Need for Speed: Pro Street
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
HP Elitbook 8730 IntelCore™ 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA® Quadro™ FX3700M 1GB |
mintha 600al mennénk...
És az egyik ami hatalmas csalódás. Miért fejlõdnek ezek visszafelé??
z egy hugyfingfosxarfingfoshugy.
sry
-FDI-Brutal-Hooligan
Ha driftelés közben egyenesbe akar álni az autó akkor finoman adagolj bele egy kis kéziféket hogy ismét csússzon. Az ideális csúszási szög olyan 50-55 fok
Anyi pozítivát, hogy szépen kivan dolgozva minden, fõleg a kocsik, de ez JÁTÉK és nem FILM...
ami rohadtul idegesit, hogy a menpontokat alig lehet kiválasztani, hol hármat hol egyet hol kettõt ugrik egy gomb nyomásra...<#wow3>#wow3>
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Tegye le a seggét és fejlessze 2 évig, de ne ilyen állapotban adja ki!!!!<#gunyos1>#gunyos1><#boxer>#boxer><#szomoru2>#szomoru2>
Gigabyte M57SLI-S4,AMD Athlon 64X2 6000+,Gainward 8800GT Golden Sample,4GB 800Mhz Kingmax
a 6600 GT meg elég, arrol nem tehetek,h nem támogatja a játék az FSI-t 😛
totál min. beállitásokra meg elég kéne legyen, crysis demo is nagyon jol fut, pedig abban nem állitottam semmit minimumra 😛
optimalizálatlan, és ennyi a véleményem
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
az már biztos hogy nem kerül be a kedvenc gémaim közé...
HP Elitbook 8730 IntelCore™ 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA® Quadro™ FX3700M 1GB |
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
A burnoutnak a lényege hogy próbáld a zöldbe tartani a fordulatot, és az elindulás lényege is ez.. Utána a váltásoké is... Érdekes, nem?
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
SoulHunter 6600gt-vel mit akarsz? 2007 van ember. Elhiszem, hogy anno csudijó kari volt, de aki nem akarja/nem tudja elfogadni, hogy a marketing miatt nem optimalizálják tökéletesre, akkor az játszon undergroundal.
mondjuk én csak annyit nem értek, hogyha gyenge a gép hozzá akkor mi az istenért engedi elindítani?! de mondjuk mind1, egyéni szoc. probléma, nem lettem boldogtalan mert nem tudok játszani ezzel a "jól" optimalizált játékkal....
nem igazán jöttem rá, hogyan lehet jól gumit égetni, és jól indulni a gyorsulásinál... help kellene...
(gyorsulásinál nyomom a gázt, majd a másik már a fenébe van mikor nagyhezen elindul)
bocs
\\__/) (O.o) ( } { )
Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Most probálom a játékot, tetszik.Elakadtam nem értem a dolgot, mindjárt a legelején menni kell golf -kal meg két gyorsulás összesen 4verseny van megcsináltam enyém a legjobb helyezés és utána nem tok tovább menni, nem enged tovább.mit kell csinálni h tovább menjen?
elöre is köszi
\\__/) (O.o) ( } { )
ez lehet a baj???
annyit akarok csak h legyen 1 kis füst<#crazya>#crazya>
drag:honda civic-el kb 2-3. helyet mindig elérem megvettem supra-t akkor mindig 2. hely elsö pedig egy 67-es corvett, megvettem supra helyett corvttet 67-est minidg második még mindig és az elsö megy egy supra 😄DD
nagyon gááz
(persze perfect shift végig!!!)
szal sztem is el van kurva...
optimalozálásról ne is beszéljünk mert nekem erõmûvem van és ezen épphogy megy lagg mentesen nc...
Procid Athlon XP-e? Mert a high-os törést az nem bírja, mert nincs benne SSE3. (bár lehet más miatt is)
Üdv.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
pls<#rolleyes>#rolleyes>
http://9gag.com/gag/5135249
Banneres, popuppos, státuszbárban is reklámos, bezáráskor előugró reklámos ------COD4 Server: 84.2.39.240:28962------Webster------ Portálos ultradizájnos, jávás, gép lefagyasztós
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse MAXIMUM GAME
ez optimalizálatlanság, mint anno a F.E.A.R-nél volt...
és mindezt állando 40-50 FPS kiirás mellett...
nc
Beállítás: 640*480 @ 60mhz, minden low, minden off
Teljesítmény: átlagban 15 fps, szakad, akad. Az nfs 3 köröket ver rá grafikában.
Koncklúzió: elegem van belõle hogy basznak megírni a játékot akár már mediumra is, ha nem highon futtatom akkor rohadjak meg, azzal basznak foglalkozni, ki se dolgozzák rá. A geforce 4-es idõszakos játékok jobban néznek ki, mert akkor a maximumot ki akarták hozni abból. Az még csak hagyján hogy évente kifosnak magukból egy mégszarabb nfs-t, de legalább egy icitiripicirit tudnának programozni.
Konklúzió 2: ezt a játékot kár volt kiadni. és az életbe nem veszek többet pc-t játékra, mindenkinek egyenként a kurva anyja az ea-nál
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
légyszi segítsetek!amikor állítok a grafikán pl:a füstöt berakom vagy valami máson állítok akkor a verseny elõtt alkalmazáshibát ír.
ha csak a felbontáson állítok akkor normálisan megy a játék.
rámegyek h verseny,elkezdi tölteni és alkalmazáshiba
pls segítsetek!
Gigabyte P35-S3, E2180@3400MHz, 2GB Kingmax 800MHz, 7900GT@600/1600.
http://9gag.com/gag/5135249
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"