14488
prostreet
  • czky
    Én amikor elbuktam 200ezer pénzt, akkor kétkerekezni álltam neki és szépen összegyűjtöttem az elveszett pénzt. Tényleg hülyeség csalni benne, főleg, hogy abban a pillanatban elveszik a játékélmény.

Hát, ha mindketten 410 métert mennek, akkor döntetlen :P, de ahogy néztem, csak akkor lesz 410 méter, ha a pálya egyik oldaláról kétkerekezés közben átmész a másik oldalra. Ha sikerül a saját sávodban maradni, akkor csak 409m (szerintem :) ).
  • Szabi1991
    Need for Speed: ProStreet v1.0 +14 TRAINER
  • nono55
    3 kör alatt simán verhető rájuk fél kör.Persze csak ha kormánnyal nyomod, mert billel nem tudsz folyamatosan az ideális íveken menni.
    próbálkozz csak...
  • broman191
    Valószínűleg nem a wheelie lesz a legnépszerűbb online mód...
  • Jacek
    Ezt nem nagyon ertem, ebbe a jatekba minek cheat? kurva konnyen lehet penzt keresni ha kell kocsira tunningra! pl amikikor megnyilik a gyorsulasos kihivas, na oda mesz otszor es fel ora alatt nyersz 200e-et! annyiszor csinalod meg ahanyszor akarod.

Mellesleg ezt a ketkerekezest elbasztak:) most azt hogy jatszanak majd online? mert ki fog nyerni? amikor vegig egykerekezed a palyat 410 meter volt nekem, de igy hog ynyer valaki ha mind a ketten vegig toljak?
  • Attelee
    Köszi Szépen a Helpet!;)
    Visszaraktam versenyzöre és alap volt!:)
  • Akey
    A speed challenge-ben meg a sprintben az a lényeg, hogy szélárnyékban kell autózni. Akkor van pech, ha nem tudod elkapni a közvetlenül előtted indulót, mert akkor esélyed sincs. Ehhez bizony mák kell, mert ha egy 900 lóerős Lancer indul előled, akkor inkább neki se kezdj!:(
  • offkorz
    nekem 4 autóm van maxra tuningolva.huszon valahány százaléknál vagyok :o
    nem kell csalni szvsz.
  • greenvelvet
    most vettem meg a subaru imprezat de csak stage egyes cuccokat tudok rátenni,mikor lesz rá stage 2?
  • HoReSz1975
    én most újrakezdem a karriert, pénzcsalással, mert soha a bűdös életbe nem tudok kocsit venni és fullra tuningolni...
  • HoReSz1975
    Ez igaz, mert ha nem tudod megcsinálni a szabadnapos kihívást akkor nem nyitja meg a saját autós versenyeket asszem...
  • offkorz
    nekem csak azzal van bajom igazából.hogy az ilyet nem lehet megnyerni akárhogy erőlködök is,már kivülről ismerem a pályákat basszameg.nade mindig random az egész,ez nem is baj,de hiába megyek kúrva jó időt ők mindig jobbak,és akkor röhögök fel és baszok az aztalra mikor kiírja 0-val vagy 1-el vagyok rosszabbm,ez sector shootoutban.top spedd szarság is ilyen.csak ezzel van bajom,annyira csal az egész.hiába izzadok vért.figyelj,ugyanaz a kocsink,nem is választhatok mást,csak azt a kettőt.mindenkié egyforma mert ugye adott kocsik.nade kilóméterekkel előttem vannak és nem megyek az útról sem ki.nem hibázom,nitrózok is.és mégsem tudom őket megközelíteni.na csak ez basz fel.szóval nekem ne állítcsa senki hogy milyen kibaszott könnyű és mindent megcsinál első helyezésre"3 kör alatt fél kört verek rájuk" beszólások meg hazugok.kíváncsi lennék hogy ezt mindenhol e.az ilyeneknél is e.mert a többivel nekem sincs gondom,nade ezekben nem tudsz,akármit csinálsz.
  • Akey
    Teljesen egyetértek veled! Teljesen következetlen a játék mind fizikában, irányításban és az A.I.-ban is. Nálam az verte ki a biztosítékot, amikor Nevadában az egyik speedchallenge-n elrepültem, bejött a lassított action camera, gondoltam, hogy kiírja a "totalcar" feliratot, de én nem szálltam le a gázról. Szépen visszakormányoztam a verdát az útra és fél perc után visszaadta a normál sebességet és HUD-ot és befejeztem az utolsó 1 km-t. Egyszer pedig álló helyzetben tolatni akartam és dobott egy szaltót->totaled. Na szép:(
  • offkorz
    ne mondja nekem senkisem hogy a react team session race day-ek nél kingen,minden segítcségnélkül mindehol első lett.az hazdudik.
    amikor az m3-as bmw-vel,vagy a suprával lehet speed chalenge-tmenni.csak ezekkel.az egyiket lehetetlen megnyerni,hibátlanul megyek.és jóhejen tolom a nitrót.mind kettővel próbálatam max 7.ik lettem.és van ott egy sector egy ami kúrva keskeny pálya kanyargós.csak bmw-vel lehet asszem time attack vagy mi a tököm.felidegel.nem lehetsz sehogy első,nameg volt amikro a GTO-kal kellett.na ott van egy sector shoot out,hiába mész tökéletesen sehogy sem lehetsz első.kicsit felidegelt,az asztalt vertem és üvöltöztem.buziság.hogy nem saját kocsikkal hanem ilyen fosokkal kell szendvedni.sajáttal mindent megnyerek.jó végülis domináltam idáig mindent,és ez a célóm,tehát végülis leszarom.mert ez buziság.kb olyan mint a catch up.csak ez még gecibb.mivel jóval előtted vannak hamarabb indulnak,esélyed sincs felhozni őket.
  • phenomiq
    ööö, bocs ... Toyota Corolla
  • [Walaki]D`Lair
    Milyen hamacsi??
  • phenomiq
    gyiiijjj ... megvan Ryo King ... 300 ezer penz es a verdaja EvoX >>> hasznaltam: Hamacsi-drift, Murcielago-sprint, Supra-drag+2wheels, ImprezaWRX-grip A gondjaim a driftnel voltak elso probalkozasra Supraval de 2800 pont fole nem sikerult mennem sehogysem, aztan Hamacsi 6800 pont korul, tovabba a sprint modban elso probalkozasra GT40-el sokszor szarravertem penz es kartyak nelkul maradtam, azt ujra gyujtogetes es Murcielagoval egy kartyat sem kellet felhasznalom, nagyon jol alla az uton. A tobbi autot nem probaltam egyszer sem csak ezeket. Amugy kerdem milyenek a BMW-k?
  • Smicy2
    Kb. 2-3 hete
  • Balyy
    Érdemes a hasmagasságot legkissebbre venni meg ugyanott a futóműnél mindent merevre állítani! Na meg a többi tuning!
    Egyébként fullon gond nélkül végig lehet menni a pályán 2 keréken!
  • tompka
    Gyűű. Benyomtam a füstöt és elképeztő. A LEGfontosabb nem fekteti meg a kártyámat(6600GT) Az u2-ben szépen kiakadt a füstel, de itt nem. :D :)
  • Szabi DEMON
    Kétkerekes témához:
    Én lóf*szt se állítottam a dodge chargeremen csak egyszerűen bivalyra volt tuningolva és egyszerűen ugyanazt csinálod mint sima drag-nál cak korábban ellövöd a nitród. Semmi bonyolult nincs benne. Nekem első próbálkozásra 290m volt. Magyarul ami kell:
    -hátsó kerekes autó
    -bivaly motor
    -nitro
    -jó váltás (mint a simánál)
    -és figyeld az utat mert tapasztalatom szerint itt rakoncátlanabb a gép.
  • tonyr #10218
    valaki lécci azt irja le h mit állitott annak érdekében h tovább legyen 2keréken a verda ?
  • Balyy
    Sztem azért mert hátsókerekes! :)
    Nekem impreza-m van gripre és az összkerekes!
    Jobb is a 4 kerekes autó az ilyen versenyekre mert könnyebb irányítani ráadásul a hátsó kerekes autók jó tulajdonságai se vesznek el! :)
  • kulabácsi
    hát vhogy sehogy sem akar, de akkor meglesem majd a camarot, köszi a helpet:)
  • greenvelvet
    de nem drag autó,hanem grip
  • Szabi1991
    régi camaro tutibb lenne, de elméletileg supra is feláll kétkerékre, hisz nyomaték hiány nincs, és hátsókerekes :D

