Need for Speed: Pro Street

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pepsi Twist
Figy!

Akinek akad a játék lehet olyan Hardware-ja van amit nem szeret a játék és azért akad...

Figy off!

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Pepsi Twist
mi?

SD456
Hy all!

Hogyan lehet Drag-ban 2 kerekezni a kocsikall?

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

ígyvan, fos két ssel!

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

dragon11
Hey akkor most megveheted a pro csomagot is simán a legsza*abb autóba is csak pénz kell?😄 Nem kell akkor sokat versenyezni lehetõ legyen beletenni?😛

LOL. Nekem tegnap este játszás közben hallgattam a saját zenéim mert a játékban lévõek már az elsõ 10 perc után uncsik voltak, egyszercsak a pálya közepén pattant egyet a hangcucc, és onnantól kezdve nincs motorhang. Egyik kocsinak sem, a többi hang mind megy, újraindítottam a gépet is de változatlan, nincsennek a kocsiknak motorhangjai 😞
jah és úgy közép játékban szerintetek meik a legjobb drag autó? 😊
Megyek vissza live for speed-ezni.

Pepsi Twist
ja az engem is érdekelne, mert útálok versenyezni én csak tunningolni akarok...

cheateket valaki tud? 😊 megköszönném mondjuk pénz kód mert kicsit elkurtam az autóvásárlást :'( és most 0-n állok és nem tudok versenyt nyerni ;p

thanks
Sokat játszottam vele, kb 40%-nál vagyok. A véleményem nem változott a demo óta. Elég tárgya játék. El lehet vele szórakozni, de tele van bugokkal, irányítási problémákkal (kormány), szokásos NFS hülyeségekkel. Idegesítõ tud lenni!

Gigabyte P35-S3, E2180@3400MHz, 2GB Kingmax 800MHz, 7900GT@600/1600.

jedimarsi
Ez miért van vagy hogy lehet megoldani??
Please insert CD/DVD Need for Speed ProStreet in drive c: vagyha a dvdrõl e: de dvd re egy fájt nem írtam ki azért lehet vagy miért??? írjatok lécci privibe!!!

Halla Madrid!!!! Jövőre Bl-t is megnyerhetjük!!! Eddig Metzelder és Pepe jó igazolás de még hol van a vége!? Saviola,Drenthe,Robben Fabregas,és talán Kaká,ha sikerül nagyon jó csapatunk lesz!!!

wesker24
Na számomra ennyi volt a játék !! Mert valamilyen ismeretlen okból megint elkezdett akadozni mint állat full grafon !! Nem értem pedig tegnap este simán mnet akadás nélkül !! Próbáltam újratelepiteni a játékot megnéztem mindkettõ xxxx-et de már azokkal sem jó !! Felvettem újra a vga kártya drivert ugyse jó !!

Na mindegy inkább leszedem vagy elkérem az egyik havertól a HKzondas verziót !!
Pepsi Twist
Kösz a válaszokat! Kb.: 12 órát toltam és még csak 8%nûl tartok <#banplz>

Denes888
Én újra telepítettem.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

nála volt ilyen az új ati driver miatt. ha nem atid van akkor passsz

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Mivel a fakúban nincs ilyen és nem fogok többszázat visszaolvasni: vagy el sem indul vagy a játék betöltésénél leáll a játék,mert az nfs.exe hibát követ el,stb...
Ötlet,megoldás?
Kössz

Visita www.topetorrent.com innen lelehet torrneba tölteni azért tettme ide hogy legyen kinek sedelni és ugy hamarabb lejön
Fillmore Dude
Mondtam, hogy "ez azért lehet"! Nem biztos, csak nálam ez volt és nálam így jött rendbe a dolog. De egyszerû: akinek gyenge gépe van az számítson ilyenre.

ha nincsen minimum 1 gb ramom akkor nem tudom a törést és a füstöt beállítani?

Jaja, kimész a menübe és ott a Car Lot
Hát no comment, akkor menj vasutazni a Carbonnal <#nyes><#worship>
Lehet kocsikat venni valahol? Unom már a Z33-ast, felénél járok de ugyan az a Grip kocsi van csak 😞
dragon11
Remélem érdemes szenvednem ezzel a játékkal,egyre kezdi elvenni a kezdetleges örömömet a Scooby87-hez hasonló hsz-ek..😞

sztem meg nagyon gyenge gém lett.....20perc után untam....és nem is éreztem a hangulatot....még a carbon is sokkal jobb volt..
akkor, vedd úgy hogy nemszóltam :p

Igen, de kétkerekezni csak a 1/4 mérföldes pályákon lehet <#bee1>
de van 800 méteres verseny is :p

De ne a 6.-at nyújtsd hanem a végáttételt..😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Ez nem saját verda, hanem a versenynapon találtam a kész kocsik között, ez volt a legerõsebb hátsókerekes ott a listában.

