14488
prostreet
  • Gibor
    Drift autóm:

• zoliii
    Sziasztok! Én tegnap próbáltam ki az NFS PS játékot PS2-ön. Nem rossz játék.
  • w77d
    vajon ehhez eredeti játék kell?
  • SyneT
    valaki tudna mondani egy jó drag,grip autót és hogy hogyan kell dra-gban kétkerekezni?

thanks!
  • DarkSector
    Valaki ha tud akkor töltsön fel nekem valami mentést, ahol már sok lóvé meg kocsi van.
    THX
  • geri777
    ebben a hsz ben #9359 nem tudom letölteni a +3 trainert valki belinkelé ujra?
  • RedRiot
    " paganini zondával"

Hát ez nagyon aranyos
  • RedRiot
    Kicsit talán gyenge a konfigod a gamehez, legalább egy kis memót dobj még bele.

Megnyugatásul annyit, hogy vmi bug miatt rengeteg embernek (nekem is) szarul, akadva fut a játék, sokaknak kifejezetten erős gépen is.

Olyan a game, mintha kihagyták volna a béta tesztelést, és félkészen ment volna goldra az egész. Remélem jövő héten böfög vmit az EA a peccsről.
  • rossi24
    Sziasztok tudna valaki segíteni?

Belépek a játékba és a carrier mód első versenye után a többi versenynél iszonyúan szaggat, pedig a grafika teljesen vissza van véve, és a gép követelmény is talán elég.
    Gépem:AMD Athlon 1.83Ghz, 512 MBRam, ATI Radeon 128MB Vga.

Segítségeteket előre is köszönöm!
  • ManoNegra
    vagyis hegedűművész
  • ManoNegra
    Paganini nem egy zeneszerző?
  • Gunner
    Én most nagy nascar pályán paganini zondával kaptam ki, csak 350el mentem, és mitsubishi lancer, meg M3 e46 bmw leelőzött, nem beszélve a nissan gt-r-ről...
    Elég szégyen a játék realizmusa néha :D
    Egyébként ilyenkor ütközik ki a játéknak a gamepad incompatibilissága, mert picit érek a kormányhoz akkor már repül ki a pályáról, de ha tuningnál átállítom, akkor más pályákon nem tudok befordulni... :\
  • neptum
    de egyszerüen nem értem az egészet hogy most mivan a pontozás nekem az undergrand 2-be sokkal jobb volt annyira nem gáz csak azért tökre nem értem eddig tudtam simán 5-6000 pontokat csinálni de most meg a 2000 alig érem el úgy hogy nem értem na mindegy
  • Pepsi Twist
    Sztem jó ez a Pro Street csak ha kijáccom akkor utána micsinálok vele? (szarbon, MW -be mehetett az ökörködés free run-ba)
  • Berguson
    Sziasztok!

Hajsza modban a Ford GT,nagyon dúrván megy!És elég jól is lehet irányítani bill.ről!Javaslom mindenkinek a kipróbálását!
  • RaKmaTakaTa
    a tunning és a beállítások menükből nagyon hiányzik a teszt lehetőség. Hogy miért nem tudtak vmit ide berakni?
    Szívom a fogam egy Dodge Challengerrel. 1/4 mérföldes gyorsulás lemegy. 1/2 mérföldesen viszont tuti hogy falnak megyek annyira irányíthatatlan a drága. Erre vmi javaslat?
  • Szabi1991
    A Most Wanted és a Carbon bővített változatai után a ProStreet csak egyfajta dobozos verzióban jelent meg, a boltokban csak a sima ProStreetet lehet megvásárolni. Ez azonban idén sem jelentette azt, sajnos, hogy csak ez az egy verziója létezne a játéknak: az EA ma kiadott egy fizetős, 10 dolláros patchet, amely Collector’s Edition-re bővíti a játékot.

Az EA Store oldaláról letölthető extrával 5 új autót ('01 Acura Integra LS, '05 Acura NSX, '06 Lexus IS350, '06 Audi RS4 és a '06 Pontiac Solstice GXP) és 4 új versenynapot kapunk, mindez pedig 9.95 dollárba kerül.

