14488
prostreet
  • Narxis
    lol
  • Netgear
    Haverral a véleményünk:

• Gunner
    Csak nyítróval ment annyit, nem sok kellett hogy szétrobbanjon, de hamar leugrott az útról a kocsi, igy sokáig nem is tudtam volna menni annyival :)
  • Gunner
    rx-8 nekem nagyon bejött :)
  • crazyclone
    tényleg annyival megy ...
    jah és majd azt is mondjátok meg milyen autoval kell driftekni me supra szar ...
  • Hassan B
    Az már eléggé... khöm... írreális...
  • crazyclone

ha felismered ezt a mapot mutasd meg hogyan csinálsz 2500 nál jobbat mert ryo 3500 et csinál máshol én is 4500 5000 et nyomok de ezen sehogy nem jön össze
  • Gunner
    Szerintem Toyota Supra, 919 LE-vel legyőztem a királyt vele :) Bár, útközben felszedtem még 2db 4es fejlesztő csomagot, de ment az autó simán 403mal, csak utána mindig fal lett belőle, és csak utána cél :D
  • The Protector
    Hy.Most csináltam meg az első ilyen nagy versenysorozatot amivel tobább kvalifikáltam magam.A gyorsulásos(drag) autom (cobalt)már nagyon gyenge volt ezért vettem helyette egy ford mustang shelby gt500-at.Az újat.Feltuningoltam meg minden de a legalapabb autók is megverik.nagyon gyenge lett.De miért?Valakii tudna vmi autót ajánlani drag módra?És a spoilereket hogyan állítsam be?Előre is köszi
  • Skyline
    Kanyarelött kézithúz + fordul (de ne kézi aztánfordul hanem fordítva--> fordul..+kézi:) )aztán gázt nyomogat,ellenkormányzo,gázfelenged visszalenget átlenget másikirány gáztadagol esetleg felvált,nitrózik közbe ellenkormányoz gázenged visszalenget gáztadagol megint ellenkormányoz...Kb így néz ki egy S kanyar:)
  • crazyclone
    mind1 én megemeltem de ezekszerint nem kell XD
  • david508
    oksa kösszi majd kipróbálnom
  • crazyclone
    szoval az elején nem szabad kipörgetni fel kell nyomni nitroval maxra elkell kezdeni fordulni e-break asszem kézifék tartsd a szoget finoman majd ezután ellenkormányzás és felengedni a gázt ha kész vagy kijönni a kanyarból a többi blala
    ebből csak azt nem értem mi az hogy tartsd a szöget finoman nem szabad nagy szöget tartani???
  • Skyline
    Rakd rá a level3-as kereket keményíts a futóművön,megemelni....nemkell:)
  • Skyline
    Megemlve drag kocsit?:)
    Azokat ültetni kell....:)
    Most tartok ott a chevelle-el hogy 7.17-re letoltuk a 400 métert kikeményített futóművel dragban sem rakja le az elsőkerekét,ha mégis akkor nitro,és visszaemeli 2 kiló fölött is:)
  • david508
    mármint abban a drag részben ahol ez a lényeg. erős legyen az autó legyen megemelve és vastag kerekei legyenek?
  • Skyline
    Hátsókerekes legyen sokerővel tapadással..kb ennyi..jól válts...
  • crazyclone
    sehogy ... értsétek már meg hogy az külön verseny amugy ha erős az autód meg van emelve és nagy vastag és széles gumival rendelkező nameg erős autód van akkor sima dragban is kerekel ...
    megvan a drift lényege:
    Drift is perhaps the most difficult event for new players. You car has so much low-end power that it can feel impossible to control, so take a few practice rounds before competition to get a feel for the wild drift physics in ProStreet. In drift races, you're rewarded for speed and angle of drift. You should focus on a higher speed and subtler angle. These drifts are easier to control and you can usually maintain them longer, resulting in plenty of bonus points for staying on the track as well as a long drift. A steeper angle is almost impossible to control and you'll often find yourself backing up to a wall if you're not careful.

At the line, start slow so you don't spin the tires. Hit the nitro for top speed. Start turning and tap the e-break. Keep the angle subtle, and then counter-steer and let up on the accelerator when you're ready to come out of the drift. Test yourself to see just how long you can go, because you'll surprise yourself when you drift almost the entire track.

a végét még átkell tanulmányozzam ...
  • Skyline
    5-öt nemtom a 4-et nekem folyamatosan adogatta a napvégi 6bú1et választásnál gyorsulásinapokon:)
  • Skyline
    Tegnap meg ma egésznap hülye haverommal gyorsulgattunk,kicsit meguntam továbbvittem a sztorit...Kicsit Most wanted feelingem lett amikor a Hajszakirály "csodálatos" bmw-jét 4 kör alatt 1szer köröztem,aztán nagyörömmel közölte a program hogy elnyertem ezt a "fantasztikus" autót..:)))))))
    Tudnám megint ki volt EA-éknál az a marha aki kitalálta mik legyenek a királyok autói....Bmw mint tapadás király...pfffffffff:)
  • Pepsi Twist
    Van stage 4-5? akkor én még addig nem jutottam el :D
  • Skyline
    A 4-es tuningok is benne vannak?:)))))
  • david508
    hogyan kell két kerékre állítani a kocsit?
  • crazyclone
    nemtudom lenyomni ryot megintcsak a driftel van a gáz milyen autoval kell tolni hogy mit?? pont ezen a szar pályán alig tudok csak 2500 at csinálni pliiz help ...
  • Balyy
    Ja azt elfelejtettem h most azzal nyomom csak az újjal!
    Bár ez még nem nagyon van tuningolva de lehet ez is jó lesz!
  • neptum
    Shelby mustang az tud nekem az van kicsit drága de meg éri
  • Balyy
    Nekem 2 kerekezéshez kellene vmi gép mert már kettővel befürödtem! (Chevrolet Chevelle SS, 65' Pontiac GTO) Olckúl verdák közül egyikse jó?
  • Pepsi Twist
    Mitsubishi Lancer (bármelyik)
  • Pepsi Twist
    nem arra értem hanem hogy Body elemek kevés van olyana tuning mit a mostwantedba bodykit 1 kis autoscluptal fűszerezve...
  • neptum
    asszem ja amikor köröket kell meni vanna anak pár fajtája az csoportokra osztot szektorokra meg ilyenek
  • CitizenX
    Vagy csak a fantáziád szab korlátokat...
  • Pepsi Twist
    az a grip akar lenni?
  • neptum
    tudnátok ajálani egy jó autot hajszára ?
  • Pepsi Twist
    Egyébként elég kevés az optikai tuning lehetőség...
  • uHs Gerzson
    ettöl lesz egyedi
  • Pepsi Twist
    ja
  • Pepsi Twist
    Na 1 rácsbug!
  • w77d
    valószínüleg gyengus a videokártyád a játékhoz!
  • Yoda001
    használd a válasz gombot pls, én?
  • sjucus
    Hello Kedves Fórumozók!

Köszi a segítséget! Asszem megyek tovább keresgélni, mert ez a fórum csak az önfényezésről szól. CSá!