14488
-
#9587 hello mindenki. tudna nekem segíteni valaki? ha ezt a hibát kapom tudok valamit tenni hogy elinduljon normálisan a játék?
"Unable to find technique Skid in shader fx\worlddecal.efx"
elindulni elindul e minden kockás és tiszta fehér szóval nemsokmindent látok! -
SyneT #9586 hogy a gecibe mentél ennyi időt?
és hogy a rákba lehet egykerekezni?
meik kocsival mented ezt az időt?
grip autónak mit javalltok!? -
#9585 én 240sx, maffia "skinben", alap tuninggal :) aláz mindenkit :))
egyébként nemtudom megunni ezt a bmw-t, mindig teljesit, ezen a pályán még nem értem el a top szpídet,de remélem elfogom.. 213 volt :D
-
#9584 hacsiroku (vagymi) alapkocsi is ugy driftel mint bármelyik más 1000LEs porsche... -
#9583 egyébként fura ez a drift, én a kezetektől egy alap rx-7 el viszem és még így is bőven alázok mindenkit! nem is fogom tuningolni, a többi típusra költök pénzt, azokat fejleszteni kell egyfolytában :) -
#9582 Na a Drift gépem! (elég jól teljesít szerintem)
Ha nemjó akkor szóljatok le nyugottan :P -
#9581 aham, szóval letöltöm, "patchelem" vele a játékot és kész? -
#9580 para...:( -
#9579 páran küzködnek még ezzel, egyenlőre nincs megoldás, lowon kell hagyni! -
CitizenX #9578 Ezt a polcomon kell tudnom! Remélem, hazánkban is lesz ilyen.
Egyébként csak a CE UPGRADE 10 dolcsi, nem maga a CE. És remélem, nem csak így, letölthető formában lesz gyűjtői változat. -
#9577 basszus, ezek a verdák kellenek nekem! lehetséges, hogy valamikor külön elérhetőek lesznek a játékhoz?? -
#9576 Hi
amikor beálítom hogy a kocsi max-on törjön akkor mindig kilép a pálya betöltésénél low-on megy
PLS monjon valaki valami okosat -
CitizenX #9575 Persze. Volt vagy egy óra, mire végeztem vele. -
#9574 Ha volt már bocs. -
#9573 Megjelent a collectors edition: 10$-ba kerül és innen lehet letölteni
tartalma:
-Five exclusive cars - the '01 Acura Integra LS, '05 Acura NSX, '06 Lexus IS350, '06 Audi RS4 and the '06 Pontiac Solstice GXP to complete your ultimate car collection.
-Extend your racing experience - Four additional career race days. -
#9572 szép! ennek a dekorját te állítottad össze? -
NuSkool #9571 nemtom azt nemfigyeltem h ezmiatt kellene...
ha jólemléxem nekem csak a gt500-as ált eddig kétjerékre:D -
#9570 Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy vki írta ho át kell nevezni a videókat... de mire? Simán PAL-ra? -
CitizenX #9569 Első járgányom
-
#9568 és ilyenkor kéne a kocsinak kétkerékre állnia?? -
NuSkool #9567 hát külön technikám nincs hozzá!!:D
de nemmindig jön össze csak néha... :D -
#9566 hogy csináltad?? nekem még soha nem sikerült ilyen tapadást elérni. csak elképesztőt. van vmi jo technika?? -
#9565 ..::.. -
CitizenX #9564 Faszé nem jeleníti meg a képet... -
NuSkool #9563 nagyon durván eltalálták a játékot sztem!!:D
nemtudom megunni!!:D -
CitizenX #9562 Még csak ma kezdtem el a játékot, de bejövős. Íme a verdám:
-
sjucus #9561 Hali! Lehet, hogy már volt róla szó az előzőkben, de valaki + tudná mondani, mi lehet a pénzkód? (Eddig rengeteg helyen kerestem, sehol semmi.) HEEEEELLLP! -
#9560 eggyet értek már lassan azt mondom én is hogy ez a legjobb NFS...sokan fikázták a demot de végülis a demo az télleg szar volt:D ott levolt butitva a törés meg minden -
#9559 az nagyon durva a játékban hogy bármilyen mótívumot mármilyen méretben bárhova feltehetünk, tényleg végtelen lehetőség van az autó külsőlyének változtatására, és akárki akármit mond, szerintem isteni -
#9558 nekem hassolnó a dragverdám :D -
#9557 íme az új Speed Challenge autóm :) minden tuning (motor, kezelhetőség, stb....) benne van! nem szerettem volna agyonmatricázni csórikámat
-
#9556 ami itt a bannerba is van RX-7 azt mikorlehet megnyerni? próbálkozatam megépíteni de elfogyott a türelmem :D -
#9555 Én egy full tuningos drag Suprával tudtam kétkerekezni (a hátsókon természetesen :D ).
Grip-nek meg egy full tuningos EVO X-et használok. Szerintem király. Jól gyorsul és jó az irányíthatósága is... -
#9554 kb 10-15 oldalon keresztül ezt vitatjuk megoldás nélkül... -
Extraneous #9553 Help!!!
Miért van az, hogy jól mgy a game közepes graf részletességel,20-30 fps-el, de buzi módon akadozik a kép. Nem belassul, hanem akad,miközben az fps szám változatlan marad.
Valaki légyszi próbáljon segíteni, hogy mit csináljak!! -
SyneT #9552 jah és egy rendse grip autót mondana valaki mert egy fullra huzott suprával tolom deh ennél még 1 tank is irányíthatóbb/gyorsabb!! elég szánalmas ...
ty -
SyneT #9551 hi!
lehet hogy már kérdezték deh választ nem láttam hogy a rákban kell 2 kerekzni?!!?!? thanks!! -
#9550 BESZ*RÁS!
!!!Pagani Zonda irányíthatatlan!!!
KISZ*RÁS! -
Purga #9549 Háddenem?
-
#9548 Nekem is ez jutott eszembe.