14488
prostreet
  • AntiHero
    AA mér nincs a játék közbe?

4xAA van a játékba és a vidókártya driverbe is beállítva és mintha nem is észlelné:S

Idegesítő....
  • bodesz
    azért én itt nemtartok...seholsem akad csak a versenykor még versenyelöttsem a menüben amikor már rendes ingame van vagy vmi hasonló :D
    szal nemvágom.
  • bodesz
    már próbáltam semmi változás...
  • Pardon22
    teljesen egyetértek Veled! egy sima kis anim az elején, és szaggat mint állat, a menüig még el sem jutottam, mert meguntam a baszott lassúságott és RESTART! :P
  • Lyan Kyj
    Asszem Hmuda írta még a demó idején, hogy a hangok miatt akadozik. Vegyétek lejjebb a hangminőséget, vagy kapcsoljátok ki (lol).
  • bodesz
    haha viccesvagy :D
    nemhinném cod4 is bőven fut rajta akkor ennekis kéne sztem
    akkor most gf vagy amd miatt van az akadás ? :D vagy a 2kombója miatt? XD
    szánalom hogy ilyen bugokkal(vagymiez a hiba...) kiadnak játékokat...
  • tibi206
    császtok az mért van hogy a telepítést elkezdi de aztán megáll?
  • AntiHero
    NA kipróbáltam. Rögtön kikapcsoltam a segitséget (de csak az optionsba tudtam, a másikat hogy kell?)

Tetszik a hangulat. Irányitás hááát. Ha minden segítséget kitudok majd kapcsolni akkor talán megbarátkozok vele. Eddigiektől sokkal jobb mondjuk.

Hangulat nagyon jó...ez tetszik. Másik örülök hogy nem kell a városba furikázni(nekem az nem jött be az NFS-be sose).

Sajnos akad a kép nekem is:( Most elkezdek kisérletezgetni hogy tudnám javítani. Minden esetre nem rossz kis játék ez a hangulata miatt.
  • Pardon22
    akkor kezet foghatunk :( nekem mindenből a legújabb driver van, és mégis! :(
  • Dant0r
    Nekem is teljesen ugyanezt csinálja és _naggyon_ idegesítő.
    És hm-hm a konfigunk majdnem megegyezik, nekem 3500+ van 7600GT-vel és 2G rammal (Pardon22 gépével is vélek felfedezni némi hasonlóságot:D).
    Talán AMD drivert kéne felrakni a cpu-hoz?
  • Pardon22
    akkor lehet mégis a proci lesz kevés?
  • tmisi
    Nyugodj meg, ha elindulna, akkor is akadna...
  • Lacee86
    Hi! A demot letöltöttem, bejött a menü, de mikor indítani akartam a versenyt, kilépett hibára hivatkozva. A gépem nem vmi erős... Lehet h azért nem indul, mert csak 2,4 Ghz-es Celeronom van? Tudom h magasabb a min. konfig, de pl. a Cod 4-nél is magasabb, és az elindult ennek ellenére.

