14488
-
#9467 egy cég. ovék a nod32 -
cseh2 #9466 sztem az a dosos ablak normális...kéne vki olyan akinek nem akad..de mindenkinek van abalak szerintem...csak azért gyanakodtam kodekre mert ez más több más játékkal is előfordult -
#9465 hát de akkor elég tré a játék, most mindent nyomjak ki a gépemen, ha akarok egy kicsit játszani??? biztos más a hiba....szerintem a PunkBuster.....az a kis DOS-os ablak ami elindul, na az nem kellene bele...(szerintem) -
cseh2 #9464 szegény divx-et legyilkoltam de nem ő volta hibás...
uh sajna nem kodek-kel van gond:S
első körben probléma megoldása sikertelen...de akkor mi lehet? zonealarm? nod? -
#9463 A mindenkinél működő trainer:
Van több trainer a
Money +1 trainer sokaknak nem megy.
A +5 trainer a PROMO verzióhoz készült.
A +3 trainer mindenkinél megy, de abban a NOD32 vírusírtó Keylogger-t talált.
Tehát mindenki csak saját felelősségére töltse le.
Előtte ki kell kapcsolni a vírusírtót, le kell tölteni a +3 trainert,
aztán lehet használni.
A használat után be kell kapcsolni a NOD32-t és az ki fogja törölni a
"Windows" mappából a Keyloggereket.
A trainer minden használata után al kell indítani a NOD32-t.
A +3 trainer ezeket tudja:
Végtelen pénz - Shift + 2 gomb
Végtelen nitró - Shift + 1
Minden autó megvásárolható - Shift + 3
A +3 trainer letöltése a #9350-es (12:45) hozzászólásban olvasható.
A #9359. hozzászólásban pedig a használata tudható meg -
BIZ0906 #9462 Nektek nem jók a videok? -
#9461 Nálam 8800Gt és szintén, de inkább olyan mintha laggolna, ha lejebb veszem akkor is. :( -
BIZ0906 #9460 Mi az az eset? Kicsit bővebben? -
cseh2 #9459 nekem divx meg ac3 van fenn oan ami neked nincs...amennyiben kodek gond van akkor ezen 2 közül lenne vmeik?! -
#9458 tévedtem. a nero8nak is van fenn kodekje, meg a sima xvid kodek 1.1.3 de ez már v fél éve fenn van -
balika16 #9457
Kicsike BMW-m:D -
#9456 kodekek? mplayert használok. semmi más -
#9455 klikk rá óra mellet. open window. f5 és enabledről leveszed a pipát -
cseh2 #9454 ird már le kérlek hogy neked pl mien kodekek vannak fenn mert a trainer gond is onnan eredhet sztem! -
#9453 most komolyan. nem vicc, baszki........megy,nem akad. egész nap ezzel dicsekedtem. de a trainer meg nem megy -
cseh2 #9452 sziasztok.
Mivel ez az állandó akadás teljesen hardwerfüggetlen, mind videókártyától mind processzortól...(bár irta vki hogy AMD proci drivert szedett le vhonnan és azzal ment, bár én ien drivert sose láttam, ill most látom hogy az eset kikapcsolása is segit ill annak a kernelének, amit szintén hálás lennék ha vki leirná hogy hogyan lőjem le mert ha lelövöm ujraindul magától)
Lényeg a lényeg vmi szoftweres gond okozza az akadást pl kodekpakk, tüzfal stb...
arra kérnék mindenkit akit az akadás gondja súlyt ill aztokat is akiket nem hogy szürjük már ki vhogy a bünös progit akár a nodot akár mást a játékélmény érdekében!!
Köszönöm -
Neoncsoves #9451 ja. valakinél megy a trainer? nálam nem, sajna :( -
tibi206 #9450 hogyan kell kétkerekezni?
