Need for Speed: Pro Street

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Firerock
még lowon se?😞

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Pepsi Twist
Akkor valaki péz csít vagy 100% savegame? (ha nincs akkor addig jáccok tovább 😛)

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

JaSoN HuNTeR
már jól is megy😄

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Pepsi Twist
soha

Firerock
csáttok
szerintetek full lowon idulhat a játék a gépemen?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

tommyg
erre??? 😄 nem!!!!! 😊

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

SAJNOS A PRO STREET EGY KALAP SZ*R LETT.<#rinya>

Pepsi Twist
Nekem még mindig teljesen jó 😄 (kemény 10%nál tartok)

Netgear
én se bírtam kiírni 1 DVD-re, pedig be van kapcsolva a túlírás. Megéri pazarolni rá egy Dual Layer-es DVD-t? (Nero 8 -am van)

HP Elitbook 8730 IntelCore&#8482; 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA&#174; Quadro&#8482; FX3700M 1GB |

Ez EGY NAGY RAKÁS SZAR lett<#boxer><#boxer><#rinya><#rinya>
crazyclone
rossz a billje XD

Soldiers
a Gameover szerint egy csomo kritikát ért a játék

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

crazyclone
ja és még egy kérdés <#lama> ray után meik jön hogy azt az autot készitsem és #9120 re is plz !!!

crazyclone
én az mdf et simán kiirtam alcohollal ...

tommyg
ki lehet ezt írni 1dvd-re???
és ha igen akkor hogy mert a nero nem engedi

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

javítva -.-

crazyclone
az ablakra csak decalt lehet bocsi ...

crazyclone
és végül hogy lett ebbõl a gammából egy ekkora darab sz*r ?? ... habár full tuning autokkal már egészen élvezetes tolni csak fura volt hogy a kingre egy kört verek de az elõtte levõ versenyeken alig tudok ráverni a bandára...

crazyclone
ja és mien hülyeségeket ir a FAQ ???? XD
K: És milyen versenymódok vannak a NFS Pro Street-ben?
V: Gyorsulási verseny (DRAG), Sodródás (DRIFT), Körverseny (Circuit), és Sebesség Kihívás (Speed Challenge)..
circuit az grip kéne legyen ... nemazér csak h átirhatjátok ...

Forza Italia
Srácok had kérdezzem meg h Xbox360 is lessz magyarul a geme??

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

crazyclone
ja és ha uj gumit veszek mért az irja rajta h need for speeed és hol vannak a szines gumik??

crazyclone
segitsetek picit megvan ray creager autoja de át szeretném tenni más moodba figyelmeztet h elvesztem a bluepritet including all visualation and vinyl custumizations ... ez ugye nem jelenti hogy a poer és a handling csomagokat is leveszi rola gyoran segitsetek ...ja és amugy az i érdekelne hogy az aero felhuzásával ugye nem csökken a végsebesség na meg hogy lehet üvegre festeni ???

értelek hogyne értenélek amugy nem irtam volna.
én is odafigyelek a részletekre 6honapja raktam össze a gépet és elhiheted minden kompatibilis 1mással a procihoz vettem az alaplapot az alaplaphoz a memoriát jé és az alaplapomon olyan csipszetvan amit külön a procihoz adtak ki intel945ps3 a proci intel945D a memoria MHZ is stimel 2x1giga 667es minden kompatibilis :::: és asus8800gts zsirfriss tegnap instalált vista csak az nfs-kedvéért de nem ismétlem magam lentebb már irtam ...
Bár engem nem érdekel ki hogy fikázza mert nálam nem akad...
Hiszitek nem hiszitek annyit fûzök hozzá legközelebb jobban válaszz konfigot akinek ilyen problémája van... mert ahol lakom egyi khgavernak is én írtam össze annálse szagat mindenki másnál igen.... szal nemtuis tudom mi lehet a gond...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Netgear
Nekem SpeedLink Game padom van, ugyan felismeri, de nem nagyon tudom vele irányítani, hiába állítom be.