bár valóságban tudtomal nincs 2 keréken meginduló supra..
  • Szabi1991
    nem dragra tervezték :p

nah meg nemhiába nem használják valóságban se dragra..
  • kulabácsi
    hmm és a beállításoknál mit kéne átállítani? egyálltalán lehet 2kerekezni a suprával, vagy vegyek inkább vmi camaroféleséget?
  • greenvelvet
    szabi,azt mond meg hogy miért dobja el a seggét a porsche cayman alig 500LE
  • Szabi1991
    rosszul váltasz gondolom..
    vagy nincs jól beállitva a kocsid..
  • kulabácsi
    köszi:)
  • GazCamp3r
    Én is kérdeztem már... nekem is 850-es Hemi Cuda-m van, már 3-szor feltettem a kérdést, hogy miért csak 40 métert megy két keréken, de választ nem kapok :(
  • Szabi1991
    úgy minta valóságban, hatalmas hátsókerék, nagy nyomaték és már 2 keréken is van :p
  • kulabácsi
    tom sokan kérdezték már, de ennyit nemtok visszaolvasni:S szal hogyan is kell kétkerekezni? van egy suprám, 926 lóerő asszem, de sehogy nem akarja felkapni az orrát:S kell vele vmit csinállni h felkapja, vagy ha kigyorsítok akkor alapból fel kéne neki??
  • erieskrisz
    jah jo sokk loero + nitro es folkapja az orrat
  • greenvelvet
    a 65ös pontiac gtoval lehet 2 kerekezni nem?
  • erieskrisz
    aham es miert nem rendszerkovetelmenyeknek megfelel legalabis a minimumnak csak azert mert haverjanak ugyanijen gepe van es allitolag neki mukszik a game bar ezen csodalkoztam en is de megneztem a minimum configot es annak megfelel
  • Szabi1991
    nem !
  • erieskrisz
    sziasztok lenne egy kerdesem haverom szeretne tolni a gamet de csak 512 Mb ram ja van egy 2.6 os p4 es procija es egy ati radeon 9550 es videokari szerintetek eltogyog egy ijen configon a game ????
  • Basic
    Hát sztem minél újabb a driver, annál jobb, vagyis normális, hogy a 7.9 jobb, mint a 7.1