14488
-
#8540 AA mér nincs a játék közbe?
4xAA van a játékba és a vidókártya driverbe is beállítva és mintha nem is észlelné:S
Idegesítő.... -
#8539 azért én itt nemtartok...seholsem akad csak a versenykor még versenyelöttsem a menüben amikor már rendes ingame van vagy vmi hasonló :D
szal nemvágom. -
#8538 már próbáltam semmi változás... -
Pardon22 #8537 teljesen egyetértek Veled! egy sima kis anim az elején, és szaggat mint állat, a menüig még el sem jutottam, mert meguntam a baszott lassúságott és RESTART! :P -
Lyan Kyj #8536 Asszem Hmuda írta még a demó idején, hogy a hangok miatt akadozik. Vegyétek lejjebb a hangminőséget, vagy kapcsoljátok ki (lol). -
#8535 haha viccesvagy :D
nemhinném cod4 is bőven fut rajta akkor ennekis kéne sztem
akkor most gf vagy amd miatt van az akadás ? :D vagy a 2kombója miatt? XD
szánalom hogy ilyen bugokkal(vagymiez a hiba...) kiadnak játékokat... -
tibi206 #8534 császtok az mért van hogy a telepítést elkezdi de aztán megáll?
-
#8533 NA kipróbáltam. Rögtön kikapcsoltam a segitséget (de csak az optionsba tudtam, a másikat hogy kell?)
Tetszik a hangulat. Irányitás hááát. Ha minden segítséget kitudok majd kapcsolni akkor talán megbarátkozok vele. Eddigiektől sokkal jobb mondjuk.
Hangulat nagyon jó...ez tetszik. Másik örülök hogy nem kell a városba furikázni(nekem az nem jött be az NFS-be sose).
Sajnos akad a kép nekem is:( Most elkezdek kisérletezgetni hogy tudnám javítani. Minden esetre nem rossz kis játék ez a hangulata miatt. -
Pardon22 #8532 akkor kezet foghatunk :( nekem mindenből a legújabb driver van, és mégis! :( -
Dant0r #8531 Nekem is teljesen ugyanezt csinálja és _naggyon_ idegesítő.
És hm-hm a konfigunk majdnem megegyezik, nekem 3500+ van 7600GT-vel és 2G rammal (Pardon22 gépével is vélek felfedezni némi hasonlóságot:D).
Talán AMD drivert kéne felrakni a cpu-hoz? -
Pardon22 #8530 akkor lehet mégis a proci lesz kevés? -
tmisi #8529 Nyugodj meg, ha elindulna, akkor is akadna... -
#8528 Hi! A demot letöltöttem, bejött a menü, de mikor indítani akartam a versenyt, kilépett hibára hivatkozva. A gépem nem vmi erős... Lehet h azért nem indul, mert csak 2,4 Ghz-es Celeronom van? Tudom h magasabb a min. konfig, de pl. a Cod 4-nél is magasabb, és az elindult ennek ellenére.
http://www.travian.hu/?uc=hux_14248 -
#8527 még mindig 95-99% foglalja le a cpu mat :o sztem ittlesz vmi szar -
#8526 nemazzal van nekemis hasonló gépem van
amd athlon 64 3800+,gf 7600 fs 1gb ram(vmelyik nap lesz 2gb)
ez sztem valami GF ellenes akció xD vagy én nemtom ATI val volt vkinek problémája? -
Pardon22 #8525 nekem is ugyanúgy, minden lehetséges megoldást kipróbáltam, de ugyanúgy akad! Már a betöltésnél a logók, és az intro! És el nem hiszem h a gépigénnyel lenne a baj (AMD Athlon 64 3500+, Nvidia 7600GT, 2GB RAM) vagy mégis?? -
cseh2 #8524 a virtuális memória épphogy eléri az 1GB-ot játék közben (1GB fizikai mellett) és az nőhetne világba, ill komoly vinyómunkát se látok játék közben...de ezt a netkihuzos dolgot még megpróbálom... -
Icarros #8523 Nagyon nagyon köszi -
#8522 kituggya :D -
Skyline #8521 esetleg jóttett a frissen indított vista?:) -
#8520 1esek aztmondják a virtuális memória növelése illetven net kihúzása + reset és megy akadás nélkül...megpróbálom énis utoljára de ha nemmegy akkor asszem letörlöm 1ideig a játékot -
cseh2 #8519 igyvan. megy folyamatosan aztán néha 2s-ként meg-meg akad picit a kép.
mondjuk eddig nem volt törés szal annyira nem hiányolom de azért megnézném ..kár hogy vmiért attól kidob:( -
#8518 ha picit akad az hogyan?folyamatosan 20fps? vagy megy 30fpst csak pár mp ként akad 1 pillre?
nekem a 2.van és nemtaláltam még megoldást a virtuális memória növelése sem segített... :S -
#8517 nekem tegnap este még erősen swapolt, ma reggel elindítottam és dövvenés nélkül ment! nem tudom ez miért lehet, semmit nem állítottam át, nem frissitettem semmit! -
#8516 1.5?
1.4
1.4 -
cseh2 #8515 sziasztok.
Elolvastam pár hsz-t láttam itt oan gondot hogy mind1 mien felbontásra rakod akkor is akad picit közben, meg oat is hogy töltés közben kidob az asztalra. Nah nekem az első még mindig fennáll, a második viszont kikapcsolt törésnél megszünik.
Magyarul ha tudja vki hogy miért akad picit mindenféle felbontásban és hogy bekapcsolt törésnél miért dob ki töltés közben az asztalra (már a demo is kidobott és az is akadt picit függetlenül a graf beállitásoktól)az kérjem irjon! Lehet csak vmi kodekpakkal áll harcban vagy én nem tudom!
Köszi -
Icarros #8514 A YASU 1.5 verziót honnan tudnám leszedni?? Köszi! -
#8513 nem rámenteni akarja csak azt írja hogy az eddigi elNEMmentett karriered elveszik.ha elmentetted és kezdesz 1 újat CAREER_02 nek menti és betudod mind2t tölteni -
#8512 mentéseknél CAREER_01 van kiírva szal sztem lehet többis :o
de megnézem -
#8511 mindet kipróbáltam és semmi.de már nem1szer raktam fel 1éves drivert felraktam féléveset szinte mindet és mindig teljesen eltávolítottam a drivereket még hangkari drivert is meg minden szart de semmi változás :S -
Lbaxta #8510 Hi!hogy lehet új karriert létrehozni.mert a meglévőt törölni akarja mindig,ha újat akarok??? -
#8509 naja.és ottvan a FAQ ban is a reg file amit csináltam szal 1re nehezebb magyarítani xD -
#8508 1000000 éve tudjuk hogy lehet magyar:) -
#8507 akkor örülök, hogy nem az én életfelfogásommal van a baj
-
#8506 nem csak nálad ilyen írtózatosan gagyi ez a játék! :) -
#8505 EBISU pályán fel tud valaki normálisan driftelni a szerpentineken? vagy csak nálam ilyen írtózatosan gagyi ez a játék? -
Detonator86 #8504 eddgi annyit csinlátam hogy kicsomagoltam a rar fájlt :S
ennyire balfasz nemlehetek :D -
#8503 akko vmit elbaltáztál..
-
Detonator86 #8502 setup előtt kéne akkor crackelnem? mert még nem sikerült felinstallálnom sem és úgy kéri a dvd behelyezését.
-
#8501 valszeg a cracket nem raktad be -.-