Need for Speed: Pro Street
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szánalmas vagy barátom, hogy mások elött itt vered a nyálad!!!
All én kérek elnézést a fiatalember nevében....
ui.: tutzi hogy nincs ilyen gépe, de annak sem akinek a kiírását lelopta<#violent>#violent><#boxer>#boxer><#banplz>#banplz>
mini Chernobyl...
http://9gag.com/gag/5135249
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
- Min grafon: 3-7fps
- Low grafon: 15-20fps
- Játék élmény 10/10
- Demo-hoz képes elfogadható
- Várom a teljest!!!!!!!!!!!!!!
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
- Max grafon: 50-60fps
- Low grafon: 50-60fps <#wow1>#wow1>
- Játék élmény 7/10
- Demo-hoz képes jó
- Várom a teljest
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Egy kis élsimítás egy kis plussz felbontás minden high-ra és sztem nem is olyan rossz...
Az elöttem hozzászólóknak abban viszont nagyon iagzuk van hogy "NO BREAK" én sem használtam ez egy ilyen játéknak nagy hibája lehet,de azért gondoljunk bele nem olyan biztos az , hogy mi itt a DEMO-ban alap autokkla mentünk...
Minden esetre aki teheti nézze meg xbox-on vagy esetleg PS3-on is érdemes!!!
ui.: ezért még nem vennék konzolt xD
mini Chernobyl...
Asus P5PL2, Celeron 3,2 Ghz, Asus Geforce 7600 GS Silent,2x 512\\667 DDR2 Kingmax, Maxtor 160GB, Logitech Formula Force EX
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
http://9gag.com/gag/5135249
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Hobby: Programozó, Webdesinger, Rendszergazda, Netkukac, Photoshop képretusáló, Wireless-LANmester, Hacker, .....és Fotográfus
valamit kihagytál: hivatásos<#lama>#lama>
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Véleményem a demóról:
A játék grafikája rendben van. Az irányításra még nem tudok mit mondani, mert ez a kocsiktól is függ, a demó nem mutat semmit az a baj, csak 2 pályát, de mi az? Nagyon jó játék lehet a pro street de ez a demóból nem derül ki, nekem ez a véleményem. Kicsit a játék effektjei furcsák, amikor megyek vagy 200 környékén és a képernyõ rángatózik össze-vissza, ez azért túlzás.
Szóval ebbõl a demóból nem sok mindent tudok leszûrni, annyi látszik hogy van már törésmodell, igaz lehet ez sem teljes, majd csak a full-ban láthatjuk meg mit is tud a játék. Sajnos azt vettem észre hogy mostanában egy demó nem sok mindent mond el a full játékról.
én azt mondom vegyetek konzolt, mert egyszeri 100 ropi körüli befektetés és megéri. sokév PC-s játék után vettem most egyet (playstation) és NFS ugyanaz mint pc-n (ahogy pl. a timeshift is, h új példát mondjak, utóbbi centire egyezik) és nem szaggat, nincs semmi nyûgje.
a játékot egyenlõre így próbáltam ki (demo ugyanaz), lehet le se szedem pécére, mert a gépem már jó egy éves úgyhogy... fizika érdekes volt a gyorsításos pályán, mintha a holdon mozogna az autó, a törés a gamestar (EA-star 😛) elõzetes cikkével ellentétben nevetséges, 300-al elkapom oszlopot és kicsit behorpad a kocsi eleje, értitek ekkora ütközésnél már az utastérben lenne a motor, én meg kettészakadva...
verseny elõtti menü érdekes, hátul valami darabos gif anim megy a kijelzõn (2007-et írunk) és a játék amúgy sem tûnik olyan szépnek, amit ahogy írjátok, ekkora gépet igényel... ráadásul ha anno már egy egész városnyi versenypályát kaptunk, most miért érnénk be pár építettel? 😞
A grafika elegge jo. Nekem maxon is szepen fut. A zene pedig isteni, ahogy ez mindigis lenni szokott 😊)
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN