14488
prostreet
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, talán még emlékszel a NFS: Porsche Unleashed-re, amiben szintúgy nem lehetett 200-al bevenni semmiféle kanyart, s rettentő élvezete volt - ennek ellenére...
    A gépem pedig mér matuzsálem korú (volt).
    Az új gépem már up to date. [2mag, 2 GB, 250 GB, 4850 HD]
  • bpeti72
    Jah nem lehet 200al bevenni a kanyarokat mi? Amúgy tényleg szar Grid vagy a TDU hoz képest.
  • Gunner
    attól még irányítás ugyanolyan szar :D
  • bpeti72
    Pedig a te gépedben van a hiba, mit akarsz ilyen vid kártyákkal.
  • Gunner
    nekem cdkulcsot kért meg minden
  • belapeter
    Már megvan csak nemtok menni interneten jáccani.
    Hogy kell beállítani meg stb.?
  • Hecker007
    úgy hogy szépen bemész a boltba leveszed a polcról kifizeted, otthon felrakod és már mehetsz is neten játszani vele :):)
  • belapeter
    Helló.
    Segítene valaki?Hogy hogy tudok menni interneten jáccani?
    Írjon Privátba.
    Előre is köszi
  • Gunner
    oks, gondoltam h vágod a témát, én csak mikor omegát raktam föl anno 9800hoz, akkor volt olyan opció h 9500> 9700, nem néztem utána :)
  • IMYke2.0.0.0
    Bocs, de kijavítalak:
    A sima 9500-öst lehetett először hardver-, majd később szoftmoddal alap 9700-re módosítani.
    A 9500 Pro-ból eleve hiányzik 4 pipeline, ami miatt nem lehet 9700 Pro-vá varázsolni. Még a BIOS MOD [azaz csak a 270/275 átváltoztatása a 9700 Pro órajeleivé] nem működik rajta.
  • Gunner
    főleg ha szoftveresen 9700et csinálsz belőle
  • IMYke2.0.0.0
    9250-ssel nem érdemes nekiugrani a játéknak.
    Még az én 9500 Pro-m se bírja... Ne tévesszen meg a számozás, a 9500 Pro előbbi, mint a 9250, és erősebb is.
  • Gunner
    nincs
  • Ryder7
    kell legyen új driver.
  • Gunner
    nincs rá újabb driver, asszony családjánál is ilyen kari van, ott is voltak gondok, akartam újat rakni, de már nem gyártanak :P
  • Ryder7
    sztem nincs baj a karival. esetleg egy driver frissités jólöhetne.
  • Gunner
    9250el mit akarsz? :) bár lehet másnak megy vele, én nem szeretném diavetítést :P
  • zot99
    Sziasztok nekem van egy nagy problémám nem indul el a prostreet inditás után fekete képernyő majd ha megnyomok egy gombot ezs irja ki ALKALMAZÁSHIBA A"0*004ae2c5 cimentalálható utasitás a "0*00000000" memória cimre hivatkozott A memória területén nem végezhetőel a következő müvelet ,read" utána rendszerint fagyás . a gépem adatai processzor AMD athlon(tm) 64 2800+ memória 1 gb grafikuskari ati radeon 9250 . lehetséges hogy a gép kevés hozzá vagy valami más a gond kösz előre is a segitséget üdv
  • IMYke2.0.0.0
    Hát srácok...
    Egy szomszéd falubeli fiatal srácnak összedobtunk környékbeli város gyetlen számtch boltjából egy gépet.
    Gigabyte alaplap - AMD 5200+ - 2 GB (DDR2 800) - 320 GB HDD (SATA2) - GF 8600 GT (256, DDR3) - 19" CRT
    Nem játékra akarta a gépet, ezért is írtam le a kombót.
    Mivel szoftveresen én állítottam be, gondoltam, letesztelm neki.
    Nem volt 3D Mark 06 a közelben, csak egy 2005-ös: 10951 pont.

S jött a NFS: Pro Street DEMO...
    Feltelepítettem, belőttem mindent maxra. Bírta a gép.
    Játék indít. Gazdája el volt ájulva: még nem látott szép játékot...
    BMW M3 indít...
    S akkor - én, aki nem FF kormánnyal játszik, hanem bill+egér és jó öreg billentyűzet gombokra beállított kéziváltás, minden segítség kikapcsolva - ledöbbentem: irányítás o-k-á-d-é-k!

