Need for Speed: Pro Street

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Soldiers
tegnap este elkezdtem nyomni már 2 %-nál járok kurvára nehéz a kocsikat irányítani nem nekem való

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

crazyclone
küldjetek már nekem linket torrentrõl vagy bármirõl egész éjjel szedte és 27% kuurva élet bazzmeg ...

kovecses
Jó ez a demo 😞

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

57% 24 perc múlva adok 7 gyors linket!
mekkora gép egy kis szarosnak 😄

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

ragobynara
Micsoda nagy gép, egy kis embernek 😉

http://nfschat.extra.hu ide jöhettek a gameröl dumálni!!!!!!!!
torrentröl bõ egy óra alatt lejött,átlagseb 220k
260kb/s
SötétBarom
Iszonyú.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

http://www.gamestar.hu/demo-nfs-pro-street-megerkezett.html

tess itt van több mirror meg torrent!!!
dienesoft
Hát, én kipróbáltam a demot. Rögtön low-ra rakta a gamet, csukta low-ra, még hangokat is. Szerintem a kocsi irányítás olyan szinten el van baltázva, hogy gyakorlatilag ezt kormánnyal vicces vezetni, merhogy egy kis útszakaszon dombocskákkal kell néha egyet balra-jobbra pöttyinteni. Grafika LOW-on vicces, mert még ennél a Carbon grafja is szebb volt, ráadásul ez még rángat is hozzá, szóval egyáltalán nincs ez optimalizálva, mint az elõzõ részek. Elsõ indításnál már padlóra küldte a gépet, erõteljesen lefagyott. Úgyhogy azt hiszem jogosan vagyok csalódott; nem vártam a megváltót ettõl a játéktól, de hogy ennyire ne jöjjön be, azt azért nem gondoltam volna.És nem fikázok, csak a véleményemet írom le.

geri777
Hát azért nm hisszem ell egész este ment a a gép és 5 % náál tart tud valki 1 gyorsabb szervert?

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

A sok negatív hozzászólás ellenére szerintem a grafika nagyon ott van és nem tapasztaltam semmilyen akadást.
1024x768 WD high - WL on - Shadow low - FX high - car detail high - car effect low - car damage high - smoke on beállításokkal simán fut egy 2140-s procin és 8600gts-el. Szûrõket nem mertem rádobni <#circling>
DummyBoy
Köszi! <#hehe>

Gondoltam bekukkantok, mijahelyzet mecsbokszügyben, de a kivatásos hekker feldobta a napomat!

Az lenne a legjobb, ha mindenkinek lenne egy ilyen lámája otthon 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

kijött a demó???

Nyugi lesz még délelõttig KB. aztán meg kifagy a fórum a sok kommenttõl mint a GSO. xD

'Ferryt'-nek igaz nem kéne így leszólnia a többiek gépét, de valamilyen szinten "igaza" van abból a szempontból hogy a mai játékokat kb. hasonló konfigokon lehet élvezni teljes pompájában mint ami neki van.
Én még nem tudom kipróbálni mert igaz letöltöm, de idõm már csak délután lesz rá de a kommentekbõl sok jóra nem számítok FPS terén. Na addig is BYE
Navégre egy kis nyugi XD

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Dynamic
Na persze és meg valójában John Carmack vagyok, csak 2 rakétakilövés közben benéztem, hogy mi újság az sg-n😊
Ja. Ha ingyen lenne a játék, akkor OK.
De ha már 12k(nem tudom pontosan, de annyit minimum le szokott húzni az EA megjelenéskor), akkor optimalizáljanak már annyit, hogy ne 20FPS-el fusson, amikor 60-80-al is tudna. De azt ugye nem tehetik, mert akkor nem fizet nekik a Sony, mert kevesebben fognak váltani PC-rõl PS3-ra. Mert egyébként fogadni mernék, hogy azon 3x ilyen jól fut, pedig ez egy VGA zabáló játék és a PS3 VGA-ja(módosított GF7800GTX) kb az enyémmel van egy szinten.
Barney Tech
Majd õ csinál neked jobbat , hiszen a testvére is az EA csapat tagja , meghát hivatásos hacker.Lásd : Adatlapja
De én ahogy elnézem ,hogy amonitor mögött egy 14 alatti gyerek ül.
Ha pedig valójában 18-25 év között , akkor nagyon szánlomra méltó ember lehet.

Dynamic
"Erre csak annyit tudok mondani: csinálj már hasonló játékot! vagy tudod mit, ha nem jó, csinálj jobbat!!"

Jaj, hagyjuk már ezt az ezer éve lejárt, nevetséges dumát.Ilyen alapon csak jót szabad mondani az összes létezõ hugyfos bughalmaz játékról, hiszen valószínûleg az ide írogatók egyike sem tud még olyat sem csinálni.Illetve, ezt a logikát követve az ember a világon semmirõl nem mondhat negatív dolgot...
Hassan B
#6240... XD

Én is... kicsit fárasztó volt ez a DEMO hajkurászás.

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Barney Tech
Mentem aludni , további jó kockulást.

