14488
-
Skyline #8293 Teh a 240 sx életben kb feleannyi súlyban mint a gt500 vagy a charger...az amerikai gépek böhömnehezek...
Innentől minden a nyomaték/lóerő-kiló/váltóáttétel-en múlik...
Egy 130-140 lovas uno turboval egy evo-t életben mosolyogva meg lehet izzasztani a lóerő/súly arányok miatt:)
Mindenesetre ez egy arcade játék,nem feltétlen kell az autóknak a valós adatot tükrözni és EA szerintem az ilyen Peugeut vs Lambo összeállítással azoknak akar kedveskedni akinek monnyuk a francia szemét a kedvenc autója:) -
TomDantes #8292 Már nem azért de nekem tényleg erőműved van az enyémhez képest.
Futni fog, nyugodjá ,meg.
Fölteszed oszt kipróbálod.
-
#8291 nem biztos! sokan beraknak fullos képeket, de csak a fotók erejéig rakják fel a grafot mert szaggat mint az állat! Így jártam Crysisnál is, aztán szarabb lett a dolog mint amire vártam!
Egyébként én meg azt unom hogy leugatnak a konfigom miatt!!! -
#8290 elbasztam valamit még.
este javítom.kis helyesírás hiba :-cc -
mcgrape #8289 Hu de utálom az ien beszólásokat amikor ilyen erőmüvekről jön a diskurálás hogy "szerinted az ÉN 8800GTX-emel hogy fut ha a te 8800GTX-edel jol megy? " pff ez má aé unalmas, amugy meg olvass visza egy picit, és vagy csak megnézed a képeket amiket linektlek és alata láthatod hogy mien konfogon menek szoval mivel neked ien géped van simán kitudod kalkulálni hogy hogyan menne. -
#8288 valaki esetleg az enyémhez hasonló konfiggal?? (beállítás, felbontás, fps) -
ntex #8287 Ott én is lestem hogy 140HP-s volt a 240SX-em és Charger meg 450... De érdekes simán megnyertem a versenyt. A Muscle-c sztem inkább DRAG-ban és Drift-ben lesznek jók.
Igazat adok a menüt illetően, én sem nagyon láttam át benne rendesen a dolgokat, de majd nekiállok még1x
Érdekes, ha Race Day módban összetörsz egy verdát RACE módban, akkor ott azt is javítanod kell abból a pénzből amit karrier módban szedtél össze
Az ABS-ről Ant-Lock fékekről és egyéb segítségekről meg annyit hogy az Optionsban versenymódokra lebontva beállítható hogy milyen segítségeket adjon a játék, nálam minden OFF és simán jó az irányítás. Keresztbe is csúszhatsz az úton ahogy akarsz.
Érdekes ha verseny közben megállsz egy helyben és túráztatod a motort egy idő után elhallgat a zene hogy jobban hallható legyen a motor
Sztem nagyon ott van a game -
TomDantes #8286 Hm lehet hogy hülye vagyok ,de pl a demo-ban ki lehetett kapcsolni dolgokat és akor igen is csúszott a kocsi.
Az meg hogy egy Charger ellen legyél az első...hát bassz, legalább van benne kihívás, az jobb lenne ha egy Trabi lenne az ellenfél? -
#8285 AMD 939 3200+
1 Gb Ram
6600gt (82.12 z-tweaked driver)
1024x768 2xaa normál grafon 25fps
1280x1024 no AA 25-30fps -
#8284 mind1..most töröltem a játékot..
szánalom lett újból az EA autós játéka..
átláthatatlan menü
értelmetlen összeállítás
(GT500 vs 240sx(én) vs Charger) és legyél 1ső...
TC fog nehogy bevegyem a kanyart..
ABS fog nehogy csúsztassam a verdát..
akárki akármit mond..az EA megint kitett magáért...
-
#8283 eddig milyen konfigokon próbáltátok, és milyen eredménnyel? -
Szabi1991 #8282 pasz, egyenlőre probálok élvezhető grafika beállitást találni..
minden offvlow és így is 5 FPS
-
#8281 a TC-t ABS-t kilehet kapcsolni?.
KING módban engem kurvára zavar h ezek mennek..
-
Szabi1991 #8280 engem is, bár nekem az átvezető videók is akadnak :O -
javítva.cseréld szabi plz. -
ManoNegra #8278 na az engem is érdekelne -
#8277 Akinek sikerült megoldanija h. ne akadjon 3 másodpercenként az ossza már meg velem:D -
#8276 -
BIZ0906 #8275 Neten megy? -
#8274 nem lehet hogy alapból szar a billentyűd? -
ManoNegra #8273 csak mert nálam is volt ez más játéknál, és az okozta ezt a hibát. -
ManoNegra #8272 nincs véletlenül joystick bedugva a gépbe? -
BIZ0906 #8271 Na erre kiváncsi leszek. Telón egész jó game csak kevés a map meg a verda XD -
#8270 baromság! alapban megy! bármilyen autóval bármikor!!! mindig jobbra!! -
Szabi1991 #8269 teljes autólista (2kép/autó) -
Szabi1991 #8268 csinálhatod úgy is, mintha egybe lenne...
(szal 3 kép de úgy néz ki mintha egyben lenne és nemlenne a kék szünet közte :) -
#8267 fq:
ofsmwrz:
-
#8266 cobalt..1értelmü.. -
#8265 én is a cobalttal kezdtem a most wantedet. nem rossz járgány. naon gondolkodok rajta mivel kezdjem? vkinek vmi tipp, ötlet, tapasztalat? -
#8264 van valamim számotokra.mindjárt linkelem.
-
#8263 nekem a Cobalt jobban bejön :) -
#8262 olvastam egy oldalon hogy lesz benne merci. igaz ez? -
Szabi1991 #8261 legalább van kihívás :p -
#8260 ezek ratyik. nem tom talán a civic ami nézhető vmibe, habár a 240sx se rossz de sztem elég ha első kerekessel kezdjük a játékot addig míg rá nem érzünk az irányításra. nehogy aztán egy fal megfogjon bennünket a hátsó kerék miattXD -
Szabi1991 #8259 asszem én 240SX el kezdek :) -
#8258 civic
cobalt SS
Sx240 -
Szabi1991 #8257 sry de csak most értem haza.. -.- -
#8256 ok. köszi szépen rendes vagy. végre egy értelmes ember aki válaszol hisz ezért van az egész fórum:) -
Szabi1991 #8255 minnyá' telepítem aztán megnézem, és persze megy a faqba is majd.. -
#8254 nyomjátok egy páran az tény és való, de még eggyikőtök se tudja megmondani hogy mien autókkal lehet elkezdeni a játékot. vki segíthetne rajtunkXD