HP Elitbook 8730 IntelCore&#8482; 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA&#174; Quadro&#8482; FX3700M 1GB |

Köszi a fáradozást Kenderzen!
De közben már feladtam a harcot, és megoldottam úgy, hogy a másik béna aki a gépemen játszik, az másik karrierbe ment.
Remélem így jó lesz. De azért megpróbálom a tiedét is.
Mégegyszer köszi!

Gigabyte EP45-DS3, Intel Core 2Duo E7400@2,8GHz, 2x2Gb Kingmax 1066MHz DDRII ZOTAC 9800GT AMP! 512MB, 1x40GB Hitachi SATA2, 1x80GB Samsung SATA2, 1x500GB Samsung SATA2

A demót agyonfikáztam, a full-t kipróbáltam és tényleg tetszene, ha játszható lenne (bár a tartósságra már nem voksolnék így elsõ benyomás alapján, elképzelhetõ, hogy 6-7 óra játék után már unalmas lenne). De ezzel a képkocka kieséssel (máshogy nem tudnám nevezni) élvezhetetlen, és asszem, hogy nem nálunk van a probléma, mivel 100 emberbõl kb. 80-nál elõjön ez a hiba. Érdemes Ea fórumot (és egyéb más külföldit) is megtekinteni, ott is hasonlókra panaszkodnak az emberek, szóval ezt elkúrta az Ea, nem kicsit...

ragobynara
Volt vkinek olyan problémája h nem ismerte fel a game a gamepadet? Nekem Logitech Rumblepad II van, de nem igazán érzékeli..

reloaded

a konfigodnak nem mindegy mien alaplap meg mien proci mert lehet hogy az alaplap támogatja az AMD-t és? attól még lehet két különbözõ procival máshogy futni meg a ram meg a vinyó semmise mindegy
én most nemrég irtam össze magamnak és tess tökéletes minden fullon van eddig még nem volt gamé ami szaggatott volna

JaSoN HuNTeR
és melyik verzió?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Ugy érzed hogy mivel te is abba a kategoriába tartozol akinek nem akad a game , mi a kb 60% akinek szarakodik mind balfaszok vagyunk és kurvára nem 1mással kompatibilis tescos konfigon nyomjuk ??
Na mind1 felesleges ebböl vitát nyitni ..
magus
leírtam milyen gépem van, nem kevés a lowhoz
a winfosom épp most lett újrarakva, hogy tiszta lappal indítsak ezekhez.

egy dolgot vagyok képes belátni hogy amelyik cég fejlesztette ezt a részt, nagyon sürgõsen abba kéne hagynia a játékfejlesztést és valami olyan dologhoz fogni, amihez csak egy hangyányi tehetsége van

jakewyler
intelem és x1600pro-m van, de kipróbálom...

Az a probléma hogyha felteszem kb. közepes szintre vagy egy kicsit jobbra, akkor szaggat mint a f.sz, de ha meg lehúzom a legalacsonyabb beállításokra(nem feltétlenül a legalacsonyabbra<#circling>)akkor meg úgy néz ki mintha kétszer lefosták volna a monitorom!!! Nem jó ez így!!<#gonosz3><#ejnye1>

Gigabyte M57SLI-S4,AMD Athlon 64X2 6000+,Gainward 8800GT Golden Sample,4GB 800Mhz Kingmax

érdekes ugyanollyan gépem van csak ATI x1600XT és minden ful graff...

Mivan veled.. hol a hajad... bazz ezt nem hiszem el egy gob nyomásra kettõt ugrik? érdekes nálam semmi gond nincs a gaméval mindenki panaszkodik a szagatás miat meg minden érdekes valakinek jobb konfigja van mint nekem mert elég régi gépem van... de Crysis.. full graf PS full raf... ennyi... rakassatok össze egy olyan gépet ami konpatibilisebb egymással... és máris nem fog szaggatni... amugymeg a véleményem irányítással meg mindennel kapcsolatban hogy elég nagy idióta vadbarom ki azt mondja hogy rossz mivel sztem az Underground 2-nél is jobb az irányítása ami a legjobb volt eddig mert carbon MW egy kalap fos lett az irányítás miat meg egykét "aprósáG2 de msot végre csinálnak egy normálisabb NFS-t erre a sok n00b meg szar mert nem pörög ki az autó,m 2mp alatt szar mert valósághübb az irányítás szar mert nem csillog villog minden szar mert hosszu a törtnénete szar mert komplikááltabb a tuning eddig csak ezeket hallotam... ennyi az én véleményem errõl a sok...