Amúgy mikor kiválasztod a felnit, ki kell választani hogy mindre rakja fel az új felnit, és ott felül kiválasztod a hátsó felnit, majd ott ki tudod szélesíteni és vastagítani is tudod a peremét két helyen
Pepsi Twist
hogyraktá rá hátra nagy kerekeket? nekem valahogy nem megy és nem is találok kerekeket ami olyan hogy ilyen nagy 😄

inter94
ez nem igaz én legkisseb grafikán játszom és nálam sem reagál.

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Kétkerekezés powa <#idiota>

Elvileg ennél jobb nincs mert start-cél egykerekezés volt <#vigyor>
acsati
tökre minimumon van és eddig müködött rendesen és most vmiért ezt csinálja 😞 jobban már nem tudom levenni de eddig tudtam vele játszani
Fillmore Dude
Ebben tudok segíteni én is ilyen problémával küszködtem. Ez azért lehet, mert túl erõs beállításokat, túl nagy felbontást akarsz használni közben a géped meg nem bírja. Ha kicsit lentebb veszel ebbõl abból akkor meglátod, hogy minden "valós idejû" lesz 😊 Nekem így sikerült!

Vinsanity15
Szasztok install véfe felé olyat ir ki h vmi group file hiányzik , ezt okozhatja network problem , cdn levõ hiba vagy pedig pacjake problem .nemvolt vkinek ilyen hiba ? mi lenne a teendõ

Vinsanity is back!!

csalás kb = a doppingal XD

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Pepsi Twist
állítottam... lehetõ leghosszab a 6. fokozat

szemétvagyok mi? XD
egyébként megy csak picit akadnéha de majd ha veszev új vasat akkor leszek kiváncsi 😊

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Ez az én gondom is, azért megnézegetném melyik kocsiból mit lehet kihozni, de Szabi azt írta hogy lesz Trainer majd hozzá, de én utálom a csítet, inkább megcsinálom 500x a versenyeket hogy összejöjjön a 700 akárhányezer a Pagani Zonda-ra <#idiota>
<#mf1><#idiota> XDDDD <#hehe>

úúúh hogy akad nekem is meg néha megfagy ez mitõl van?

Prince of Máté
Ja, ok thx így már jó.
De nem értem miért nem lehet olyat csinálni, hogy Quick Race, autóválasztás, pályaválasztás és go...
Olyat sem találtam hogy tuning, csak carrierben :/

Állíts a váltón...Akkor nem 230 lesz a vége😊

acsati
nekem az mitöl van hogy eddig jol müködött és most nem reagál a billentyükre csak 10 mp múlva???
Namondjuk az már kapásból nempicit unalmas hogy kb minden második hozzászólás: Szar a reloaded,Zonda+vitality jó! Nállam úgyszaggat,nekem reloaded jó! Nállam Zonda+reloaded jó! Nállam Reloaded új crackje jó! Nállam egyik crack se jó melyiket próbáljam???

ÉRTSÉTEK MÁR MEG NEM A CRACK A PROBLÉMA!
De még ha azis kb van 3 variáció próbáljátok ki és annyi,nem itt kell telebaxni a fórumot 2000szor ugyanazzal a szívügyi problémával....Ott a warez topic...

Nem abból a pénzbõl javítja, én is azt hittem elõször, de aztán rájöttem hogy minden versenynapra 5-öt 5-öt kapsz a zsetonokból.
dragon11
Nem itt eleve a warezz-el való feltevések is tiltottak olvasd el a szabályokat mielõtt regisztrálsz.Javaslom:Mutass nekik példát.

Nekem a Zondás megy Reloaded crackel, de nem biztos hogy ezért nem szaggat. Én elsõre is ezzel a combóval próbáltam és jó, eddig még egyszer se akadt meg, legalábbis úgy ahogy itt írták páran.
Prince of Máté
Nem is rossz ez a Pro Street, most kormánnyal tolom, és sztem fasza az irányítás.
Viszont nem találtam olyan módot a játékban, mint az elõzõ NFS-ekben, hogy Quick Race.
Carrieren kívül csak olyan van, hogy Versenynap, de az kicsit furcsa, mert különbözõ versenyek vannak, és ha összetöröd a kocsit, akkor a karrierben szerzett zsetonnal kell fizetned érte :/
Nincs olyan mód, ahol ingyen javítják a kocsidat?