14488
prostreet
  • RaKmaTakaTa
    Már ezerszer ki lett tárgyalva (röviden: meg kell várni a javítást)

Más:
    Tanácsot szeretnék kérni speed-es kocsik irányításához, vagy a vezérlés érzékenységén nem lehetne valamit finomítani?

Röhej ez a sivatagos pálya. A joyom holtjáka bőven elég a kanyarok bevételéhez, s egy felesleges remegés, máris repül a kocsim :(
  • Balaka
    nekem a gépigénynél nagyobb a gépem és még is akad!
    mitől van ez?
  • Katun
    Lehetséges hogy manuális kuplunggal játszik, akkor gyorsabban gyorsul az összes autó. Próbáld ki.
  • RoGeR42
    Egyelőre így állok:

Grip: Fullos Nissan 350Z (lassan nyugdíjba vonul)
    Drift: félkész Toyota Corolla AE86 és Toyota Supra
    Drag: Fullos Dodge Charger R/T, Drag king verda
    Speed: fullos Nissan Skyline

Ha veszek egy új, de ugyanolyan verdát ahhoz is ki kell csengetni a már meglévő tuningokat, ugye?
  • HoReSz1975
    gondolom csalással vetted meg
  • GazCamp3r
    hogy lehet ilyen drótok álltal tartott spoilert, meg első lökhárítót a kocsira rakni? nekem Hemi Cuda van dragra, de ilyeneket nem találtam :S
  • Diodi
    infó
  • Berguson
    ááá nem megy nekem ez a képbeszúrás... Bocs érte...!Itt vannak a direktlinkek:

6,60s

6,72s
  • Berguson
    [IMG][imgw]http://images.netbag.hu/20071120/1195515866781.jpg[/imgw][/IMG]
  • Berguson
    [imgw]http://images.netbag.hu/20071120/1195515863875.jpg[/imgw]

[imgw]http://images.netbag.hu/20071120/1195515866781.jpg[/imgw]

Zonda drag 1/4 mph - 6,60sec (Jobb is lehetett volna,csak elszúrtam a váltást!)
  • Bagoly81
    szerintetek melyik autó a leggyorsabb dragba?
  • phenomiq
    nem nyomtam meg a valasz gombot, sorry ...
  • phenomiq
    oszinten nem tudom. Mindenkepp koszi a segitseget ... de lassan terek nyugovora, nallam lassan fel ketto ;) ...ugyhogy sziasztok.

• offkorz
    jaja.kártyákat mondom ott mindig kapsz.amennyi csak kell.remélem tudod melyikre gondolok.
  • phenomiq
    nekem a dragverdam egy Supra 919 lovas es 7,08 mp et mentem vele max. es 311 2 kereken. de szerintem lehet tobbet menni mas autoval pl. skyline
  • phenomiq
    jah, a penzbol tessek autot vasarolni es a kartyakkal javitani. nekem 22 kartyam volt max. igaz nem nagyon hasznaltam amugy sem igy gyult ossze a 22 kartya, de a Ryo king ellen a sivatagi utakon szarravertem az autom es a kartyak elfogytak, penz meg persze nincs elegendo ... igyhat ezert kell gyujtenem egy par kartyat.
  • Bagoly81
    wazze hogy csináltál olyan idöt? az 1089LE s subarummal 7,38 volt eddig a legjobbam. hogy csináltátiok? jah 3. szitü most látom, létezik 4. szint is?
  • offkorz
    a react team session első versenye előtt van az a csillag.ha oda belépsz.akkor alapból megdob 3 kártyával mind a 2 féléből.save.kilépsz és vissza.amennyi kell.25 a max.nem kell költeni javításra pénzt buták. :-ccc
  • phenomiq
    elfogytak a kartyaim, mar azt is irtam. :))))))
  • offkorz
    kártyával csináltasd meg
  • phenomiq
    Majd holnap, most fekszem le es kulomben is totalkaros, kell gyujtsek hogy megjavitsam.
  • phenomiq
    En nem jatszom kodokkal, de nekem van 4-es szinto csomagom a GT40emen es az osszes auto megvasarolhato. 60% folott vagyok de lehet mar a 70 folott is, nem tom.
  • Mario Santana
    raknál fel róla képet a garázsba? kedven gépem
  • Yeltzin
    finoman a gázzal... :P
  • Balyy
    Nekem kóddal sikerült unlockolni egyébként nem adta volna be!
    (unlockallthings)
    Ja meg nyertem is pár 4es cuccot!
    Hozzá teszem én ps2-n nyomom de ha jól tudom a kód pc-n is ugyanez!

nm
  • phenomiq
    Probalgatom a Ryo kinget lenyomni, de szarravertem a GT40emet tobb alkalommal es elfogytak a zsetinjaim is ... szoval most megint gyujtogethetek.
  • Berguson
    Szevasztok!

"állatkodtam" egy kicsit,és kipróbáltam egy dragre a zondát!1/4 mph - 6,74...
  • bazza
    de mikor nyílik meg a 4es tuningcsomag?
  • Shevchenko
    Köszi
  • Balyy
    C:\Documents and Settings\Név\Dokumentumok
    Valószínüleg ide!

Van 4-es is! H ezenfelül vane még azt nem tom vagyis nem találkoztam még vele!
  • Shevchenko
    Valaki tudna segíteni hova menti a dolgokat a game?
  • bazza
    Csak 3 szintes a tuning? Nem lehet később majd megnyitni újabb tuning cuccokat? Így csak 600 le körül vannak a gépeim, minden 3ason. Vagy ennyit visz föl a manuális tuning? (+250 le????)
  • greenvelvet
    valaki elmondaná hol lehet átállitani a mérföldet kilóméterre? köszi
  • Balyy
    Dragba nincs kanyar így nem számít a hasmagasság!
    A súlypont így feljebb kerül és nehezebben emeli meg! Már mint ha maxra teszed!
  • Katun
    Igen én is azt néztem, hogy hol WANNAK a W-ék :D
    Off Off
  • Synit HUN
    Sztem mert bill-el játszol. Kormánnyal nem csinálja, de bill-el nálam is ez van.

Látom végre elhagytad az idegesítő "w"-idet.
  • tonyr #10083
    nincs cath-up, de viszont lehet h csak nálam, de pl sprint-nél én kanyarodás közben lassulok elég rendesen és füstöl a gumi, de az ellenfél füst nélkül elhuz mellettem... utánna visszaelözöm, de ez miért van, ez valamelyik segitség? mert mindet off-ra tettem...
  • tobias88
    pont fordítva kellene szerintem, minél kisebb, annál nagyobb a tapadás
  • tobias88
    maxra? nekem minimumon van
  • ntex
    Nem tom, én pl. simán nyertem a meccseket, itt végre nincs az az idegesítő Cath-Up, ami felgyorsítja az ellenfelet hogy alig 1-2 mp-el tudd megverni
    Meg a nitrót is végre érezni hogy gyorsít az autón, tényleg le lehet vele gyorsulni az ellenfelet meg a szélárnyékkal is, nem úgy mint az előző részekben hogy akárhogy nitróztam jött velem ugyanúgy a többi kocsi is sőt volt hogy még le is hagytak :D
    Nem egy Sprint meg traffipaxos verseny volt ahol csak úgy tudtam nyerni hogy szélárnyékban gyorsultam rá a másikra a vége vagy az ellenőrzőpont előtt