Need for Speed: Pro Street

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kuci06
elolvastam, továbbra sem tetszik 😄
Egyszerûen mindent beígért az EA, mégsem sikerült egy élvezetes játékot kiadniuk. Pedig nyomtam vele több menetet is, de egyszerûen zavar, hogy ilyen hülye az AI. Az milyen már, hogy megyek az uccsó kör végén a célegyenesben, elõttem van egy versenyzõ, és az egyenesben NEKIVÁGJA A FALNAK(!!) a gépet???
Vagy pl a törés: oké, bevallom, szépen meg lett oldva. De pl a kipufogó mióta lebeg a kocsi mögött? Nemtom megfigyeltétek-e, de ha leesik a hátsó lökõs, akkor lehet látni, hogy a kipufi egyszerûen lebeg. Ilyenekre azért figyelhettek volna a készítõk is...

Miben jobb a TDU? köhömm... mindenben ... köhömm 😄
Tudom, az sem tökéletes, de valahogy a TDU visszahozta azt a feelinget, amit a régi NFS-ek képviseltek...
Míg ennek valahogy nem jön be a hangulata :/ Lehet, hogy pont olyan pályák kerültek a demóba, amik pont ilyenek, de engem akkor sem gyõztek meg (pedig a demónak vmi ilyesmi célja van, nem?)

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

hello mindenkinek vista alól próbálnék evvel játszani,a menü tökéletesen megy, ám amikor belépek a két verseny közül az egyikbe elmegy a kép, ez mitõl lehet?, próbáltam már 60 és hz en is de ugyanaz.

tommyg
senkit nem érdekel, tudjuk hogy hazudsz

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

JaSoN HuNTeR
tesóm:laptopján Centrino 1.8ghz X700 64MB/ 1,5GB-os gépen nah és most jön a vicc a Sivatagos pálya 1024be full mindenbe 30FPS-el megy a másik pályan úgyan ezzel a beállitásal 15FPS xD xD

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Barney Tech
A játék szar , havernak x1600pro-n elsem indult.

ElekAdam
nekem nem teccik!
olyan merev az egész meg olyan mintha nem is én irányitanám

JaSoN HuNTeR
indicsad újra a géped.Vagy Directx vagy Driver probléma vagy a Winfos meghalt 😄

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

jakewyler
érdekes...Nálam valami kurva szar...
2,8 ghz @ 3,2, x1600 pro, 1 gb ram, 1024-be highon 10 fps fölé nem megy...
Pedig még crysis is megy átlag 15-25 fps-el...

kem001
Kicsit ugrál ja, szóval akkor nem csak nálam<#vigyor2>

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

ez igy van eléggé bugos az egész demó. de majd a teljesbe ki lesz javítva minden. vagyis remélem

Eagle16
A TDU szerintem nem éppen az NFS PS ellenfele...akkor inkább már a Juiced, vagy valami hasonló... (többet nem is tudok)
Azért remélem a teljes játék jobb lesz. (hangulatban fõként, grafikán úgysem változtatnak semmit)
(a játék motorja csak nekem tûnik ugyanannak, mint ami a Most Wanted-ben, Carbon-ban is volt?)

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

JaSoN HuNTeR
jó de látszik is hogy ez a DEmo rosszúl is van megirva...😊 Mert nekem néha pattognak a kocsik az introba egy picit látszik😊 Mintha kaloz verzió lenne.

JaSoN HuNTeR
srácok...Ennek a játéknak csak a VGA és a RAM számit...Csak legyen egy 2800+os procid

jaj akkor medium vagy amit megengedett lol a high et arra értettem hogy minden maxon

Nesznek "recés" vonalak, szép sima lesz az összes felület. Anti Aliasing, azaz Élsimítás. Lehet kétszeres, négyszeres stb. Minél többszörsre állítod be, annál szebb lesz a játék.
Érdemes legalább kétszeresre bekapcsolni.
Ugyanakkor nagy hibája az élsimításnak, hogy ez az egyik leghardverigégyesebb cucc. Tehát gyenge gépen nem érdemes bekapcsolni, mert szaggatni fog tõle.

sztem olvasd el amit lejebb írtam

mellesleg a TDU mond már meg légyszi hogy mivel jobb játék? mi van benne ami olyan jó? én is játszottam és hát inkább nem mondok véleményt róla. megtartom magamnak

Omlás
😛

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

JaSoN HuNTeR
nincs is FUll COD4es graf a demoba...😄

Maxtreme
Jól van, pihenj 1 kicsit, a 12ghz-s cpud-al 1ütt..

