14488
prostreet
  • SötétBarom
    Nekem most épp nincs gépen, de olvasgattam sokat erről a szaggatós problémáról..

Próbáljátok meg a következőt:

"Not sure if this is the cure, but to get it to run on ONE core only, launch the game, minimize, run Task Manager, go to Processes, right-click on the correct .exe (its usually called speed.exe), and click "Set Affinity" and pick one. Kill an relaunch."
  • dragon11
    Főoldal privát üzenetek,de pirossal írja ha kaptál és mennyit..de ez off mehetett volna az off topicba is...
  • cumfu
    heló! ez mindenkinek szól! holt tudom megnézni a privát üzetet amit kaptam?
  • bodesz
    nekemis végig 95-99% lefoglalja :S és szaggat ugye :S
  • dragon11
    Szerintem is jó lenne,de szerintem a regisztrációs adatbázisban megtudod változtatni..:)
  • Drex
    rere

Hehe vettem egy Corvette-t mert meguntam hogy nem tudom lenyomni a gyorsulásit :D::D:D

Meg is lett 08:02 alatt :) de elrepültem elötte vagy 3x :) még jo hogy lementettem :D:D:D
  • Yoda001
    valaki mondd egy speed challenges autot? ez a mostani bmw elég érdekesen kanyarodik,és egyben vált le...pedig agyon van tuningolva, ez a dragos bmw meg rohadt fasza :D mindenhol 6-os idők, 4-es váltásig 2 keréken csak :)

• RedRiot
    768MB-al nem szaggatott? Akkor itt tényleg vmi hardwerfüggetlen problem lesz.

Nekem 1Gigával 2 másodpercenként nyúlkál a winyóhoz. Ha több tereptárgy van a képen, akkor többet swappel, jobban akad. Mintha a pályát rosszul cache-elné a memóriába. Ha egy kanyar után mondjuk lelátni egy hegyről, és sok a tereptárgy akkor akad a legjobban.

Jó lenne, ha kicsit jobban lehetne tweakelni a beállításokat. Én pl. pont leszarnám ha a rázóköveken meg az óriáslufikon nem 6948x3264-es textúrák lennének. Lenne egy .ini file, amiben kikapcsolhatóak lennének baromságok, és nem zabálná a rendszert annyira a game.

• cumfu
    bocsi de a privi-t hol tom megnézni? (ez a cumfu profil ez a haveromé)
  • dragon11
    Nincs mit.

Tudom h**** kérdés,de felkell tennem...mikor karrierbe elkezdem nyomni milyen autókat lehet választani?:D és az felvan bontva egzotikum,izom meg egy harmadikra?:S
  • wheasel
    Nah ja. Másik off topicba ba is kérdezem a gyerektől hogy "Nem tudsz végigvinni egy egyszerű játékot cheat nélkűl?"
    És nézd meg mit ir a gyerek:
    "nem

nem azért mert béna vagyok csak lusta

feltunigolom kiprobálom azt kész nem akakrom az egészet végig vinni mert szertem ez az nfs nem sikerült nagyon jol"
    Beszarsz xD
    Sorry hogy az off topicot emlegetem de ha már ugysincs aki figyeljen a topicra akkor tök mind 1.
  • Netgear
    köszi!
  • kacsa19830216
    Hell! nem tudjátok hogy miért működik csak padlógáz és satufék tehát nem analog modban kormánnyal a játék? semmilyen beállítás nincs (logitech momo kormányról van szó) és igy nem tudok jól gumitmelegíteni a drag modban! előre is köszi
  • tmisi
    privi ment
  • dragon11
    Asszem sima DDR1-essel is kéne mennie...fogalmam nincs mi a gondja,s így segíteni sem tudok sajnálom,de egyet megtehetek ide nézz be,és írj,hogy mi a gondod szerintem tudnak segíteni!sok sikert kívánok:))
  • cumfu
    heló! megvan a játék, tök jó meg minden grafika szép, de akadozik. (Átlag 40fps, ami nem rossz, és mégis akadozik). Lefuttattam azon a honlapon ahol meg lehet nézni, hogy elfut-e a gépen, és azt jelezte h el! (minden a minimum felett volt) a gépem: 1gb ram ddr2, amd athlon 64 3200+ AM2, gforce 7600 GS 256MB PCI-expressz. Readme szerint megvan! Esetleg a proci ami gyenge? (nem ez a baj?) válaszokat köszönöm előre is!
  • Netgear
    Sima DDR (hát igen, szerintem is menni kellene neki)
  • Skyline
    Egyetártek...De hiába warezzal is tömvevan nincs a topicnak ura vagy nincccsitt vagy nemtom....De trainer/cheat ilyenjátéknál alapból szánalmas....:)
  • wheasel
    Nem akarok beleszólni de a TRAINER az nem csit? Azért kérdezem mert ha igen akkor miért van engedve hogy az ON topicba a cheatról legyen szó? Én pl kapásból kaptam 3 BP-t (Bűntetőpont) azért mert feltölttöttem egy olyan fájlt ami a cod4 ben kapásból bead 55 s szintet ami sztem nem csít sem hack de én arra kapásból kaptam 3 pontot. Nah mind 1
  • BIZ0906
    De azért egy kérdés. Hogy tudok menni és feljeszteni a saját verdámmal(at)?
  • dragon11
    Hanas DDR?DDR2?3?:Dvagy GDDR2 vagy 3?:)