JaSoN HuNTeR
az a vicc hogy felraktam megy meg minden.De egy idõ után elkezd lagolni...😄

csabush
szerintem nem azt mondtam h nem hiszem el, csak azt hogy nálam az speciel szarabbul fut. ennyi
és nem vagyok drága 😉 szerintem sok embernek tiszta szemét a winfosa, vagy vmi driver gebasz van, és azért nem megy, vagy csak egyszerûen kevés a gépe, csak képtelen belátni. tisztelet a kivételnek, akit megbántottam ne haragudjon:'( 😄

megnéztem és ki is probáltam csak 1féleképpen lehet uj profilt csinálni h a meg akarod tartani a régit . Megnyitod a dokumentumok mappában a lementés mapáját a gamnek és átnevezed a profilodat amit (ALIAS_mitomén pl: xxxALIAS_mitomén )aztán elinditod a játékot és csinálsz 1 uj aliast és amikor rámész a karierre akkor nem loadra mész mert a kariert külön mentile hanem new carrier és akkor megmarad a másik profil karierje , ha vissza akarod álitani a profilt akkor megint átnevezed az ALIAS-okat ... tiszta sux ez is azt bizonyitja hogy qrvára nincskész ez a verzio :x
TothLaci
Mit kell tenni ahhoz, hogy ne szaggasson a játék AMD A64 3200+, Geforce 6600 GT, 1 GB ramos gépen?
- A kijelzõbeállításoknál kapcsoljatok mindent ki!
- Grafikai beállításoknál az élsimítás legyen 2X-es!
- Világ beállításoknál a világítás legyen bekapcsolva, többi alacsony, vagy ki.
- Az autó részletességnél minden legyen kikapcsolva, vagy lehetõ legalacsonyabb fokozaton! Törés legyen kikapcsolva.
- Nvidia driverbõl a 81.98-as verziószámú kell!
- Windows XP SP2 operációsrendszert használjátok!
- Célszerû a hivatalos AMD proci drivert használni
- Célszerû a minél kevesebb programot futtatni a gépen!
- Célszerû fix virtuális memóriát beállítani, mondjuk (min, max: 1500 M😎

Nekem mostmár tûrhetõ a játék.
Tipp a szaggatás, akadozás ellen:

Nagyon zavaró lehet a szaggatás, mert élvezhetetlenné teheti a játékot.
Ezért a hozzászólások olvasgatása után írok egy tippet.

1. Windows XP SP2 feltelepítése újra.
2. A videókártyához való legjobb (legújabb ?) driver feltelepítése.
3. Hangkártya driver feltelepítése.
4. A játékhoz mellékelt DirextX 9.0c telepítése.
5. A játék feltelepítése (bármelyik verzió, vagy a demó is lehet, mindegy melyik !!!)
6. Játék elindítása és semmit sem kell még átállítani, maradjon úgy, ahogy feltelepült.
7. Versenyzés, száguldozás.

Ha nem szaggat, akkor valamilyen más program okozhatta az akadozást.
Mivel csak az XP és a játék van a gépen, ezért lehet feltelepíteni
egyenként a szokásos programokat.

És mindegyik után ajánlott kipróbálni a játékot, hogy melyik
okozhat szaggatást, bármelyik lehet.
(Demon Tools, torrent, vírusírtó, egyéb internetes programok valamelyike...)

Ha nem programok összeakadása okozza a szaggatást, akkor a
gép valamelyik alkatrésze okozhatja, a leggyengébb láncszem lehet a hibás.
Mert úgy látszik, hogy egyes gépek nem ideálisak sem a demóhoz,
sem az 1.0 verzióhoz.

Jobb, ha nincs túlhúzva a proci, a gép karbantartása is ajánlott az
XP feltelepítése elõtt.

Lehet, hogy így sok játékosnál megszûnik a szaggatás...
Akit nagyon zavar, annak egy próbát megér.

