Need for Speed: Pro Street
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kérdésem az lenne h utt nincs semmi féle driveres probléma, mint a crysisnál?
\\__/) (O.o) ( } { )
én se találtam meg elsõnek,hanem elkezdtem kattingatni össze-vissza
De érdekes csak a sivatagos pálya jászhatatlan ,a másik simán fut.
Úgyhogy nem tudom mit gondoljak. De hátha optimalizáltabb lesz a teljes. Vagy valami csoda történik.
Amúgy nekem naygon tetszene ha futna.
Ne szólj le drága dolgokat, lehet csak nem neked vannak csinálva...
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
xD
Amúgy összhatás nálam is kb az mint elõbb valaki írta: tizenéves amcsi kisgyerekek x360-ra lett csinálva!
Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;
Grafika: A64 3500+/X1650XT/1G RAM - kocsi full minden más low 1280x1024-ben olyan 35-45fps, ami nem is elfogadható volna. De sajnos néha megakad, mintha kevés lenne a RAM. Ha 2gigával is akadna, az már csúnya volna. Kocsik amúgy nagyon szépen kidolgozottak, a borulások, törések szépek.
Hangok átlagosak, zenék átlag alattiak.
Menü idegesítõ, összecsapott. Space-re grafikai beállítások? Hülyeség.
Irányítás: furcsa. A BMW olyan lomhán reagál a kormánymozdulatokra, mintha nem sportkocsi lenne hanem vmi távolsági busz. Nehézkes, béna irányítás. A tohonya irányítás és a hirtelen akadozások játszhatatlanná teszik. A Nissan a másik pályán már irányíthatóbb, közvetlenebb de itt is meg-meg akad.
Ha elmenne fix 35fps-el még el is szórakoznék vele, de a buzi akadozás miatt nem fárasztom magam tovább.
LETÖLTÉS
Jó gyorsan jün, és a Downloader sokminden gondot megold😊
Állandó kép mentés?
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
8600gts, minden maxon kiv a world-öt (medium) 30-50 fps közt...
a képekbe láttam nissant meg rendes körpályát!
hol van a többi pálya ill. kocsi?
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
Low-on se jobb sokkal a helyzet:S
Mi a f*** lehet nálam?
Különbözõek vagyunk. Egy biztos; 16000 Ft-t, EZÉRT ki nem adnék, márpedig box-ra minimum annyi lessz. Ha neked tetszik annyira; lelked rajta! Letöltöm-rõl ne beszéljünk, mert a játék lényege, az online veszik el. Mondjuk, én alapból konzol-ellenes vagyok, a box az öcsémé, nincs fleshelve, mert bár mikor megvette, tervezte, de a vadi új gép RRoD-vel nyitott, így letett róla.
De mint írtam, különbözünk, Jó játékot Neked!
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Állandóan képeket ment a demo a képernyõrõl a saját fõkönyvtárába.
Pl.: a TDU rendesen megy.
Gépem: AMD X2 4600+, MSI Platinuim alaplap (AMD RD580), 2GB dual DDR2, MSI ATI 1950Pro 256MB (7.10 Cat.), d9.0c november, XPSP2.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)