Need for Speed: Pro Street

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Peetboy
Úgy néz ki az NFS fiúk egyre rosszabb játékokat hoznak ki. Már nincs meg az az igazi verseny feelingje, mint a korábbiaknak.
Ez egyre inkább hasonlit valami autó szimulátorra, mint Pl. a GTR vagy Nascar játékokra. <#nevetes1>

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Peetboy
Mekkora sz*r ez a játék Demó. Nagyon unalmas pályák vannak rajta és nagyon ronda. A teljest még nem próbáltam ki, de ez a demó ez letörölni való.

Akkor még hozzá jön az is, hogy jobb grafikai beállitással akad a játék.
Na nem annyira mint a Crysis, de a elég rendesen, ahhoz képest milyen ronda. <#levele>

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

wesker24
Igaz akadt a játék ezerrel teljesen játszhatatlan volt de mint mondtam a Vitality csapatnak hála már maxon megy a játék semmi akadozás töltés swapolás !! Ugy tünik nekem valamiért nem volt jó a Reloaded xxxx-je !!
AntiHero
ja

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

hello!
Lenne 1 láma kérdésem, bekerültem 1 battle machine nevezetü versenyre, de már vagy 10x letoltam és nemtudom hogyan kell a karrierbe tovább lépni. Pls vki segitesen köszönöm
Van ebben Aston Martin? Amúgy hogy énis hozzászoljak, nfs1 volt a legnagyobb és utána az nfs most wanted hozta még azt a feelinget szal mindkettõ minden téren ott volt. Ezek az újak meg no comment...
sziasztok. egy olyan kerdesem lenne, hogy tudnam beallitani, hogy az optionsben elmentse a beallitasaimat, es ne kelljen allandoan ujra es ujra kell allitgatnom mindent. meg neha a jatek egyszeruen megfagy es semmi nem tortenik, ki kell kapcsolni a gepet, hogy ujra tudjam inditani.
tudna ezekben valaki segiteni? elore is koszonom!
Yrda
sziasztok
hát játszottam a játékkal és hát az eddigi legsz*rabb nfs már ne is haragudjatok.. :( ennél még a carbon is jobb..
menü 0, irányítás 0 törés 0 graf elmegy..
bocsi, ha valakinek belegázoltam a lelki világába, de nekem ez a véleményem..

Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1

A virtuális memóriázást próbálta valaki akinek akadt?

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Fúúú bazz...Na..:)
Versenynap: Több különbözõ verseny mindért pontot kapsz.
XY pontszám kell ahhoz hogy gyõzz és további xy ahhoz hogy fullra lenyomd a napot.
Általában ha gyõzöl kiírja automatán hogy el akarod.-e hagyni a versenyt,célszerû nemmel válaszolni és továbbnyomni amíg le nem nyomod és megint meg nem kérdezi magától hogy el akarod -e hagyni...Ekkora IGEN. Ha elötte kilépsz tedolgod de akkor tényleg 0-ról indulsz.
Miután kiléptél ott a térkép,ha jobban rámeredsz láthatod hogy megnyílt új útvonal új versenynap felé. Odamész...Vagy a garázsba...Akkor nyílik meg új útvonal ha egy adot napot megcsináltál...
Állíts a monitorod színén vagy vegyél fel szemüveget vagy nemtom,de a térképen tök jól látható minden amikor új placcot ad még villog is...

skyli991
Wesker: neked régebben akadt és azt írtad, hogy megoldottad. Hogyan?

TothLaci
Szerintem ebbõl érni fog a patch.
Mindenesetre nem azzal a tipikus szaggatással találkoztunk néhányan.
Szerintem akkor is a processzor körül nincs valami rendben. Van benne egy bazi nagy bogár. De legalább C nyelv :)
skyli991
úgy, hogy ha kilépsz akkor mehetsz a következõre, nem kell visszalépned. Fura, de ez van :D

Na akkor még odais basz....:)

wesker24
Én ezt az egészet nem értem !! Itt meg hogyan lehet versenyezni ??

Hogy van ez az egész ?? Ugye vannak a versenynapok meg is csináltam kiirta hogy lenyomtad a versenynapot megcsináltam mindent !! El is mentem !! De amikor kilépek a karrierbõl vagy a versenynap elhagyására megyek !! Hogy tuningoljam a kocsit mert van lové és amikor visszalépek kezdhetek megint mindent elölröl !! Mert azt irja ki hogyha kilépek a versenynapból akkor legközelebb újra 0 pontom lesz !! Ezt magyarázza már el valaki hogy van !!
AntiHero
Húzva van^^

TothLaci
Érdekes. Akkor itt más lesz a hiba.
Franctudja alapon ketyegve a c2d6300-as nagyjából egálban van a 4800 x2-vel (utóbbi az enyém) és nállam nemszaggat nálla szaggat...nem a proc itt a gond...

offkorz
szóval akkor nálam ezért jó.ogé.<#idiota>

skyli991
Akkor a P4 3,2-es HT-s proci kevés :(

Antiheronak a c2d 6300-asán akad gef8800 gts-el..

