14488
prostreet
  • djrobaa
    Nem jo!! Ismét lefagyott!!
  • Mityu91
    ehhez annyit tennék hozzá, h nálam a HL2bél volt, h a hangkari az u slotba volt nem integrált és befagyott folyton...
  • V43 1105
    Még az a béemvé
  • Bandy
    igen win alatt lenémítod, probáld ki hátha segit.
  • Szabi1991
    vezetési stilusodtól függ..

Én Corollával szoktam menni, visszaváltós,Feint,és Dynamic driftel :)

ezt olvasd el és nézd meg a videókat, és majd meglátod meik tetszik :D
  • tibi206
    valaki mondana egy jó driftkocsit elmondaná hogy hogyan lehet jól driftelni hogy sok pontot szerezz
  • Gunner
    Nem hivatalos, de eddig se cheat-se trainerrel nem hozta elő senki. Valaki meg igy megoldotta :)
  • Szabi1991
    ahogy elnézem, a Huntuti-nak tetszik a gépem :D
  • nono55
    nem is fogja, mivel ez a vertikális szinkronizáció és mégnagyobb gépigény szükséges a használatához...elvileg, de ha otthon leszek kipróbálom.
  • at16
    nekem nem igazán oldotta meg a problémát :(
  • Katun
    Ez igaz??
  • gabr
    "Hi sokan írják ,hogy szaggat a játék meg hasonlokat ,a v syncet kapcsoljátok be nálam megoldotta a problémát."

úgyúgy!
  • czky
    Ez tetszett! :)

Ezzel készült:

• djrobaa
    Nem igazán tudom! 17megás reloados crackel még nemtaliztam! De nálam mindegyikkel ugyanaz volt a problémám pedig ujraraktam a windowst is! Mindig lefagy! De kiprobálom amit broman191 mondott! Ha azzal megy akkor a reloados lesz a jó! Ha nem akkor megvárom az első javitást hozzá!
  • nono55
    elvileg attól mégjobban szaggatnia kellene nem?
  • tobias88
    nekem ez az oldal nem csinál semmit...
  • Gunner
    "you have to beat everything in the career on king mode with no ABS and TC and manual clutch and for every race you need to beat the track record, after that you get Veyron, MclarenF1, GT3RS , S2000, and DB9"
  • REAKTOR
    Hi sokan írják ,hogy szaggat a játék meg hasonlokat ,a v syncet kapcsoljátok be nálam megoldotta a problémát.
  • Gunner
    Szól hogy ha kilépsz a versenynapból akkor törli a pontjaid, ez nem meglepetés :) Lényeg, ha lenyomtad a versenynapot, akkor szól, utána ha kilépsz és térképen is zölden mutatja akko oks, ha nem akkor reinstall v beirod az unlockallthings kódot
  • nono55
    és akkor most melyik a jó?mert nekem jelenleg vitalitis van, de szaggat a konfigomon, amikor is lazán kéne mennie FULLON!
  • djrobaa
    Nekem van egy 41MBos is ami reloados! Meg egy 16.8MBos ami Vitalitys!
  • amdopteron
  • amdopteron
    http://images.netbag.hu/20071119/1195480380187.jpg
  • nono55
    a rílódos az a 17Mb-os?mert mintha abból is 2 lenne.nem tudsz egy linket?esetleg priviben?megköszönném...
  • soulhunter
    és mikor jössz beállitani? :) mer addigra akkor visszarakom :P
  • amdopteron
    öcsém én elekadtam meg nagyon az elejen mit kell iott csinalni??
    linkelek be egy képet vki mondja meg mert ha kilépek megint csinálni kéne a futamokat :S
  • broman191
    Sok sikert!
  • djrobaa
    jolvan na vágesz!! Akkor megproszilom de ha nemjo akkor valszeg az én készülékemben van a hiba! De nemtom mi!!
  • broman191
    Az egy dolog, de amit írtam az biztos jó. Nem fagy és nincs vele gond.:)
  • Yoda001
    nem azt mondom? TELJESEN jó, hibamentes... azt használom 5 napja, és semmi baja nincsen az égvilágon, nem is akad maxon (mint a sok lámi mondja, mert nembirja normálisan beállítani a játékot)..
  • djrobaa
    Értem! Szoval Zondás verzsön plusz reloados crack és ugy biztos megy! Na már most! A reloados verzió nemjo a saját relados crackjével? Mert nálam állando jelleggel lefagyott!
  • kucsi08
    hi nem lehet ebben olyat csinálni mint az eddigiekben hogy kreálok a kocsit aztán csak ki meek pályára csapatni??? persze karrier módon kivül
  • broman191
    Zonda+ riló crack az jó;-)
  • Yoda001
    egyértelmű, hogy a crack rossz, a reloaded megy mindenkinek
  • djrobaa
    #9943 erre valaki nemtud valamit mondani??
  • Yoda001
    3800+ ki sem hajtja szerintem a kártyát..
  • nono55
    peccsről nem tud senki semmit?mikor várható stb?????????
  • soulhunter
    jahh, elérte, ugyh részemről nekiállok keresni vmi játékot, amivel ki is használhatom az uj cuccot :)
  • kaposi1
    Ez az alap.
    Az jánlott a jobb oldali oszlopban a zöld kettes alatt lenne olvasható, de a Prostreet-nél nincs megadva.
    Nézd meg Pl: a Crysis-t.
  • broman191
    Elképzelhető hogy bónuszautók lehetnek. Bár kétlem. De úgyis jön majd valami kis progi amivel meg lehet oldani hogy gurulhassunk velük ha tényleg megvannak a gémben.:)