14488
prostreet
  • Szabi1991
    egyéni ízlésed van :D
  • Yoda001
    hókotró rulz
  • balika16

BMW-m és Mustangom!
    XDXD
  • Yoda001
    szoval vagy csak msnen nem írsz, f@sza XDDd... egyébként a bmw is úgy megy, hogy felkapná az orrát, ha 6osból váltanák :D
  • Szabi1991
    a Z4 az 4 esben lemegy 4 kerékre, aztán 5 osbe kapcsolsz,megindul a turbo, és felkapja az elsö 2 kereket :DDD
  • Yoda001
    nekem egy e46-os bömös, 720 lóerővel, 5-ösig megy kétkeréken, ha perfectre váltod... 6-7-es időket megy, ha jókor váltasz, és jó időpontba nyomod a nitrót...
    szabi: vagy még?
  • acsati
    nekem nem tud vki segiteni? :)
  • SD456
    Oké! Kössz!
  • JohnnieWalker
    Sziasztok. Próbálgatott valaki különböző ATI drivereket a játékhoz? Melyik a legoptimálisabb hozzá? 7.10 van fent, de mintha valahol azt olvastam volna hogy jobb a 7.9??
  • Szabi1991
    vmi bikább, nagy nyomatékos hátsó kerék meghajtású vas :D

pl. egy Charger :)
  • Alexease
    Ez lenne a normalis, vagyis alapban kormanyra kellene mindig irni, aztan kis segitseget hasznalva lehet menni kontrollerrel, sok segitseggel billel.

Amugy meg ez is elegge arkad, vagyis hasznalhato;) Megpordulni nem lehet az autokkal, a 150LE es a 650LE kozott annyi a kulonbseg hogy gyorsabban megy:D

De pont a TDU szintjet kellene ennek is elrni, vagyis nem kell hogy szim legyen, de azert legyen valami realitasa a dolognak;) Aztan fun race;)
  • SD456
    Akkor Mazda vagy ilyesmi szintü kocsi kell hozzá?
  • Szabi1991
    nem, mert kiléptél msnről :p
  • Yoda001
    azt a trainert belinkeled vagy elküldöd privibe pls?
  • Szabi1991
    épp ezt szeretjük benne..

végre nem billentyűzetes papirkocsik, de még így is túl könnyű az írányitás sztem :D
  • Silent Knight
    a véleményem változatlan: ezt a járékot billzetről iránytani maga a szenvedés. és beugrott mivel említhetem egy lapon: Test Drive Unlimited. ami szinén egy remek játék. kormánnyal vagy gamepaddal (lényeg ott a KÉT analóg karon van), ahol szép lehet adagolni a naftát és tekerni a kormányt is lazán, lassan, precízen. a PSnél ugyanez a szitu. billzet egyenlő fullgáz és irányíthatatlanság, pl a murciélagiot, nem lehet megfogni, hátsókerekes verdákkal kínszenvedés a grip (egyyedül az EVO-val ment nekem nagyjából jól, ugye az összkerekes), és az egész úgy ahogy van kormányra van írva.
  • Yoda001
    hát nem corvettel az 100 :)
  • SD456
    Hy all!

Valaki elmagyarázná hogyan kell kétkerekezni? Mert nekem nem sikerül. Ilyen kocsim van 673 lóerős!

Előre is köszönöm!
  • fery02
    Valaki írta, hogy az rx8 nagyon szépen tud 2 kerekezni :)
  • RedRiot
    EA fórumról, a szaggatás megoldására ötlet:

"Not sure if its a fix for NFSPS, but it was with MW and is a good practice anyway. Are you ready? Defrag your hard drive completely, after installing PS. During extensive testing with MW using Perfmon, I found that speed.exe was accessing random MUSIC files all over the drive (even when music was disabled) and other graphics files. This is what caused choppy gameplay with high FPS."

Magyarul: defrag a winyón, miután a PSt telepítjük! A srác egy perfmon nevű programmal tesztelte a programot, és azt látta, hogy a speed.exe random zene fájlokat töltöget (akkor is ha a zene ki van kapcsolva). Ez okozhatja azt hogy a game akad, hiába magas az fps. Ezt még a Most Wantednél próbálta ott segített, de elvileg a Pro Streetnél is működnie kell. Én kipróbálom, hátha...
  • Rainbow15
    Hello.Nekem is ugyanez volt :)
    Aztán majdnem letöröltem a játékot. Másnap leszettem a nehézséget versenyzőre, aztán egyből simán nyertem.
  • Denes888
    Szerintetek Chevrolett Camaro Conceptet vagy C6-ot vegyek. Sprintre. Szarrá fogom tuningoplna a járművet szóval nermvtudom melyik legyen. A concept sokkal szebb. Vagy inkább legyen BMW z4?
  • Denes888
    10k-ért vettem anno x360 kontrollert és még a körversenyben toltam rájuk 30sec-et mediumon. :D
  • Yoda001
  • Szabi1991
    letelt a ??
  • Shongi
    Ha nem tévedek ez nem a sima GT-R hanem a prototípusa, talán ezért.
  • Yoda001
    nekem 1280*1024, és simán a beállításoknál megadom, és k :D egyébként van valami trainer, ami addig ad végtelen pénzt (szal nemfogy)miközben tuningolok?
  • NeBby
    Megtudná vki mondani , hogy hogy tom 1280×768 ba tenni játékot? Optionsba nemlehet , se parancsikonnal nemjön össze , mivel előbb azt a fekete ablakot dobja fel pls help!
  • Smicy2
    Ünneprontó!
  • tobias88
    és? 420al is mentem már
  • Balazs15
  • tobias88
    valami programot elindít, de nem nagyon csinál semmit
  • Japep
    Ebben a részben lehet már végre ketten játszani?
    Mert két vezérlőt már felismer, de játszani sztem nem lehet vele...
  • acsati
    Valaki nem lenne kedves és elmagyarázná hogy is kéne beállitanom az autómat hogy gyorsulásnál ki tudjam használni a 700+ lóerőt? mer sokan jobb idöt mennek és nem tudom mit hogyan kell állitani.
    köszi ha vki leírja vagy tippeket ad!
  • tonyr #10165
    nem, azt akarom h 2kerekezzen...
  • neptum
    na végig vittem egyire ragyi törés modelt még nem látam pl amikor drag volt és toltal cárom lett nem darabokba eset le a kasszni részek hanem full egészbe sértetlenül amúgy nem lett rossz de még mindig az U2 van nálam a topon
  • greenvelvet
    azt akarod hogy ne két kerekezzen?? akkor a két hátsó kerék legyen nagyobb mint a két első
  • tonyr #10162
    2kerekezéshez rx8 is elég? ugyértem h 2kerekezik de kis ideig csak, miket állitsak át a hasmagasságon kivül, ill a felni is számit, mivel a stock-ot használom...
  • broman191
  • Yoda001
    ki nyert? :D