14488
-
ATI tulaj vok! Nekem nemlép ki csak megáll és kész!Csak RESET gomb! -
Nálam is van hanghiba! És mikor előjön utána lefagy a játék! Sound Blaster Audigy SE 7.1esem van! -
Djemba #10036 30% vok és már most unalmas szabad kóborlás nélkül csak körbe körbe ááá -
dApRo #10035 service 2-m van -
Silent Knight #10034 hanghiba valakinél még? -
Silent Knight #10033 nem szervizpack 2-d van. (vagy mégis, de akkor nemtudom mi a hiba), havernál pont ez volt, felrakta az sp2-t és "semmi baj" volt a játékkal (mondjuk neki a menü is bejött és grafikot is állított, de carrier vagy race day vagy bármi -re katt és t9öltés közben sötétség és nfps.exe hibát észlelt, stb) -
ellington #10032 Ati tulajoktól kérdem: nektek nem szokott kilépni a játékból error report-tal? van rá valami megoldás? -
dApRo #10031 lemegy a video a legelején karrierbe és betöltés utan kibasz asztalra, hogy nfs hibát jelzett ezért leáll
5let? -
Hol vetted? Sehol nem kapni szinte, mostanában vennék én is de egyszerűen sehol nincs már, állítólag csak hét közepe felé jön, ráadásul drágábban. :( -
Silent Knight #10029 nálatok is előfordulna hangbugok? a hang néha beröccen, (miantha az a gumitalp <-> padló csikorgás effektus lenne fél mp-re) néha nagyob meilyeszt :D valaki tapasztalt hasonlót? -
Valaki végig nyomta már? -
nem -
Szabi1991 #10026 mert a kommentátor mondja a nevedet, és elég nehéz lenne hogy azt a nevet mondja amit te beírsz névnek :D -
Hello!
Most tettem fel a játékot...még nem játszottam vele sokat, de nagyon bejön! :D
Az lenne a kérdésem (ez nem csak ezzel a játékkal, hanem úgy általában), hogy ha én a Windows asztalon az 1024*768 75 Hz beállítást használom, akkor lehet-e a játékban ennél jobbat, nagyobbat ?
Nem zavarja a kettő egymást? -
én a viper motorházán találtam ilyet -
gabr #10023 "nem is fogja, mivel ez a vertikális szinkronizáció"
Tudod miről beszélsz egyáltalán? :D Látszik mennyire értesz hozzá! Ha bekapcsolod a v syncet-t, akkor a monitor frekvenciája, és a játékban az fps ugyanaz az lesz... azért van kikapcsolva a mostani játékokban, mert úgye mutatni kell a 150ftp-st, csak éppen közben látható az a bizonyos folyás effekt... a desktop-on amit most is nézel mindig be van kapcsolva, ha kikapcsolod, akkor lehet látni a folyás effektet mondjuk filmeknél. -
köszönjük az értelmes hozzászólást
-
Bandy #10021 nekem nem csak a teljesitmény van fulra pakolva hanem a többi is, gondolom befolyásolja a gyorsulást a légellenállás is. De én a finomhangolásban is váloztattam pár dolgot. Nitroval 5.ig két keréken megyek, de gondolom függ a jó idő a pontos váltásoktol illetve hogy mikor nyomod rá a nitrot. -
C7 #10020 nekem abszolúte nem tetszik. a grafika maxon van és nem a legjobb, underground is volt már ilyen. nincs üöldözés, nincs free roam, semmi értelme nincs, és 7 gigát foglal. semmi sem ér -
Martins15 #10019 Sziasztok!
Nekem megvan az NFS:PS ,de nem raktam fel me szar a gépem de ez mind1...Nah az a kérdés h miért Ryan Cooper-rel kell versenyezni miért nem lehet a saját neved?:O Ha valaki tudja akkor elmondhatja .THX!:) -
BIZ0906 #10018 Meg idéznéd nekem azt a "választ"? -
Xeran #10017 nem tudjátok hol lehet kikapcsolni azt a hülye kép rezegést menet közbe? -
neptum #10016 minden verdánál van ilyen és is csak nézek néha pl a lotusomon vagy 3 fajta rács van hátul -
kis rács bug
-
Szabi1991 #10014 már válaszoltak neked párszor, pl én is.. -
tök jól = 9,5 mp a max -
de nem értem, subaruval tök jól megy, corvettem is volt azzal borzalmas volt -
dApRo #10011 vki találkozott olyannal h elindítom gamet és fekete képernyő és semmi?
amd 2.8, 9600xt-m van
köszi előre -
feraxxx #10009 corvette 7,4 volt a legjobb idö 3as motorral -
de betettem mazda rx8ba mindent ami növeli a teljesítményt, sebességet de semmi... mitől függ még a gyorsulás? -
Bandy #10007 nah jól megmondtam, a lényege hogy ne első és ne összkerekes legyen mert azzal a végén gázok lesznek. Lehet frankon állitani a tuning részben az autot vagyis finomhangolni. Szerintem érdemes a hátsó kerekü autoknál a keréknyomást hátul levenni alapra elöl meg maxra rakni, illetve a gátlókat puhára állitani :) -
egy rakás szar! -
Bandy #10005 dragra mindenképp hátdó kekerü kell mert lesz olyan verseny ahol kétkerékre kell állni a gépp és ezt csak 3mas mociszintel lehet. Amugy vegyél valami régi amcsi autot pl egy gto-t vagy egy shelby-t vagy ami nekem van egy mazda rx8at :) -
mert vettem pl mustangot, de 2es motorral is alig ment, pedig tulajdonságai sokkal jobbak voltak mint a subarunak -
Bandy #10003 ok kösz meglesem ugy is -
Bandy #10002 én nekem egy mazda rx8asom van dragra és 7,85 volt a legjobb időm 3as mocival. -
Bandy #9999 ez egy laptop :D -
azér' az nfs "drift"nek nincs sok köze ehhez:D -
tzi milyen kocsival gyorsultok? lehetőleg olyat mondjatok, amivel 9 alatt lehet a negyed mérföldet, mert subaru az nem bírja 3as motorral se -
Próbálkozhattok azzal is, h dxdiagban a sound hardware accelerationt leveszitek alapra.