14488
prostreet
  • Balazs15
    alkottam
  • Attelee
    hali!
    Van ember a földön aki a GTO-s futamokat megcsinálta kormány nélkül???
    Én már szétvertem a lakást de ezt nem lehet megcsinálni!!
    A két Driftversennyel nincs is baj de a többi:( Pff
  • broman191
    és a hátsó kettő forogjon rendesen:)
  • Yoda001
    legyen kereke... kész
  • ellington
    drifthez milyen tulajdonságoknak kell megfelenie egy autónak?
  • broman191
    Csak az sm3.0 miatt jobb az én helyzetem:)
  • Yoda001
    szerinted nekem olyan jó? x800xt... hát nem :D nem a legkobb télleg, de a mai dx9-es játékok elfutkorásznak 30 fpsel 1014ben :D
  • broman191
    Nekem meg AGP-s gef 6800-am van DDR1-el és az is jó. Nem a legjobb de ez van, ezt kell szeretni.:)
  • Yoda001
    és? ugyanaz,csak GDDR...a 3mas ígyis sokkal jobb,#10147
  • broman191
    GDDR2 de nem baj:)
  • Yoda001
    ez van, én csak válaszoltam..
  • Hassan B
    Ha adsz neki pár huszast gondolom szívessen vesz új kártyát... -.-
  • Yoda001
    inkább NE használjon !DDR2!-es kártyát... mamár semilyen játék nemfog normálisan elfutni ...
  • Hassan B
    Ne reloaded krekket használj, hanem pl vitality-t, és elvileg valamivel jobb lesz...
  • Japep
    Már megoldottam...1 álnévvel lehet 2 karriert is kezdeni... :D
  • Japep
    Ezt nem lehet 2 "álnévvel" játszani?
    Mikor rávinném, hogy új, akkor azt írja, hogy már van egy, előbb törölje le azt...
  • Gunner
    Már megjelent, csak ilyen kis porfészkekben nem mint Mo.
  • ellington
    valakinek aki ati kártyát használ nincs megoldása arra a problémára, hogy egy-egy futam betöltése közben (de csak akkor..) kidob az asztalra, és meghal a videokártya?
  • pihe83
    Hello, én azt tanácsolom hogy töröld le a gépedről.....XD ennek köze nincs a valós autóvezetéshez,fizikához... Tudom ajánlani RichardBurnsRally -t meg Rfactort,tudom abba nem lehet tuningolni,de hát ez van,ja és még talán a Juiced elsö része ami játszható
  • Pepsi Twist
    Jött valami új akármi 200új hsz-t nem akarok végig bogarászni... köszi
  • nono55
    majd ha megjelent mindenhol!szal nov.23 elött semmiképpen sem szerintem, max majd csak jó esetben jövő héten!
  • tobias88
    mikor lesz javítás?
  • Berguson
    Sziasztok!

Nem csalással vettem meg!Ha tudni akarod gyüjtögettem!A tuningjához el kellett adnom szinte minden autóm!Csak mielőtt megvettem volna a zondát,mentettem!Megvettem,kipróbáltam,majd visszatettem a mentésemet!Így teszteltem le minden autómat!Mentés - autóvásárlás + tuning - teszt - és mentés vissza!
  • billy gates
    Kösz, szóval nem reménytelen a kártyám...
  • RaKmaTakaTa
    #10119 és #10118
  • billy gates
    Van egy Gigabyte RX26P512H ATI 2600Pro 512MB 128 bit GDDR2 PCIe kártyám, menet közben mintha akadozna a játék. Ez a kártya miatt lehet ( gyenge a kártya )? Esetleg Nvidia jobban kezelné? Vagy ez egy ilyenre sikerült játék...
  • Shongi
    Valaki leírná mi a külömbség a speed és a grip versenyek között, nem sokat tudtam eddig játszani, szal csaka zt láttam hogy egyik kör verseny másik meg nem...
  • grebber
    FIGYELEM! A RELEASE INDULÁSKOR ELINDIT EGY TRÓJAIT: "Conime.exe". Telepítés után az EXE-t le kell cserélni például RELOADED CRACK-el.

most olvastam igaz ez?
  • Clint EastWooD
    Hol lehet a hasmagasságot állítani?
  • greenvelvet
    süllyesszétek meg az agyat a kocsi felnin mert attól jobban kanyarodik és jobban be lehet venni a kanyart
  • RaKmaTakaTa
    Köszi az infót, asszem ez hasznos lesz :D
  • tobias88
    nekem ppjoy miatt volt!
  • barmi
    Nincsen semmi bedugva csak az egér és a billentyűzet.
    Qrvára idegesít már hogy csont nélkül mennének a pályák de mire a végére érek egy versenynek legalább egyszer tuti nekihúz a falnak minden ok nélkül. Nem értem
  • Máté94
    Nekem is ilyen gondom van a Crash Timemal
  • w77d
    esetleg joystick vagy controller nincs bedugva? ha igen, akkor húzd ki és próbáld meg újból!
  • grebber
    Véletlenül nemtudja valaki hogy a magyar DVD5-ös verziót milyen programmal tömörítették be ennyire hogy ráfért 1 dvd5-ös lemezre?
  • barmi
    Szevasztok!

valamilyen okból beragadnak a billentyűim pl kanyarodásnál már régen nem is nyomom és nekikanyarodik a falnak ezáltal persze jól összezúzom az autót :(( valami xp hiba lehet mert kipróbáltam másik billentyűzettel is de ugyanez a helyzet. A windowsban a beragadó billentyűk funkció ki van kapcsolva. valaki tud erre elixirt? Köszi előre is!
  • czky
    Lehet, hogy a pagani jó autó, de ebben a játékban szerintem elég gané. Még full tuningal is...
    Amúgy nekem is nagyon bejön az az ótó! :P
  • czky
    Ez engem is foglalkoztatott. Próbálgattam a kormányzás állítgatásával, de szinte semmit se segített.
    Szerintem más megoldás nincs, mint olyan autó választása, ami nem kanyarodik iszonyatosan.
    Próbáltam több verdát is. A Murcielago igen jónak bizonyult, mivel elég lassú a kormányzása. A Porsche 911 GT2-nek nem lomha a kormánya, de mégis hihetetlenül az úton marad. Nekem most egy Skyline-om van, de ez is egy okádék erre a versenyre. Nem kanyarodik túlságosan, viszont hihetetlenül pattog. Nagy dombra csak lassan merek felmenni, mer különben totálkár lesz utána...

Ha van elég pénzed, akkor csinálj több mentést és próbálgasd ki a kocsikat. De a legjobb ha kimásolod a mentéseket.
  • tobias88
    hány autó bonuszt kapunk a játék alatt? mert én kaptam 1et, és murcielago már a garázsban áll, de kellene a pagani zonda, mert az a legjobb autó a világon