Na, ezzel nekem bebizonyosott az, amit annak idején a sját gépemre telepített demo-ból is leszűrtem - akkor azt hittem, az én gépemben van a hiba [1466 MHz, 512 RAM, ATI9500 Pro] -, hogy igazam volt ezzel a játékkal kapcsolatban.

Érdekesség:
    - a srác el van ájulva tőle. Életében PC-s játékkal nem játszott [25 éves], csak konzolossal [PS1, PS2].
    - azt mondja, megveszi a fullt is...
    - azt kérdezte: ez a játék első része (?????!!!!)
    Én azt mondtam neki, hogy tegye fel a Need For Speed III: Hot Pursuit-ot, és csodálkozni fog...
    No comment
  • Máté94
    Google a barátod.
    Amúgy meg bannolva leszel mert NO WAREZ!
  • Nathan66
    ki kell kapcsolni a fék asist -et meg még vmi electric stablity controlt... de amúgyis fos az irányítása az egésznek.
  • kakaoskalacs
    MERT BÉNA VAGY AZÉÉÉ
  • Travelos
    MIÉRT NEM TUDOK KANYARODNI A START UTÁN???? ROHADT IDEGESÍTŐ!!!!!!!!
  • Travelos
    én most raktam fel először a játékot, és két kérdésem lenne:

mentem egy ilyen próbaversenyszerűséget, és billentyűzettel a játék elég érzéketlen, nem nagyon kanyarodik a kocsi, pedig kingre állítottam. a másik pedig, hogy visszapillantó tükör hol kapcsolható be?
    köszi!
  • SötétBarom
    end of topic -.-
  • SötétBarom
    Hi!

Újra felraktam a gémt. Nincs valami megoldás arra, hogy az AI nehézséget külön tudjam állítani az assistoktól? Ugye casual szinten semennyire sem jó játszani (autobrake, meg mindenféle nagyon idióta assist), ha viszont king-re állítom, akkor az AI irreálisan begyorsul, és semmi esélyem.. (pedig jobb köridőt megyek mint casualon..)

:CCC
  • CHRISTOPHER14
    Most az a helyzet, hogy újra feltettem a game-t és a mentéseimet hova tegyem??? Mármint tudom, hogy hova kell Dokumentumok... de nem tölti a karrierbe csak újat tudok kezdeni meg törölni mi a baj???
  • brianmaste
    izomautót semmiképpen se tegyél be driftre mert azok egy kalap sza*t nem érnek.
  • brianmaste
    RX7 a legjobb vagy nissan silvia
  • SkylineGTR
    driftre mit ajánlotok? rx7-en gondolkozom, de az is megfordult a fejembe hogy egy jó kis régi amcsi autó (charger, chevelle, challenger, plymouth) biztos jól csúszik a kanyarokba. szerintetek?
  • Ryder7
    ezt jól megirtad...:D
  • SkylineGTR
    már semmi
  • SkylineGTR
    felraktam egy 1.1patchet és mikor belépek a karrierbe akkor dob ki hibaüzivel. mit csináljak?
  • SkylineGTR
    egyik haverom felrakta az nfs 1.1 multi2 fixed exe cracket és nem müködik neki. mi az 1.1english patchet szedtük le. lehet hogy eusat kéne leszedni?
  • SkylineGTR
    ryder most akk rakjam fel azt az 1.1patchet és utána még crackeljem meg?mert mikor felrakom akk hibajelentéssel dob ki, az ellen jó a crackelés?
  • hopimix
    Sziasztok!
    Most raktam fel a játékot, és ha elkezdek egy versenyt, akkor 1 perc után kilép. Ez ellen mit lehet tenni?
  • Rikko
    Sziasztok!

Lenne egy kérdésem.
    Hogy a fenébe lehetsz sprintkirály? Az ucsó versenyen ami után kihívna a sprintkirály, már minden versenyt megnyertem, de ennek ellenére még mindíg kb 9000 pont kéne a lenyomáshoz.

Ha valaki tud légyszi segítsen.
  • Ryder7
    gamecopyworld.com-on van hozzá crack. (az 1.1-es hez)
  • SkylineGTR
    adj már pls egy jó linket
  • Szabi1991
    jó az a pecs, nekem is az van fent, és müxik...