Need for Speed: Pro Street

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor miért nem viszed végig azt a versenynapot? Vagy miért nem lépsz ki belõle, és csinálsz másikakat? Korántsem kell mindegyiket teljesíteni!

Attila889
de ha kilépek elvesznek az elsõ helyek amiket az azon a versenynapon teljesítettem......úúú ez nagyon bonyolult 😄

Cobra.
De ha végigmentél az összes versenyen a versenynapon és megnyerted azt, akkor miért nem jó, ha kilépsz? Nem értem a problémádat, illetve értem, csak nem fogom fel, miért rágódsz ezen. Ennyi idõ alatt már a következõ versenycsapat területén járnál.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Attila889
de akokr hogyan lépek tovább? 😄
Hogy átmenjek egy másik versenynapra...már unalmasak az ottani versenyek

BaziJoe
Na mért tünik el az 1.1-es patch felrakása után a force feadback menü a progiból????De ha tud válaszoljon is valaki????

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

IMYke2.0.0.0
Mit nem lehet ezen érteni. A szöveg egyértelmû, és ezt magyaráztuk neked eddig is: nem kell kilépni a versenynapból.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Attila889
nah én errõl beszétlem...ez a gondom lenne....

Attila889

Attila889
az autómata mentés bevan kapcsolva....amúgy a RELODED cracket használom...lehet hogy nem azt kéne hanem a vitalytiset?

Cobra.
Ha elveszik a mentésed, akkor vagy átállítottad, hogy ne legyen automata mentés, vagy valami bugos crackelt verziót használsz.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

BaziJoe
Sziasztok ha felrakom az 1.1-es patch-ot akkor mért tünik el a kormányomon a force feadback???

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

Attila889
de akkor elveszik az egész elért eredmény...gyááá mit nem elhet ezen felfogni? 😄

IMYke2.0.0.0
A versenynap elhagyása - minden normális arcade és szimulátor játékban egyformán - az adott versenysorozat abbahagyását jelenti. Ezen ne csodálkozz!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Felejtsd el ezt a "vágod" szót - nagyon szánalmas!

Attila889
ehhh én már vagy száz éve megcsinátlam hogy magyar legyen...én megmondtam hogy azzal szenvedek hogy a versenyhételhagyása vagy versenynap elhagyásást hogy oldjam meg hogy ne vesszen el az a versenynap?Mert ha én kilépek abból a versenynapból törlödnek az eredmények meg stb.........fogod,vágod?És hogyan lépjek ki abból hogy másik versenynapra menjek a karrierbe hogy ne vesszen el az adatok meg ezek?

IMYke2.0.0.0
Vagy ha értesz egyáltalán a PC-hez:

Start Menü - Futtatás - Regedit:

Language=Hungarian
Locale=hu

IMYke2.0.0.0
www.gamecopyworld.com-on - természetesen a NFS: Pro Street - alatt:
Need for Speed: ProStreet LANGUAGE CHANGER ❤️73 kb>

Attila889
ahoz hogy rendesen kiléphessek a carriermenübe hogy a többi versenyt is megcsinálhassam 😄
Márha érted mire célzok 😊

Attila889
ismerem az oldalt...de ott mit töltsek le?

IMYke2.0.0.0
Ha van egy kis gyakorlatod a netezésben másodpercek alatt megtaláltad volna ezt: KLIKK

Attila889
az mrá megvan..d.e inkább a 13699-re válaszolj 😄

IMYke2.0.0.0
http://huntuti.extra.hu/27/nfs_ps_magyaritas.rar

Attila889
a verseny napot hogyan tudom úgyelhagyni hogy ne 0%-ról kezdje megint?Mert már a magyarositás fent van......

Attila889
azt hol találom?

