14488
-
A hasmagasságot tedd maxra vagyis emeld meg! sztem az vmennyire segít! -
na, valaki ajánlotta az rx8-at, feltuningoltam, de annyira erős lett, hogy nem lehet vele dragnál elindulni, mert feláll két kerékre és vége, nem lehet irányítani... valaki tud ez ellen valami beállítást mondani? -
Dehogy nem! Az enyém pl. 6 sebességes! Mondom tuning! -
RaKmaTakaTa #10076 Nekem ugyanezt csinálja a Challenger, csak nem 3-ban hanem 5. sebességben.
Általában a 1/4-es mérföldes verseny céljánál borulna de ott már tök mind1 :D (7-8 sec-es ez az irányíthatatlan überállat)
Sajnos így 1/2 mérföldes versenyre teljesen alkalmatlan, ha beleszakadtam se tudtam a pályán végighajtani normálisan. Úgyhogy 1/2 mérföldesre mindig vittem másik kocsit, mégha lassabb is volt.
Drag királyt letoltam a két kocsival, oszt amit nyertem már mindenre jó lesz elvileg. -
akinek sikerült neten/maccsin tolni, az irjon pls... nekem valamilyen cd kulcsot kér, de azt nem fogadja el amit az elején adok neki.. -
Nekem is Chargerem van, de egy kis nitróval csodákra képes :)
Nem lehet bele"tenni" még 1 sebességet?
Alapból csak 3-as. -
Sztem a chargert ne cseréljétek le mert kurva jó! A tuning segít a dolgokon!
Amikor megvettem dobtam bele motor tuningot meg turbót aztán gondoltam kipróbálom! Szoptam egy jó nagyot mert csak 3-as váltó volt benne és hát igencsak megaláztak!
Vki írta h chargerja van 960 vagy mennyi lóerővel! Csak nem értem h hogy annyi? Az enyém 870 körül van fullon! -
nekem is chargerem van még.nem járok messze a gémben mivel,most fogom lecserélni eztis.nade dragban tolom,és 3.ik sebességre váltva elszabadul a kocsi,kivág balra mikor ellen kormányzok kifarol és felborul gecibe. :?AS?AS:S?A?DSD:SAASSDSA?:ASD
ezér csere lesz meg amúgyis. ^^
-
szerintem a hangal lesz a gond, néha-néha zúgó hangot ad..... -
RedRiot #10070 Eh, nekem egy Chargerem van dragre. de van egy kis problémám vele: mikor felteszem negyedikbe, elfogy az ereje. Perfect shift meg minden, de négyesben már nem akar gyorsulni. Vki tapasztalt már ilyet? -
[Walaki]D`Lair #10069 Nem csak a kétkerekezős versenyen, sima dragban is hátsó kerékre áll...igaz nem annyira...:) -
Nagy01 #10068 Micsoda véletlen a drag időd...:DDDD
-
nem értem, amikor ő adja a kocsikat egyszerűen nem tudok nyerni, ők meg hogy a picsába olyan gyorsak, amikor ugyanolyan az autójuk ?
Ezt hogy lehet megoldani ?
Az első leszámolás utáni szabad versenyen már nem lehet legyőzni senkit olyan versenyeken amire ő adja az autót ? -
1) én alap rx7-el a végefelé is alázok mindenkit!
2) erre vannak külön versenynapok
3) csak a kétkerekezős versenyeken állnak kétkerékre a kocsik! Ott aztán a márka tökmind1 csak erős legyen és hátsókerekes (mondjuk nekem összkereke4s imprezával is sikerült) -
Én még csak az elején tartok, és most jött el az első olyan versenynap, ahol driftelni.
Az a baj, hogy nincs drift kocsim.
Van egy csomó pénzem,(nem trainerrel!) bármilyen autót megtudnék venni ami fel van oldva, de egy csomó olcsó kocsit még unlockolni kell.
HÁrom kérdésem van:
1.Melyik autót vegyem meg driftre? (Nissan sylviát néztem ki magamnak az elérhető kocsik közül.
2.Hogy lehet autókat nyerni?
3.Dragnál mitől függ, hogy két kerékre áll-e egy kocsi?
Dragra egy Dodge Charger-em van, ami 550 LE, lehet hogy az kevés.
A hátsó gumikat a legvastagabbra tettem, az első gumiknak a legvékonyabbnak kell lenniük?
-
[Walaki]D`Lair #10064 Drift: AE86 (163LE)
Drag: Dodge Charger R/R (963Le) -> lehet le fogom cserélni, mert csak 5 sebességes és fél mérföldön lassú
Grip: Skiline GT-R35 (671Le) még nem fullos
Speed: LanEvo X (850Le) utálom :D -
ike,kicsit.
-
Dominic901 #10062 Az a jó ha sokat kell a Carbon után már ránk fért -
vanmár valami megoldás a szaggatásra? -
elvittem 1 jódarabig a játékot
Gripre ma vettem meg a Lamboginit :D
Drag-ra porcshe 911-em van
Speed chalange porse carrenra
drag porse 911 :D
de meguntam sokat kell játszani de jó játék :) -
Nekem is van olyan naponta egyszer kétszer :D -
Gibor #10058 nálam mintha ilyen catback kipufogó lenne az autón és visszadurrana olyami hangot ad ki néha kb versenyenként 1x
-
Silent Knight #10057 nekem integrál Realtek AC97 5.1es hangkarim van a legfrissebb driverrel. valószínű játékhiba, reméljük jön a patch -
Silent Knight #10056 ost a thepiratebay.org-ről (torrent), beírod hogy pro street és zene-t keresel, az első találat valami fura nyelvű lesz 160 mega kb, az az ost, (letöltöttem és jó, átlag 192kbps minden szám). -
mondana valaki egy norm. kocsit hajszára, ez a 350Z már elég lassú :D -
persze,lacee ja -
Xeran #10052 ha veszek 1 kocsit és dragra állitom azt áttudom késöbb változtatni streetre? -
igen? akkor megkeresem... -
Már a játék megjelenése előtt elérhető volt:) -
PIER007 #10049 sziasztok! a trainert hogy kell használni? -
Bandy #10048 te ugy nézem rx7 mániás vagy -
Martins15 #10047 Mér ez lenne a minimum :O :D:D:D -
gripre is rx7 szvsz.^^ -
Bandy #10045 az a dragidő zsir lehet veszek én is egy suprát :) -
OST-t már lehet tölteni valahonnan? -
Rogerke #10043 én 60% tartok (Drift king, Drag king, Speed king) Gripking majd holnap :D RYO-t nemtutom megverni:D
Drift autóm egy 240SX (legjobb: 9,754 pont)
Drag autó egy Supra (legjobb drag 1/4: 6,94 1/2: 9,84 Wheelie: 1,104ft)
Speed egy Rx-7 (legjobb speed: EBISUN legjobb top Speed: Ebisun: 2064m/h
Grip Skyline (nincs legjobb mer utálom a Gripet :D)
Most tervezem hogy lecserélem a SKyline-t vmi jobbra ( AJÁNLATOT KÉREK)
-
aha
-
nobodyknowme #10041 nálam is előfordul van amikor nagyon hangosan van amikor meg alig hallható ,két recsegés egy más után hirtelen! -
nobodyknowme #10040 nekem ugyanez állt fenn a Carbonnal! de aztán rendbejött nem tom ,h de rendbejött :-D -
miért nincs a pro streetben hálozatos játék????ez igy szemétség....csak sima online van:S amihez persze eredeti kell...