Need for Speed: Pro Street
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Az FFB az tetszik, na meg az, hogy a csuszasnak legalabb mar 2 fele hangja van 😊
Remelem konnyen lehet majd beleturni a konfigba, ha mar benne rejlik a jatek motorjaban az ero, tudas, akkor hagy elvezzek azok is, akik szeretnek autozni, bar ebben biztam a dirtnel is.
Grafot ha fel veszem maxra, ha minimumra akad ez szomoru 7800 Gt. igy aztan tenyleg nem lehet elvezni. A javulas azert latszik az elozo reszekhez kepest.
szerintem
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Na melyiknek van jobb grafikája? hát persze hogy a TDU , és ráadásul nincs olyan überbrutál gépigénye.És reggel játszódik.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
A hangok SZAROK szinte sipolás egész végig
az Optimalizáltság SZAR
az irányítás SZAR
az NFS PS SZAR
Érdemes amugy nézegetni külföldi forumokat, magukért beszélnek.
Mellékesen jegyzem meg, jön lassan a Gran Turismo 5 konzolra . Érdemes talán megnézni, hogy kb hol kéne tartania már a Need For Speed-nek ! Életem legelsõ !igazi! autos játékom volt Lotus (legelsö kipróbálásnál ez ugrott be Pro Streetröl, mintha megállt volna az idõ körülöttem ) és Stunts után! Ámen. Befejeztem.
Carbon full fekete sötét textúrás graf PS nappal jól látható textúrák és szíek.
egy ecerû teszt : Csinálj egy képet digitgéppel félhomájban és nappal melyiknek lessz nagyobb a mérete és most akkkor kis képzelõerõvel ezt ültesd átt egy játék szintjére mekkora méretkülömbség a textúrák között ? Ergo menyivel kevesebb erõforrást zabála cucc ? Carbonál mekkora volt a látótáv és a PS nél mekora ... sorolhatnám tovább is de felesleges a Carbon úgy volt az NFS széria legnagyobb blamája mint ahogy én itt irogatok de ez csak az én véleményem. 😊
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
de a lényeg hogy nem tom mér de minha akadna, vagy nem is tudom!! nagyon rángatózik a kamera? vagy mér van ez? nincs optimalizálva? (40fps-en nem szabadna akadni) nálam van a baj??
proci amd athlon64 3200+ AM2
2*512ddr2 667mhz + a végia amit írtam!!! Bõven megvan a minimum gépigény és erre...
HELP
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
olyan, mintha egy vonat lenne :/
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
A beállításokkal is csínnyán kellett bánni, maxon meg sem próbáltam. 😊
Aztán ha felidegesít, uninstall, és kész.
ha elolvasnád figyelmesen és felfognád mit írtam akkor látnád hogy a régebbi nfs el próbáltam összehasonlítani ahol ha 300 al neki mész a falnak visszapattansz és mehetsz tovább meg végigcsúszol a kanyaron na az aztán élvezetes volt. csak azt akartam mondani ezzel hogy a pro street ben ilyen nincs sokkal faszább minden realisztikusabb nemtudom te mivel vagy hogyan játszol de egyáltalán nem olyan a játék amilyennek leírod
<#taps>#taps>
na semmi bohockodas kerem<#bohoc>#bohoc>
Ez a game nem éri meg az árát. 11.000Ft aki kiad érte, az vagy hülye vagy milliomos.
Siralmas az EA, egyre szarabb gémetket ad ki.
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
Kb mintha budget lenne.. Onnan lehet kiszúrni, hogy nem az, hogy vannak benne licenszelt autók.. Ezt a TDU úgy odaveri, hogy rossz nézni. De mondhatnék bármi mást is. Szégyen. Sínautó mint a szar. 180kmh kanyarba: sima. Kocsi semmilyen körülmények közt nem rakja a seggét: gyász. 310rõl röhögve le lehet fékezni 50m-en: <#idiota>#idiota>
Sok szerencsétlennek jó, akik még nem láttak autót közelrõl.. Egyszerûen nevetséges. Nem tudom kinek van erre igénye.. Ja igen: optimalizálatlan fos.. Per pillanat van legalább 10 gém, ami szebb, és jobban fut :|
Nyisd már ki egy kicsit a szemed ferryt haveroddal együtt , nem hiszem el hogy ennyire nem látnak az emberek tovább az orruknál..
Látom te is beleszülettél már az uj generációba fogalmadsincs mi az a Need For Speed élmény , korábbra már vissza se merek menni, mert a pro streetnél nincs legaljább.
"nem jó az irányítás? mivan? talán mert béna vagy és nem tudod irányítani. ez a játék mostmár nem arról szól hogy mész 300 al és jaj gyorsan jövök be a kanyarma és a fal visszapattint és megyek tovább 200 al. ez nem 14 éveseknek való."
Lenne egy kérdésem: Mit irányitasz te? Megnyomsz egy gombot és végigmegy az auto a pályán. Ezt nevezed te irányításnak? Nézzél már meg egy videot mi történik ha 300-al telibe mész egy falnak!? Gondolkodjál már kicsit ember! Elég nagy szégyen , hogy Juiced-el kell összehasonlítani a Need For Speed-et, de sajnos ide jutottunk.
Én szégyenlem magam már komolyan mondom amit müvelnek, elnézéseteket kérem!