14488
prostreet
  • Skyline
    Teh a 240 sx életben kb feleannyi súlyban mint a gt500 vagy a charger...az amerikai gépek böhömnehezek...
    Innentől minden a nyomaték/lóerő-kiló/váltóáttétel-en múlik...
    Egy 130-140 lovas uno turboval egy evo-t életben mosolyogva meg lehet izzasztani a lóerő/súly arányok miatt:)
    Mindenesetre ez egy arcade játék,nem feltétlen kell az autóknak a valós adatot tükrözni és EA szerintem az ilyen Peugeut vs Lambo összeállítással azoknak akar kedveskedni akinek monnyuk a francia szemét a kedvenc autója:)
  • TomDantes
    Már nem azért de nekem tényleg erőműved van az enyémhez képest.
    Futni fog, nyugodjá ,meg.
    Fölteszed oszt kipróbálod.
  • w77d
    nem biztos! sokan beraknak fullos képeket, de csak a fotók erejéig rakják fel a grafot mert szaggat mint az állat! Így jártam Crysisnál is, aztán szarabb lett a dolog mint amire vártam!
    Egyébként én meg azt unom hogy leugatnak a konfigom miatt!!!
  • offkorz
    elbasztam valamit még.
    este javítom.kis helyesírás hiba :-cc
  • mcgrape
    Hu de utálom az ien beszólásokat amikor ilyen erőmüvekről jön a diskurálás hogy "szerinted az ÉN 8800GTX-emel hogy fut ha a te 8800GTX-edel jol megy? " pff ez má aé unalmas, amugy meg olvass visza egy picit, és vagy csak megnézed a képeket amiket linektlek és alata láthatod hogy mien konfogon menek szoval mivel neked ien géped van simán kitudod kalkulálni hogy hogyan menne.
  • w77d
    valaki esetleg az enyémhez hasonló konfiggal?? (beállítás, felbontás, fps)
  • ntex
    Ott én is lestem hogy 140HP-s volt a 240SX-em és Charger meg 450... De érdekes simán megnyertem a versenyt. A Muscle-c sztem inkább DRAG-ban és Drift-ben lesznek jók.

Igazat adok a menüt illetően, én sem nagyon láttam át benne rendesen a dolgokat, de majd nekiállok még1x

Érdekes, ha Race Day módban összetörsz egy verdát RACE módban, akkor ott azt is javítanod kell abból a pénzből amit karrier módban szedtél össze

Az ABS-ről Ant-Lock fékekről és egyéb segítségekről meg annyit hogy az Optionsban versenymódokra lebontva beállítható hogy milyen segítségeket adjon a játék, nálam minden OFF és simán jó az irányítás. Keresztbe is csúszhatsz az úton ahogy akarsz.

Érdekes ha verseny közben megállsz egy helyben és túráztatod a motort egy idő után elhallgat a zene hogy jobban hallható legyen a motor

Sztem nagyon ott van a game
  • TomDantes
    Hm lehet hogy hülye vagyok ,de pl a demo-ban ki lehetett kapcsolni dolgokat és akor igen is csúszott a kocsi.

Az meg hogy egy Charger ellen legyél az első...hát bassz, legalább van benne kihívás, az jobb lenne ha egy Trabi lenne az ellenfél?
  • SimaSuna #8285
    AMD 939 3200+
    1 Gb Ram
    6600gt (82.12 z-tweaked driver)

1024x768 2xaa normál grafon 25fps
    1280x1024 no AA 25-30fps
  • SimaSuna #8284
    mind1..most töröltem a játékot..
    szánalom lett újból az EA autós játéka..

átláthatatlan menü
    értelmetlen összeállítás
    (GT500 vs 240sx(én) vs Charger) és legyél 1ső...
    TC fog nehogy bevegyem a kanyart..
    ABS fog nehogy csúsztassam a verdát..

akárki akármit mond..az EA megint kitett magáért...
  • w77d
    eddig milyen konfigokon próbáltátok, és milyen eredménnyel?
  • Szabi1991
    pasz, egyenlőre probálok élvezhető grafika beállitást találni..

minden offvlow és így is 5 FPS
  • SimaSuna #8281
    a TC-t ABS-t kilehet kapcsolni?.
    KING módban engem kurvára zavar h ezek mennek..
  • Szabi1991
    engem is, bár nekem az átvezető videók is akadnak :O
  • offkorz

javítva.cseréld szabi plz.
  • ManoNegra
    na az engem is érdekelne
  • Pethy23
    Akinek sikerült megoldanija h. ne akadjon 3 másodpercenként az ossza már meg velem:D
  • babati
  • BIZ0906
    Neten megy?
  • babati
    nem lehet hogy alapból szar a billentyűd?
  • ManoNegra
    csak mert nálam is volt ez más játéknál, és az okozta ezt a hibát.
  • ManoNegra
    nincs véletlenül joystick bedugva a gépbe?
  • BIZ0906
    Na erre kiváncsi leszek. Telón egész jó game csak kevés a map meg a verda XD
  • tobias88
    baromság! alapban megy! bármilyen autóval bármikor!!! mindig jobbra!!
  • Szabi1991
    teljes autólista (2kép/autó)
  • Szabi1991
    csinálhatod úgy is, mintha egybe lenne...
    (szal 3 kép de úgy néz ki mintha egyben lenne és nemlenne a kék szünet közte :)
  • offkorz
    fq:

ofsmwrz:
  • SimaSuna #8266
    cobalt..1értelmü..
  • babati
    én is a cobalttal kezdtem a most wantedet. nem rossz járgány. naon gondolkodok rajta mivel kezdjem? vkinek vmi tipp, ötlet, tapasztalat?
  • offkorz
    van valamim számotokra.mindjárt linkelem.
  • SimaSuna #8263
    nekem a Cobalt jobban bejön :)
  • babati
    olvastam egy oldalon hogy lesz benne merci. igaz ez?
  • Szabi1991
    legalább van kihívás :p
  • babati
    ezek ratyik. nem tom talán a civic ami nézhető vmibe, habár a 240sx se rossz de sztem elég ha első kerekessel kezdjük a játékot addig míg rá nem érzünk az irányításra. nehogy aztán egy fal megfogjon bennünket a hátsó kerék miattXD
  • Szabi1991
    asszem én 240SX el kezdek :)
  • SimaSuna #8258
    civic
    cobalt SS
    Sx240
  • Szabi1991
    sry de csak most értem haza.. -.-
  • babati
    ok. köszi szépen rendes vagy. végre egy értelmes ember aki válaszol hisz ezért van az egész fórum:)
  • Szabi1991
    minnyá' telepítem aztán megnézem, és persze megy a faqba is majd..
  • babati
    nyomjátok egy páran az tény és való, de még eggyikőtök se tudja megmondani hogy mien autókkal lehet elkezdeni a játékot. vki segíthetne rajtunkXD