http://www.travian.hu/?uc=hux_14248
  • bodesz
    még mindig 95-99% foglalja le a cpu mat :o sztem ittlesz vmi szar
  • bodesz
    nemazzal van nekemis hasonló gépem van
    amd athlon 64 3800+,gf 7600 fs 1gb ram(vmelyik nap lesz 2gb)
    ez sztem valami GF ellenes akció xD vagy én nemtom ATI val volt vkinek problémája?
  • Pardon22
    nekem is ugyanúgy, minden lehetséges megoldást kipróbáltam, de ugyanúgy akad! Már a betöltésnél a logók, és az intro! És el nem hiszem h a gépigénnyel lenne a baj (AMD Athlon 64 3500+, Nvidia 7600GT, 2GB RAM) vagy mégis??
  • cseh2
    a virtuális memória épphogy eléri az 1GB-ot játék közben (1GB fizikai mellett) és az nőhetne világba, ill komoly vinyómunkát se látok játék közben...de ezt a netkihuzos dolgot még megpróbálom...
  • Icarros
    Nagyon nagyon köszi
  • w77d
    kituggya :D
  • Skyline
    esetleg jóttett a frissen indított vista?:)
  • bodesz
    1esek aztmondják a virtuális memória növelése illetven net kihúzása + reset és megy akadás nélkül...megpróbálom énis utoljára de ha nemmegy akkor asszem letörlöm 1ideig a játékot
  • cseh2
    igyvan. megy folyamatosan aztán néha 2s-ként meg-meg akad picit a kép.
    mondjuk eddig nem volt törés szal annyira nem hiányolom de azért megnézném ..kár hogy vmiért attól kidob:(
  • bodesz
    ha picit akad az hogyan?folyamatosan 20fps? vagy megy 30fpst csak pár mp ként akad 1 pillre?
    nekem a 2.van és nemtaláltam még megoldást a virtuális memória növelése sem segített... :S
  • w77d
    nekem tegnap este még erősen swapolt, ma reggel elindítottam és dövvenés nélkül ment! nem tudom ez miért lehet, semmit nem állítottam át, nem frissitettem semmit!
  • bodesz
    1.5?
    1.4
    1.4
  • cseh2
    sziasztok.
    Elolvastam pár hsz-t láttam itt oan gondot hogy mind1 mien felbontásra rakod akkor is akad picit közben, meg oat is hogy töltés közben kidob az asztalra. Nah nekem az első még mindig fennáll, a második viszont kikapcsolt törésnél megszünik.
    Magyarul ha tudja vki hogy miért akad picit mindenféle felbontásban és hogy bekapcsolt törésnél miért dob ki töltés közben az asztalra (már a demo is kidobott és az is akadt picit függetlenül a graf beállitásoktól)az kérjem irjon! Lehet csak vmi kodekpakkal áll harcban vagy én nem tudom!
    Köszi
  • Icarros
    A YASU 1.5 verziót honnan tudnám leszedni?? Köszi!
  • bodesz
    nem rámenteni akarja csak azt írja hogy az eddigi elNEMmentett karriered elveszik.ha elmentetted és kezdesz 1 újat CAREER_02 nek menti és betudod mind2t tölteni
  • bodesz
    mentéseknél CAREER_01 van kiírva szal sztem lehet többis :o
    de megnézem
  • bodesz
    mindet kipróbáltam és semmi.de már nem1szer raktam fel 1éves drivert felraktam féléveset szinte mindet és mindig teljesen eltávolítottam a drivereket még hangkari drivert is meg minden szart de semmi változás :S
  • Lbaxta
    Hi!hogy lehet új karriert létrehozni.mert a meglévőt törölni akarja mindig,ha újat akarok???
  • bodesz
    naja.és ottvan a FAQ ban is a reg file amit csináltam szal 1re nehezebb magyarítani xD
  • AntiHero
    1000000 éve tudjuk hogy lehet magyar:)
  • Tomsteel
    akkor örülök, hogy nem az én életfelfogásommal van a baj
  • SimaSuna #8506
    nem csak nálad ilyen írtózatosan gagyi ez a játék! :)
  • Tomsteel
    EBISU pályán fel tud valaki normálisan driftelni a szerpentineken? vagy csak nálam ilyen írtózatosan gagyi ez a játék?
  • Detonator86
    eddgi annyit csinlátam hogy kicsomagoltam a rar fájlt :S
    ennyire balfasz nemlehetek :D
  • SimaSuna #8503
    akko vmit elbaltáztál..
  • Detonator86
    setup előtt kéne akkor crackelnem? mert még nem sikerült felinstallálnom sem és úgy kéri a dvd behelyezését.
  • SimaSuna #8501
    valszeg a cracket nem raktad be -.-