14488
-
Szabi1991 #13871 render kép ;)
alapból nincs ien spoiler a játékban :S -
Milyen sárvédő? -
Juicedben sok jó megoldás van ami NFS-ben nincs, vagy a régebbi részeiben volt(!)
Godnolom egyébkétn mindenkinek feltűnt a bannerban lévő RX-7 sárvédőjénél a levágott decal :P -
nagyon lol. -
RYO21 #13867 beszarok: még nem néztem meg de... NFS 12 trailer -
GameCopyWorld. crack... -
novemberben a kovetkezo nfsel -
A bonusz autók mikor jelennek meg???? -
gregtom6 #13863 Hy mindenki! Nekem is ez a problémám,mint annak,akinek válaszolok. Mi arra a megoldás?(patcheltem,hibajelentés) -
akkor 1.0-st játsz és kész. vki tud valamit az NFS12-ről, amit az NFS Planet nem irt le? -
csabi0820 #13861 Egy másik gépen elindítottam a Pro Street-et az 1.1-es crack-el és elindult,csak az én gépen írja ki az 1.1-es crack-re(nfs.exe) hogy helytelen a konfigurációja
-
GameCopyWorld? -
csabi0820 #13859 A Pro Street 1.0-as verzió működik.Csak az 1.1-es patch-el nem indul. -
Irány a bolt -
csabi0820 #13857 Hello! Felraktam a Pro Street-re az 1.1-es patc-et meg az 1.1 crack-et
de nem indul el mert a gép azt írja hogy helytelen a konfigurációja.
Valaki le tudná írni hogy mit csináljak hogy elinduljon?Már két crack-el
is próbálkoztam de mind a kettőre ugyanazt írja a gép.
-
MarkWanted #13856 hali!
a booster pack-ot csak origival lehet tolni? vagy van esély a crackelésre is ? ha igen plz adnátok hozzá linket.. ? köszi előre is..!!! -
Te ssszegény nem tudod 200al bevenni a kanyarokat mi. -
SzocsA #13854 nem rontották el az írányítást hanem ilyen DNS ed van az elején szarúl tudsz vezetni mert amatőr vagy ahogy egyre többet versenyzel egyre jobb képességű leszel ! -
Nem... -
bgabor #13852 Emberek, egy ideje nem követem a témát. Jött már ki új patch, amiben hivatalosan is játszhatók a hiányzó autók? (Tehát buherálás nélkül?) -
Szabi1991 #13851 hát igen, a Juiced 2 sokkal jobb lenne, de az írányitást nagyon elrontották.....és ezzel bukik az egész játék..
(persze más hibája is van.. pl. szutyok X-box360 átírat..)
a NFS:PS-ben legalább az irányítás jó.. árkád, és szimulátor fanoknak is..
(ha minden segítséget kikapcsolsz) -
nem akarok ezzel senkit megserteni de igaza van 
:| nem a juicedet reklamozom.... -
Lazlo #13849 Hát végre én is kitudtam próbálni...megvan végre az új gép konfig 9600 gtvel így össze tudtam hasonlítani a juiced 2-vel.....szerintem a juiced 2 sokkal jobb főleg a belső nézete dob rajta annyit hogy a -okat észresem veszed. lehet kormánnyal jobb a pro street de nekem nemjött be..... -
Egy kérdés:Elmentett árnyékokat vissza tudom nézni,vagy csak megosztásnál látható?
-
Gyerekek, szerintetek egy Ati Radeon HD2600PRO-val jól menne a PS nem? -
rebellis4 #13846 Halli lenne egy kérdésem lenyomom a nevadai pályát mind a 2-őt de nem enged be a chicagoi küldetésbe mert a gyözelemböl csak 3 van pedig minden versenyt megnyertem de ha kilépek a versenynapbol azonal törlödik minden és nem tudok visszalépni csak ujra tudomkezdeni a játékot .Mi a fenét csináljak? -
looll... pedig a 2. eredménye is jobb volt mint a tied. -
gyorsulási futam első és második kör
Itt még nem értettem
Itt már nem értem

-
ilyen már velemi is volt... -
BIZ0906 #13842 Nincs mit örülök, hogy segíthettünk
-
trialkornel #13841 Ez is megoldva:D Köszi a segítségetXD -
trialkornel #13840 No haver "inicializációs" problémája meglett oldva egy 2.0-ás .NET Framework telepítésével. Most már csak az a kérdés miért nem látjuk egymás szerverét:S -
trialkornel #13839 Nekem olyan gondom lenne hogy haverral kipróbáltuk a LAN-t de nem látjuk egymás szerverét:S Mindent beállítottunk és elvileg jól is csináltuk,hamachi megy de semmi...
