14488
prostreet
  • tobias88
    a clone dvd-s verzió lehet oka annak, hogy jobbra húz az autó? mert nekem nagyon húz jobbra! és mindig, nem sérülés miatt és minden autó, még a játék alap kocsijai is
  • Pethy23
    Szar lett ez a NFS, Undergroun óta megált a tudomány szvsz

Ez az 2-3mp akadás kiakaszt
  • Atika :o)
    Sziasztok az mitol lehet hogy instalalas kozben lefagy????
  • csoola
    sztem jo lett de vmi kutya nehéz... az elsö drag versenyen is lama vagyok ha nem kellene holnapra tanulnom frankon egész nap ezt tolnám:P
  • babati
    csak a 31. rart szedem még. mire lejön megőszülök. jön kilo harmincal:S
  • dienesoft
    Pedig szerintem jobb volt a Carbon, mint ez.
  • broman191
    A demó alapján talán a Carbon jobb volt...de tényleg csak a demó alapján remélem
  • Waczkor
    Azt én is:(
    Annyira rossz nem lehet mint a carbon volt:D

Azért az odab*szna:)
  • Marci D
    Szerintem ha olyan a drift irányítása mint a Carbonba akkor király. Nekem a Carbonba az testzett a legjobban. :)
  • broman191
    Remélem hogy nem csak szánalomból fogom végigtolni...1x
  • heringer
    Értem de jó lett.
  • ChuckyHUN
    még nincs meg a gép://
  • Waczkor
    Na azért írtatok pozitívumokat is:)
    Ha szimulátorosabb lett az csak jó.Csak a Carbonnál legyen jobb és már élvezni fogom:D
    Bár tökmind1.Eddig mind1ik nfs-t végigvittem(carbont csak szánalomból,ha már elkezdtem)szal ezt is végigtolom majd.
  • babati
    a másik gépembe x1950pro van és megy a demó. láttam vki leírta a támogatott vga-kat és nem volt közte. hogy van ez? ki hazudik?XD
  • broman191
    Dettó, csak nekem gf6800ultra...
  • Szabi1991
    3ghz-s proci, ati 9600(256-os),1 giga ram..
  • ntex
    Az én szememben a legjobb NFS eddig. Semmi hibát nem tudok neki felróni egyenlőre. Bár még csak 2%-nál járok
  • Yoda001
    msn pls
  • broman191
    Géped? És még mindig akadozik mint a demó?:/
  • Szabi1991
    nekem is teszik, bár igaz hogy minimum grafikán tolom, és még így is akad, de ha ezzel kezdenek vmit akkor jó kis gém lehetne..
  • babati
    érdekes!!! ezek az emberek akiknek nem teccik azok csak rosszat tudnak róla mondani. sztem nem lett annyira rossz játék hogy ne lehessen róla pozitívumokat mondani.
  • broman191
    nem^^
  • Yoda001
    srtest.com ISTENEM! :D
  • gallardo
    nekem is tetszenek a zenék
  • SLICK
    Sztem fasza lett a game ^^ Zenék is jók, tudtam h csak variálnak benne vmit.. zenék mindezidáig bejönnek
    Én eddig meg vok elégedve, pedig magasra helyezem a mércét ^^
  • ChuckyHUN
    AMD 4600+
    Geforce 7600GS
    2GB 800mhz Kingston

Ezzel menni fog uuuugyibugyi???
  • SimaSuna #8347
    a FÓRUM az 1 olyan hely ahol véleményt lehet nyílvánítani..(jót,rosszat)
    és akinek EZ nem teccik..na annak lehet elmenni...

písz :)
  • broman191
    Nagy kérdés: Érdemes még ma kipróbálni vagy várjak inkább vele holnapig?
  • Yoda001
    ha valami nem tetszik, akkor el lehet hagyni a topikot.. vagy ott az off
  • gallardo
    helyes
  • BIZ0906
    Mondjuk a gyengéit el lehet mondani de, stilusosan.
  • babati
    igazatok van. itt ócsárolásnak nincs helye. ha ennyire okoskodó tipusok akkor miért nem nyitnak egy sg2-t és csinálnak egy anti pro street fórumot?! ha vmi nem teccik akkor nem beszélek róla.
  • offkorz
    én majd csak holnap tolom,ma már nem,addig cod4 onlájnon,jó gamelést.majd holnaptól énis.pyeztok.^^
  • ntex
    Ja fos lett, azért mert nincs az mint a carbon-ban meg az UG-ben hogy 180-200 al végigdrifteled az egész pályát (enyhén szólva nevetséges volt). Itt már ha kicsit gyorsabban mész bele a kanyarba kicsúszol mint az állat akár a való életben. Hát tény hogy kicsit "szimulátorosabb" lett
  • BIZ0906
    "témához szolj hozzá"
    oks majd ha meeglesz de ha ennyire utálod már most akkor te minek szolsz hozzá? minket az ennyire "sznalmas szaggat.." nem érdekel vagy tévedek? 1 pozitívumot nem mondasz
  • offkorz
    muszály kiemelni valahogy.a sok núb miatt :|
  • babati
    na ez az hogy ő se a témához szólt hozzá azzal hogy ócsárolt. am nekem az a véleményem az egész játékról, hogy mindig amikor ki jött egy nfs vártam mint az atom. ez annyira nem hat meg, de azé letöltöm, mert nem vagyok olyan hogy kinézet alapján itélek mint egyesek...
    meglátjuk mien lesz
  • MaskimXul
    jók ezek a villogó feliratok, ha nem a szemem folyik ki, majd biztos epilepsziás rohamot fogok kapni :)
  • Waczkor
    ne már hogy fos lett a drift (is)
    Mindig az volt a kedvencem:(
    NFS Undergroundban szerintem teljesen jó volt,miért kellett megváltoztatni.pl carbonban meg akkor ebben is?:S
  • offkorz
    ahhoz én nemtudok nyúlni :o