Omlás
Amugy ez az élsimítás probléma nálam is van viszont ha vga drivernél feltolom maxra meg a játékban is belövök mindent elég nagymértékben esik az FPS ami végülis normális de szerintem kicsit ezen még faraghatnának 😊.

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Hát nálam ez az NFS sem nyert hangszórót. A Test Drive-hoz hasonlítva (mint egyetlen normális konkurencia) sehol sincs. Az autók jól néznek ki, meg biztos a tuning dolog is érdekes lesz, de ez még a Carbonnál is árkádabb lett. Kivettem a rásegítést, meg manuálisra kapcsoltam a váltót, akkor már autóversenyre is hasonlított, de az érthetetlen, hogy egy több száz lóerõs autó, ha kanyarodok vele, miért lassul. Kipróbáltam, megnézem a teljest is, de úgy látszik, maradok a TDU-nál.

Töredezettségmentesítőtlenítetthetlenségtelenítőtlenkedhetnétek!!!

Aki meg úgy gondola sínen autózik az állítsa be az Options-ban a Driving f*szságot "KING"-re és egybõl más lesz a téma...
"Élsimítás .Elsimítja a modellek éleit."

Elrontottad a tréfát. :/

Maxtreme
lol :-D

Eagle16
Élsimítás, a recés éleket teszi simábbá, folyamatosabbá.

"Mi az az Anti Aliasing a játékban?"

Anti Aliasingnak az egyik versenyzõt hívják a játékban. Õ a leggyorsabb. Az hogy 2x, 4x, vagy 8x-ra állítod, azt tudod beállítani, hogy hány ellenfél kocsit vezessen Anti Aliasing. A 8x már nagyon nehéz, csak akkor válaszd ha nagyon pro vagy! 😊

Omlás
Élsimítás .Elsimítja a modellek éleit.

Mi az az Anti Aliasing a játékban? Mire jó?
kuci06
nekem jól megy fullon, 4x AA-val, 8600gt-vel 😊
(1024-ben)

Szvsz nincs nagy gépigénye...

Az már más téma, hogy "szokásos" EA game lett ez is :/
Nagy Hype -> gagyi game...

Még KING módban sem vesz le minden segítséget :S
Az irányítás talán egy kicsit jobb, mint a Kartonban, bár a TDU még mindíg köröket ver erre minden tekintetben 😊

EA fail :d

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Omlás
Re megint 😊
Csak egy javaslat ! Akinek van kormánya szigorúan azzal játszon vele! Tapasztalatom szerint nekem billel kicsit nagyon esetlen az irányítás kormánnyal 1000 szer hangulatosabb.

X1650XT-n próbáltam, fps 40 körül volt, AA nélkül, autókat kivéve low detailban. Proci 3500+. 1600pro? Ne várd el hogy highon simán megy, de próbáld ki. Bár nekem vmiért néha így megakadt, de az fps elfogadható volt.

Eagle16
Nekem az van, képek lentebb, jól fut... (igaz, nem fullon, de közel teljes grafikán megy...ment...)

ferryt
Az én gépemen tökéletesen fut<#email>

Banneres, popuppos, státuszbárban is reklámos, bezáráskor előugró reklámos ------COD4 Server: 84.2.39.240:28962------Webster------ Portálos ultradizájnos, jávás, gép lefagyasztós

Smicy2
igen

Charade GTti

Mi az az Anti Aliasing a játékban?
ferryt
Teljesen egyet értek veled!! <#eljen><#taps>

Banneres, popuppos, státuszbárban is reklámos, bezáráskor előugró reklámos ------COD4 Server: 84.2.39.240:28962------Webster------ Portálos ultradizájnos, jávás, gép lefagyasztós

Ottesz
Jaja szerintem is van valakinek 8600gt és jól fut neki fullon??

Viktor9202
Lehet majd benne neten játszani eredetivel?

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

Nah
Kipróbáltam

1024x768 minden maxon, bekapcsolva, és nálam tök játszható volt, pedig elég középkat. gépem van (berakom aláírásba) Olvasom a HSZ-eket és az a meggyõzõdésem hogy lehet (akárcsak a Crysis-nál) itt is driver gondok vannak az Nvidia-soknál ? nem tom, mindenesetre nekem bejövõs volt a DEMO, szvsz ha ilyen lesz a teljes is akkor meg is fogom venni eredetiben.
jakewyler
Valaki x1600pro-val próbálta már?

Nekem 40FPS fullon +4x AA+ AF.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

"kicsit jobbra próbálok kanyarodni, fordul kb. 5 fokot, aztán azon nyomban visszaugrik az autó egyenes helyzetbe. Lehetne benne egy kicsit szabadabb csúszkálás is...nemtudom, valahogy nem érzem, hogy én irányítanám a kocsit...olyan fura az egész."

