14488
prostreet
  • Balazs15
    lehet hogy hátulra tulzás volt tenni firkákat?XD
  • Purga
    Huh! Ezt jól szétfirkálták a vandálok éjjel
  • Narxis
    Szerintem ez az egyik legjobb NFS, Carbon-nál legalábbis nekem jobban tetszik.Nálam majdnem maxra van rakva a grafika és nem nagyon akad, inkább az nem tetszik, hogy nem lehet csak úgy versenyezgetni.
  • Pacal17
    pff.....ezt nem hiszem el.... szánalom
  • AntiHero
    csúnya sztem.
  • kuci06
    nem
  • Balazs15
  • Pacal17
    Emberek, Carrier mode on kívül LEHET EGYÁLTALÁN CSAKÚGYA JÁTÉKBAN TUNINGOLNI???
  • tommyg
  • AntiHero
    90% hogy nem
  • tommyg
    vagy nem
  • Pepsi Twist
    felőlem...
  • AntiHero
    100% hogy szarúl van programozva a játék. Majd patch javítja kész...
  • Pepsi Twist
    100% hogy valami olyan hardwerrel van baja ami sok embernek közös és nem olyan "fontos" mint pl a videókártya szóval értitek...
  • Klemice
    én ott tartok hogy le se szedem ennyi negatívum után amiket hallok
  • neptum
    és még azt mondják erős gépeken minden játék elfutt na ez a játék kivétel
  • kulabácsi
    kb ugyan ilyen gépem van mint neked, és nekem is akad, csak nem néha hanem mindig:S
  • BlueX
    Nekem is akad.
    Én full alap XP-re raktam fel, szal ezzel azoknak akarok segíteni, akik a futó programokban keresik a hibát.
    ForceWare a legújabb béta, DirectX a legújabb, XP SP2.
    Ezenkívűl csak az ATItool fut a háttérben más progi nem....
    És nekem is akad néha...
  • neptum
    neki megyek a falnak vagy valaminek és még mindig megy a driftelés kicsit nem értem de a lotus az jó driftbe
  • phenomiq
    a driftel nallam is hasonlo gondom van. eloszor egy 200 Nissannal hajtottam de egy nagy nulla volt hozza, most meg egy supraval, azzal nagyon profiul lehet driftelni csak 1 ora amig elindulsz. Amugy nekem nem tetszik a driftresze a jateknak, egyaltalan nem realis.
  • crazyclone
    nekem már csak kimura és ryo maradt de megvan bolondulva a drift ugyanugy megyek és néha 4000 et ad máskor 2000 et nem vágom mivan ...
  • bpeti72
    + a vid kari+a proci
  • phenomiq
    Megvan az elso kiraly a Monroe ... 311 m 2 kereken es 7,28 mp 1/4-en 50.000 $ nyeremeny es az autoja mindezt egy 919 LE Supraval.
  • crazyclone
    annál a résznél ahol van a dyno az egyéni tuning stb van egy sima tuning amiben csak akkor mozoghatsz ha mindened fel van tuningolva másképpen szürke ha ráméssz valameikre nyomsz egy kettest és elolvasod mi ajánlott...
    neptum: akkor valaki olyan mondja el aki lenyomta kimurát
  • Yoda001
    kösz, milyen 2 essel?
  • neptum
    a drift az amikor a kanyarokba kifarol az autó és így csúsztatásra készted és ha minél tovább csúszik annál nagyobb pont számot kapsz kicsit röviden de hosszan nem tom leírni
  • crazyclone
    és ne felejtsétek a tuningba is felnyomni az autokat 2 essel olvasstok el mi a lényeg mire milyen beállitás ajánlott én ugy vettem észre ez nyomja fel legjobban a lovakat
  • crazyclone
    skyline lamborghini vagy pagani esetleg gt500 vagy porshe ...
  • crazyclone
    valaki monnya már meg mi a lényeg a driftben nemtudom lenyomni ezeket a k**a noise bomb os napokat néha 4000 et nyomok néha 2000 nemértem mi a lényeg...
  • GoKu x
    igen, én arra gondoltam h a hangminőség alacsonyon van.
  • Szabó Péter

Emberkék!

Mik ezek a recsegő hangok játék közben???

Valaki tapasztalt már ilyet?
  • neptum

• Yoda001
    valaki válaszolna? speed challengre milyen kocsi ajánlotok van rá 300k-m
  • klupyka
    Nem értem nekem nagyon szaggat! Lehet a memóriám kicsi neki! A procim AMD3000+, GeForce Go 6600GT 128 mega! Szerintetek is a memória a baj?????
  • bodesz
    correct meg speed exe? ez nekem új :o
  • macleod2005

tudom hogy jó autó a skyline de ennyire?
    És a Pagani mennyivel fog majd menni fulltuning után? 500-al?
  • keepernext
    már kivan szedve:)
  • Pepsi Twist
    Nekem most tartelék gépem van 3GHz, Ati AX550 512MB, 512MB RAM és simán megy 20-25 FPS-el 1024x768 Kocsi HIGH, törés HIGH és füst ON a többi LOW/OFF (és nem akad)
  • RaKmaTakaTa
    Az hogy a fenébe van, hogy Chevy Chevelle SS-el (maxra tunningolva) nem tudok két kerekezni. Erre veszek egy Dodge Chargert és a gép mit állít ki ellenem? Egy Chevelle-t és perszer lazán kétkerekezik! hát ez lol.
  • dragon11
    1magos procival megy szépen szerencsém van :D én nem nyúlok hozzá addig amíg nekem nem fog szaggatni(még töl***,de ez az off-ba kéne azért csillagoztam:S)