14488
-
ntex #9021 Jaja, kimész a menübe és ott a Car Lot -
ntex #9020 Hát no comment, akkor menj vasutazni a Carbonnal -
o0tomy0o #9019 Lehet kocsikat venni valahol? Unom már a Z33-ast, felénél járok de ugyan az a Grip kocsi van csak :( -
#9018 Remélem érdemes szenvednem ezzel a játékkal,egyre kezdi elvenni a kezdetleges örömömet a Scooby87-hez hasonló hsz-ek..:( -
Scooby87 #9017 sztem meg nagyon gyenge gém lett.....20perc után untam....és nem is éreztem a hangulatot....még a carbon is sokkal jobb volt.. -
Szabi1991 #9016 akkor, vedd úgy hogy nemszóltam :p -
ntex #9015 Igen, de kétkerekezni csak a 1/4 mérföldes pályákon lehet -
Szabi1991 #9014 de van 800 méteres verseny is :p -
Skyline #9013 De ne a 6.-at nyújtsd hanem a végáttételt..:)
-
ntex #9012 Ez nem saját verda, hanem a versenynapon találtam a kész kocsik között, ez volt a legerősebb hátsókerekes ott a listában.
Amúgy mikor kiválasztod a felnit, ki kell választani hogy mindre rakja fel az új felnit, és ott felül kiválasztod a hátsó felnit, majd ott ki tudod szélesíteni és vastagítani is tudod a peremét két helyen -
#9011 hogyraktá rá hátra nagy kerekeket? nekem valahogy nem megy és nem is találok kerekeket ami olyan hogy ilyen nagy :D -
#9010 ez nem igaz én legkisseb grafikán játszom és nálam sem reagál. -
ntex #9009 Kétkerekezés powa
Elvileg ennél jobb nincs mert start-cél egykerekezés volt -
#9008 tökre minimumon van és eddig müködött rendesen és most vmiért ezt csinálja :( jobban már nem tudom levenni de eddig tudtam vele játszani -
#9007 Ebben tudok segíteni én is ilyen problémával küszködtem. Ez azért lehet, mert túl erős beállításokat, túl nagy felbontást akarsz használni közben a géped meg nem bírja. Ha kicsit lentebb veszel ebből abból akkor meglátod, hogy minden "valós idejű" lesz :) Nekem így sikerült! -
#9006 Szasztok install véfe felé olyat ir ki h vmi group file hiányzik , ezt okozhatja network problem , cdn levő hiba vagy pedig pacjake problem .nemvolt vkinek ilyen hiba ? mi lenne a teendő -
BIZ0906 #9005 csalás kb = a doppingal XD -
#9004 állítottam... lehető leghosszab a 6. fokozat -
BIZ0906 #9003 szemétvagyok mi? XD
egyébként megy csak picit akadnéha de majd ha veszev új vasat akkor leszek kiváncsi :) -
ntex #9002 Ez az én gondom is, azért megnézegetném melyik kocsiból mit lehet kihozni, de Szabi azt írta hogy lesz Trainer majd hozzá, de én utálom a csítet, inkább megcsinálom 500x a versenyeket hogy összejöjjön a 700 akárhányezer a Pagani Zonda-ra -
BIZ0906 #9001 XDDDD -
BIZ0906 #9000 úúúh hogy akad nekem is meg néha megfagy ez mitől van? -
#8999 Ja, ok thx így már jó.
De nem értem miért nem lehet olyat csinálni, hogy Quick Race, autóválasztás, pályaválasztás és go...
Olyat sem találtam hogy tuning, csak carrierben :/ -
Skyline #8998 Állíts a váltón...Akkor nem 230 lesz a vége:)
-
#8997 nekem az mitöl van hogy eddig jol müködött és most nem reagál a billentyükre csak 10 mp múlva??? -
Skyline #8996 Namondjuk az már kapásból nempicit unalmas hogy kb minden második hozzászólás: Szar a reloaded,Zonda+vitality jó! Nállam úgyszaggat,nekem reloaded jó! Nállam Zonda+reloaded jó! Nállam Reloaded új crackje jó! Nállam egyik crack se jó melyiket próbáljam???
ÉRTSÉTEK MÁR MEG NEM A CRACK A PROBLÉMA!
