Need for Speed: Pro Street
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://cspkftweb.extra.hu uj pc játékok
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
nézek vmi másik versenyt 😄
amugy azt nagyon birom, amikor hirtelen befagy, várok várok, még a numlock se reagál, és mikor nyulnék a resethez, akkor hirtelen megy tovább minden 😄 na mind1, 1x frissiteni kell a vga drivert is 😊
ilyennel utoljára GTA:SA alatt találkoztam 😊
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Amugy szerintem kurvajol sikerult a a játék kellõképpen nehéz irányítani az autot, itt az elejefele azért nulladrendûek eléggé az ellenfelek, de egyértelmû hogy ezt a játékot King-en érdemes játszani, minden segítséget kikapcsolva, kézi váltóval. NAGYON FASZA lett. (Kuplungot azért nem használok 😛)
A kormány finomhangolását hol lehet állítani esetleg?
Aki RELOADED -féle verziót használ és szaggat neki a játék az próbálja ki a VITALITY-st de inkább csak simán a HKZonda release-t cr*ck nélkül.
Másik :
Rájött már valaki arra hogy lehet több Profile-t csinálni ? Mert öcsém is játszana a játékkal de nem tudok 2. profilt csinálni
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
(nem tudom ez-e a swapolás...és mi lehet a megoldás 😞 )
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
AKINEK SWAPOL PRÓBÁLJA A VIRTUÁLIS MEMÓRIÁT FIX (min/max) 3500MB-RA TENNI!
nincsidöm visszaolvasni, csak egy kérdés : gépigény ugyanakkora mint demoban ? (gondolom naná)
PS4 ID: Vordengo
::: ...the life is too short ... take a chance! ::: ::: GoKart racer, StreetRacer, Tuning fun ::: ::: Formula1, WRC, TopGear and FifthGear watcher :::
A graf-hoz 1280*1024-ben tökéletesen megy 4*AA-val minden maxon egy 320as 8800gts-en 2gb mem-el húzott 4200x2-ön(legalább 3-4 verseny alatt nem tapasztaltam a lentebb írt "swapolás" effektet)
Lourker
::: ...the life is too short ... take a chance! ::: ::: GoKart racer, StreetRacer, Tuning fun ::: ::: Formula1, WRC, TopGear and FifthGear watcher :::
PS4 ID: Vordengo
a RELOADED verzióval nem szaggat annyira? valahol olvastam hogy jobban megy mint a HKZonda. Igaz ez?
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
4800x2 2.8-ra pakolva gef8800gts 640mb agyighúzva 2gb memó a játék fut MINDENT maxrabaxva 1680*1050-el röccenéstelenül gyorsan jól xp alatt.😊
Reloaded verziónak semmibaja azzal játszom órák óta.
Terepít,krekkel..
A játék maga kibaxott jóóóó,az elmúlt 3/4 nfs ehhez képest seholsincs...A drift elsõre nekem komolyabbnak tûnt mint a carbonban hálistennek,legalábbis az elsõ driftpályán betotáloztam a kocsit mert carbon módra 2kilóval akartam jólcsúszni😊
A játék hosszúsága...Hááát passz...Kb 18 óta tolom foyamatosan,még király ellen nem álltam ki,és 5 részt LENYOMVA-ztam (odafigyelni hogy minden részt 2 fokon kell megynerni:1. GYÕZTÉL 2. LENYOMVA)😊
A gyorsulás is idáig viszonylag reálisnak tûnika hátsókerekes könnyített 240sx úgy lenyomta az orrkerekes 345 lovas hondámat mint a szart..😊
Orrkerekes gyorsulási autó...pfffff😊)))
A hacsiroku meg valami irrgalmatlan komoly vas ahogy életben😊
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
akkor az én gépemen mit fog csinálni?
adm athlon64 3200+;ati radeon 9600pro;1gb ram XD
pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac
swapfile méretét állandositottam (ah szoktam), h ne töredezzen
nem kapcsolodtam netre
dx-et frissiteni akartam a DVDrõl, ám nem sikerült, mondván h amugy is a legujabb van fenn 😊
nVidia driverhez nem nyultam...
nos, jön a baki 😊
tökéletesen megy, mer nem vtam online, és a letöltések / feltöltések miatt nem pörgöt a vinyo feleslegesen 😊
azota tul vok a 1/4 mérföldes gyorsulásin
most a timetriallal szarakodok, de az a GTI vmi extrapocsék 😞
hiába vezetek king modban, meg hiába kapcsoltam ki a stabilizátort, meg a másik izét, ami asse tom micsoda, de még mindig mutatja a tökéletes utvonalat az uton zöld nyilak formájában 😞
persze h nem tartom be, erre valo a kézifék 😉
de állitom, akik ezt a kocsit igy állitották be, azok még nem vezettek GTI-t 😊
najooo, én is csak azé, mer anno volt nyilt nap a VW márkakereskedõknél 😊
szal h lehet kikapcsolni a nyilakat? mer kb annyira idegesitõek, mint a versenyek elõtti gumifüstöltetés 😞
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
AeroCool S9 PRO | ASUS P5B Premium | Dual-Core E5200@4500Mhz | Noctua NH-D14 | 4Gb Kingmax DDR2 800Mhz | ASUS ENGTX260 896Mb | FSP Everest 800 Watt | Logitech G25 + Xpit Red cockpit