Barney Tech
DE várjál , még aztmondja "Photoshop képretusáló" ,de nem tud csinálni egy normális logót magának.<#lama>

Barney Tech
😮OOOOOOOOOoooooooooo😮OOo

Hassan B
Amúgy... túl sok az off, Szabi sztem felköti magát... 😄

Hogy ne csak az legyen:
A játék nagyon jó, szerencsére egész jó beállításokkal megy is, remélem a teljessel is így lesz. KIcsit ugyan rövid, kb fél órát úzott nálam, de azt is csak mert jókat borultam... 😊

Azt hiszem érdemes lesz befektetni majd a teljes verzióba. 😄

Barney Tech
Megnéztem 640*480ban maxon és minimumon ,kb 5 fps különbség. Szánalom.

nem is kell a játék végéig eljutni ott a CREDITS 😄

Asus Blitz Formula SE | Intel Core 2 Duo E7400 2.8Ghz @ 3.5Ghz | WD Caviar Blue 500GB | nvidia GeForce GTX 550Ti (1GB) | 4X1 GB Geil DDR2 RAM | LG DVD-RW | Logitech S510 Cordless Desktop |

Hassan B
Ez nem kockaság, hanem vérpistikeség...

Hassan B
Jólvan akkor üljél be a sarokba és verjed rá, hogy milen jó géped van... gondolom nem kétkezi munkád gyümölcse...
Sajnos mi csóró magyarok vagyunk, és a legtöbbünknek, bár nagyon szeretnénk, sose lesz csúcsszuper gépe... ezt megköszönthetnénk pár embernek akiket most inkább nem említek! De végülis megérdemeljük, nem de? Minek születtünk magyarnak...

greg benz
Na ez a komment így jó is volt zárásnak,egyet értek<#smile>mostmá télleg húzok harmadszor írom.. jó8

Elhiszem, hogy te tudnál még venni 10 ilyen gépet egy hónap alatt, de a legtöbbünk hónapokig spórolt/dolgozott/éhezett, hogy olyan gépe legyen, amilyen van neki. Ha nem magyarországon élnénk, nyugodtan lefosozhatnád a gépünket, de itt egy olyan gép elérhetetlen egy átlagember számára, mint a tiéd. Nem csak mert a fizetések egynegyedei egy más ország fizetéseinek, hanem azért is, mert a hardware árak is 1.5x-esek itt.

Nem politizálni akarok ezzel, nem az elmúlt 18 évben lett ez így, nem (csak) a mai politikusok tehetnek errõl, hanem az 50 év megszállás, ami alatt meghalt az ország gazdasága, és fejlõdése, és azóta sem sikerült újjá éleszteni(ez sem politika, ez az alkotmány hivatalos álláspontja, nem vita tárgya)

És mielõtt jönnél, hogy az én gépem sem volt olcsó: nem, nem volt az, de jelenleg úgy állok, hogy fél éve tervezem már, hogy veszek új ramot bele, de azóta sem sikerült összerakni rá 20, sõt már csak 15 ezer forintot.

Szóval inkább örülj, hogy te szerencsés vagy, és ne sértegesd a (hozzád képest)nyomorban élõ embereket...
greg benz
részeg fasz😄 csõ

fireball
letöltömmá én is igy party után😄 rem gnap reggel emlékezni fogok,h letölöttem ésuaka😄😄 na csõ

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

greg benz
mondták már<#hehe>

Barney Tech
Hogy te mekkora állat vagy :S_AD:SA_D:SD😄😄DD

Barney Tech
<#gonosz1><#gonosz1><#gonosz1><#idiota><#idiota><#idiota>

Barney Tech
Nekem , meg az egész familiám ,csapatagja az EA-nak.

greg benz
õk vitték ki a szemetet?😊

greg benz
nah télleg megyek,csak ennyit akartam.. jó8<#shakehead>

ferryt
nekem tetszik, az csinálon, akinek nem tetszik.. nincs is senkivel semmi bajom, csak mivel testvérem is szintén programozó, és hála a EA programozó csapat tagja, részt vett az játék készítésében. És hát olvasva ezt a sok hülyeséget..ez van én ilyen vagyok <#vigyor> (ja aki majd eljut a teljes verzió végére az olvashatja a készítõk névsorát, és felfedezhet benne 2-3 magyar készítõ nevét) <#taps>

Banneres, popuppos, státuszbárban is reklámos, bezáráskor előugró reklámos ------COD4 Server: 84.2.39.240:28962------Webster------ Portálos ultradizájnos, jávás, gép lefagyasztós

Barney Tech
Egyébként nagy Hekker lehetsz _:SAD_SA😄SA:_DS_D.as-

greg benz
ebbõl a kettõbõl csak ez a kettõ hiányzik a gépembõl<#idiota><#eplus2><#hehe>

greg benz
én kb.leszarom kinek milyen gépe van (fõleg amíg az enyém szar😄)

Barney Tech
Mondjuk ez is igaz.

Barney Tech
Flatout 2-nek PS2 is überbrutál grafikája van.

Ridley
hát optimalizáció ráférne.
jó gépem van,talán majd patch-el orvosolják a hibát vagy a fullban.

nem mondjátok,hogy elhittétek,hogy olyan gépe van...lol...poénból írta

üdv

AmdPower

DjDano
Hát nem tudom, Speed Challenge módba valami eszméletlenül furcsa az aszfalt, olyan mint ha nem a kocsi száguldana, hanem az aszfalt... sebességérzet 0. A kocsi hangját inkább nem minõsítem....

Ami szintúgy biztos, erõgép nélkül senki ne álljon neki... jó sok memó és még egy erõs graf kártya

Barney Tech
Mert egy szar lett , azért.