Need for Speed: Pro Street
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
szerintetek full lowon idulhat a játék a gépemen?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
HP Elitbook 8730 IntelCore™ 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA® Quadro™ FX3700M 1GB |
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
és ha igen akkor hogy mert a nero nem engedi
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
K: És milyen versenymódok vannak a NFS Pro Street-ben?
V: Gyorsulási verseny (DRAG), Sodródás (DRIFT), Körverseny (Circuit), és Sebesség Kihívás (Speed Challenge)..
circuit az grip kéne legyen ... nemazér csak h átirhatjátok ...
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
én is odafigyelek a részletekre 6honapja raktam össze a gépet és elhiheted minden kompatibilis 1mással a procihoz vettem az alaplapot az alaplaphoz a memoriát jé és az alaplapomon olyan csipszetvan amit külön a procihoz adtak ki intel945ps3 a proci intel945D a memoria MHZ is stimel 2x1giga 667es minden kompatibilis :::: és asus8800gts zsirfriss tegnap instalált vista csak az nfs-kedvéért de nem ismétlem magam lentebb már irtam ...
Hiszitek nem hiszitek annyit fûzök hozzá legközelebb jobban válaszz konfigot akinek ilyen problémája van... mert ahol lakom egyi khgavernak is én írtam össze annálse szagat mindenki másnál igen.... szal nemtuis tudom mi lehet a gond...
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
HP Elitbook 8730 IntelCore™ 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA® Quadro™ FX3700M 1GB |
De közben már feladtam a harcot, és megoldottam úgy, hogy a másik béna aki a gépemen játszik, az másik karrierbe ment.
Remélem így jó lesz. De azért megpróbálom a tiedét is.
Mégegyszer köszi!
Gigabyte EP45-DS3, Intel Core 2Duo E7400@2,8GHz, 2x2Gb Kingmax 1066MHz DDRII ZOTAC 9800GT AMP! 512MB, 1x40GB Hitachi SATA2, 1x80GB Samsung SATA2, 1x500GB Samsung SATA2
én most nemrég irtam össze magamnak és tess tökéletes minden fullon van eddig még nem volt gamé ami szaggatott volna
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Na mind1 felesleges ebböl vitát nyitni ..
a winfosom épp most lett újrarakva, hogy tiszta lappal indítsak ezekhez.
egy dolgot vagyok képes belátni hogy amelyik cég fejlesztette ezt a részt, nagyon sürgõsen abba kéne hagynia a játékfejlesztést és valami olyan dologhoz fogni, amihez csak egy hangyányi tehetsége van
Gigabyte M57SLI-S4,AMD Athlon 64X2 6000+,Gainward 8800GT Golden Sample,4GB 800Mhz Kingmax
és nem vagyok drága 😉 szerintem sok embernek tiszta szemét a winfosa, vagy vmi driver gebasz van, és azért nem megy, vagy csak egyszerûen kevés a gépe, csak képtelen belátni. tisztelet a kivételnek, akit megbántottam ne haragudjon:'( 😄
- A kijelzõbeállításoknál kapcsoljatok mindent ki!
- Grafikai beállításoknál az élsimítás legyen 2X-es!
- Világ beállításoknál a világítás legyen bekapcsolva, többi alacsony, vagy ki.
- Az autó részletességnél minden legyen kikapcsolva, vagy lehetõ legalacsonyabb fokozaton! Törés legyen kikapcsolva.
- Nvidia driverbõl a 81.98-as verziószámú kell!
- Windows XP SP2 operációsrendszert használjátok!
- Célszerû a hivatalos AMD proci drivert használni
- Célszerû a minél kevesebb programot futtatni a gépen!
- Célszerû fix virtuális memóriát beállítani, mondjuk (min, max: 1500 M😎
Nekem mostmár tûrhetõ a játék.
Nagyon zavaró lehet a szaggatás, mert élvezhetetlenné teheti a játékot.
Ezért a hozzászólások olvasgatása után írok egy tippet.
1. Windows XP SP2 feltelepítése újra.
2. A videókártyához való legjobb (legújabb ?) driver feltelepítése.
3. Hangkártya driver feltelepítése.
4. A játékhoz mellékelt DirextX 9.0c telepítése.
5. A játék feltelepítése (bármelyik verzió, vagy a demó is lehet, mindegy melyik !!!)
6. Játék elindítása és semmit sem kell még átállítani, maradjon úgy, ahogy feltelepült.
7. Versenyzés, száguldozás.
Ha nem szaggat, akkor valamilyen más program okozhatta az akadozást.
