14488
-
#7469 Az optionsba a demon belül -
#7468 Az nvidia driverben kapcsoltad be a 8x AA-t? -
#7467 nem-e? -
#7466 Nálam 1440x900 minden effekt bekapcsolva 8xAA highon 60 fps stabilan és nem akad
szóval várjuk a teljest :) -
#7465 akkor minden bizonnyal helyi hibáról van szó. a hiba az ön készülékében van. -
joe1980 #7464 Figyu.letöltöttem onnan ahol mondtad!exébe nem rarba de kicsomagolásnál ezt irja ki hogy CRC failed in group18.cab.the file is corrupt.unexpected end of achive.De nem csak ennél,ahonan letöltöttem mindegyik valami ilyen hibával dobott ki.4 különbözö oldalról szedtem le
nem igaz hogy egyiken se jó. -
Szabi1991 #7463 640x480, minden low vagy off, stabil 6 FPS -
#7462 mivel be kell kapcsolni a beállításokban... -
Grusi #7461 Igazán kulturált úriember vagy.. totalCARos mi? amúgy meg valószínűleg ki van kapcsolva az autó törése nálad. szád az nagy, eszed kicsi. -
TomDantes #7460 Erről a sz*rról anyit hogy be kell kapcsolni hogy lásd a törést. nekem se látszik mert gyenge a gépem. De aki azért sz*rozik.... na ennyit rólad, már megbocsás. -
#7459 szar?! minek játszol vele. köszöntük a részvéted...
csak egy példa srácok. GTR2 . semmi über törés nincs benne, csak egy alap féle, még is ottvan a top3 szimulátorban.
mi lenne ha nem arról szólna a játék hogy széttörd, menj úgy hogy ne törd szét... jó esetben nem is kéne hogy lásd a törést. örülj annak hogyha hibázol legalább egy picit látszik a kocsin... -
keepernext #7458 Az előbb totalcaros lett a kocsi egyenesen nekimnetem az oszlopnak meg se karcolódott.
Ennyit erről a sz.. ról -
#7457 szerintem a pro street-ben jobb a tuning. most mit mondjak? minden játéknak van valami előnye valami hátránya, TÖKÉLETES JÁTÉK NINCS. aminek egy eleme sem lenne jobb más játékban :] ezvan tuningolni itt, zúzdát játszani máshol kell :) -
#7456 -
#7455 szerintem a flatout 2-ben jobb a törés modell:)na meg a füst is -
#7454 örülök hogy végre normálisan írsz. nem szekálásból komolyan mondom. el lehet olvasni minden, kajak mondom, így tovább. :] /örülök hogy hallgattál sokunk szavára. hidd el kevesebben szólnak majd be. -
#7453 én az írásodra értettem... -
#7452 Aha értem kössz, jók ezek a forradalmi újítások x) -
#7451 fullban ha nem is majd online lesz jo, bár bizti hogy lesznek csiterek, illetve olyanok akik direkt ki akarnak majd lökni és megnézni mennyire törjük össze a verdáinkat, bár ahogy elnéztem nem lehet kilökni, igen kiprobáltam :) -
Skyline #7450 A grip-ben énsem láttam semmi újat..Jó íveken kell autózni ennyi...Remélem keményebb lesz a teljesben mert így ahogy ez mostvan king fokozaton elsőre vertem a gépet vagy negyed körrel...Könnnyűűűű:( -
#7449 clutch = kuplung
amugy ja a grip az a sima körverseny asszem -
blaze #7448 Amcsiban is 14-én jelenik meg? -
Skyline #7447 A clutch a kuplung...
Általában versenyjátékban a legnagyobb haszna az hogy ha nyomkodod (vagy életben rugdosod) kanyar közben akkor hátsókerekes vassal könnyebben kimegy a segge..Én másra nem használom...Max beállítod (ha belehet) hogy váltásnál kuplungoznod is keljen... -
TomDantes #7446 Hát nem simulátor , persze hogy nem olyan mint a valóságba. A lényeg hogy végre van benne kihívás! és nem azért nehéz mert a gép csal mint fene, hanem azért mert végre nehezebb irányítani.
De a full játékban majd kiderül milyen lesz pontosan. Már ha kiderül...nekem. -
Skyline #7445 Nem szimulátor ez,nem kell úgy reagálnija...csak jobban reagál,közelebb áll a valósághoz mint az elmúlt pár nfs,ennyi.:)
Amúgy ettől még továbbra is arcade,de annak is készült...
-
#7444 Hello!
meg tudná valaki mondani, hogy mi a lényeg ebben az "új" Grip játékmódban?
Vagy csak simán be kell érni?
És mire van az a Clutch gomb? -
#7443 te irtad nekem (#7428) hogy májer vagyok...
amugy milyen érdekes hogy ha megállsz kocsival, akkor elhalgat a zene :) -
#7442 Nem tudtok vmi bügykölésta ddemóhoz?Amivel pl másik kocsikkal is lehet menni meg hasonlók.Mindegyik nfs demóhoz találtak ijeneket.Ti nem tudtok?A magyar felirat az okés.Azt tudom. -
Skyline #7441 Max kormánnyal ha lesz addigra,mert így joystickal nem élvezem annyira..:)
-
#7440 ez biztos erre a HSZre akart menni? -
#7439 mondom Hardon fasza csak olyan furcsa nem úgy reagál a kocsi mint a valóságba... (vagy csak meg kéne szokni, bevallom nem tudom) -
TomDantes #7438 Az miért baj hogy nem úgy mozog ahogy kéne? Szerintem meg hardon jó csak.
Végre egy kis kihívás, ki tud sodódni el lehet veszteni az uralmat a kocsi fölött... -
#7437 oksa thx, amugy jol tolod, remélem jösz online ba is majd :) -
Skyline #7436 Így hivatalos a valóságban is megnyomod és megy a beszabályozott mennyiség (komolyabb cumónál)..:)
-
#7435 miért ?
csak érdekelne hogy csinálja, mivel perfect lenyomtam a mapot, és kb 50-el mögötte vagyok, nemértem -
Skyline #7434 Azértmondom..
1. : Első checkpoint.
2.: 3. checkpoint
3. : 4. checkpoint.
A 2. checkpointnál éred be a bolyt,ott ha gyesvagy szélárnyékban mentem 333-at,nitro nélkül!:) -
TomDantes #7433 Zavaró? Dehogy zavaró pont jó! A valóságba sem lehet adagoln ia nitró szerintem. Elsütöd oszt' jó van. -
#7432 húú de májjer vagy fiam! [mondjuk megértelek mert most ez a menő a tinédzserek között: mEnnI aKKarO.ok WeLEd m0ZibA, uGy3 zSeaR? (ez csak példa mondat)] szánalom... -
#7431 Én rájöttem nekem nem tetszik ez a játék teljesen más mint a szarbon vagy az MW ez valahogy világosabb fényesebb és szebb (szebb nem baj) és eccerűen az írányítás förtelmes "Easy"-n nagyon fos, "hard"-ba pedig tök fasza de akkor meg olyan furcsa az irányítás valahogy nem úgy mozog az autó mint ahogy kéne... (nem Arcad-ra gondolok) na meg az hogy élsímítás nuku és akkor 2db nagy 4szögből áll az egész kocsi (gyengébbeknek: Pixel)
Röviden ennyi... (megvenni tuti nem fogom az biztos) -
#7430 Zavaró az, hogy ha ellövöd a nitrót egy egészet lő el nem pedig csak annyit ameddig a gombon hagyod a kezed...