Need for Speed: Pro Street
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akinek akad a játék lehet olyan Hardware-ja van amit nem szeret a játék és azért akad...
Figy off!
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
thanks
Gigabyte P35-S3, E2180@3400MHz, 2GB Kingmax 800MHz, 7900GT@600/1600.
Please insert CD/DVD Need for Speed ProStreet in drive c: vagyha a dvdrõl e: de dvd re egy fájt nem írtam ki azért lehet vagy miért??? írjatok lécci privibe!!!
Halla Madrid!!!! Jövőre Bl-t is megnyerhetjük!!! Eddig Metzelder és Pepe jó igazolás de még hol van a vége!? Saviola,Drenthe,Robben Fabregas,és talán Kaká,ha sikerül nagyon jó csapatunk lesz!!!
Na mindegy inkább leszedem vagy elkérem az egyik havertól a HKzondas verziót !!
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Ötlet,megoldás?
Kössz
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Amúgy mikor kiválasztod a felnit, ki kell választani hogy mindre rakja fel az új felnit, és ott felül kiválasztod a hátsó felnit, majd ott ki tudod szélesíteni és vastagítani is tudod a peremét két helyen
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Elvileg ennél jobb nincs mert start-cél egykerekezés volt <#vigyor>#vigyor>
Vinsanity is back!!
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
egyébként megy csak picit akadnéha de majd ha veszev új vasat akkor leszek kiváncsi 😊
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
De nem értem miért nem lehet olyat csinálni, hogy Quick Race, autóválasztás, pályaválasztás és go...
Olyat sem találtam hogy tuning, csak carrierben :/
ÉRTSÉTEK MÁR MEG NEM A CRACK A PROBLÉMA!
De még ha azis kb van 3 variáció próbáljátok ki és annyi,nem itt kell telebaxni a fórumot 2000szor ugyanazzal a szívügyi problémával....Ott a warez topic...
Viszont nem találtam olyan módot a játékban, mint az elõzõ NFS-ekben, hogy Quick Race.
Carrieren kívül csak olyan van, hogy Versenynap, de az kicsit furcsa, mert különbözõ versenyek vannak, és ha összetöröd a kocsit, akkor a karrierben szerzett zsetonnal kell fizetned érte :/
Nincs olyan mód, ahol ingyen javítják a kocsidat?