De még ha azis kb van 3 variáció próbáljátok ki és annyi,nem itt kell telebaxni a fórumot 2000szor ugyanazzal a szívügyi problémával....Ott a warez topic... -
ntex #8995 Nem abból a pénzből javítja, én is azt hittem először, de aztán rájöttem hogy minden versenynapra 5-öt 5-öt kapsz a zsetonokból. -
#8994 Nem itt eleve a warezz-el való feltevések is tiltottak olvasd el a szabályokat mielőtt regisztrálsz.Javaslom:Mutass nekik példát. -
azriel #8993 Nekem a Zondás megy Reloaded crackel, de nem biztos hogy ezért nem szaggat. Én elsőre is ezzel a combóval próbáltam és jó, eddig még egyszer se akadt meg, legalábbis úgy ahogy itt írták páran. -
#8992 Nem is rossz ez a Pro Street, most kormánnyal tolom, és sztem fasza az irányítás.
Viszont nem találtam olyan módot a játékban, mint az előző NFS-ekben, hogy Quick Race.
Carrieren kívül csak olyan van, hogy Versenynap, de az kicsit furcsa, mert különböző versenyek vannak, és ha összetöröd a kocsit, akkor a karrierben szerzett zsetonnal kell fizetned érte :/
Nincs olyan mód, ahol ingyen javítják a kocsidat? -
#8991 Sztem fasza ez a játék, drift kicsit béna kb 60al közeledek a falfele kilincsel azt hirtelen már előre is megyek, drag meg számomra értetetlen 900LE-s Dodge Challenger és 230 a vége :S -
#8990 nagyon sokan írtak mások is ide crackkel kapcsolatban, szerintem erről lehet írni, csak letöltési helyeket nem szabad nem? Daemontools pro 4.10 jó? -
ntex #8989 Szerintem inkább csak simán a HKZonda-t próbáld meg 4.06-os Daemon Tools-al és legújabb YASU-val -
#8988 1.Ku****** ideges vagyok ettól,hogy ide írjátok a warez-t..
2.Ha letöltessz egy "Warez" modot,ahhoz töltsd le a cracket nem megy,akkor a gépeddel van a gond ami lehet:-Program
-Driverek összeakadnak stb.
3.Engem nem az zavar,hogy feltetted a kérdésed szimplán az,hogy ide.Mivel nem véletlenül van "OFF|SPAM|WAREZ Topik pirossal villog és csak elkéne olvasni...Ha már dz7 ide jönne már menne neked a bünti pont meglett mondva Itt Nincs Warez -
#8987 minimum grafikán is szaggat kicsit és nincs rossz gépem.
Talán reloaded reloaded crackel kéne kipróbálom, csak akkor újra le kéne töltenem :( -
Bagoly81 #8986 nekem reloaded van semi baja.
lehet hardever probléma. vagy valami egyszerü szoftver, probáltátok a hang hardver ki- be kapcsolását? internet tiltása engedélyzését?
minimális grafikán is csinálja? mindig ugyugy szaggat? megadott idöközönként? mintha nemis grafikai probléma lenne...? lehet gyenge a proci? nemtudom, nekem rendesen müködik.
-
#8985 hkzonda+vitality: ez van nekem és szaggat mindenhogy
reloaded
reloaded+vitality crackkel
vagy hkzonda reloadeddel a jó? -
Skyline #8984 A játék elején még nekem is könnyű volt pedig KING/összes motyi kilőve...
Most tartok úgy 30-40%-nál és rendesen sokhelyen szívok...Körversenyen eddig 30-40mp-el gép elött értem be,most örülök ha a az első helyért küzdök és nem 2-3ért...Gyorulás is bekeményedett rendesen ilyen tizedek a különbségek... Túlvagyok már egy majnem 4 perces sprinten azis mókás volt,vagy 3szor szarrá törtem a vasat...
Driftbe már voltam teljes körpályán de az még mindig könnyű,keveset csinál eddig a gép..:)
-
#8983 Én értem mit akarsz,gyors futamozni és ott tuningolni és menni..csak nekem még nem jött le..:( -
ntex #8982 De én nem csalni szeretnék , hanem mint a Carbon ban, ott is lehetett csak úgy tuningolgatni meg tesztelni a verdákat, de itt csak előre belőtt autók vannak.