Ryder7
Van magyaritó reg fájl.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

Attila889
Sziasztok.Nyelvet hol tudok választani?Mert nekem angol és megvan nekem magyarul is de nemtom hogy hol kell.Segítsetek léccy

bocs már megtaláltam😄 elnézést
valaki megtudja mondani hogy a 4.00he-s daemon tools jó a pro street telepítéséhez?
A szériaszámok lényege, hogy az online szerverek nem engednek két játékost azonos szériaszámmal játszani.
Az játékok telepítõi(legalábbis a 99%-uk) minden érvényes szériaszámot elfogad telepítésnél, vagyis a saját NFS-ed telepítésénél(függetlenül attól hogy kaózverzió e vagy sem) teljesen mindegy hogy a hozzá kapott serialt írod e be vagy a szomszéd pistikéjét. A telepítés le fog futni, és offline gond nélkül fogsz játszani. Gond akkor lesz, ha te és a szomszéd pistike azonos seriallal telepített játékkal próbáltok majd med online játszani. Mert amint az online szerver észleli, hogy egyezik a széraszámotok, abban a pillanatban mindkettõtöket kihajít, plusz megjegyzi a szériaszámot, és ezzel a seriallal többet senkit nem enged majd játszani.

Nagyon ritka az olyan játék, ami csak a saját, a játékhoz adott eredeti seriallal hajlandó feltelepülni. Ezért van az, hogyha offline akarsz játszani a kalózmásolatoddal, pillanatok alatt szerezhetsz hozzá serialt a netrõl.

IMYke2.0.0.0
Azzel sem fog online játékot nyomni. Max LAN-t, jobb esetben Hamachi-val...

Ryder7
Vagy be kell szerezned a másolt PS-hez tartozó serialt. vagyis azt a serialt amit azé a ps-é amelyikrõl a tiedet másolták. nem igy van?

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

Akkor most elmondjuk hatodszor és utoljára, lassan, tagoltan a kedvedért:

Online játszani CSAK EREDETI játékkal tudsz. Mert ha eredeti játékot veszel, ahol eredeti, saját CD-kódot(valódi nevén serial-t) kapsz.

A közkézen forgó serialokkal, amiket többezer ember használ, és amiket neked is megadtak ebben a topicban, NEM fogsz tudni online játszani.

Összegezve: Ha online akarsz játszani, venned KELL egy EREDETI játékot.

IMYke2.0.0.0
Eredeti CD-kódokat ne várj senkitõl... Senki sem olyan hülye.

IMYke2.0.0.0
Ember: az ÉN hozzászólásomat nézd abban a topikban!

Helló de ki nézek a szememböl de ami az off spam warez topikba vannak kodok megadva online cd key ként nem fogadja el a regisztraciot velük!!! erre mit mondasz??
IMYke2.0.0.0
Te nem nézel ki a szemedbõl?!: Válasz 'b krisztian' üzenetére (#13681)

a googelben ami van key onlinra egyse jó
nekem szolt az üzi??
IMYke2.0.0.0
Ez nem ebbe a topikba tartozik. Ezért az "OFF|SPAM|WAREZ TOPIKBAN" válaszolok.

Ryder7
Sztem senki se nagyon fog. mellesleg nehéz lenne beirni a Googelba, h NFS ProSteet CD Key?

nekem is igen? honnan tudok cd key-t szerezni??
SEGITSETEK<#integet2><#confused>
igen, igen és igen 😊

(Logitech Force Ex)

Hali tud valaki segiteni hogy lehet onlinbe játszani ha nem eredeti a játékom???
BaziJoe
Valaki játsza a gamét értelmes kormánnyal és fel Patch-elve a játékot??Ésha igen van FFB a kormányon???

Kötöttpályás legális versenyzésnél fura is lenne, ha lennének.

Prince23
Ja és a zsaruk hiányoznak nagyon 😞(((((

Prince23
Nem a garázs menü miatt szarozom... hanem alapból... semmi újdonág nincs benne, csak grafika meg hangok, ennyi, épp ez tartja életbe a ps-t, h ne töröljem le... ismertetõt is elolvastam a domeban múlt héten, és ott se dícsérték, 7-et kapott. Gondoltam fel teszem már... már csak azért is, mert végig vittem mindegyik részét a nfshp2 óta... ez se maradjon ki...

Szar rész, mert nem találod a garázs menüt? Igen, a menü kicsit (nagyon)kaotikus elsõ látásra, de ha kiismered, már jó lesz. Meg a zenét vedd még le nullára ha jót akarsz.

Azaz. Leave day, és a térképnél ESC. Angol tudásod nem erõs? Könyörgöm, kiválló magyarítás van hozzá! Valójában már gyárilag is benne van a magyar nyelv. FAQ-ban megtalálod a progit, ami átállítja angolról magyarra a nyelvezetet.

BaziJoe
Miért nincs a kormányomon erõvisszacsatolás Prostreet alatt???Másik játékban van!