Need for Speed: Pro Street

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

topcy666

a Magyarositás letölthetö a Cs-P.KFT
csak regisztrálni kel és ingyen le tölthetöcsak nektek

http://cspkftweb.extra.hu uj pc játékok

bodesz
rakd újra winfost.nekemis voltak hasolnó problémák és megjavult újratelepítés után

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

topcy666
ha kel valakinek a magyarositás az irjon
😄

http://cspkftweb.extra.hu uj pc játékok

soulhunter
hát gyerekek, én nagyon béna lehetek, de nagyon nemtok mit kezdeni ezzel a GTI-vel... aludtam kb 2 orát (gondolhatjátok, mennyire hajtott az ideg,h ilyen szarul h lehet kezelni 1 kocsit), és feladtam 😄

nézek vmi másik versenyt 😄

amugy azt nagyon birom, amikor hirtelen befagy, várok várok, még a numlock se reagál, és mikor nyulnék a resethez, akkor hirtelen megy tovább minden 😄 na mind1, 1x frissiteni kell a vga drivert is 😊

ilyennel utoljára GTA:SA alatt találkoztam 😊

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

bodesz
virtuális memórát átállítottam és még mindig ugyanúgy szaggat 640ben is és 1024minden maxon is nevetséges 60fps és szaggat...

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Azért, mert ha megcsináltad az elsõ race day-t akkor felfele, és lefele is nyilik 2 raceday, én felfele haladtam, felfele ha megcsinálod, akkor megnyilik felfele + oldalfele meg 1-1 raceday. Aztán ha sok sok racedayt megcsináltál, akkor majd mehetsz a 2. fázisra 😄

Amugy szerintem kurvajol sikerult a a játék kellõképpen nehéz irányítani az autot, itt az elejefele azért nulladrendûek eléggé az ellenfelek, de egyértelmû hogy ezt a játékot King-en érdemes játszani, minden segítséget kikapcsolva, kézi váltóval. NAGYON FASZA lett. (Kuplungot azért nem használok 😛)

Nekem is szaggat eszeveszetten.Reload-os verzió van fennt.

A kormány finomhangolását hol lehet állítani esetleg?

hello. nem tudja valaki hogy miért csinálja azt a játék, belépek a karier módba rámegyek start vagy csak más versenyt elkezdek betölteni és tölti egy ideig aztán meg kilép az asztalra nem tudjátok miért?

Kompromisszum? Nálam fullra van állítva a graf amit enged a game és nem szaggat, csak egyetlen egy helyen ahol áll a kocsi, de a versenyen belül nem teszi.
offkorz
telepítés on.<#gonosz1>

GabriSanyi
mé nem tom unlockolni a 2. versenyt?!az elsõ racedayt hiába viszem végig akárhányszor az istennek se lockolja ki a 2. versenyt,pedig a race daynél ki is írja hogy dominated meg akármi...tudtok segíteni?

Megint ismétlem önmagam :

Aki RELOADED -féle verziót használ és szaggat neki a játék az próbálja ki a VITALITY-st de inkább csak simán a HKZonda release-t cr*ck nélkül.

Másik :

Rájött már valaki arra hogy lehet több Profile-t csinálni ? Mert öcsém is játszana a játékkal de nem tudok 2. profilt csinálni
Szabó Péter

Kicsit lejjebb vettem a max grafikától, nekem így ZSÍR!

Vagyis inkább játszható!

Ez a hülyeség stalkernél hatott😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

HoReSz1975
Nektek is magyar, mert nekem igen <#confused><#nyes>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

Helló! Az mitõl van, hogy megyek a versenyen, és olyan mintha ugrálni elõre-hátra az autó, ilyen tré a kép :s Légyszi ha valaki tud, segítsen, a legújabb driver van fent. Köszönöm elõre is!

(nem tudom ez-e a swapolás...és mi lehet a megoldás 😞 )

AntiHero
HÜLYESÉG!

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

megcsináltam, de úgy se jó! már az elején akad mikor tölteni a logókat,introt... 😞

Most nézem az nfs mappát. PB a mappák között miért? Lehet hogy lesz szerver mint a COD-nál vagy mi?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

na és azt h?

Újraleírom hátha segít:
AKINEK SWAPOL PRÓBÁLJA A VIRTUÁLIS MEMÓRIÁT FIX (min/max) 3500MB-RA TENNI!

UnknownAsshole
hi
nincsidöm visszaolvasni, csak egy kérdés : gépigény ugyanakkora mint demoban ? (gondolom naná)
hát ez egy nagy fos! az összes verzióval próbáltam, videókártyához (Nvidia 7600GT) legújabb driver van és kurva lassan indul el, utána megakadozik mint állat! nem értem miért csinálja???

Sajnos nekem van swappolás pedig úgy gondolom elég jó a gépem hozzá. A demonál detto ugyanaz a hiba volt. Azt mondták ha a hangot low-ra állítom megszünik hát igazából én nem vettem észre. Nemtom mi a gáz mondjuk én Vistán játszok vele. Nem akadozik csak van amikor húz belassul.

PS4 ID: Vordengo

Volt szerencsém hozá toyota találkozón...Kibaxott komoly vas😊

phenomiq
koszonom az osszehasonlitast es ervelest.

::: ...the life is too short ... take a chance! ::: ::: GoKart racer, StreetRacer, Tuning fun ::: ::: Formula1, WRC, TopGear and FifthGear watcher :::

w77d
de jó neked <#szomoru1>
engem már megörjít

Nekem is balra húznak a kocsik fixen mondjuk én egy 360controllert használok a játékhoz, de ugyanez a probléma fennáll.