-
#9449 én meg most jöttem a holdról,üdv -
#9448 valószínű... -
SyneT #9447 valaki helpelne egy kis lóvé kéne deh trainerek nem mennek egyéb ötlet!? :) mindent megincánltam már kitröltem betöltöttem betettem kivettem átraktam tettem vettem,mindenhol megnyomtam a bill kombó-t deh semmi!
ötlet más javaslat? akinek megy helpejjen plox (razor féle változat van meg) -
#9446 Beledugtam gépbe még 256MB-s DDR memoriát, de természetesen semmit se segített. Jó, nem vártam megváltás, csak reménykedtem, hátha alább hagy a swappolás. De nem. -
#9445 nekem : 3ghz celeron:(
768 mb ddr
400 gb hdd
9600 pro 256 ddr2
és 1024 x 768 75hz full grafikán
szaggatás nélkül
igaz nálam az eset bezavar,azt kikapcsolom, és már minden ok, nem szaggat, csak ha az eset (ekernel ) fut -
#9444 azt én is rühellem, amikor nem tudok előzni anélkül hogy megtörjem a kocsit! vagy ha sikerül is előznöm, az egyik köcsög lekoccol oldalról és Light Damage!!!
amúgy nem tudja valaki hogy mitől függ a javíttatás összege? sima körversenyen lekoccolták a jó kis rx8-amat és a javíttatása 2400, driftben szarrá törtem az rx7-et és a javíttatás költsége 320! -
neptum #9443 nekem nem szaggat
proci: 3 GHz
video akri : 7300GT
ram 1250 mb -
neptum #9442 egyre jobban kezdem rühelni ezt a játékot most elértem egy olyan pályához hogy annál szűkebbet még látam a játékkba előzési lehetőség 0 és fusak neki 50-es köridőt amikor a pályán több kanyarvan mint egyenes és még egyszer kiba**t szűk -
Neoncsoves #9441 Garage és verseny topic (Pro Street)
aki tudna segiteni, hogyan lehet linkelni fentre a banner alá a Garage Topicban, leirná? :) Bannert tudom hogyan kell berakni... de linkelni nem tom hogy kell :D -
#9440 csatlakozom! a lenti konfiggal gyakran visszatér a szaggatás! -
Neoncsoves #9439 srácok, ha nem baj, nyitok garage-verseny topicot saját fórumokban. ok? -
Neoncsoves #9438 Van már garage topic? Ha van lehetne versenyt inditani... PL: Mindenki résztvevő kapna trainert, mindenki minden kocsit tuningolhatna. lenne 3 fős zsűri, és a nyertes kapna valamit... mivel a Pro Streetben rengeteg auto van, és rengeteg tuningolási lehetőség, ezért 1 féle autót is lehetne tuningolni... Sőt, talán igy izgibb lenne. pl: Ki tudja a legszebb BMW M3-at tuningolni? és amelyiket megszavazza a zsűri, annak a kocsija kint lenne egy oldalon (akár Gportalos) és ez ilyen autó bemutató oldal lenne... ahova ki lennének irva a versenyek, stb. Na? -
#9437 havernak 8800GT-je van 640X480-ban low beállításokon is szaggatt neki -
#9436 én is támogatom 100%-osan.....GeForce 7600 GS + 2GB DDR-RAM + AMD Athlon 64 3400+.....bármit állítok akárhogy, mindig beszaggat, vagy akadozik
nem kéne neki -
#9435 Akik Gran Turismo 2-vel játszottak azoknak ez ismerős :)
-
#9434 Veled vagyok, testvér! Meg nagyon sokan itt a fórumon :) -
#9433 -
#9432 nekem 1,5 gb és tökéletesen megy, és gyengébb a gépem mint a tied -
#9431 nekem hkzonda és nem mennek a trainerek -
olasz #9430 Ok,probléma orvasolva, esetleg ha valaki így jár,az a megoldás hogy játékban ki kell húzni a pedált majd visszadugni.Így most már működik! -
#9429 THX!Szabi!
Többiek:Sztem az 1 Giga rammal lesz a baj! -
#9428 hát ja vmit nagyon elkúrtak :/