Mivel csak az XP és a játék van a gépen, ezért lehet feltelepíteni
egyenként a szokásos programokat.
És mindegyik után ajánlott kipróbálni a játékot, hogy melyik
okozhat szaggatást, bármelyik lehet.
(Demon Tools, torrent, vírusírtó, egyéb internetes programok valamelyike...)
Ha nem programok összeakadása okozza a szaggatást, akkor a
gép valamelyik alkatrésze okozhatja, a leggyengébb láncszem lehet a hibás.
Mert úgy látszik, hogy egyes gépek nem ideálisak sem a demóhoz,
sem az 1.0 verzióhoz.
Jobb, ha nincs túlhúzva a proci, a gép karbantartása is ajánlott az
XP feltelepítése elõtt.
Lehet, hogy így sok játékosnál megszûnik a szaggatás...
Akit nagyon zavar, annak egy próbát megér.
Egyesek szerint a virtuális memóriát is érdemes beállítani a vezérlõpulton,
az is segíthet.
Vezérlõpult/ Rendszer/ Speciális/ Teljesítmény/ Beállítások/ Speciális/
Virtuális memória
Lapozófájlok teljes mérete sz összes meghajtón: 1536 MB legyen beállítva.
Akinél ez sem segít, annak várni kell a javító patch kiadására.
Talán az megoldja a gondot.
A DEMÓ és teljes verziók mindegyike szaggathat egyeseknél, másoknál
meg se a DEMÓ se az összes többi verzió sem szaggat.
Az sem számít a szaggatásnál, hogy valakinek csak a játékhoz ajánlott
minimális gépe van, vagy csúcskategóriás gépe...
Bármelyiken akadozhat, sajnos.
Most már jó lenne, ha senki nem írná azt, hogy neki szaggat,
túl sokszor lett már leírva.
Akiknél szaggat, azok kipróbálhatják a tippemet,
vagy várnak a javításra, hátha az segít majd.
Akiknek meg nem tetszik ez a játék, azok játszhatnak más autós játékkal,
az utóbbi évek választéka óriási.
A játék hibái már ki lettek tárgyalva.
Felesleges ismételgetni azokat, vissza lehet olvasni.
Lehetõleg most már csak azok írjanak, akik élvezik ezt a játékot.
Nagy autóválaszték van, 4 féle verseny, a játékot hetekig
lehet nyomni, mire valaki teljesen végigjátssza.
Most már a játék lényegével kéne foglalkozni,
olyan dolgokkal, amelyek jók ebben a játékban.
Jó lenne, ha már csak azok írnának ebbe a fórumba,
akik kedvelik az NFS ProStreet-et.
Senkit sem akartam megbántani a hozzászólásommal, senki se vegye magára.
Csak segíteni próbáltam néhány játékosnak, hogy õk is szaggatás nélkül
tudjanak játszani.
Az Élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.
Gigabyte EP45-DS3, Intel Core 2Duo E7400@2,8GHz, 2x2Gb Kingmax 1066MHz DDRII ZOTAC 9800GT AMP! 512MB, 1x40GB Hitachi SATA2, 1x80GB Samsung SATA2, 1x500GB Samsung SATA2
Hogy lehet 2 profilt csinálni?
jó8
sziasztok
gyorsan bele kell jönnöm a modokba, mert 23. jön az orig, én online nem akarok annyira nub lenni ^^
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Kriziszben mozgatja a szél az összes fát darabokra hullik minden , ott nem az optimalizáláson van legföképp a hangsuly hanem hogy megelözték a gamereket és olyan játékot csináltak ami iszonyatulfog mutatni veryhighon ,majd ha mindenkinek elérhetövé válik hozzá 1 normális konfig ... Csak az a furcsa hogy átnéztem 1 csomo hivatalos nfspros. forumot és seholsem rinyálnak hogy lenne ilyesmi féle hiba hogy akad olyan gépen amin nem kellene ... én ezért nem is eröltetem hogy játszak vele megvárom mig lesz patch vagy kijön majd egy másik változat nem fogok offon meg mediumon kattogni vele .
Addigis GOW ""