14488
prostreet
  • heringer
    Jó lesz csak ezt javítsd ki A játék 23.-án jelenik "megy"
  • Tomsteel
    nem rossz az...nagyon szép! meg részletesen kidolgozottak a kocsik...csak az az istenverte fizika...áhhhh
  • offkorz
    FINAL.(szabi ígérem ez az utolsó és végleges javítás.)

fq:

ofsmwrz:
  • broman191
    Az a gond hogy a grafika sem csúcs...:((
  • Tomsteel
    pédául nálam eléggé nagy csalódás volt a játék(főleg a drift része), mindig azt hiszi az EA, hogy ha csinál egy faxa látványt, grafikát, akkor azzal el van intézve egy NFS...hát a nagy túróst...
  • Tomsteel
    elég már ebből a baxakodásból, ki a faxt érdekel mi tetszik, mi nem, meg ki szídja ki nem..be lehet fogni, témához szóljatok hozzá !
  • BIZ0906
    Na Szabinak lesz dolga XD elörre is sry
  • BIZ0906
    Lehet, hogy az én beszólásom sem volt túl moderált de hát ha egyszer idejön és elkezd fikázni egy Márkát legyen az Peugeot vagy épp Mercedes vagy Ferrari vagy... Kit érdekel?
  • Tomsteel
    hát de mekkora baromság ez...pedig bíztam nagyon benne...de pffff....csalódtam
  • BIZ0906
    Egyetértek. Ez nem az "Utálom ezt az autot" topik.
  • babati
    az egy dolog hogy nem tud meggyőzni de legalább ne azok előtt szidja akik szeretik. így van büntipont
  • babati
    "francia szemét" mien alapon mondod te hogy francia szemér? megnéznélek bennt egy francia autógyárba mien autókat tervezel?! sint.r. az alaptalan megjegyzéseid tartogasd an.ádnak. ne annak akinek zökennőmentesen megy a "francia szemét" autója. szánalom
  • SimaSuna #8321
    erről beszéltem...
  • BlueMaster
    Nem tom műxik-e mert nekem még nincs meg, de ezt olvastam: (hasonlóan lehetett a Wichernél is megcsinálni tehát működhet felelősséget nem vállalok)

Magyarítás:

Regedit-be!
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\\SOFTWARE\\Electronic Arts\\Need for Speed ProStreet]
    Language=Hungarian
    Locale=hu

Az introkat át kell nevezni ntscről pal-ra ( pl attract_english_ntsc.vp6 --> attract_english_pal.vp6 ) mert csak akkor fognak betöltődni
  • BIZ0906
    Na mondjuk a Mercedes nekem nem épp a kedvencem mégsem szídom meg fikázom a gyártó nemzetiségét.

El kell fogadni, hogy szerencsére nem vagyunk egyformák. ez már inkább neked szolt Skyline
  • Tomsteel
    apám, ez a játék megutáltatja velem a kedvenc autómat....baze...driftben 240sx 10 fokos emelkedőn felfele 1.-ben mint egy trabant, 2.ben kapcsol a sugárhajtómű, és megindul mintha tarkónvágták volna, há mi a brant ez? pedig segítségek nélkül megyek...
  • w77d
    ne szívd fel ennyire magad, szerintem ezt egy rosszul sikerült poénnak szánta! Én sem szívom fel magam, amikor mondjuk az Opelt vagy a Mercedes szidják! ha neked tetszik, akkor ne érdekeljen más mit mond róla! Ha neki nem tetszik úgysem tudod meggyőzni!
  • Yoda001
    megérdemelnél egy büntipontot
  • BIZ0906
    Kopjál le a Peugeot-rol te suttyó csicskagyerek a logóm élvezetel mutatom mostmár pláne csak a te kedvedért. Ki a faszt érdekel, hogy neked mi tetszik a játékrol beszélj ne arrol, hogy mi van a való életben te rakás szerecsétlenség :)
  • MaskimXul
    Ugyanez volt nekem is forceware 169.04 -el. Felraktam a 0.2-t és megjavult.
  • MoLc
    sziasztok! bugatti veyron nincs a játékba,se a listán,de a cars mappába benne van..
  • BIZ0906
    "A játék 23.-án jelenik (megy)? Magyarországon, a Warez kérdéseket az OFF topikba, innen törölve lesznek.."
    Kicsit gáz XD szerintem inkább meg :)
  • RedRiot
    Nekem a demó úgy akadt, hogy az fps közben vállalható volt, 35-45 körül. Ettől függetlenül 3-4 másodpercenként akadozott, ami miatt játszhatatlan volt.

A fullon találkozott már vki ilyennel?
  • EmThor
    konzolon jól megy, szerinted ilyen grafikával véletlen hogy közepesnél jobb gépeken is alig megy?

ja meg láttam wii verziót 5éves gyerekekkel promózták, hát lol, ide jutottunk
  • bodesz
    nevetséges már hogy 640x480 ben is szagatt ez a szar...majd ha kijön 1 patch baszakodok vele qrvára elgemvanmár :S élvezhetetlen szar így :S
  • w77d
    biztos nincs mivel az az amcsi verzió!
  • autoszimulator
    Az jó verseny volt, a 200 lovassal a 400 lovast, de nekem sikerült kinyomni a TC-t, bár ABS-t nem, de igy már lehet kanyarodni, le is hagytam őket :D AMúgy be lehet állítani a menüben, asszem a gameplaynél, minden egyes versenytípusra külön, hogy mik legyenek on, és mik off, függetlenül a vezetési szinttől is.
  • spidey91
    Akkor a RELOADED verzio csak angol?nincs benne magyar nyelv??
  • w77d
    boltokban magyar verzió lessz kapható
  • genory
    Ez a game miért nem magyarul jelent meg? Pedig mintha azt olvastam volna, hogy az EA játékok magyarul jelenek meg!
  • w77d
    butitja a grafikát, ezáltal gyorsabb a game!
  • gizmoplayer
    inkább a reloaded-est, nem kell annyit görcsölni vele
  • SkylineGTR
    üdv, melyiket érdemesebb leszedni, a reloaded, vagy a hkzonda verziót, mindkettő jó nem?
  • tzsoltika
    mi az a z-tweaked driver? javit a videókártyán?
  • w77d
    hehe
  • mentos-boy
    sose bánkódj a konfigod miatt, volt itt tegnap egy harcos, akinek pontosan 2x olyan gépe volt mint neked most
    szal ha valaki aláz mondd hogy van ennél jobb is

• bodesz
    AMD Athlon(tm) 64 Processor 3800+
    NVIDIA GeForce 7600 GS
    1gb memória
    640x480 folyamatos kép csak 2-3mp ként szaggat.akkor gondolom ez vmi más hiba lesz :S
    kipróbálom ezt a z tweaked drivert :D
  • w77d
    "francia szemét"
  • Skyline
    Nem a konfigod miatt ugatnak le hanem a hülye kérdés miatt...1280*1024-ben fullon mindent rábaxva mosolygva fog utni a game röccenésmentesen azon a konfigon,ha ennél feljebbi adatokra vagy kiváncsi tedolgod tedd fel...
  • C7
    megjelent!!!