14488
prostreet
  • Balyy
    A hasmagasságot tedd maxra vagyis emeld meg! sztem az vmennyire segít!
  • tobias88
    na, valaki ajánlotta az rx8-at, feltuningoltam, de annyira erős lett, hogy nem lehet vele dragnál elindulni, mert feláll két kerékre és vége, nem lehet irányítani... valaki tud ez ellen valami beállítást mondani?
  • Balyy
    Dehogy nem! Az enyém pl. 6 sebességes! Mondom tuning!
  • RaKmaTakaTa
    Nekem ugyanezt csinálja a Challenger, csak nem 3-ban hanem 5. sebességben.
    Általában a 1/4-es mérföldes verseny céljánál borulna de ott már tök mind1 :D (7-8 sec-es ez az irányíthatatlan überállat)
    Sajnos így 1/2 mérföldes versenyre teljesen alkalmatlan, ha beleszakadtam se tudtam a pályán végighajtani normálisan. Úgyhogy 1/2 mérföldesre mindig vittem másik kocsit, mégha lassabb is volt.
    Drag királyt letoltam a két kocsival, oszt amit nyertem már mindenre jó lesz elvileg.
  • Yoda001
    akinek sikerült neten/maccsin tolni, az irjon pls... nekem valamilyen cd kulcsot kér, de azt nem fogadja el amit az elején adok neki..
  • Prince of Máté
    Nekem is Chargerem van, de egy kis nitróval csodákra képes :)
    Nem lehet bele"tenni" még 1 sebességet?
    Alapból csak 3-as.
  • Balyy
    Sztem a chargert ne cseréljétek le mert kurva jó! A tuning segít a dolgokon!
    Amikor megvettem dobtam bele motor tuningot meg turbót aztán gondoltam kipróbálom! Szoptam egy jó nagyot mert csak 3-as váltó volt benne és hát igencsak megaláztak!
    Vki írta h chargerja van 960 vagy mennyi lóerővel! Csak nem értem h hogy annyi? Az enyém 870 körül van fullon!
  • offkorz
    nekem is chargerem van még.nem járok messze a gémben mivel,most fogom lecserélni eztis.nade dragban tolom,és 3.ik sebességre váltva elszabadul a kocsi,kivág balra mikor ellen kormányzok kifarol és felborul gecibe. :?AS?AS:S?A?DSD:SAASSDSA?:ASD
    ezér csere lesz meg amúgyis. ^^
  • Netgear
    szerintem a hangal lesz a gond, néha-néha zúgó hangot ad.....
  • RedRiot
    Eh, nekem egy Chargerem van dragre. de van egy kis problémám vele: mikor felteszem negyedikbe, elfogy az ereje. Perfect shift meg minden, de négyesben már nem akar gyorsulni. Vki tapasztalt már ilyet?
  • [Walaki]D`Lair
    Nem csak a kétkerekezős versenyen, sima dragban is hátsó kerékre áll...igaz nem annyira...:)
  • Nagy01
    Micsoda véletlen a drag időd...:DDDD

• HoReSz1975
    nem értem, amikor ő adja a kocsikat egyszerűen nem tudok nyerni, ők meg hogy a picsába olyan gyorsak, amikor ugyanolyan az autójuk ?

Ezt hogy lehet megoldani ?