A telepítéshez természetesen fenn kell lennie a játéknak a gépünkön, majd a megvásárlás után e-mailben megkapott kódot a karrier menü „Code entry” menüpontjában kell beütni, így megnyílik az említett 4 versenynap és az 5 új autó is...

NSX

bár hátha felhekkelek vhogy
  • Szabi1991
    needforspeed.share.ea.com
  • Drex
    Ez a Drift-tel télleg nem simmel valami :D:D:D

• Yoda001
    a spoiler a legkevesebb, tune menüpontba vigyél mindent 100%-ra, nagyobb lesz a sebesség
  • The Protector
    Hy.Most csináltam meg az első ilyen nagy versenysorozatot amivel tobább kvalifikáltam magam.A gyorsulásos(drag) autom (cobalt)már nagyon gyenge volt ezért vettem helyette egy ford mustang shelby gt500-at.Az újat.Feltuningoltam meg minden de a legalapabb autók is megverik.nagyon gyenge lett.De miért?Valakii tudna vmi autót ajánlani drag módra?És a spoilereket hogyan állítsam be?
  • Yoda001
    aki nagyon kétkerekezni akar gyorsulásban, annak ajánlom a bmw-t..full tuning, 4. váltásig csak 2 keréken megy, és mindenhol 7-8-as időket megy... (szoval ver mindenkit)
  • Yoda001
    ittis olyan mintha szappanon csusznál,de nem annyira :D
  • VRSDM
    ajánlom fogj egy kormányt, ülj le az LFS/GTR2 elé, és próbálj driftelni... majd 2hét után tudsz is egy kezdőt ;) csak úgy ennyire nehéz valójában, szóval a szarbonnak a bénázásához képest ez mérföldkövekkel jobb.
  • Yoda001
    tanulgasd akkor és meglátod hogy nem szar....
  • neptum
    pár észrevétel a driftből: röviden elba**ták. hosszan aki a szöveget kitalálta hogy kiváló drift meg stb. azt főbe kéne lőni mert első kör ugyan annál a szakasznál 500 pont és ezt írja ki hogy tied a pálya második kör 800 pont ugyan annál a szaksznál azt írja hogy gyenge drift meg legalább azt a nyomorólt zónát kijelölheték volna mert ha füvön csúszok nem ad pontot a drift egy nagy kalap xar lett
  • Hassan B
    kösszönöm, mentettél egy reinstalltól... :)
  • DjDano
    Lásd kivel van dolgod: http://images.netbag.hu/20071118/02353280377.png
  • phenomiq
    Baromsag! Abszolut vezetheto a 919 lovas Supra, azzal alaztam Monroet ... 311 m 2 kereken es 7,28 mp 1/4 es palyan ahol o meg a Mustangal ment 9 egesz valamennyit ... szoval ... jaahh es egyszer sem csapodtam falnak, abszolut vezetheto volt a verda! ezen felul erdemes volt megverni a kiralyt mar csak a nyeremeny miatt :))
  • Hassan B
    Mér lesz ilyen csend ha kérek valamit? :)
  • Hassan B
    Tudna nekem valaki dobni egy képet a movies mappárol? Mert átneveztem dolgokat, babrálgattam, aztán most nem jó, újratelepíteni meg nincs kedvem...
    PLS...
  • Skyline
    Monitor szinkronizáció..:)
  • Netgear
    ÁÁÁÁ dehogy, ez csak gif
  • Hassan B
    Legalább télleg megírtátok a programot? :)
  • NuSkool
    am aza v-sync az micsoda a grafikai beállításnál?:D
    mert minden játékba ottvan de eddig elfelejtettem megkérdezni!!:D
  • broman191
    Ez valahogy nekem sem jön össze...
  • broman191
    Vegyél izomautót! Chevelle SS-t pl.:)
  • beyo
    csá mindenki ! hogyan kell egykerekezni ? azt tudom hogy erős kocsi meg hátsókerék hajtás ! nah a kocsim 980 Le de így sem emelkedik az eleje ! gondolom sokan mongják hogy miért nem olvasok vissz mert biztos kérdezték már! de egy napig is olvashatnék mire megtalálom a rengeted hozzászólás közzűl ! szóval ha valaki írna pár sok azt megköszönném ! cső !
  • broman191
  • crazyclone