14488
-
Mityu91 #9953 Ez ajánlott vagy csak alap rendszer követelményt mutatja? -
Azért az furcsa ha megnézed az ábrát. Az én rendszerem legalább három vonallal előrébb van mint a tiéd .
Pedig neked jóval erősebb a procid,neked kettő, nekem egy giga a memória.
Ennyit számítana hogy a te gépedben 7600 GS,az enyémben meg 7600 GT-van.
Mindenesetre az kiderült ebböl a képböl számomra, hogy +1 GB memória sem oldaná meg az akadást. -
Mind1 hogy fullon van, mindegy hogy alapon, a játék a hibás, remélem minél hamarabb jön a patch, és javítják a hibákat.....
Pedig ezen menni kelene neki rendesen.....

-
De legalább elérte, hogy vegyél hardware-t :DDDD -
[Walaki]D`Lair #9949 GYÁÁ kurvajó ez a gém :D
Most fogom szarrá verni a Drift Kinget egy 163lovas AE86-al :D:D:D -
reggel megvettem a 8800 GT-t... ennyit a játékrol, ugyanugy szaggat, pedig leszedtem a legfrisebb nV drivert...
uninstall
talán patch után visszarakom
üdv, nálam bukott a játék a monotonitás, az uncsi zenék és a szaggatás miatt -
Uh.. valamit szépen elnyomtam.
Elnézést kérek.
-
Kipróbáltam.
Minden létező háttérben futó alkalmazást letiltottam.
Az eredmény ugyan az.
Legalacsonyabb felbontásnál ill.legmagassabbnál is akad ugyan úgy.
Azért az furcsa hogy soha nem volt még problémám egy játékkal sem.
1240x1024-ben fut rendesen TDU, GTR2,Jericho,stb...
Na mindegy azért köszi a tippet.
-
Üdv all, ezek az autók benne lesznek még vajon a játékban vagy bukó?
Mivel a játék mappájávan benne vannak.:
Aston Martin DB9
Aston Martin DBR9
Bugatti Veyron
Dodge Challenger Concept
Honda S2000
Koenigsegg CCX
Lamborghini Gallardo Superleggera
Lancia Delta
McLaren F1
Mercedes-Benz SL65 AMG
Plymouth Roadrunner
Porsche 911 GT3 997
Porsche 911 GT3 RS 997
Porsche Carrera GT
Seat Leon Cupra -
nono55 #9944 az mit jelent, hogy leveszem a hangot?kikapcsolom vagy mi?
-
Sziasztok! Lenne egykis problémám a játékkal! Lezsedtem a Reloados és a HKZondás (CloneDVD) változatot! Olyan problémám van hogy miután telepitem a játékot és crackelem a Vitalitys crackel játékközben fogja magát és elkezd a hang kerregni és csak a reset gomb segit hogy kitudjak lépni! Persze ujraindul a gép! Probáltam mégegyet valami DVD5ös formátumut és ugyaz ez a helyzet! Konfig: ASUS P4PE2-X P4 3.0Ghz Prescott HT 2GB Kingmax 400Mhz Radeon X1650 Pro 512MB! És persze tegnap raktam ujra az Xpt! Ez volt az első játék amit feltettem! Nemtudom milehet a probléma! Talán a játék a rossz vagy a crack?? -
twine #9942 Tudom nem szép amit irok,,,de örülök hogy legalább az kiderült hogy nem egyedi a problémám! Ha találok megoldást, megkereslek, és irok valami üzit! Ez persze egyben kérés is feléd...
üdv
Twine -
Bandy #9941 mint mondtam ha leveszem a hangot nem akad :) -
tmisi #9940 Pl. ha nem lenne annyi cucc a tálcádon az óra mellett (amik a memóriában vannak), talán elég lenne neki az 1 giga. Javaslok egy irtóakciót az msconfig.exe-vel. -
oks köszi:) -
nekem is ugyanez a gondom. -
Helló!
Ne izgulj sajnos a problémád nem egyedi.
Nekem is akad játékközben rendesen.
Mindegy hogy alapbeállításra teszem vagy fullra ugyan az a helyzet.
Lefuttattam A Game-O-Meter testét és az alapján nem szabadna akadnia.
Nézd csak meg. Minden kritériumnak megfelel a gépem és mégis akad.
-
nálam tökéletesen működik! -
A RELOADED cracknek van valami hibája, vagy jól működik? -
twine #9934 Off:
De akkor ha ez ennyire egyéni problémám,,akkor azt hiszem összetetteb lesz a dolog, mert eddig ha valamivel gondom volt,,azt hamar tudtam javitani a Faq-ok vagy a forumok alapján, de most hiába nyuzom a Google-t, nem látok hasonló problémát.....
