Need for Speed: Pro Street

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igazán nagyon jó matekos lehetsz és tuti ilyen géped is van, mert qrvára nerm tudsz számolni haver a Q6600 2,4ghz ketyeg tudom, mert nekem B0 steppinges van, ezenfelül nem adjuk össze a 4 mag ami nem is 4 mag teljesítményét, tudod a q6600 két core2 duo mag összetokozva....na már most a 4x2,4gzh nem tudom ki hogy van vele, de szerény matek tudásom szerint 9,6 ghz lenne ha összeadódna!!!

Szánalmas vagy barátom, hogy mások elött itt vered a nyálad!!!

All én kérek elnézést a fiatalember nevében....

ui.: tutzi hogy nincs ilyen gépe, de annak sem akinek a kiírását lelopta<#violent><#boxer><#banplz>

mini Chernobyl...

Yoda001
demohoz képest elég sz.r optimizálatlan..és a hangok sem a legjobbak,de a játékélmény azért megvan (mégha nyomogatod a jobra balra bill-t és nézed az utat)<#idiota> várom a teljest

http://9gag.com/gag/5135249

kovecses
- Min grafon: 3-7fps = Max grafon

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

kovecses
Vélemény:

- Min grafon: 3-7fps
- Low grafon: 15-20fps
- Játék élmény 10/10
- Demo-hoz képes elfogadható
- Várom a teljest!!!!!!!!!!!!!!

zeus89
csak nevada van a demo-ba?

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

Pepsi Twist
Vélemény:

- Max grafon: 50-60fps
- Low grafon: 50-60fps <#wow1>
- Játék élmény 7/10
- Demo-hoz képes jó
- Várom a teljest

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

kovecses
Lehet vitatkozni, d eszerintem az irányítás nagyon jó (fõleg a több fokozat, a kinget egyszerûen imádom, olyan toca 3 feeling9, de sajnos a gépigénye rettenetes.

tugyiti
Gratulálunk -.- 12 GHz
Maxtreme
Gondolom 2x el is élvezett a gyerek miközben leírta ezt a magasröptû, IQ-val teli kommentet.

sztem sem annyira rossz, ogaz ennyi várakozás után és a tegnapi Xbox 360 után a PC-s verzió egy kicsit 1xübbnek tûnik...

Egy kis élsimítás egy kis plussz felbontás minden high-ra és sztem nem is olyan rossz...

Az elöttem hozzászólóknak abban viszont nagyon iagzuk van hogy "NO BREAK" én sem használtam ez egy ilyen játéknak nagy hibája lehet,de azért gondoljunk bele nem olyan biztos az , hogy mi itt a DEMO-ban alap autokkla mentünk...

Minden esetre aki teheti nézze meg xbox-on vagy esetleg PS3-on is érdemes!!!

ui.: ezért még nem vennék konzolt xD

mini Chernobyl...

Videe
Te mekkora egy szánalmas kis f@sz vagy! Na az ilyenek szokták az agyamat úgy felb@szni... Remélem hamar eltûnsz az SG-rõl! verdd máshol a nyálad te kis felvágós B.ZI! Ja és ezt nem irigységbõl mondom, csak az ilyenektõl hánynom kell!

Asus P5PL2, Celeron 3,2 Ghz, Asus Geforce 7600 GS Silent,2x 512\\667 DDR2 Kingmax, Maxtor 160GB, Logitech Formula Force EX

Sarapetike
én a filefrontrol szedttem és 780 k-vl stabilan

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Yoda001
most ugye a demorol beszélünk?<#idiota> egyébként 10/1 és gamestar.hu... föoldalon megtalálod

MikX
Én innen szedtem, dee nekem oan 600-700 között jött...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

dragon11
Milyen neted van??Hány mb/s-es?😊 Na meg egy linket PLZ..😊 sztem nem váltok..mert 1mnb/s-tõl ez jó! nem akarok úgy járni mint tegnap, hogy váltottam és sokkal lassabb lett és nem tudtam vissza connectolni..szal..marad ez^^

ajem kisa
Most raktam fel, semmi gáz vele!

crazyclone
hardwiredrõl szedjétek nekem 400 átlaggal lejött...

barnie1990
A torrentrõl szedi,kérem maradjon seedelni,mert nagyon lassan jön.

Zene nélkül mit érek én?

demót honan tölcsem?