A graf-hoz 1280*1024-ben tökéletesen megy 4*AA-val minden maxon egy 320as 8800gts-en 2gb mem-el húzott 4200x2-ön(legalább 3-4 verseny alatt nem tapasztaltam a lentebb írt "swapolás" effektet)

Lourker

phenomiq
hmm, 3200+ AMD64 - 2GbDDR2 - 7600GTExtremeDDR3 es esetenkent beleszaggat meg 800x600 is. Bug-os a jatek nemvitas.

::: ...the life is too short ... take a chance! ::: ::: GoKart racer, StreetRacer, Tuning fun ::: ::: Formula1, WRC, TopGear and FifthGear watcher :::

Hachi-Roku?

PS4 ID: Vordengo

4,7 gigás..

a RELOADED verzióval nem szaggat annyira? valahol olvastam hogy jobban megy mint a HKZonda. Igaz ez?

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Tomsteel
hát ha ilyen lenne a hacsi az életben...uhhh, NE ADJ ISTEN !

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Pepsi Twist
2 rétegû DVD-re írod?

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

nem fér rá egy dvdre, hogyan lehetne összetömöriteni hogy rámenjen, és hogyha beteszem a dvdt akkor elinduljon az autorun? mit lehet kitörölni ami fölösleges?

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

A gombkonfigva tod beállítani egy gombra hogy ne mutassa a jó ívet... Valami show best line vagy mi...Én így tudtam kikapcsolni😊

w77d
örülök 😊

Na hogy örüjjé:
4800x2 2.8-ra pakolva gef8800gts 640mb agyighúzva 2gb memó a játék fut MINDENT maxrabaxva 1680*1050-el röccenéstelenül gyorsan jól xp alatt.😊

Ha esetleg segít nállam fixen MIN/MAX virtuális memória állandóan 3500Mb...2Gb ram van mellette a gépben,sosincs swap gondom...
Reloaded verziónak semmibaja azzal játszom órák óta.
Terepít,krekkel..

A játék maga kibaxott jóóóó,az elmúlt 3/4 nfs ehhez képest seholsincs...A drift elsõre nekem komolyabbnak tûnt mint a carbonban hálistennek,legalábbis az elsõ driftpályán betotáloztam a kocsit mert carbon módra 2kilóval akartam jólcsúszni😊

A játék hosszúsága...Hááát passz...Kb 18 óta tolom foyamatosan,még király ellen nem álltam ki,és 5 részt LENYOMVA-ztam (odafigyelni hogy minden részt 2 fokon kell megynerni:1. GYÕZTÉL 2. LENYOMVA)😊

A gyorsulás is idáig viszonylag reálisnak tûnika hátsókerekes könnyített 240sx úgy lenyomta az orrkerekes 345 lovas hondámat mint a szart..😊
Orrkerekes gyorsulási autó...pfffff😊)))
A hacsiroku meg valami irrgalmatlan komoly vas ahogy életben😊

w77d
hát, ki kell próbálni 😉

adm helyett amd 😊

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

w77d
élsimítás? felbontás?

úúú bazeg egy ilyen géppel akad? XD
akkor az én gépemen mit fog csinálni?

adm athlon64 3200+;ati radeon 9600pro;1gb ram XD

Pókmalac
nekem geforce en7900gs el ugy süvet mint az álom minden maxon és még csak megsem rezzen

pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac

w77d
a swapfile fixálás tehát segített a szaggatáson?

tobias88
irányítási gondok nálam megoldva! picit húzott jobbra, de ppjoy megszüntetésével tökéletesen megy most már
soulhunter
nah, a köviket csináltam
swapfile méretét állandositottam (ah szoktam), h ne töredezzen
nem kapcsolodtam netre
dx-et frissiteni akartam a DVDrõl, ám nem sikerült, mondván h amugy is a legujabb van fenn 😊
nVidia driverhez nem nyultam...

nos, jön a baki 😊
tökéletesen megy, mer nem vtam online, és a letöltések / feltöltések miatt nem pörgöt a vinyo feleslegesen 😊

azota tul vok a 1/4 mérföldes gyorsulásin

most a timetriallal szarakodok, de az a GTI vmi extrapocsék 😞

hiába vezetek king modban, meg hiába kapcsoltam ki a stabilizátort, meg a másik izét, ami asse tom micsoda, de még mindig mutatja a tökéletes utvonalat az uton zöld nyilak formájában 😞
persze h nem tartom be, erre valo a kézifék 😉

de állitom, akik ezt a kocsit igy állitották be, azok még nem vezettek GTI-t 😊
najooo, én is csak azé, mer anno volt nyilt nap a VW márkakereskedõknél 😊

szal h lehet kikapcsolni a nyilakat? mer kb annyira idegesitõek, mint a versenyek elõtti gumifüstöltetés 😞

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

tobias88
szerintem nagyon jó játék lett!!!

attól függ milyen procid van!
w77d
mondjuk egy erõs pozitívumot találtam: az autók hangja! nagyon jó sportkipuffhangok és végre egy játék ahol normális lefújószelephangok vannak!

bodesz
normális az hogy 95-100%osan kihasználja a game a procimat MINDIG?

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Kompromisszumok alatt annyit értettem, hogy sem a felbontást, sem a részletezettségi szintet nem állítottam túl magasra, meg kellet találni az optimumot.

AeroCool S9 PRO | ASUS P5B Premium | Dual-Core E5200@4500Mhz | Noctua NH-D14 | 4Gb Kingmax DDR2 800Mhz | ASUS ENGTX260 896Mb | FSP Everest 800 Watt | Logitech G25 + Xpit Red cockpit