14488
-
Gibor #9667 Drift autóm:
-
#9666 Sziasztok! Én tegnap próbáltam ki az NFS PS játékot PS2-ön. Nem rossz játék. -
#9665 vajon ehhez eredeti játék kell? -
SyneT #9664 valaki tudna mondani egy jó drag,grip autót és hogy hogyan kell dra-gban kétkerekezni?
thanks! -
#9663 Valaki ha tud akkor töltsön fel nekem valami mentést, ahol már sok lóvé meg kocsi van.
THX -
#9662 ebben a hsz ben #9359 nem tudom letölteni a +3 trainert valki belinkelé ujra? -
RedRiot #9661 " paganini zondával"
Hát ez nagyon aranyos -
RedRiot #9660 Kicsit talán gyenge a konfigod a gamehez, legalább egy kis memót dobj még bele.
Megnyugatásul annyit, hogy vmi bug miatt rengeteg embernek (nekem is) szarul, akadva fut a játék, sokaknak kifejezetten erős gépen is.
Olyan a game, mintha kihagyták volna a béta tesztelést, és félkészen ment volna goldra az egész. Remélem jövő héten böfög vmit az EA a peccsről. -
rossi24 #9659 Sziasztok tudna valaki segíteni?
Belépek a játékba és a carrier mód első versenye után a többi versenynél iszonyúan szaggat, pedig a grafika teljesen vissza van véve, és a gép követelmény is talán elég.
Gépem:AMD Athlon 1.83Ghz, 512 MBRam, ATI Radeon 128MB Vga.
Segítségeteket előre is köszönöm! -
ManoNegra #9658 vagyis hegedűművész -
ManoNegra #9657 Paganini nem egy zeneszerző? -
#9656 Én most nagy nascar pályán paganini zondával kaptam ki, csak 350el mentem, és mitsubishi lancer, meg M3 e46 bmw leelőzött, nem beszélve a nissan gt-r-ről...
Elég szégyen a játék realizmusa néha :D
Egyébként ilyenkor ütközik ki a játéknak a gamepad incompatibilissága, mert picit érek a kormányhoz akkor már repül ki a pályáról, de ha tuningnál átállítom, akkor más pályákon nem tudok befordulni... :\ -
neptum #9655 de egyszerüen nem értem az egészet hogy most mivan a pontozás nekem az undergrand 2-be sokkal jobb volt annyira nem gáz csak azért tökre nem értem eddig tudtam simán 5-6000 pontokat csinálni de most meg a 2000 alig érem el úgy hogy nem értem na mindegy -
#9654 Sztem jó ez a Pro Street csak ha kijáccom akkor utána micsinálok vele? (szarbon, MW -be mehetett az ökörködés free run-ba) -
#9653 Sziasztok!
Hajsza modban a Ford GT,nagyon dúrván megy!És elég jól is lehet irányítani bill.ről!Javaslom mindenkinek a kipróbálását!
-
RaKmaTakaTa #9652 a tunning és a beállítások menükből nagyon hiányzik a teszt lehetőség. Hogy miért nem tudtak vmit ide berakni?
Szívom a fogam egy Dodge Challengerrel. 1/4 mérföldes gyorsulás lemegy. 1/2 mérföldesen viszont tuti hogy falnak megyek annyira irányíthatatlan a drága. Erre vmi javaslat? -
Szabi1991 #9651 A Most Wanted és a Carbon bővített változatai után a ProStreet csak egyfajta dobozos verzióban jelent meg, a boltokban csak a sima ProStreetet lehet megvásárolni. Ez azonban idén sem jelentette azt, sajnos, hogy csak ez az egy verziója létezne a játéknak: az EA ma kiadott egy fizetős, 10 dolláros patchet, amely Collector’s Edition-re bővíti a játékot.
Az EA Store oldaláról letölthető extrával 5 új autót ('01 Acura Integra LS, '05 Acura NSX, '06 Lexus IS350, '06 Audi RS4 és a '06 Pontiac Solstice GXP) és 4 új versenynapot kapunk, mindez pedig 9.95 dollárba kerül.