Az első leszámolás utáni szabad versenyen már nem lehet legyőzni senkit olyan versenyeken amire ő adja az autót ?
  • w77d
    1) én alap rx7-el a végefelé is alázok mindenkit!
    2) erre vannak külön versenynapok
    3) csak a kétkerekezős versenyeken állnak kétkerékre a kocsik! Ott aztán a márka tökmind1 csak erős legyen és hátsókerekes (mondjuk nekem összkereke4s imprezával is sikerült)
  • Prince of Máté
    Én még csak az elején tartok, és most jött el az első olyan versenynap, ahol driftelni.
    Az a baj, hogy nincs drift kocsim.
    Van egy csomó pénzem,(nem trainerrel!) bármilyen autót megtudnék venni ami fel van oldva, de egy csomó olcsó kocsit még unlockolni kell.
    HÁrom kérdésem van:
    1.Melyik autót vegyem meg driftre? (Nissan sylviát néztem ki magamnak az elérhető kocsik közül.
    2.Hogy lehet autókat nyerni?
    3.Dragnál mitől függ, hogy két kerékre áll-e egy kocsi?
    Dragra egy Dodge Charger-em van, ami 550 LE, lehet hogy az kevés.
    A hátsó gumikat a legvastagabbra tettem, az első gumiknak a legvékonyabbnak kell lenniük?
  • [Walaki]D`Lair
    Drift: AE86 (163LE)
    Drag: Dodge Charger R/R (963Le) -> lehet le fogom cserélni, mert csak 5 sebességes és fél mérföldön lassú
    Grip: Skiline GT-R35 (671Le) még nem fullos
    Speed: LanEvo X (850Le) utálom :D
  • offkorz
    ike,kicsit.
  • Dominic901
    Az a jó ha sokat kell a Carbon után már ránk fért
  • bodesz
    vanmár valami megoldás a szaggatásra?
  • Jagumo
    elvittem 1 jódarabig a játékot

Gripre ma vettem meg a Lamboginit :D
    Drag-ra porcshe 911-em van
    Speed chalange porse carrenra
    drag porse 911 :D

de meguntam sokat kell játszani de jó játék :)
  • Katun
    Nekem is van olyan naponta egyszer kétszer :D
  • Gibor
    nálam mintha ilyen catback kipufogó lenne az autón és visszadurrana olyami hangot ad ki néha kb versenyenként 1x
  • Silent Knight
    nekem integrál Realtek AC97 5.1es hangkarim van a legfrissebb driverrel. valószínű játékhiba, reméljük jön a patch
  • Silent Knight
    ost a thepiratebay.org-ről (torrent), beírod hogy pro street és zene-t keresel, az első találat valami fura nyelvű lesz 160 mega kb, az az ost, (letöltöttem és jó, átlag 192kbps minden szám).
  • Yoda001
    mondana valaki egy norm. kocsit hajszára, ez a 350Z már elég lassú :D
  • Yoda001
    persze,lacee ja
  • Xeran
    ha veszek 1 kocsit és dragra állitom azt áttudom késöbb változtatni streetre?
  • Sland
    igen? akkor megkeresem...
  • broman191
    Már a játék megjelenése előtt elérhető volt:)
  • PIER007
    sziasztok! a trainert hogy kell használni?
  • Bandy
    te ugy nézem rx7 mániás vagy
  • Martins15
    Mér ez lenne a minimum :O :D:D:D
  • offkorz
    gripre is rx7 szvsz.^^
  • Bandy
    az a dragidő zsir lehet veszek én is egy suprát :)
  • Sland
    OST-t már lehet tölteni valahonnan?
  • Rogerke
    én 60% tartok (Drift king, Drag king, Speed king) Gripking majd holnap :D RYO-t nemtutom megverni:D
    Drift autóm egy 240SX (legjobb: 9,754 pont)
    Drag autó egy Supra (legjobb drag 1/4: 6,94 1/2: 9,84 Wheelie: 1,104ft)
    Speed egy Rx-7 (legjobb speed: EBISUN legjobb top Speed: Ebisun: 2064m/h
    Grip Skyline (nincs legjobb mer utálom a Gripet :D)

Most tervezem hogy lecserélem a SKyline-t vmi jobbra ( AJÁNLATOT KÉREK)
  • broman191
    aha
  • nobodyknowme
    nálam is előfordul van amikor nagyon hangosan van amikor meg alig hallható ,két recsegés egy más után hirtelen!
  • nobodyknowme
    nekem ugyanez állt fenn a Carbonnal! de aztán rendbejött nem tom ,h de rendbejött :-D
  • Balazs15
    miért nincs a pro streetben hálozatos játék????ez igy szemétség....csak sima online van:S amihez persze eredeti kell...