Másik havernak meg az a gondja hogy elindítaná a launcher.exe-t de hibaüzi azzal hogy "Az alkalmazás inicializálása nem megfelelö".
Már vagy 4X újratette a játékot és nem jó:S
Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném! -
GazCamp3r #13838 Sziasztok, egy olyan kérdésem lenne, hogy hogy lehet egyéni felbontásokat beállítani a játékban, mert hdtv-n játszanék 1360x768-ban, de a játékban nemtok ilyen felbontást beállítani. -
Ezen is ment :D csak ilyan 7 fps-el, most akarom megrendelni a 2600xt-t csak biztosra akartam menni hogy ez is menni fog-e. Köszönöm a segítséget -
Az a BMW MZ4 az milyen? nem Z4-et akartál irni? -
Nem tudom hogy ki mondta az 1 magos procit de az hülye volt. A Proci az a betöltésnél számit a legtöbbet. Haveromnak is 3000+ AMD porcija van és jól megy 7200GS-el. szerintem menne, ha jobb mint az FX 5500. -
Hellosztok
Ahhoz hogy a gém elinduljon elég lesz egy 3000+-os AMD 1.5gb ram és egy Radeon 2600XT? Mert olyanokat hallottam hogy egymagos procival bármilyen felbontásban a játék szaggat. Köszi a válaszokat -
Hellosztok. Nekem ps2-re van meg, és a kérdésem az lenne hogy lehet-e 2 játékosnak játszani (osztott képernyőn vagy vmi ilyesmi), és ha igen akkor hogy? -
funika #13832 Hogy ne csak kérjek, megosztanám a tapasztalataimat azokkal a topikolvasókkal, akik olyan kérdéseket tesznek fel, hogy mit válasszak melyik versenyre. Az összes kocsit kipróbáltam minden versenyszámban egy pályán, aztán a jobbakat msá pályákon is, különböző beállításokkal, szeretném kiemelni, hogy az elért pontok alapján rangsoroltam őket, nekem ez jött ki:
GRIP: BMW MZ4 - jól irányítható, gyors, nem vadállat a motorral igen magas pontszámokat lehet elérni vele. Sajna idegesítő a hangja és nem túl jól matricázható a kicsike. Egyébként sok egyéb kocsi is nagyszerű ide, de nekem valahogy ez volt a legjobb.
DRAG: Persze zonda, de ha valakinek nincs elég pénze, mert nem csítel, akkor a porsche 911 turbó volt a top. Nagyon jól váltható, sok gyors dögnél állítgathatja az ember a váltókat a garázsban órákig mire jó lesz.
DRIFT: RX-7, de meglepő módon a BMW E46 és a Ford mustang gt is erős motorral jó volt.
WHEEL: Challenger r/t olcsó kocsi, bár kicsit kell bele pakolni cuccot hogy fölkapja az elejét, de lvl 3-as tuningal már a pálya elejétől a végéig kétlábra áll.
SPEED: Hát egeen...én ezzel szívok a legtöbbet, gondolom nem vagyok egyedül azzal a bosszantó pillanattal amikor szállkáll a kocsi néhányszáz méterrel a cél előtt a hegyek közé. Nos, nekem a Porsche 911 GT2-es vált be leginkább. Elég gyors, hogy Ryo-t tolatva is lealázza, nagyon szépen fexik az útra, sajnos pattogni is tud mint a szöcske, szóval szokni kell kicsit, hogy tudja az ember mikor kell levenni a gázról a lábat/ujjat.