A telepítéshez természetesen fenn kell lennie a játéknak a gépünkön, majd a megvásárlás után e-mailben megkapott kódot a karrier menü „Code entry” menüpontjában kell beütni, így megnyílik az említett 4 versenynap és az 5 új autó is...
NSX
bár hátha felhekkelek vhogy -
Szabi1991 #9650 needforspeed.share.ea.com -
Drex #9649 Ez a Drift-tel télleg nem simmel valami :D:D:D
-
#9648 a spoiler a legkevesebb, tune menüpontba vigyél mindent 100%-ra, nagyobb lesz a sebesség -
#9647 Hy.Most csináltam meg az első ilyen nagy versenysorozatot amivel tobább kvalifikáltam magam.A gyorsulásos(drag) autom (cobalt)már nagyon gyenge volt ezért vettem helyette egy ford mustang shelby gt500-at.Az újat.Feltuningoltam meg minden de a legalapabb autók is megverik.nagyon gyenge lett.De miért?Valakii tudna vmi autót ajánlani drag módra?És a spoilereket hogyan állítsam be? -
#9646 aki nagyon kétkerekezni akar gyorsulásban, annak ajánlom a bmw-t..full tuning, 4. váltásig csak 2 keréken megy, és mindenhol 7-8-as időket megy... (szoval ver mindenkit) -
#9645 ittis olyan mintha szappanon csusznál,de nem annyira :D -
#9644 ajánlom fogj egy kormányt, ülj le az LFS/GTR2 elé, és próbálj driftelni... majd 2hét után tudsz is egy kezdőt ;) csak úgy ennyire nehéz valójában, szóval a szarbonnak a bénázásához képest ez mérföldkövekkel jobb. -
#9643 tanulgasd akkor és meglátod hogy nem szar.... -
neptum #9642 pár észrevétel a driftből: röviden elba**ták. hosszan aki a szöveget kitalálta hogy kiváló drift meg stb. azt főbe kéne lőni mert első kör ugyan annál a szakasznál 500 pont és ezt írja ki hogy tied a pálya második kör 800 pont ugyan annál a szaksznál azt írja hogy gyenge drift meg legalább azt a nyomorólt zónát kijelölheték volna mert ha füvön csúszok nem ad pontot a drift egy nagy kalap xar lett -
#9641 kösszönöm, mentettél egy reinstalltól... :) -
#9640 Lásd kivel van dolgod: http://images.netbag.hu/20071118/02353280377.png -
#9639 Baromsag! Abszolut vezetheto a 919 lovas Supra, azzal alaztam Monroet ... 311 m 2 kereken es 7,28 mp 1/4 es palyan ahol o meg a Mustangal ment 9 egesz valamennyit ... szoval ... jaahh es egyszer sem csapodtam falnak, abszolut vezetheto volt a verda! ezen felul erdemes volt megverni a kiralyt mar csak a nyeremeny miatt :)) -
#9638 Mér lesz ilyen csend ha kérek valamit? :) -
#9637 Tudna nekem valaki dobni egy képet a movies mappárol? Mert átneveztem dolgokat, babrálgattam, aztán most nem jó, újratelepíteni meg nincs kedvem...
PLS... -
Skyline #9636 Monitor szinkronizáció..:)
-
#9635 ÁÁÁÁ dehogy, ez csak gif -
#9634 Legalább télleg megírtátok a programot? :) -
NuSkool #9633 am aza v-sync az micsoda a grafikai beállításnál?:D
mert minden játékba ottvan de eddig elfelejtettem megkérdezni!!:D -
#9632 Ez valahogy nekem sem jön össze... -
#9631 Vegyél izomautót! Chevelle SS-t pl.:) -
beyo #9630 csá mindenki ! hogyan kell egykerekezni ? azt tudom hogy erős kocsi meg hátsókerék hajtás ! nah a kocsim 980 Le de így sem emelkedik az eleje ! gondolom sokan mongják hogy miért nem olvasok vissz mert biztos kérdezték már! de egy napig is olvashatnék mire megtalálom a rengeted hozzászólás közzűl ! szóval ha valaki írna pár sok azt megköszönném ! cső ! -
#9629 -