Igen, nekem is így jött le, elég jól leírtad! Vhol láttam egy interjút, hogy hogyan készült a fizikai modell. Ott verte magát az EA gyerek hogy így full-real, meg úgy ultimate. Mutatták ahogy lezárt pályán mentek egy Porsche-val, és hogy az autógyárakkal is felvették a kapcsolatot. Hát, szerintem ez messze van a full realtól. Amit fent idéztem, olyat autó nem csinál. Nem vezettem még M3-ast, de ha úgy lehetne irányítani mint ebben a demóban, akkor már beszüntették volna a gyártását életveszély miatt. 😊

Reális fizika... Egy 14 évesnek be tudják adni, mert az még nem vezetett és nincs összehasonlítási alapja. 😊

figy emberek ez a demó! ebbe nincs semmi se van 2 pálya 2 kocsi ennyi . demótól ne várjatok többet!!

amugy meg nemtudom hogy miért kell fikázni nagyonis jó az új nfs!
nem tetszik a füst? mivan? a legjobb füst van a játékba amit eddig láttam pc-s játékokban szal ennyit rólad (ja meg ha low grafikán vagy akkor kuss)
nem jó a grafika? mivan? nem jó? vágra nem az a csilli villi festések meg csillogó környezet vár mint a carbonban meg a többi új autós game ban
nem jó az irányítás? mivan? talán mert béna vagy és nem tudod irányítani. ez a játék mostmár nem arról szól hogy mész 300 al és jaj gyorsan jövök be a kanyarma és a fal visszapattint és megyek tovább 200 al. ez nem 14 éveseknek való.
nem jó a zene? lol a zene a legutolsó dolog amit nézek egy játékban de most ez is elnyerte tetszésemet.
nem jók a hangeffektek? hát igen lehet abban kcsiit igazatok van de a teljes verzióban minden ki lesz javítva.

nem tetszik a játék menjél akkor játsz mással. ennyi.

ja meg aki idejön fikázni eme remek mûvet az biztos az új jajdejó juced szarral játszik. na menjetek oda.

bocsi ha sokat írtam de idegesítõ volt már ez a sok fikázás

kem001
Vajon lesz majd benne szabad kóborláás?

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

Bla-bla bla. Jelen esetben nem érdekelnek az elõzõ részek (mondjuk megjegyezném, hogy az Ug2 jó volt). De ha Most Wanted-ot 4/10-esre értékeltem, Carbon-t 2/10-re, akkor ez a rész egy 5-ös. De a Tdu az 8/10 és szerintem itt ez a lényeg, mert õ a konkurencia, ezt kéne megpróbálni túlszárnyalni. Ez a próbálkozás (Pro Street) meg messze van tõle.

Javulás nem egyenlõ a jóval. Szóval attól még, mert valami javult, attól még továbbra is szar.

Van már pre-release verzió (ami gyakorlatilag a végleges full), és sztem Ea-nél már a másolással/dobozolossál/reklámmal foglalkoznak nem pedig a hibák keresésével/javításával. De oké, addig ne pampogjak egy demó hibáira, amíg nem játszottam a fullal. (((magyar mentalitás: neked tetszik, ezért másnak már nem lehet negatív véleménye)))

Eagle16
Milyen gond lenne vele?

sziasztok
bocs ezt irom de akinek nincs meg a teljez verzio, az már inen letudja szedni a demót:http://files.filefront.com/NFSProStreet+Demoexe/;8950492;/fileinfo.html
<#pias>

Lehet, hogy a videókártya a gond...

www.FMP1.net - havonta más főnyeremény, írj és nyerj!

robotnyk
az elsõ versenymód alapján azt mondom hulladék, a másik jobban bejött. talán mert több volt a hely, és az elég döglött kormányzás egy szélesebb pályán nem volt gáz. a grafika nem rossz, persze a screenshotokból mókusvakító manipulált promoképek gyártásában az EA a mester... az autók elég jól néznek ki, a környezet sem rossz, viszont gépigénye az van. csicsatuning rizsautók helyett viszont végre csinálhatnának egy normális supercar nfst is.
a full nálam addig fog tartani, míg a csaló, scritp-ai fel nem idegesít véglegesen.
Felért az FMP szerverére a demó... max sávszéllel lehet tölteni, akinek még nincs meg...

URL:
http://www.fmp1.net/hirek/?p=78

❤️.> NFS-PS DEMO - letöltése az FMP szerverrérõl | HTTP (Tipp!)

www.FMP1.net - havonta más főnyeremény, írj és nyerj!