14488
-
#8374 a clone dvd-s verzió lehet oka annak, hogy jobbra húz az autó? mert nekem nagyon húz jobbra! és mindig, nem sérülés miatt és minden autó, még a játék alap kocsijai is -
#8373 Szar lett ez a NFS, Undergroun óta megált a tudomány szvsz
Ez az 2-3mp akadás kiakaszt -
#8372 Sziasztok az mitol lehet hogy instalalas kozben lefagy???? -
csoola #8371 sztem jo lett de vmi kutya nehéz... az elsö drag versenyen is lama vagyok ha nem kellene holnapra tanulnom frankon egész nap ezt tolnám:P -
#8370 csak a 31. rart szedem még. mire lejön megőszülök. jön kilo harmincal:S -
#8369 Pedig szerintem jobb volt a Carbon, mint ez. -
#8367 A demó alapján talán a Carbon jobb volt...de tényleg csak a demó alapján remélem -
#8366 Azt én is:(
Annyira rossz nem lehet mint a carbon volt:D
Azért az odab*szna:) -
Marci D #8365 Szerintem ha olyan a drift irányítása mint a Carbonba akkor király. Nekem a Carbonba az testzett a legjobban. :) -
#8364 Remélem hogy nem csak szánalomból fogom végigtolni...1x -
heringer #8363 Értem de jó lett. -
#8362 még nincs meg a gép:// -
#8361 Na azért írtatok pozitívumokat is:)
Ha szimulátorosabb lett az csak jó.Csak a Carbonnál legyen jobb és már élvezni fogom:D
Bár tökmind1.Eddig mind1ik nfs-t végigvittem(carbont csak szánalomból,ha már elkezdtem)szal ezt is végigtolom majd. -
#8360 a másik gépembe x1950pro van és megy a demó. láttam vki leírta a támogatott vga-kat és nem volt közte. hogy van ez? ki hazudik?XD -
#8359 Dettó, csak nekem gf6800ultra... -
Szabi1991 #8358 3ghz-s proci, ati 9600(256-os),1 giga ram.. -
ntex #8357 Az én szememben a legjobb NFS eddig. Semmi hibát nem tudok neki felróni egyenlőre. Bár még csak 2%-nál járok -
#8356 msn pls -
#8355 Géped? És még mindig akadozik mint a demó?:/ -
Szabi1991 #8354 nekem is teszik, bár igaz hogy minimum grafikán tolom, és még így is akad, de ha ezzel kezdenek vmit akkor jó kis gém lehetne.. -
#8353 érdekes!!! ezek az emberek akiknek nem teccik azok csak rosszat tudnak róla mondani. sztem nem lett annyira rossz játék hogy ne lehessen róla pozitívumokat mondani. -
#8352 nem^^ -
#8351 srtest.com ISTENEM! :D -
#8350 nekem is tetszenek a zenék -
#8349 Sztem fasza lett a game ^^ Zenék is jók, tudtam h csak variálnak benne vmit.. zenék mindezidáig bejönnek
Én eddig meg vok elégedve, pedig magasra helyezem a mércét ^^ -
#8348 AMD 4600+
Geforce 7600GS
2GB 800mhz Kingston
Ezzel menni fog uuuugyibugyi??? -
#8347 a FÓRUM az 1 olyan hely ahol véleményt lehet nyílvánítani..(jót,rosszat)
és akinek EZ nem teccik..na annak lehet elmenni...
písz :) -
#8346 Nagy kérdés: Érdemes még ma kipróbálni vagy várjak inkább vele holnapig? -
#8345 ha valami nem tetszik, akkor el lehet hagyni a topikot.. vagy ott az off -
#8344 helyes -
BIZ0906 #8343 Mondjuk a gyengéit el lehet mondani de, stilusosan. -
#8342 igazatok van. itt ócsárolásnak nincs helye. ha ennyire okoskodó tipusok akkor miért nem nyitnak egy sg2-t és csinálnak egy anti pro street fórumot?! ha vmi nem teccik akkor nem beszélek róla. -
#8341 én majd csak holnap tolom,ma már nem,addig cod4 onlájnon,jó gamelést.majd holnaptól énis.pyeztok.^^ -
ntex #8340 Ja fos lett, azért mert nincs az mint a carbon-ban meg az UG-ben hogy 180-200 al végigdrifteled az egész pályát (enyhén szólva nevetséges volt). Itt már ha kicsit gyorsabban mész bele a kanyarba kicsúszol mint az állat akár a való életben. Hát tény hogy kicsit "szimulátorosabb" lett -
BIZ0906 #8339 "témához szolj hozzá"
oks majd ha meeglesz de ha ennyire utálod már most akkor te minek szolsz hozzá? minket az ennyire "sznalmas szaggat.." nem érdekel vagy tévedek? 1 pozitívumot nem mondasz -
#8338 muszály kiemelni valahogy.a sok núb miatt :| -
#8337 na ez az hogy ő se a témához szólt hozzá azzal hogy ócsárolt. am nekem az a véleményem az egész játékról, hogy mindig amikor ki jött egy nfs vártam mint az atom. ez annyira nem hat meg, de azé letöltöm, mert nem vagyok olyan hogy kinézet alapján itélek mint egyesek...
meglátjuk mien lesz -
#8336 jók ezek a villogó feliratok, ha nem a szemem folyik ki, majd biztos epilepsziás rohamot fogok kapni :) -
#8335 ne már hogy fos lett a drift (is)
Mindig az volt a kedvencem:(
NFS Undergroundban szerintem teljesen jó volt,miért kellett megváltoztatni.pl carbonban meg akkor ebben is?:S
-
#8334 ahhoz én nemtudok nyúlni :o