vannak) de gyakorlatba igen, próbáld ki egy fps-be, nézz a földre, aztán néz a távolba ... sokszoros különbség.

de csak egy 5let volt, lehet hogy más miatt van.
  • TomDantes
    Aha, látóhatár. Na most egy hülye kérdés:Nagyobb látóhatár-jobban szaggat?
    Szóval akkor ezzel nem lehet mit kezdeni?
    vagy azért lehet hogy a Full-ban jobb lesz?
  • kozmiviktor
    nekem azt írja hogy a worddecal.efx hiányzik ez mit jelent ? nincs feltéve vmileyn prog ?
  • atenza
    Hát igen, üresbe nem igazán fog neked füstölni a kerék :)
  • kuci06
    Válts egyet fel (tehát tedd 1-es sebességbe)
    Nekem akkor füstölt.
  • VRSDM
    sivatagban a látóhatár a sokszorosa a városi pályának. hirtelen ez jutott eszembe :/
  • TomDantes
    Remélem tudtok nekem mondani valamit.
    Szóval tegnapóta kinlódok a demoval.
    A kettes számú pálya, most már tökéletesen fut, igaz minden grafikai beálítás a lehető legkiseeb( meg valami audio-t is low-ra vettem)
    Szóval itt gond nincs is, simán fut.

A gond ügye a sivatag. Rettentően szaggat, sőt ki is lép általában.
    Jó tudom a gépem gyenge,a proci a minimum alatt van, de ezt akkor sem értem.

Hogy lehet az hogy két pálya között ilyen nagy a külömbség??????
    Egyikkel semmi gond a másik rosszabb nem is lehetne. Nem vagyok egy nagy pc-mágus, de biztos van valami magyarázat.

Azért a teljest majd beszerzem, hátha ott már nem lesz ez a gond, mert ha minden pálya szaggtna akkor bele nyugodnék, szar hozá a gépem.
    De ezt nem tudom megérteni hogy miért csak az a sivatag szaggat??
  • gduck
    Hát fejből nem emlékszem pontosan, de az átlagsebesség 240 valamennyi volt ;)
  • Dzsotin

A teljes játékban majd a világ 10 legjobb versenyzőjének listájába akarok kerülni...

Elég lesz ez, vagy gyakoroljak még?
    Azoknak a véleményét várom, akik már profik (KIRÁLYOK) ebben a játékban
    és hasonlóan jó eredményt értek el a
    SPRINTVERSENY (SPEED CHALLENGE) kategóriában...
    A maximális sebesség (4 összeadott mérőpontos) a lényeg abban a versenyben.
  • Skyline
    256mb ddr3-as...A proci fel van monnyuk húzva 2.7-re a vidkártya meg rivatunerrel buherálva és szintén meghúzva..Próbázd ha még nemtetted:)
  • GazCamp3r
    nekem a gyorsulos modba még mindig nem füstöl a gumi a startnál, és nemtom miért... xbox-on füstölt, mint az állat. enemy-nek is füstöl.. hiába nyomok full gázt, akkor sem... bezzeg a körversenyes szutyoknál meg füstöl... csak az a kocsi nem tetszik :)
  • Hassan B
    Szegény... autó...
  • Hassan B
    A VGA hány megás/bites? Csak mert nekem is olyan van, a procim "csak" 4400+(X2), és szintén "csak" 2 giga memóriám van, de messze nem fullon megy...
  • macleod2005
    Fasza kis játék lesz ez, DEMO engem meggyőzött, hangulata megvan, zenék is tetszenek, grafika nem crysis de nem is baj, legalább fut rendesen, (aki meg a bokrokon keresi a levelek erezetét, annak jó szórakozást kívánok), autók szépen kidolgozottak, tuningot majd meglátjuk, irányítás tetszik sokkal valóságosabb, és a törés miatt nem lehet eljátszani hogy majd a betonfal segít kanyarodni. (Szívás azoknak akik megint egy Carbonszerű arcade gamere vártak )
    Akiknek meg nem tetszik ne játszanak vele, azoknak ott van másik pár nfs...
  • Skyline
    Túl,az ignis azóta is a garázsban áll széttörve,elő lett adva hogy nem a kiscsaj volt a hibás hanem meglökték hátulról így keresztbeállt és borult...Kapott egy seatot amit kb 1 hónapra rá szintén lebontott,nem adott meg egy jobbkezest és egy audit talált telibe..:)
  • Skyline
    Amúgy a game a64 4800x2 2gb ram gef7900gt --> minden full,1680*1050 vígan 35 fps körül futkározik tömeggel a képen.:)
  • Hassan B
    És azt túlélte?! Na, Őt is múzeumban kéne mutogatni... :D
  • Skyline
    Amúgy tök8 csak én ara számítottam hogy ha már totaled meg törés akkor ha elrepül az autó akkor kajak szarrátörik,nemcsak lerepül lökhérító,géptető...Ez így feeling romboló,főleg mivel soxor ugyanúgy gépháztető,és löksi nélkül érünk célba..:)