14488
prostreet
  • Patesz
    hello mindenki. tudna nekem segíteni valaki? ha ezt a hibát kapom tudok valamit tenni hogy elinduljon normálisan a játék?
    "Unable to find technique Skid in shader fx\worlddecal.efx"
    elindulni elindul e minden kockás és tiszta fehér szóval nemsokmindent látok!
  • SyneT
    hogy a gecibe mentél ennyi időt?
    és hogy a rákba lehet egykerekezni?
    meik kocsival mented ezt az időt?
    grip autónak mit javalltok!?
  • Yoda001
    én 240sx, maffia "skinben", alap tuninggal :) aláz mindenkit :))
    egyébként nemtudom megunni ezt a bmw-t, mindig teljesit, ezen a pályán még nem értem el a top szpídet,de remélem elfogom.. 213 volt :D
  • Pepsi Twist
    hacsiroku (vagymi) alapkocsi is ugy driftel mint bármelyik más 1000LEs porsche...
  • w77d
    egyébként fura ez a drift, én a kezetektől egy alap rx-7 el viszem és még így is bőven alázok mindenkit! nem is fogom tuningolni, a többi típusra költök pénzt, azokat fejleszteni kell egyfolytában :)
  • Pepsi Twist
    Na a Drift gépem! (elég jól teljesít szerintem)

Ha nemjó akkor szóljatok le nyugottan :P
  • w77d
    aham, szóval letöltöm, "patchelem" vele a játékot és kész?
  • kucsi08
    para...:(
  • w77d
    páran küzködnek még ezzel, egyenlőre nincs megoldás, lowon kell hagyni!
  • CitizenX
    Ezt a polcomon kell tudnom! Remélem, hazánkban is lesz ilyen.

Egyébként csak a CE UPGRADE 10 dolcsi, nem maga a CE. És remélem, nem csak így, letölthető formában lesz gyűjtői változat.
  • w77d
    basszus, ezek a verdák kellenek nekem! lehetséges, hogy valamikor külön elérhetőek lesznek a játékhoz??
  • kucsi08
    Hi

amikor beálítom hogy a kocsi max-on törjön akkor mindig kilép a pálya betöltésénél low-on megy
    PLS monjon valaki valami okosat
  • CitizenX
    Persze. Volt vagy egy óra, mire végeztem vele.
  • szabod
    Ha volt már bocs.
  • szabod
    Megjelent a collectors edition: 10$-ba kerül és innen lehet letölteni
    tartalma:
    -Five exclusive cars - the '01 Acura Integra LS, '05 Acura NSX, '06 Lexus IS350, '06 Audi RS4 and the '06 Pontiac Solstice GXP to complete your ultimate car collection.
    -Extend your racing experience - Four additional career race days.
  • w77d
    szép! ennek a dekorját te állítottad össze?
  • NuSkool
    nemtom azt nemfigyeltem h ezmiatt kellene...
    ha jólemléxem nekem csak a gt500-as ált eddig kétjerékre:D
  • Hassan B
    Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy vki írta ho át kell nevezni a videókat... de mire? Simán PAL-ra?
  • CitizenX
    Első járgányom

• GoKu x
    és ilyenkor kéne a kocsinak kétkerékre állnia??
  • NuSkool
    hát külön technikám nincs hozzá!!:D
    de nemmindig jön össze csak néha... :D
  • GoKu x
    hogy csináltad?? nekem még soha nem sikerült ilyen tapadást elérni. csak elképesztőt. van vmi jo technika??
  • V43 1105
    ..::..
  • CitizenX
    Faszé nem jeleníti meg a képet...
  • NuSkool
    nagyon durván eltalálták a játékot sztem!!:D
    nemtudom megunni!!:D
  • CitizenX
    Még csak ma kezdtem el a játékot, de bejövős. Íme a verdám:

• sjucus
    Hali! Lehet, hogy már volt róla szó az előzőkben, de valaki + tudná mondani, mi lehet a pénzkód? (Eddig rengeteg helyen kerestem, sehol semmi.) HEEEEELLLP!
  • Balazs15
    eggyet értek már lassan azt mondom én is hogy ez a legjobb NFS...sokan fikázták a demot de végülis a demo az télleg szar volt:D ott levolt butitva a törés meg minden
  • tobias88
    az nagyon durva a játékban hogy bármilyen mótívumot mármilyen méretben bárhova feltehetünk, tényleg végtelen lehetőség van az autó külsőlyének változtatására, és akárki akármit mond, szerintem isteni
  • Pepsi Twist
    nekem hassolnó a dragverdám :D
  • w77d
    íme az új Speed Challenge autóm :) minden tuning (motor, kezelhetőség, stb....) benne van! nem szerettem volna agyonmatricázni csórikámat

• Pepsi Twist
    ami itt a bannerba is van RX-7 azt mikorlehet megnyerni? próbálkozatam megépíteni de elfogyott a türelmem :D
  • czky
    Én egy full tuningos drag Suprával tudtam kétkerekezni (a hátsókon természetesen :D ).
    Grip-nek meg egy full tuningos EVO X-et használok. Szerintem király. Jól gyorsul és jó az irányíthatósága is...
  • Pepsi Twist
    kb 10-15 oldalon keresztül ezt vitatjuk megoldás nélkül...
  • Extraneous
    Help!!!
    Miért van az, hogy jól mgy a game közepes graf részletességel,20-30 fps-el, de buzi módon akadozik a kép. Nem belassul, hanem akad,miközben az fps szám változatlan marad.

Valaki légyszi próbáljon segíteni, hogy mit csináljak!!
  • SyneT
    jah és egy rendse grip autót mondana valaki mert egy fullra huzott suprával tolom deh ennél még 1 tank is irányíthatóbb/gyorsabb!! elég szánalmas ...
    ty
  • SyneT
    hi!
    lehet hogy már kérdezték deh választ nem láttam hogy a rákban kell 2 kerekzni?!!?!? thanks!!
  • Pepsi Twist
    BESZ*RÁS!

!!!Pagani Zonda irányíthatatlan!!!

KISZ*RÁS!
  • Purga
    Háddenem?
  • Narxis
    Nekem is ez jutott eszembe.