Ami miatt mérgesit a dolog az az, amit az előbb irtam, hogy nem egy széthasznált "fossá telepitett" rendszert használok, tehát álltalában csont nélkül, nulla szenvedéssel inditok bármit... -
Bandy #9933 kinek mi a legjobb drag ideje? -
twine #9932 "Természetesen", az utóbbi werzió(leirni sem merem);)
Ejj ha ezt most pontosan tudnám...melyik törés, gépem otthon én a melóhelyen, de ha minden igaz ezt szedtem le:(Need.for.Speed.ProStreet.PROPER...ONLY-ViTALiTY)
Szoftverekről: Legujjab driverek, Vista tök egészséges(naprakész frissitésekkel),(Pro street-en kivül minden játék minden program tökéletesen gyorsan fut)Ujratelepitést még nem probáltam... de lehet este kiprobálom...krekk meg az amit a csomagban kaptam a játék mellé...
-
gyári, vagy warez? melyik törés? melyik verzio? bocs az offért, nekem razoros van vitalytis motyóval vistával és nincs gond. (itt hardver biztos nem számít vagy a vistád szar vagy a krekk, esetleg ujratelepités?) -
twine #9930 Köszönöm ez már megvolt.....a hiba ugyanugy fennál...
-
unlockallthings, de ez feloldja az összes missziót is, szóval a játékélmény, hogy szépen haladsz előre ugrot! -
És mi a cheat? 
-
az nsx-et vagy cheattel, vagy a hivatalos honlapról megvéve 10dolcsiért érheted el! -
srácok az nsx et hol lehet megkapni, vagy megnyerni ,vagy unlokolni kell? Bocs ha már volt. Ja meg van a tune opció ,nem tudom tudjátok e, és ott fel lehet nyomni a turbó nyomást meg elég sok dolgot lehet állítani, és több lóerőt lehet nyerni a kocsikból.Ja és replay lenne még a kérdésem. -
futtasd rendszergazdaként. -
nekem bejön -
twine #9923 Sziasztok!
Ha már ki lett tárgyalva elnézést...Öt oldalt kerestem vissza de nem találtam hasonló problémát, és örülnék ha tudnátok segiteni:
Játék indit, grafika beállit(tök mindegy milyen felbontás milyen részletesség), majd játék....Teszi a dolgát,abban a felbontásban valamint grafikai részletességben amit beállitottam,majd játékból kilép windowsba(szabályosan), játék ujraindit, és a grafika ismét a CSONT alapon! (640*480,low,low,low), Magyarul nem jegyzi meg a játék a beállitásokat...
Volt már valakinek hasonló problémája?
Vidkari:2600Xt...És Vista oprendszer......
Kérés: ne a "szedd le e Vistát mert szar"-ral kezdjük a segitséget!!
Előre is köszi
Üdv -
fearking #9922 Srácok, miért nem jön be se az Offtopic se a Garázs Topik nekem ? Csak 1 Blank oldalt ad be. Pls Help. -
Bandy #9921 Én laptopon nyomom mert az asztali gépemen sajna szaggat mint a barom :), a lényeg az hogy laptopon van egy olyan gomb amivel le lehet némitani a gépet. Nos azt vettem észre, hogy ha le van némitva akkor nem akad meg menet közben a játék. Nem tudom lehet csak nálam van gáz de menet közben néha (pár másodpercre) megakad. Egyszer véletlen benyomtam a némitó gombot és megszünt az akadás. Majd kiprobáltam, hogy mikor elkezdett akadni benyomtam a némitó gombot és egyből megszünt... Érdekes, remélem ezt valami patchben javitják majd. Másnak is van ilyen gondja? -
azriel #9920 Amikor eléred azt a pontszámot ami a "lenyomáshoz" szükséges. Az első menüpontban van pályánként hogy mennyi az a pontszám. -
Szinte mindegyik ugyanaz... -
nono55 #9918 a razoros verzió az jó?vagyis jobb mint a többi? -
Code92 #9917 mikor adja meg a "lenyomva" feliratot egy versenynapra? -
mikiking #9916 a 17 mb-os -
Lenne egy fontos kérdésem..ki mevel crackelt? ugyanis van egy 17MB-os és van egy 43MB-os Crack is....Mi a külömbség? Melyik a jó?

-
900 drift = 900 nitró :)