Nállam 169.04 van...

TothLaci
Ez az akadozás nem a memóriától van, hanem a CPU-tól.
Véleményem szerint pár modul kiszámításának a feladatát GPU helyett rábízták a CPU-ra, ami, fõleg ha gyengébb AMD, erõlködik. Így grafikus kártyának elég a 6600 GT, ami elég meglepõ, és jó, de nem ártana jobb cpu-t venni a gépbe, és ha lehet, akkor minimum egy Intel P4 maximumot, vagy Intel Core Duo-t az átlagos kategóriából. Nem akarom se a programot se az AMD-t fikázni, nem vagyok Intel párti sem, és nem ajánlom a Celeront. De úgy gondolom, hogy Core Duo lenne a gépembe, többi változatlan, sokkal könyebb lenne az élet a pc-men belül. Jelenleg egy AMD A64 3200+ van.
skyli991
tudsz magyarul? :D Én 12-re tippelek :P

na mindegy jó éjt mindenkinek

jaj hadjuk már kérem :D

skyli991
169.09-es driverrel jobb? Ti ezzel próbáljátok?
Lehet hogy az a baj hogy nekem a legújabb whql van fent, nem a beta.

skyli991
Akkor se kell csúnyán beszélni <#nevetes1>

Az egyesen esetleg az Ati miatt nem,azon sosem lepõdöm meg amikor az ati tulajokk nyavalyognak driver/patch után...de a kettest akkóseértem:)

uHs Gerzson
Azt nemtudom de mivel látom hogy hasonló a konfig így én nem fognám arra hogy az engine lenne szar.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

én ugyan mért mennék el. csak megmondom azt amit gondolok. csináljon jobbat ha tud

AntiHero
:D Majd talán egy patch javit a játékon. De más semmi.

skyli991
inkább holnap, most nem kapcsolom ki-be a gépet mert letöltök.

Megpróbálhatod de aminek virtuálisra van szüksége nyüsszögni fog..:)

AntiHero
Életkor: 14-18 között<#banplz>

skyli991
te is elmehetsz...

AntiHero
Még az 1esen is kéne menni. Azon is minden mostani játék megy normálisan.

skyli991
megpróbálom a fix lapozófájlt. Mi lenne amúgy ha teljesen kikapcsolnám?

halod te mekkora egy szar ember vagy. ha nem tetszik el lehet húzni a picsába nem kell itt rontani8 a levegõt

Hát passzolok..Pedig nagyjából egál a konfigom a kettes konfigoddal...

uHs Gerzson
Pedig a 2-s gépen simán kéne mennie :) ja és vicces hogy hasonló konfigon sokaknak jó de nekem meg nem? hmmm :D

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

skyli991
nekem is egész friss az XP kb 2 hónapos és két napja töredezettségmentesítettem. Crysis jobban fut mediumon :D

AntiHero
Mer szar a játék leprogramozása azért. EA egy nagy szar.....

offkorz
akkor nálam mér jó?
mert tyerek vatyok?<#wilting>

skyli991
nekem is az a véleményem hogy szép és jó játék lett. próbálom maj megszüntetni az akadozást :)

AntiHero
1 GÉP: A64 3200+, 2gb ram (ddr1, 400mhz), ATI x1950pro (256mb)
2 GÉP: Intel Core 2 Duo E6300 1.86 GHz 2MB cache | Asus P5B | DDR2 1024MB 800MHz GEIL Ultra Dual Channel Kit /2x1024MB, CL 4-4-4-12/ | Cooler Master Hyper TX | Chieftec 450W ATX |Western Digital 320GB 7200rpm 16MB Cache (SATA-II)| 8800GTS (320mb)

nálam egyáltalán nem akad pedig épp hogy minimumon el indul.
gépem: 4200+ X2 AMD, 1Gb DDR2 800MHz ram Ati Radeon X550-es 512MB video kari. és szerintem nagyon szép és jó játék lett most nem tudom mért kell fikázni. egy kicsit szokatlan mint az eddigiek de egy pár óra alatt meg lehet szokni.

Mondom nállam még annyi van hogy fix 3500-ra van állítva a virtuális memória...
Amúgy tök alap xp sp2 nod+avgantispy vírusírtóval,klite codeckel (pár játékban volt hogy a codec miatt volt baxakodás azéírom de nemhinném hogy itt azabaaaj)
A demo-t egy féléves xp-n nyomattam 7900gs-el faszán...
Szal nemvágom...

AntiHero
gyerek vagy még.. Nem értesz a játékokhoz/enginekhez.

Ez tipikus Engine hiba. Szarul van programozva, kész...

offkorz
nem.csak akadékoskodik,semmi jelentõsége.