14488
-
heringer #8333 Jó lesz csak ezt javítsd ki A játék 23.-án jelenik "megy" -
#8332 nem rossz az...nagyon szép! meg részletesen kidolgozottak a kocsik...csak az az istenverte fizika...áhhhh -
#8331 FINAL.(szabi ígérem ez az utolsó és végleges javítás.)
fq:
ofsmwrz:
-
#8330 Az a gond hogy a grafika sem csúcs...:(( -
#8329 pédául nálam eléggé nagy csalódás volt a játék(főleg a drift része), mindig azt hiszi az EA, hogy ha csinál egy faxa látványt, grafikát, akkor azzal el van intézve egy NFS...hát a nagy túróst... -
#8328 elég már ebből a baxakodásból, ki a faxt érdekel mi tetszik, mi nem, meg ki szídja ki nem..be lehet fogni, témához szóljatok hozzá ! -
BIZ0906 #8327 Na Szabinak lesz dolga XD elörre is sry -
BIZ0906 #8326 Lehet, hogy az én beszólásom sem volt túl moderált de hát ha egyszer idejön és elkezd fikázni egy Márkát legyen az Peugeot vagy épp Mercedes vagy Ferrari vagy... Kit érdekel? -
#8325 hát de mekkora baromság ez...pedig bíztam nagyon benne...de pffff....csalódtam -
BIZ0906 #8324 Egyetértek. Ez nem az "Utálom ezt az autot" topik.
-
#8323 az egy dolog hogy nem tud meggyőzni de legalább ne azok előtt szidja akik szeretik. így van büntipont -
#8322 "francia szemét" mien alapon mondod te hogy francia szemér? megnéznélek bennt egy francia autógyárba mien autókat tervezel?! sint.r. az alaptalan megjegyzéseid tartogasd an.ádnak. ne annak akinek zökennőmentesen megy a "francia szemét" autója. szánalom -
#8321 erről beszéltem... -
#8320 Nem tom műxik-e mert nekem még nincs meg, de ezt olvastam: (hasonlóan lehetett a Wichernél is megcsinálni tehát működhet felelősséget nem vállalok)
Magyarítás:
Regedit-be!
[HKEY_LOCAL_MACHINE\\SOFTWARE\\Electronic Arts\\Need for Speed ProStreet]
Language=Hungarian
Locale=hu
Az introkat át kell nevezni ntscről pal-ra ( pl attract_english_ntsc.vp6 --> attract_english_pal.vp6 ) mert csak akkor fognak betöltődni -
BIZ0906 #8319 Na mondjuk a Mercedes nekem nem épp a kedvencem mégsem szídom meg fikázom a gyártó nemzetiségét.
El kell fogadni, hogy szerencsére nem vagyunk egyformák. ez már inkább neked szolt Skyline
-
#8318 apám, ez a játék megutáltatja velem a kedvenc autómat....baze...driftben 240sx 10 fokos emelkedőn felfele 1.-ben mint egy trabant, 2.ben kapcsol a sugárhajtómű, és megindul mintha tarkónvágták volna, há mi a brant ez? pedig segítségek nélkül megyek...
-
#8317 ne szívd fel ennyire magad, szerintem ezt egy rosszul sikerült poénnak szánta! Én sem szívom fel magam, amikor mondjuk az Opelt vagy a Mercedes szidják! ha neked tetszik, akkor ne érdekeljen más mit mond róla! Ha neki nem tetszik úgysem tudod meggyőzni! -
#8316 megérdemelnél egy büntipontot -
BIZ0906 #8315 Kopjál le a Peugeot-rol te suttyó csicskagyerek a logóm élvezetel mutatom mostmár pláne csak a te kedvedért. Ki a faszt érdekel, hogy neked mi tetszik a játékrol beszélj ne arrol, hogy mi van a való életben te rakás szerecsétlenség :) -
#8314 Ugyanez volt nekem is forceware 169.04 -el. Felraktam a 0.2-t és megjavult. -
#8313 sziasztok! bugatti veyron nincs a játékba,se a listán,de a cars mappába benne van.. -
BIZ0906 #8312 "A játék 23.-án jelenik (megy)? Magyarországon, a Warez kérdéseket az OFF topikba, innen törölve lesznek.."
Kicsit gáz XD szerintem inkább meg :) -
RedRiot #8311 Nekem a demó úgy akadt, hogy az fps közben vállalható volt, 35-45 körül. Ettől függetlenül 3-4 másodpercenként akadozott, ami miatt játszhatatlan volt.
A fullon találkozott már vki ilyennel? -
#8310 konzolon jól megy, szerinted ilyen grafikával véletlen hogy közepesnél jobb gépeken is alig megy?
ja meg láttam wii verziót 5éves gyerekekkel promózták, hát lol, ide jutottunk -
#8309 nevetséges már hogy 640x480 ben is szagatt ez a szar...majd ha kijön 1 patch baszakodok vele qrvára elgemvanmár :S élvezhetetlen szar így :S -
#8308 biztos nincs mivel az az amcsi verzió! -
#8307 Az jó verseny volt, a 200 lovassal a 400 lovast, de nekem sikerült kinyomni a TC-t, bár ABS-t nem, de igy már lehet kanyarodni, le is hagytam őket :D AMúgy be lehet állítani a menüben, asszem a gameplaynél, minden egyes versenytípusra külön, hogy mik legyenek on, és mik off, függetlenül a vezetési szinttől is. -
#8306 Akkor a RELOADED verzio csak angol?nincs benne magyar nyelv?? -
#8305 boltokban magyar verzió lessz kapható -
genory #8304 Ez a game miért nem magyarul jelent meg? Pedig mintha azt olvastam volna, hogy az EA játékok magyarul jelenek meg! -
#8303 butitja a grafikát, ezáltal gyorsabb a game! -
#8302 inkább a reloaded-est, nem kell annyit görcsölni vele -
SkylineGTR #8301 üdv, melyiket érdemesebb leszedni, a reloaded, vagy a hkzonda verziót, mindkettő jó nem? -
tzsoltika #8300 mi az a z-tweaked driver? javit a videókártyán? -
#8299 hehe -
mentos-boy #8298 sose bánkódj a konfigod miatt, volt itt tegnap egy harcos, akinek pontosan 2x olyan gépe volt mint neked most
szal ha valaki aláz mondd hogy van ennél jobb is
-
#8297 AMD Athlon(tm) 64 Processor 3800+
NVIDIA GeForce 7600 GS
1gb memória
640x480 folyamatos kép csak 2-3mp ként szaggat.akkor gondolom ez vmi más hiba lesz :S
kipróbálom ezt a z tweaked drivert :D -
#8296 "francia szemét" -
Skyline #8295 Nem a konfigod miatt ugatnak le hanem a hülye kérdés miatt...1280*1024-ben fullon mindent rábaxva mosolygva fog utni a game röccenésmentesen azon a konfigon,ha ennél feljebbi adatokra vagy kiváncsi tedolgod tedd fel... -
C7 #8294 megjelent!!!