Egyesek szerint a virtuális memóriát is érdemes beállítani a vezérlõpulton,
az is segíthet.
Vezérlõpult/ Rendszer/ Speciális/ Teljesítmény/ Beállítások/ Speciális/
Virtuális memória
Lapozófájlok teljes mérete sz összes meghajtón: 1536 MB legyen beállítva.

Akinél ez sem segít, annak várni kell a javító patch kiadására.
Talán az megoldja a gondot.

A DEMÓ és teljes verziók mindegyike szaggathat egyeseknél, másoknál
meg se a DEMÓ se az összes többi verzió sem szaggat.

Az sem számít a szaggatásnál, hogy valakinek csak a játékhoz ajánlott
minimális gépe van, vagy csúcskategóriás gépe...
Bármelyiken akadozhat, sajnos.

Most már jó lenne, ha senki nem írná azt, hogy neki szaggat,
túl sokszor lett már leírva.
Akiknél szaggat, azok kipróbálhatják a tippemet,
vagy várnak a javításra, hátha az segít majd.

Akiknek meg nem tetszik ez a játék, azok játszhatnak más autós játékkal,
az utóbbi évek választéka óriási.

A játék hibái már ki lettek tárgyalva.
Felesleges ismételgetni azokat, vissza lehet olvasni.

Lehetõleg most már csak azok írjanak, akik élvezik ezt a játékot.

Nagy autóválaszték van, 4 féle verseny, a játékot hetekig
lehet nyomni, mire valaki teljesen végigjátssza.
Most már a játék lényegével kéne foglalkozni,
olyan dolgokkal, amelyek jók ebben a játékban.
Jó lenne, ha már csak azok írnának ebbe a fórumba,
akik kedvelik az NFS ProStreet-et.

Senkit sem akartam megbántani a hozzászólásommal, senki se vegye magára.
Csak segíteni próbáltam néhány játékosnak, hogy õk is szaggatás nélkül
tudjanak játszani.

nemazért, de elég fura nfs lett belõle.... az irányítás pl teljesen új. egyébként tudom, hogy nemszép dolog, de valaki véletlen nem tud egy kis money cheat-et? mert hatalmas szívatás, hogy minden autónak kötelezõ fix módot adni (speed challenge, grip, drag, stb) és ha késõbb váltasz másikra, minden eddigi pénzed amit a verdára költöttél, ugrott...

Az Élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.

Addig eljutottam, de azt írja, hogy már van egy, és töröljem.

Gigabyte EP45-DS3, Intel Core 2Duo E7400@2,8GHz, 2x2Gb Kingmax 1066MHz DDRII ZOTAC 9800GT AMP! 512MB, 1x40GB Hitachi SATA2, 1x80GB Samsung SATA2, 1x500GB Samsung SATA2

magus
drága csabush nem én vagyok "lami" hogy nem megy egy olyan gépen amin elméletileg mennie kéne.

a játék menüben ott van hogy ALIAS rákattintasz és kiválasztod a NEW ALIAS-t
Visszaolvastam elég sokat, de nem találtam rá választ.
Hogy lehet 2 profilt csinálni?

köszi szépen a segítséget
jó8
sziasztok

tonyr
köszi, a váltásokkal majd jáccadozok...
gyorsan bele kell jönnöm a modokba, mert 23. jön az orig, én online nem akarok annyira nub lenni ^^

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

OMG, ezt a gamet hogy lehet összehasonlitani 1 crysis-szel?
Kriziszben mozgatja a szél az összes fát darabokra hullik minden , ott nem az optimalizáláson van legföképp a hangsuly hanem hogy megelözték a gamereket és olyan játékot csináltak ami iszonyatulfog mutatni veryhighon ,majd ha mindenkinek elérhetövé válik hozzá 1 normális konfig ... Csak az a furcsa hogy átnéztem 1 csomo hivatalos nfspros. forumot és seholsem rinyálnak hogy lenne ilyesmi féle hiba hogy akad olyan gépen amin nem kellene ... én ezért nem is eröltetem hogy játszak vele megvárom mig lesz patch vagy kijön majd egy másik változat nem fogok offon meg mediumon kattogni vele .
Addigis GOW ""