Need for Speed: Pro Street
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
tess itt van több mirror meg torrent!!!
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
1024x768 WD high - WL on - Shadow low - FX high - car detail high - car effect low - car damage high - smoke on beállításokkal simán fut egy 2140-s procin és 8600gts-el. Szûrõket nem mertem rádobni <#circling>#circling>
Gondoltam bekukkantok, mijahelyzet mecsbokszügyben, de a kivatásos hekker feldobta a napomat!
Az lenne a legjobb, ha mindenkinek lenne egy ilyen lámája otthon 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
'Ferryt'-nek igaz nem kéne így leszólnia a többiek gépét, de valamilyen szinten "igaza" van abból a szempontból hogy a mai játékokat kb. hasonló konfigokon lehet élvezni teljes pompájában mint ami neki van.
Én még nem tudom kipróbálni mert igaz letöltöm, de idõm már csak délután lesz rá de a kommentekbõl sok jóra nem számítok FPS terén. Na addig is BYE
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
De ha már 12k(nem tudom pontosan, de annyit minimum le szokott húzni az EA megjelenéskor), akkor optimalizáljanak már annyit, hogy ne 20FPS-el fusson, amikor 60-80-al is tudna. De azt ugye nem tehetik, mert akkor nem fizet nekik a Sony, mert kevesebben fognak váltani PC-rõl PS3-ra. Mert egyébként fogadni mernék, hogy azon 3x ilyen jól fut, pedig ez egy VGA zabáló játék és a PS3 VGA-ja(módosított GF7800GTX) kb az enyémmel van egy szinten.
De én ahogy elnézem ,hogy amonitor mögött egy 14 alatti gyerek ül.
Ha pedig valójában 18-25 év között , akkor nagyon szánlomra méltó ember lehet.
Jaj, hagyjuk már ezt az ezer éve lejárt, nevetséges dumát.Ilyen alapon csak jót szabad mondani az összes létezõ hugyfos bughalmaz játékról, hiszen valószínûleg az ide írogatók egyike sem tud még olyat sem csinálni.Illetve, ezt a logikát követve az ember a világon semmirõl nem mondhat negatív dolgot...
Hogy ne csak az legyen:
A játék nagyon jó, szerencsére egész jó beállításokkal megy is, remélem a teljessel is így lesz. KIcsit ugyan rövid, kb fél órát úzott nálam, de azt is csak mert jókat borultam... 😊
Azt hiszem érdemes lesz befektetni majd a teljes verzióba. 😄
][ ВАЗ ][
Asus Blitz Formula SE | Intel Core 2 Duo E7400 2.8Ghz @ 3.5Ghz | WD Caviar Blue 500GB | nvidia GeForce GTX 550Ti (1GB) | 4X1 GB Geil DDR2 RAM | LG DVD-RW | Logitech S510 Cordless Desktop |
Sajnos mi csóró magyarok vagyunk, és a legtöbbünknek, bár nagyon szeretnénk, sose lesz csúcsszuper gépe... ezt megköszönthetnénk pár embernek akiket most inkább nem említek! De végülis megérdemeljük, nem de? Minek születtünk magyarnak...
][ ВАЗ ][
Nem politizálni akarok ezzel, nem az elmúlt 18 évben lett ez így, nem (csak) a mai politikusok tehetnek errõl, hanem az 50 év megszállás, ami alatt meghalt az ország gazdasága, és fejlõdése, és azóta sem sikerült újjá éleszteni(ez sem politika, ez az alkotmány hivatalos álláspontja, nem vita tárgya)
És mielõtt jönnél, hogy az én gépem sem volt olcsó: nem, nem volt az, de jelenleg úgy állok, hogy fél éve tervezem már, hogy veszek új ramot bele, de azóta sem sikerült összerakni rá 20, sõt már csak 15 ezer forintot.
Szóval inkább örülj, hogy te szerencsés vagy, és ne sértegesd a (hozzád képest)nyomorban élõ embereket...
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
Banneres, popuppos, státuszbárban is reklámos, bezáráskor előugró reklámos ------COD4 Server: 84.2.39.240:28962------Webster------ Portálos ultradizájnos, jávás, gép lefagyasztós
jó gépem van,talán majd patch-el orvosolják a hibát vagy a fullban.
nem mondjátok,hogy elhittétek,hogy olyan gépe van...lol...poénból írta
üdv
AmdPower
Ami szintúgy biztos, erõgép nélkül senki ne álljon neki... jó sok memó és még egy erõs graf kártya