Yoda001
nekem gsröl jön 400kb-val

dragon11
Szabi:Te már letöltötted?😊

EmThor
a tuning remélem marad a régi, abban nem nagyon volt még jobb

crazyclone
Foglalkozás: "Hivatásos" HACKER!.........Impossible is nothing!
Hobby: Programozó, Webdesinger, Rendszergazda, Netkukac, Photoshop képretusáló, Wireless-LANmester, Hacker, .....és Fotográfus
valamit kihagytál: hivatásos<#lama>

dragon11
Na http://www.jeuxvideo.fr/telecharger-demo-jouable-1-90552.html innen töltöm stabil 133kb/s UGYE EZ NEM VÍRUSOS?Letöltöttétek e már INNEN?THX A VÁLASZT!😊

dragon11
Sziasztok reggelt.Ugye valaki feltöltötte egy extra-s helyre?Mert merem állítani már játszotok vele..😛

The Protector
radeon9600-al próbálta valaki?Gyorsan válaszoljatok

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

crazyclone
dugd ki 200 körül a fejed az autóból nem ez a túlzás hanem az hogy 300al elütöd az oszlopot és horpad ilyen nekem is kell ...

SimaSuna
anyunak meg apunak biztos volt rá pénze^^

NFS - Nagyon Fos Sorozat a moszt vánted óta ^^
Nekem a városi szabad mozgású felépítés nem hozott nagy élményt. Jó volt az U1-es megoldás is. Ebben a játékban a versenyek hozzák meg úgyis a hangulatot, meg talán majd a tuning.
Low-on persze hogy csúnya, rakd fullra. Crysis is csúnya lowon. 😄

Véleményem a demóról:
A játék grafikája rendben van. Az irányításra még nem tudok mit mondani, mert ez a kocsiktól is függ, a demó nem mutat semmit az a baj, csak 2 pályát, de mi az? Nagyon jó játék lehet a pro street de ez a demóból nem derül ki, nekem ez a véleményem. Kicsit a játék effektjei furcsák, amikor megyek vagy 200 környékén és a képernyõ rángatózik össze-vissza, ez azért túlzás.
Szóval ebbõl a demóból nem sok mindent tudok leszûrni, annyi látszik hogy van már törésmodell, igaz lehet ez sem teljes, majd csak a full-ban láthatjuk meg mit is tud a játék. Sajnos azt vettem észre hogy mostanában egy demó nem sok mindent mond el a full játékról.
edzés után nem jöttem fel mert sok köcsög azt mondta nov 9-én lesz csak demo<#mf2><#idiota>

EmThor
MAGÁNVÉLEMÉNY:
én azt mondom vegyetek konzolt, mert egyszeri 100 ropi körüli befektetés és megéri. sokév PC-s játék után vettem most egyet (playstation) és NFS ugyanaz mint pc-n (ahogy pl. a timeshift is, h új példát mondjak, utóbbi centire egyezik) és nem szaggat, nincs semmi nyûgje.

a játékot egyenlõre így próbáltam ki (demo ugyanaz), lehet le se szedem pécére, mert a gépem már jó egy éves úgyhogy... fizika érdekes volt a gyorsításos pályán, mintha a holdon mozogna az autó, a törés a gamestar (EA-star 😛) elõzetes cikkével ellentétben nevetséges, 300-al elkapom oszlopot és kicsit behorpad a kocsi eleje, értitek ekkora ütközésnél már az utastérben lenne a motor, én meg kettészakadva...

verseny elõtti menü érdekes, hátul valami darabos gif anim megy a kijelzõn (2007-et írunk) és a játék amúgy sem tûnik olyan szépnek, amit ahogy írjátok, ekkora gépet igényel... ráadásul ha anno már egy egész városnyi versenypályát kaptunk, most miért érnénk be pár építettel? 😞

Pepsi Twist
visszább találtam...

SimaSuna
<#kuss>
én 1,15mb/s-el szedem Hardwired szerverérõl

Az iranyitas inkabb furcsa mint rossz. Nincs ezzel semmi baj, csak meg kell szokni.
A grafika elegge jo. Nekem maxon is szepen fut. A zene pedig isteni, ahogy ez mindigis lenni szokott 😊)

link?!

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

honnan lehet gyorsan szedni???? mer most eléggé belassult ahonnan szedem 😞

Pepsi Twist
francia oldalról

Pepsi Twist
én majd felrakom torrentre 100mb es a netem

honnan?

de az állati lassú😞

Pepsi Twist
most lelassult 300kra de még így is hamar lejön

Soldiers
fent van pl a Gamestar oldalán is

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

crazyclone
hátmossmá éniss ...

5 perc és megy a link!
Pepsi Twist
máshonnan szedem minnyár 600kval jön 😄

full-al játszol?
crazyclone
ja amugy meg mondjaok már valami értelmeset róla azn kivül hogy szar ...

Pepsi Twist
Helo szia egész este jött és 27%nál tartott kilõttem a faszba 😄