Halkan megjegyezve:Szerintem mennie kéne gyönyörűen neki...
  • BIZ0906
    Lássuk már be, hogy EA. Leszarják hogy milyen a játék a reklám a lényeg nekik és hát sok a láma akik be is dőlnek.
  • Netgear
    Na de szabadna neki? közepes grafika, AMD 3400+ * 2GB DDR * GeForce 7600 *
  • Balazs15
    nekem minden maxon van az effektek a füst,az árnyékok stb söt 1280*1024-ben futtatom és mégcsak megsem rezzen játék közben...és nem KAMUZOM..szal 7900gs 4ever
  • dragon11
    Bazze ez kurvára szaggathat ^^
  • w77d
  • tobias88
    az szép...
  • Netgear
    Na ezt műveli a CPU(m) NFS-nél:

• balika16
    169.09 es nvidia driver sokat gyorsit!!!
  • Skyline
    Inkább azt mond meg hogy mitkell beírni ahhoz hogy megkapja a nép az :Rs4,Seatleon,Bugatti veyron,997 Gt3rs,gt3tt,Db9,Delta integralle,Lexusis 350,Mclaren F1,Nsx,Sl65,Honda s2000,bugatti veyron kocsikat,amik elméletileg még bennevannak a játékban;)
  • DaniX14
    ja és ha azt irod hogy:SAFETYNET akkor 5 javitó zseton és ezt is csak egyszer lehet felhasználni!
  • DaniX14
    Hali!
    ha beirod kód megadás menüpontban a titkos kódhoz hogy:CASHMONEY
    kapsz 10.000$-t de ezt csak egyszer lehet megcsinálni többször nem fogadja el!
  • Skyline
    Nem olvasok vissza melyik hülye írta (már bocs) vmikor délután láttam,hogy hülyeség hogy az autó kanyarodás közben lassúl meg csikorog...Hagy gratuláljak!:)
  • w77d
    FAQ
  • gstup
    Sziasztok!

A Pro Streetből ki lehet szedni a zenéket vlhogy v arra még várni kell?

Üdv All
  • Dénes é
    te kis buta nézzél már körbe mielött kérdezel
  • Netgear
    figyelni kellene a gépet grafikonon valahogy játék közben, (CPU, memória, kernel, stb.....) hátha kijön valami hiba....tud valaki ilyesmi progit??
    (elindítom, megy a grafikon, közbe játszok egy kicsit, aztán kilépek, és vissza tudnám nézni a grafikont)
  • LOPCI
    Hali!
    Lehet hogy többen is kérdezték de honnan lehet letölteni a játék magyarosítását???
    Léccy írjatok!
    Előre is THX
  • cseh2
    rendben van...akkor ki kéne találnunk mi más lehet a gond ami a nép felének nincs fenn a másik felének meg fennvan (akár más verzióban?)...mást nem tudok elképzelni
  • Netgear
    de a videók mennek, akadás nélkül, szóval codec kizárva....(ablak persze van mindenkinél)